Κρίσεις πανικού, φοβίες και χρόνια θεραπεία. Υπάρχει λύση τελικά??? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
    Banned
    Ti να σου πω τωρα?Εγω δεν παιρνω φαρμακα πια μονο ζαναξ πολυ αρεα και που ενα κομματακι σαν της καρφιτσας το κεφαλακι.
    Δεν ξερω μπορει ο χρονος να εκανε την δουλεια του(το πιο πιθανο) μπορει ο βελονισμος μπορει το οτι συνηθησα το σπιτι μου γιατι αρχηκα ειχα φοβιες με το σπιτι κλπ κλπ

Senior Member
    πανικουλα ο βελονισμος που εκανες σε βοηθησε?? ποσο καιρο σου πηρε??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Mε βπηθουσε μονο οταν εκανα.Μετα εκοψα τα φαρμακα και δνε ξερω αν οφειλετε στον βελονισμο η΄απλα μου περασε με τα φαρμακα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Mε βπηθουσε μονο οταν εκανα.Μετα εκοψα τα φαρμακα και δνε ξερω αν οφειλετε στον βελονισμο η΄απλα μου περασε με τα φαρμακα.
    Εμένα ούτε ο βελονισμός με βοήθησε, έκανα λίγες φορές όμως οκ.
    Τελικά, ή είναι μούφες όλα αυτά, ή είμαι πολύ αναίσθητος...
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασίλης73 View Post
    Εμένα ούτε ο βελονισμός με βοήθησε, έκανα λίγες φορές όμως οκ.
    Τελικά, ή είναι μούφες όλα αυτά, ή είμαι πολύ αναίσθητος...
    Πιστευω εξαρταται το τι ταιριαζει καλυτερα στον καθενα ωστε να βοηθηθει καποιους μπορει να τους ωφελησει πχ ο βελονισμος η η ομοιοπαθητικη καποιοι αλλοι να μην βλεπουν αποτελεσμα κ να μπορουν μονο με φαρμακα να την παλευουν...
    παντως εγω δεν εχω δοκιμασει καποια εναλλακτικη θεραπεια ακομα θα ηθελα να δοκιμασω γιατι μπορει να με βοηθησει κ να αντιμετωπισω καποια πραγματα προς το παρον ακολουθω τις συμβατικες θεραπειες..

Member
    Παιδιά να σας πω την αλήθεια, εγώ μόνο ομοιοπαθητική δοκίμασα παράλληλα, για τον βελονισμό έχω ακούσει αλλά όχι και τα καλύτερα. Πιστεύω ότι το μυστικό είναι να βρει ο γιατρός ακριβώς το χάπι που ταιριάζει στον καθένα. Υπάρχουν χάπια που έχουν την ίδια ουσία αλλά διαφορετικά έκδοχα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν αντίθετα. Αλλά το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλοί γιατροί είναι ότι συνεχίζουν τη θεραπεία για καιρό κι έτσι δεν μπορούμε ούτε εμείς να δούμε τα αποτελέσματα. Για μένα είναι να ψάξει ο καθένας να βρει έναν γιατρό που είναι κατά των χαπιών, θα είναι ο μόνος που θα κάνει τη σωστή χρήση των φαρμάκων. Εγώ έχω φτάσει σε αυτή τη φάση και πιστεύω ότι όπως είπα και παραπάνω θα τα καταφέρω, γιατί όταν ο γιατρός σου λέει ξεκινάμε, σε κανά μήνα σου ξαναλέει αρχίζουμε και μειώνουμε το ηρεμιστικό και στη συνέχεια βλέπουμε πως πάμε με το αντικαταθληπτικό, νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο, και βέβαια η τελική διαδρομή το να κόψουμε σιγά σιγά και το αντικαταθληπτικό να δούμε αν περάσαν όλα. Αν όλοι έχετε διαβάσει τις οδηγίες ολων αυτών των φαρμάκων, αποτελέσματα βλέπεις όταν τα κόβεις, όσο τα παίρνεις απλά νιώθεις καλύτερα, αλλά δεν είναι για μια ζωή. Δυστυχώς όλο αυτό τον καιρό άλλαξα διάφορους γιατρούς και πλέον ανακάλυψα αυτό που ήθελα και νιώθω ότι θα με βοηθήσει σίγουρα. Όταν το πιστεύει και ο γιατρός είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, πιστέψτε με...

Senior Member
    Ιrene έχεις δίκιο, το να πετύχεις το double, δλδ και καλό γιατρό αλλά και το σωστό φάρμακο, είναι το πλέον ιδανικό. Λίγο δύσκολο αλλά όταν γίνει αυτό, τότε όλα παίρνουν τον δρόμο που πρέπει να πάρουν.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by irene13 View Post
    Παιδιά να σας πω την αλήθεια, εγώ μόνο ομοιοπαθητική δοκίμασα παράλληλα, για τον βελονισμό έχω ακούσει αλλά όχι και τα καλύτερα. Πιστεύω ότι το μυστικό είναι να βρει ο γιατρός ακριβώς το χάπι που ταιριάζει στον καθένα. Υπάρχουν χάπια που έχουν την ίδια ουσία αλλά διαφορετικά έκδοχα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν αντίθετα. Αλλά το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλοί γιατροί είναι ότι συνεχίζουν τη θεραπεία για καιρό κι έτσι δεν μπορούμε ούτε εμείς να δούμε τα αποτελέσματα. Για μένα είναι να ψάξει ο καθένας να βρει έναν γιατρό που είναι κατά των χαπιών, θα είναι ο μόνος που θα κάνει τη σωστή χρήση των φαρμάκων. Εγώ έχω φτάσει σε αυτή τη φάση και πιστεύω ότι όπως είπα και παραπάνω θα τα καταφέρω, γιατί όταν ο γιατρός σου λέει ξεκινάμε, σε κανά μήνα σου ξαναλέει αρχίζουμε και μειώνουμε το ηρεμιστικό και στη συνέχεια βλέπουμε πως πάμε με το αντικαταθληπτικό, νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο, και βέβαια η τελική διαδρομή το να κόψουμε σιγά σιγά και το αντικαταθληπτικό να δούμε αν περάσαν όλα. Αν όλοι έχετε διαβάσει τις οδηγίες ολων αυτών των φαρμάκων, αποτελέσματα βλέπεις όταν τα κόβεις, όσο τα παίρνεις απλά νιώθεις καλύτερα, αλλά δεν είναι για μια ζωή. Δυστυχώς όλο αυτό τον καιρό άλλαξα διάφορους γιατρούς και πλέον ανακάλυψα αυτό που ήθελα και νιώθω ότι θα με βοηθήσει σίγουρα. Όταν το πιστεύει και ο γιατρός είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, πιστέψτε με...
    ειρηνη σωστα τα λες αλλα σπανια βρισκεις τετοιους γιατρους που να σου ελαττωνουν σιγα σιγα τα φαρμακα οσο βλεπουν οτι πας καλυτερα κ εντελει να στα κοβουν...τις περισσοτερες φορες απ τη πρωτη στιγμη σου γραφουν ενα σωρο (ακομα κ καποια που μπορει να μη σου χρειαζονται) κ σε μεγαλη δοση η συνηθως μετα απο 1-2 βδομαδες την αυξανουν κ δεν περιμενουν να δουν πως θα τα πας....
    αποτελεσμα βλεπεις σιγουρα οταν τα κοβεις δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι θετικο η αρνητικο δλδ γινεσαι χειροτερα..παντως σιγουρα οσο τα παιρνεις εισαι σε μια ασφαλεια μετα δεν ξερω τι γινεται...
    α βλεπω οτι εισαι απο θεσσαλονικη σουστελνω pm αν θες πες μου περισσοτερες λεπτομερειες...

Member
    Ακριβώς αυτά τα δύο σε πακέτο είναι τα καλύτερα, το αστείο βέβαια αν μπορεί κανείς να το πει αστείο είναι ότι όταν έκοψα τα ομοιοπαθητικά και σε συνεργασία με την γιατρό μου άρχισα να κόβω τα κανονικά χάπια, έχασα τη φίλη μου. Να πω την αλήθεια αυτό που πέρασα εγώ ήταν τίποτα μπροστά σ' αυτά που περνούσε αυτή, τουλάχιστον ησύχασε, απλά ήταν και λάθος μου γιατί βασικά κανένας μας δεν περίμενε να φύγει τόσο γρήγορα. Μακάρι να ζούσε κι ας το ξαναπερνούσα. Όμως, η όλη ιστορία παράλληλα με την μείωση των χαπιών με τσάκισε. Τώρα όμως νιώθω πιο δυνατή και θα περάσει αυτή τη φορά, δεν θα γίνει το δικό του. Όταν έρχεται προσπαθώ και το διώχνω, κάποιες φορες που ειναι λίγο πιο δυνατος ο φοβος παλι προσπαθω, ευτυχως εχω και τη γιατρο μου που μου δινει αρκετη δυναμη

Senior Member
    Eιρηνη ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καλη συνεργασια με το γιατρο που σε παρακολουθει κ να νιωθεις ανετα κ να εχει παραγματικα θεληση κ διαθεση να σε βοηθησει...δυστυχως πολλοι σε βλεπουν απλως σαν "πελατη" σου δινουν ενα καρο φαρμακα κ δεν ενδιαγερονται να σε βοηθησουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ...το οτι εχασες τη φιλη σου συνεβαλε στο να σε ριξει σου δημιουργει πολυ ασχημα συναισθηματα κ σκεψεις η απωλεια ενος αγαπημενου προσωπου αλλα ειναι πολυ σημαντικο οτι το παλεψες κ τα καταφερες..σου ευχομαι να την θυμασαι με τις καλυτερες αναμνησεις...προσφατα εχασα κι εγω τον παππου μου (καλα αυτος ηταν κ 89 χρονων) κ λογω ολης της καταστασης αυτης ολα τα προβληματα που ειχα επιδεινωθηκαν...

Junior Member
    τα ίδια τραβάω και γω. Παίρνω seroxat για 4 χρόνια, αλλά τώρα είμαι στα πολύ κάτω. Το παλεύω με xanax και σιγά σιγά αποσύρω το SEROXAT. Η γνωσιακή ψυχοθεραπεία λένε ότι βοηθάει αλλά δεν έχω πάει ακόμη

Banned
    Εδω στην Κρητη υοαρχει κανενας να ειδηκευεται σε αυτην την γνωσιακη?Αλλα να μου πις και να υπαρχει θα θελει τα μαλιοκεφαλα μας.

Member
    skopeytis όποιον γιατρό και να ρωτήσεις θα σου πει ότι η διαδικασία είναι να κόψεις πρώτα τα xanax και μετά τα seroxat για να μπορέσεις να δεις τα αποτελέσματα. Αν συνεχίσεις μόνο το xanax που ξέρεις αν σε βοήθησε το seroxat, απλά θα σε χαλαρώνει το xanax και τέλος. Κανονικά πρέπει να γίνει το αντίθετο και όταν αισθάνεσαι λίγο περισσότερο άγχος να παίρνεις λίγο xanax...

Member
    ααααααα....και ξέχασα. Δεν ξέρω σε τι μπορεί να βοηθήσει η γνωσιακή, γιατί πιστεύω ότι μέσα μας ξέρουμε περίπου τι μας αγχώνει, απλά πρέπει να το παλέψουμε ώστε να μην το φοβόμαστε πια.....bungee jumping πάντως δεν κάνω

Banned
    Quote Originally Posted by irene13 View Post
    skopeytis όποιον γιατρό και να ρωτήσεις θα σου πει ότι η διαδικασία είναι να κόψεις πρώτα τα xanax και μετά τα seroxat για να μπορέσεις να δεις τα αποτελέσματα. Αν συνεχίσεις μόνο το xanax που ξέρεις αν σε βοήθησε το seroxat, απλά θα σε χαλαρώνει το xanax και τέλος. Κανονικά πρέπει να γίνει το αντίθετο και όταν αισθάνεσαι λίγο περισσότερο άγχος να παίρνεις λίγο xanax...

Εγω πρωτα εκοψα τα σεροξατ ζαναξ αντε να εχω παρει ενα κουτι σε μισο χρονο.Δεν θα μπορουσα να πω οτι εκοψα πρωτα τα ζαναξ γιατι επερνα οποτε δεν ενιωθα καλα.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast