Κρίσεις πανικού, φοβίες και χρόνια θεραπεία. Υπάρχει λύση τελικά??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 82
    Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ. ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

Senior Member
    ετσι ειναι stress Μου...και ειναι πολυ θετικο να βγεις απο αυτη τη κατασταση..σημασια δεν εχει το πως θα το κανεις αλλα να το κανεις......το αποτελεσμα μετραει.....Χαιρομαι για εσενα......Ευγε νεα μου..χιχιχι

Senior Member
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΤΙΝΙ ΜΟΥ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Senior Member
    ετσι ετσι..να μαστε ολοι καλα να περναμε ακομα καλυτερα..και να κανονισουμε μια μερα των ημερων να παμε ομαδικως για μπανακι ή καφεδακι ή κατι αλλο βρε παιδι μου.....))))))))))))))))))))))))))))

Ξεκινάω με την Ντίνι που είναι η αδυναμία μου Έτσι \'οπως τα περιγράφεις φαντάζομαι τα σκυλάκια που τρέχουν στην παραλία σαν τρελά όταν τα αφήνουν ελεύθερα ...για τα φάρμακα είμαι απόλυτος...ξεκολάτε,ούτε lsd είναι ούτε τίποτα τρελά...εξάρτηση ξεχάστε κτλ...μαχαίρι κόβονται όποτε νοιώσετε καλύτερα...περί υποτροπής το efexor είναι ένα από τα κορυφαία φάρμακα και καλύπτει και την υποτροπή όπως και το seropram...δεν είναι κακό να πάρεις φάρμακα...άλλος παίρνει για το συκώτι,άλλος για πίεση,εμείς παίρνουμε λόγω άγχους...βοηθάνε,άμα δεν βοηθάγανε δεν θα υπήρχαν...άντε κάτσε να το στείλω το ποστ γιατί είμαι επαρχία με ένα modem και άστα να πάνε...ααα,από που είσαι Irene?Έχω κοπέλα στην Βουλγαρία,την λένε Ιrena Επειδή γράφεις Ειρήνη ότι σε λένε το σωστό θα ήταν Irina και όχι Irene

Member
    stress,

πες μου για τα ψυχοσωματικα που αντιμετωπιζεις τωρα οπως περιγραφεις στην αρχη.

Senior Member
    Ααααααα Χρηστακο σε χασαμε..σε εφαγε η καταραμενη η επαρχεια...χιχιχιχιχιχιχιι� �...Ως προς τα σκυλακια,μην νομιζεις πως εχει μεγαλη διαφορα...καπως ετσι εκανα και εγω.....Ειχε και κυμα και ηταν η καλυτερη μου.....Ως προς τα φαρμακα δεν ειπα πως δημιουργουν εθισμο απλα πως ηθελα κατι λιγοτερο χημικο...Αλλα μην σκας ειπα...Αν δεν δω τιποτα με ομοιοπαθητικη(που δεν το νομιζω δλδ,μια χαρουλα παω)θα ερθω στον δικο σου doctor...)))))))Εσυ ποτε επαναπατριζεσαι καλο μου?

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ! ΝΤΙΝΙ, ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! ΩΡΑΙΑ!
    ΣΕΙΤΑ, ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4.30, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟΔΙΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ. ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑ ΜΟΥ- ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ..ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΝΗ ΖΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ...ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΣ...

Senior Member
    καλησπερα καλο μου...Εγω δεν περασα και τοσο ωραια το σκ γιατι εμεινα μεσα για διαβασμα...grrr...τεσπα δεν πειραζει εμεις να μαστε καλα μωρε παιδακι μου....Θα φυγει ο αντρας σου ε?ελα βρε μην στεναχωριεσαι και εγω μια απο τα ιδια ειμαι..πηγε το αγορι μου στο χωριο του οποτε i am home alone...λειπουν ολοι..και οσοι ειναι εδω εχουν διαβασμα..οποτε εχω καει στο γραφειο:PPPPΟταν λες μπανιο εννοεις το μπανιο ή τη θαλασσα?Βεβαια θα μου πεις,τι σχεση εχει..αλλα ετσι απλα ρωτω..πληροφοριακα

Καλό είναι και το διάβασμα,απασχολείσαι με κάτι,όταν πας να δώσεις εξετάσεις τι γίνεται είναι το θεμά Θυμάμαι πήγαινα,άγχοοοος μεχρί να μπω,αλλά μετα όταν αρχιζα να γράφω όλα οκ.Θέλω να πάω να δώσω profficiency,θα με βοηθήσει μια φίλη μου καθηγήτρια,αλλά όταν πάω να δώσω να δω τι θα γίνει .Ντίνιιιι σε μια εβδομάδα i am back στο καμίνι...εδώ κατώ κρυόοοοοο,έχω και το τηλεσκόπιο εδώ και είμαι με ζακέτα το βράδυ έξω να για να μπορέσω να καθίσω

Member
    Hello again, διαβάσα όλα τα μηνύματα και αυτό που μ΄έκανε και γελούσα ήταν με την ntini που πάτησε αχινό Πρόσεχε που πατάς εεε?!?! Είσαι ένα \"καλό παράδειγμα\" θα έλεγα αποτελέσματος ομοιποαθητικής και ειλικρινά σου εύχομαι να βγεις νικήτρια απ\' αυτό. Negel ούτε το Irina θα ήταν σωστό, άλλωστε το Irene είναι το παγκόσμιο, γιατί αν πάρεις όλες τις χώρες του ανατολικού μπλοκ θα το ακούσεις σε διάφορες εκδόσεις Και για όλους εμάς τους υπόλοιπους που συνεχίζουμε με ψυχοφάρμακα... Παρενέργειες!!! Έχετε συνειδητοποιήσεις πόσες παρενέργειες έχουμε κάθε μέρα από τα ψυχοφάρμακα?? Δεν είναι να φοβάσαι μόνο τις υποτροπές αλλά περισσότερο τις παρενέργειες γιατί τις ζεις κάθε μέρα.

Senior Member
    το θεμα ξερεις πιο ειναι?με τα ψυχοφαρμακα δεν ξερεις αν αυτο που εχεις ειναι παρενεργεια ή υποτροπη...lolen...Ασε που εχω ακουσει πως απο αυτα που παθαινεις ειναι και η πτωση της διαθεσης για sex.ε οχι φιλε μου..να μην μπορω να κανω και κοκο?ελεος.μετα τι θα γινει.....Ως προς τον αχινο τι να πεις..ειμαι γκαντεμοσκυλο και να πεις πως δεν τον ειδα?ελεγα σε ολους τους φιλους μου..-παιδια ενας αχινος,να προσεχεται...να το πα και 10 φορες και μετα πηγα και τον πατησα.....ασε ασε.....Χρηστακο και εγω αυτο το αγχος εχω πως θα μαι και τετοια,αλλα πιστευω θα μου φυγει σιγα σιγα μετα απο κανα 2-3 μαθηματα....Με τ καλο να παρεις και το prof.Καλα που εισαι καλο μου και εχει τοσο κρυο?Στον βορειο πολο?παντως η Αθηνα εχει ζεστουλα(ζηλια-ψωρα:P)/αντε με το καλο να γυρισεις και εσυ....

Senior Member
    παρασκευη εχω το πρωτο μου ραντεβου με τον ομοιοπαθητικο....αχ αχ μακαρι να γινει κατι καλο ...δεν αντεχω αλλοοοοοοο

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΑΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ...ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ!
    ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΔΗΛ. Η ΖΑΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ, ΤΑ ΕΝΙΩΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΜΟΥ ΝΤΟΥΣ.ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ...ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ. ΔΗΛ. ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΛΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ, ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!

Senior Member
    Αντε με το καλο ζωζα....Καλη αρχη σου ερχομαι...Οταν πας μπες να μας πεις τι σου ειπε εσεναsunset μου χαιρομαι που γυρναει ο αντρας σου....ειδες τελικα που περασες καλυτερα απο οτι περιμενες?

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast