Results 1 to 10 of 10
Thread: δηλωση καρτοκινητων
-
20-06-2009, 00:18 #1
δηλωση καρτοκινητων
τι εχετε να πειτε?θα πρεπει λεει μεσα σε ενα χρονο να δηλωθουν ολα αλλιως τελος..αμενα ετσι μου ερχεται να πεταξω το κινητο μου στη θαλασσα...αλλα πως θα μιλαω δεκα ωρες με το φιλο μου!παντως σοβαρα αυτο μονο προβληματα θα δημιουργησει στο μελλον.εσεις τι λετε?
- 20-06-2009, 00:37 #2
σε μερικα χρονια θα πρεπει να εχουμε δηλωσει και ποσεσ ανασεσ θα παρουμε!!!!!!!!!!!!!
Αυτα ειναι τα ασχημα της παγκοσμιοποιησης μας κανουμε να νιωθουμε ανασφαλεις μας τρομοκρατουνε με κατι απαγωγεσ κατι λειστιεσ κατι φονους και στο τελοσ θα μας βαλουνε και ενα τσιπακι πανω μασ γιατι θα πιστουμε οτι μονο με αυτο ειμαστε ασφαλεις !!!!!!!
Βοοοοουρ για τα βουνα!!!!!!!!!! Μηπως και γλιτωσουμεεεεεεε
κατσικα baby for ever
20-06-2009, 00:45 #3
Εγω περιμενω το αλλο...να μας βαλουνε καμια καμερα σπιτι μας αμα δεν το εχουνε κανει ηδη δηλ και κοιμαμαι..εγω παντως νιωθω να ασφυκτυω με ολα αυτα τα μετρα....δικαιολογιες για να μας εχουν και αλλο του χεριου τους..ειναι ενας μαλιστα στη δουλεια που εχει μαζεψει καρτες για να τις πουλαει αλλα δεν ξερει ομως οτι ακομα και τα παλια νουμερα δηλωνονται1!
20-06-2009, 00:52 #4
Αυτος που αγορασε καρτες μαλλον ειναι πανεξυπνος !!!!Μη του λεσ τιποτα αστον να νομιζει οτι τον εχετε αναγκη και οτι θα βγαλει κε φραγκα
τωρα για το αν εχουν βαλει κερεα σπιτι μας δεν νομιζω οτι χρειαζετε προλαβαμε εμεισ και πηραμε τηλεφωνο βαλαμε ιντερνετ πηραμε και μια web cam και τους βγαλαμε απο τον κοπο.
20-06-2009, 09:33 #5
Originally posted by sunset
τι εχετε να πειτε?θα πρεπει λεει μεσα σε ενα χρονο να δηλωθουν ολα αλλιως τελος..αμενα ετσι μου ερχεται να πεταξω το κινητο μου στη θαλασσα...αλλα πως θα μιλαω δεκα ωρες με το φιλο μου!παντως σοβαρα αυτο μονο προβληματα θα δημιουργησει στο μελλον.εσεις τι λετε?
εσυ ας πουμε, τι προβλημα θα εχεις?
20-06-2009, 09:43 #6
καλημερα....αμεσο προβλημα δεν θα εχω γιατι απο οτι ειπαν αν καποιος κακοβουλος θελει να μαθει τα στοιχεια μας μεσω τηλ.εξυπηρετησης θ απαγορευεται με καποιο τροπο τωρα δεν θυμαμαι ακριβως πως...αλλα σαν αντιδραστικο ατομο και με τασεις φυγεις ολο αυτο μου κανει καπως !!
20-06-2009, 09:46 #7
Αυτος που αγορασε καρτες μαλλον ειναι πανεξυπνος !!!!Μη του λεσ τιποτα αστον να νομιζει οτι τον εχετε αναγκη και οτι θα βγαλει κε φραγκα
το παιζει πανεξυπνος χιχιι\\οκ απλα ειναι καλο ατομο απλα ειναι 55 χρονων και δεν ασχολειται κιολας με ολα αυτα!αα και επισης ειπε μαλλον για πλακα αλλιως θα τα παρω οτι τις δινει 80 ευρω αφου ειναι δυσευρετες ντοινγκ!
20-06-2009, 09:56 #8
Originally posted by apaleftos
σε μερικα χρονια θα πρεπει να εχουμε δηλωσει και ποσεσ ανασεσ θα παρουμε!!!!!!!!!!!!!
Αυτα ειναι τα ασχημα της παγκοσμιοποιησης μας κανουμε να νιωθουμε ανασφαλεις μας τρομοκρατουνε με κατι απαγωγεσ κατι λειστιεσ κατι φονους και στο τελοσ θα μας βαλουνε και ενα τσιπακι πανω μασ γιατι θα πιστουμε οτι μονο με αυτο ειμαστε ασφαλεις !!!!!!!
Βοοοοουρ για τα βουνα!!!!!!!!!! Μηπως και γλιτωσουμεεεεεεε
κατσικα baby for ever
κινητο με συνδεση δεν ειχες ποτε σου?κι εκει δηλωνεις τα στοιχεια σου οταν υπογραφεις το συμβολαιο κτλ
το σταθερο?επισης δνε δηλωνουμε στοιχεια δνση κτλ?
μηπως ειναι λιγο υπερβολικο αυτο ?Dum spiro spero (?)
20-06-2009, 11:28 #9
το απορρητο προς οποιονδηποτε ψαχνει το κινητο σου η προςοποιονδηποτε το εχει και θελει να μαθει σε ποιον ανηκει, το εχεις ετσι κι αλλιως. και το εχεις και με τα κινητα συμβολαιου, με μια απλη σου δηλωση οτι δεν θελεις να περιλαμβανεσαι στους καταλογους.
απο εκει και περα, στοιχεια υπαρχουν ακομα κι αν παρεις με αποκρυψη που δινονται μονο με εντολη εισαγγελεα...για ποιο λογο να μη δινονται?σκοπευετε να κανετε καμια απαγωγη?
ακομα κι αν σας φαινεται υπερβολικο, ολοι οι παρανομουντες χρησιμοποιουν μονο ανωνυμα καρτοκινητα. για σκεφτειτε τι θα κανουν ολοι αυτοι αν αναγκαστουν να τα δηλωσουν..
εδω πριν τα κινητα που ειχαμε μονο σταθερα, οχι μονο ηταν επωνυμα, αλλα ουτε καν ρωτουσαν για να τα δημοσιευσουν και χρυσοπληρωνες και μονο για να αποκτησεις τηλεφωνο..τωρα που μπορουμε να εχουμε απο 2 και 3 ο καθενας μας πειραξε η επωνυμια?
20-06-2009, 12:00 #10
Μου δίνεται η ευκαιρία να πω κάτι που ήθελα από καιρό.....
Μιας και την υπόθεση τη γνωρίζω πολύ καλά.
Πιστεύω πως όλες οι διαφημίσεις κινητών (οι άπειρες δηλαή που μας βομβαρδίζουν παγκοσμίως), αποτελούν αδίκημα.
Συγνώμη που σοκάρω, αλλά το επιθυμώ, για να ταρακουνήσω όσο πιο πολύ κόσμο μπορώ....
Τα κινητά εκπέμπουν ακτινοβολία και είναι πολύ επικίνδυνα για δημιουργία όγκων. Είμαστε η πρώτη γενιά και δεν έχουμε ακόμα μαζικά αποτελέσματα για να ανασκουμπωθούμε...
Πιστεύω ότι μετά από 1-2 γενιές θα γίνει ό,τι έγινε και με το τσιγάρο.....
Αλλά θα είναι πάλι αργά....
Θα έχουμε εθιστεί.....
Φροντίζουν οι εταιρίες για αυτό.....
Τα κάνουν όλο και πιο απαραίτητα.....
Έχουν πλέον αντικαταστήσει και την ατζέντα μας, τη φωτογραφική μας μηχανή, το ραδιοφωνάκι μας, το κομπιουτεράκι μας, το ημερολόγιο, τη γραμματέα μας, το pc μας....
Οταν θα γίνουν γνωστές οι βλαβερές επιπτώσεις τους και το πράγμα δεν θα μαζεύεται, θα πρέπει να μπαίνουμε σε κλινικές απεξάρτησης για να τα ξεφορτωθούμε.....
Στην Ελλάδα υπάρχει ένας καθηγητής που έχει κάνει πολλές εργασίες στο θέμα, αλλά πιστεύω πως τα αποτελέσματα και οι ανακοινώσεις του μπαίνουν στα \"ψιλά γράμματα\" των ΜΜΕ, μιας και διακυβεύονται μεγάλα συμφέροντα.....
Δεστε αυτό
http://www.physics4u.gr/news/2006/scnews2606.html
και ψάξτε και για άλλα από το google με το όνομα του καθηγητή.....
Η συμβουλή μου είναι να φροντίζουμε όλοι να αντιστεκόμαστε όσο μπορούμε στην εξάρτηση από το κινητό......
Και τολμάνε οι αχρείοι να μας ωθούνε σε περισσότερο και όλο και περισσότερο χρόνο ομιλίας.....
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή