Results 46 to 60 of 82
-
30-06-2009, 09:44 #46
axaxxaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.......μα δεν εχει ακουσει πως οι ψυχολογοι θελουν ψυχολογο?Ενας φιλος μου πηρε τετοια ειδικοτητα και μου λεει μια μερα....Ντινα,οι πλειονοτητα εχει σαλταρει....και οι ψυχολογοι θελουμε ψυχολογο.....χαχαχαχαχαχαχα. ...Εσυ Mister γυρισες?πως τα περασες?
- 30-06-2009, 10:23 #47
Εγώ σε μία που είχα πάει δεν ήθελε απλά ψυχολόγο, ήταν για δέσιμο
Βασικά ήθελε να της μιλάω στον πληθυντικό, δεν ξέρω πως την είδε δει, άσε που μου είπαν ότι είναι και καλή, φανταστείτε πως είναι οι πιο άπειροι ........ άντε να βγάλεις έτσι τα εσώψυχα σου
30-06-2009, 11:14 #48
Δυσκολο ειναι...Δεν μπορεις ευκολα να βρεις καποιον που να σου δινει πραγματικη βοηθεια...πιστευω πως τα ψυχολογικα μας δεν μπορει να μας τα λυσει καποιος αλλα εμεις οι ιδιοι/...για αυτο ειναι και δικα μας ψυχολογικα και οχι καποιου αλλου....Εγω π.χ. καταλαβα πως ημουν ελεινα ευαισθητη και στεναχωριομουν ευκολα...(αν και χαζοχαρουμενο γενικοτερα)...Πλεον δεν ενδιαφερομαι για ολους παρα μονο για οσους με ενδιαφερουν πραγματικα...ε δεν μπορω να ποναω για ολο το κοσμο...ελεος ειχα γινει.....Ερχεται η στιγμη και καταλαβαινεις
30-06-2009, 11:25 #49
παιδια εγω στο κεντρο ψυχικης υγειας π πηγενα η ψυχολογος ηταν πολυ καλη,ανθρωπινη και γλικια.μιλαγαμε σαν φιλες.απλα το ρανευτου ητΑΝ μια φορα τον μηνα γιαυτο τα παρατησα.
30-06-2009, 18:21 #50
Γιατι βρε πανικουλα...και τι εγινε που ηταν μια φορα το μηνα..λογικα δεν θα πληρωνες..οποτε δεν χανεις και τιποτα να πηγαινεις
21-01-2011, 21:49 #51
Η ομοιοπαθητικη ειναι ενα ψεμμα, ασχοληθηκα εγω οπως κ 2 ατομα ακομα,οπως ημασταν ειμαστε,δοκιμαστε την παραλληλα δεν χανεται κατι,μην βασιστειτε σαυτην ομως
07-04-2011, 13:50 #52
Λοιπόν έχετε δίκιο για την ομοιοπαθητική!!!
Την δοκίμασα...ξεκίνησα πέρσι τον Μάρτιο, σε κάποιες φάσεις πήγαινα καλά, σε άλλες όχι. Τον Αύγουστο πήγα διακοπές και μόλις αδιαθέτησα, έπαθα μία γερή κρίση πανικού και γύρισα πίσω νωρίτερα. Με είχε πειράξει το ομοιοπαθητικό χάπι. Την συνέχισα ακόμη λίγο. Βέβαια από τότε άρχισαν και τα δύσκολα και ιδίως όταν περίμενα να αδιαθετήσω. Τον Οκτώβριο έχασα μία φίλη μου, και όλο εκείνο το διάστημα πήγαινα στο νοσοκομείο για να την βλέπω. Αυτό με επηρέασε πάρα πολύ και άρχισα να γίνομαι πιο χάλια. Έκοψα μαχαίρι την ομοιοπαθητική. Τα Χριστούγεννα ήταν χάλια, ένα μήνα περίπου τελείως χάλια, με πολλά νεύρα, κλάματα, συνέχεια σπίτι, φοβίες και όλα τα κλασσικά. Έπαιρνα τα cipralex και τα xanax, πριν τα Χριστούγεννα άλλαξα και έπαιρνα τα celius και xanax και πριν από κανά μήνα που έγινε πολύ χάλια το στομάχι μου, τα άλλαξα και παίρνω saroten και tranxene. Είμαι καλύτερα τώρα, απλά περιμένω να βρω ξανά τον εαυτό μου. Ήταν και η πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες που αδιαθέτησα και δεν ήμουν τόσο χάλια. Απλά ακόμη δεν έχω πολλά κέφια για να βγαίνω έξω για καφεδάκια και περισσότερο το βράδυ. Αυτό προσπαθώ να ξεπεράσω περισσότερο. Κι αυτό που με αγχώνει κάποιες στιγμές είναι όταν πέφτω σε μποτιλιάρισμα με το αυτοκίνητο, αλλά προσπαθώ και το ξεπερνάω. Για να δούμε, νομίζω ότι θα τα καταφέρω αυτή τη φορά να τα ξεπεράσω όλακαι το ίδιο θέλω για όλους όσους έχουν τα ίδια προβλήματα, ξέρω πως είναι
07-04-2011, 14:46 #53
07-04-2011, 20:39 #54
Δοκίμασα και γω με την ομοιοπαθητική, πριν 3-4 χρόνια αν θυμάμαι καλά, για ένα διάστημα λίγων μηνών. Το αποτέλεσμα?? Τίποτα.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....
08-04-2011, 22:07 #55
panikoula χαχαχα έχεις δίκιο αλλά βλέπεις ότι ακόμη είμαστε εδώ, που θα πάει θα τα καταφέρουμε
08-04-2011, 22:39 #56
09-04-2011, 12:14 #57
Εγω δεν εχω δοκιμασει προς το παρον αλλα θα ηθελα καποια στιγμη να δοκιμασω δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθηθω αλλα τουλαχιστον να μου φυγει η περιεργεια κ να πω οτι το δοκιμασα κ αυτο παντως 2 γνωστα μου ατομα που κανανε μου ειπανε ψιλομουφα η υποθεση δεν ειδαν κανενα αποτελεσμα φυσικα εξαρταται κ σε τι ατομο θα πεσεις..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
09-04-2011, 14:05 #58
Τελικά μετά από ώριμη σκέψη, νομίζω ότι υπάρχει λύση σε όλα αυτά, κρίσεις πανικού, φοβίες και τα συναφή. Και η λύση είναι από ποια οπτική γωνία βλέπουμε τα ....ραδίκια. Τώρα τα βλέπουμε από πάνω, κανονικά, γι΄αυτό παθαίνουμε αυτά που παθαίνουμε. Όταν όμως τα δούμε ...ανάποδα, τότε ως δια μαγείας όλα φτιάχνουν, δεν θα καταλαβαίνουμε τπτ, ούτε κιχ που λένε...
ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
09-04-2011, 14:06 #59
09-04-2011, 14:08 #60
Είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα εσύ..
Βασικά χιούμορ έκανα έτσι, αλίμονο αν περιμέναμε να οριζοντιωθούμε για πάντα για να φύγουν αυτά από πάνω μας.ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία