Δυνατη κρηση βρααδινη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Banned
    σευχαρηστω να σε εχει καλα αυτος ο θεος π λενε λολ.εχω κανει απειρεςδιαιτες στο παρελ8ονμεχρι και χαπια πηρα (τοτεξεκινησαν οι κρησεις)και δεν εχασα κιλα.η οσαεχασα τα πηρα.αλλα με αυτην την κοπελα π εινε κουκλιτσα κ στιλακικαι πανω αποολα βοηθαει αφανταστα πυστευω οτι θα παω καλα.με τις βρωμοκρησεις πανικου να δω ποτε θα τελιονω.2χρονια εκλεισα περιπου.

Banned
    παιδια χθες παλυ με επιασε κρηση.κοιμηθηκα κανονικα και στης 3 ξυπνησα αποτομα τρομαγμενη με ταχιπαλμια.πηρα αλλα ενα ζαναξ των 0.25 κ μετα απο μιση ωρα χαλαρωσα.δεν το καταλαβενω να εχω να παθω μηνες κρηση και 2 μερες τωρα 2 απανοτες και βαρβατες.

Senior Member
    το πιο πιθανο ειναι πως εισαι σε φαση εξαρσεις συμπτωματων...ερχεται και παρερχεται τι να κανουμε....Μην στεναχωριεσαι και μην ανησυχεις..κανει το κυκλο του....Και προς Θεου μην ξαναπαρεις χαπια για διαιτα...κανουν μεγαλη ζημια...οι κρισεις πανικου ειναι το λιγοτερο που μπορεις να παθεις.....ολα θα πανε καλα

Banned
    αχ δεν θελω να ξαναπαθω κρηση σημερα.θα παρω το ζαναξ πριν κοιμηθω.

Senior Member
    βρε συ μην παιρνεις ετσι τα χαπια...δεν ειναι καραμελες ρε παιδια..ποτε θα το καταλαβετε?Πανικουλα μου δεν το λεω για εσενα μονο αλλα γενικοτερα...φαρμακα ειναι ρε παιδια...τι τα περνετε?για προληψη?πιες ενα γαλατακι ζεστο,μην δεις θριλερ,μεινε χαλαρη και να δεις τι καλα που θα κοιμηθεις....στο υποσχομαι...

Senior Member
    ΝΤΙΝΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΧΑΝΑΧ.

Senior Member
    ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΕΠΑΙΡΝΑ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑΝΤΑΡ. ΕΠΙΣΗΣ-ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ-ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΡΕΜΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ

Banned
    ntini ο γιατρος μ ειπε να παρω ζαναξ.οχι απο μονη μου.μου ειπε για 14 μερες να περνω αλλα εγω περνω λιγοτερες.αφου περνω την ελαχιστη δωση.δνε θελω με ττ να περνω κανενα φαρμακο.

Senior Member
    αααααααα....αμα ειναι ετσι οκ..απλα ετσι οπως το ειπες νομιζα πως το παιρνεις απο μονη σου.....

Page 3 of 3 FirstFirst 123