Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 147 of 358 FirstFirst ... 4797137145146147148149157197247 ... LastLast
Results 2,191 to 2,205 of 5360
    Senior Member
    Η το κράτος κινδυνεύει κ είναι ανάγκη να πολεμήσουμε η θα μασ φάνε ολουσ λάχανο μας δίνουν ολουσ ναρκωτικά εν άγνοια μασ

Senior Member
    Πεθανατε κ δεν μιλάτε δεν φταίω οι αστυνομικοί με εντολή Μητσοτάκη φταίνε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Σκέφτομαι ότι πρέπει να πεις ένα μεγάλο φτάνει και να τολμήσεις. Και ας αποτύχεις. Απλα τόλμησε να βάλεις στόχους.

Μέρι Έξμας
    Δύσκολο να κάνω αυτό το βήμα.
    Προσπαθώ να βάζω στόχους αλλά μου είναι δύσκολο.
    Ισως μικρούς στόχους, αλλά δεν ξερω κατά πόσο θα με βοηθήσουν.
    Το φτάνει το έχω πει δεκάδες φορές αλλά δυστυχώς μένω στα λογια
    Φταίει ίσως το ότι δεν έχω καθοδήγηση από κάποιον ψυχολόγο, ίσως με βοηθούσε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    ω ναι. και να αποτύχεις, πάλι εδώ θα είσαι, να ξαναπροσπαθήσεις.
    Αυτό που λες έχει μια βάση.
    Ότι εδώ θα είμαι να ξαναπροσπαθήσω.
    Απλά δεν προσπαθώ για τίποτα γιατί ξέρω ότι θα πάθω κρίση πανικού και αυτό θα με πάει δύο χρόνια πίσω, όταν και είχα πάθει.
    Και επειδή φοβάμαι το πισωγυρισμα δεν προσπαθώ καν για να πάω μπροστά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Η το κράτος κινδυνεύει κ είναι ανάγκη να πολεμήσουμε η θα μασ φάνε ολουσ λάχανο μας δίνουν ολουσ ναρκωτικά εν άγνοια μασ
    Κανένας δεν θα μας φάει Έλις, μόνοι μας μόνο αν φάμε τον εαυτό μας.
    Ναρκωτικά είναι παντού ελεύθερα.

Quote Originally Posted by Player View Post
    Δύσκολο να κάνω αυτό το βήμα.
    Προσπαθώ να βάζω στόχους αλλά μου είναι δύσκολο.
    Ισως μικρούς στόχους, αλλά δεν ξερω κατά πόσο θα με βοηθήσουν.
    Το φτάνει το έχω πει δεκάδες φορές αλλά δυστυχώς μένω στα λογια
    Φταίει ίσως το ότι δεν έχω καθοδήγηση από κάποιον ψυχολόγο, ίσως με βοηθούσε.
    Είναι δύσκολο, ειδικά αν δεν έχεις στήριξη ( είτε ψυχολόγου είτε/και φίλων).
    Αλλά νομίζω θα νιώθεις καλύτερα αν παλεύεις έστω για μικρούς στόχους. Καλά, ΟΛΟΙ σχεδον μένουν στα λόγια, η αλλαγή είναι δύσκολη, ποσο μάλλον με το άγχος να σε βαραίνει

Keep going, μη το βάζεις κάτω

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=dqnYZZNcSFE βρικα αυτο χαχαχα να γελασουμε κι λιγακι
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Σήμερα εξηπηρέτησα στη δουλειά μου τον Νίκο Φίλη και δεν έκανα σαν σαλιάρα να τον αποκαλώ με το επίθετο του κλπ ή να του τα κάνω όλα δωρεάν κλπ...
    Ο ίδιος ήταν πολύ ευγενικός και πολύ πιο αδύνατος απ' όσο φαίνεται στην τηλεόραση τόσο που μου έκανε τρομερή εντύπωση.
    Κολωνάκι μα ποιον άλλον θα εξυπηρετήσω!
    Last edited by HarleyQuinn; 11-12-2023 at 19:16.

Senior Member
    Πόσο πολύ στεναχωρήθηκα για τον αστυνομικό που έφαγε την φωτοβολίδα. Λέει ήταν εκ προθέσεως. Λέει ήταν στοχευμένη. Αν ήταν το ανάποδο θα ήταν όλα τυχαία. Τώρα πάει το 18χρονο 40 χρόνια φυλακή για δολοφονία εκ προθέσεως επειδή σκότωσε αστυνομικό (τυχαία λέω εγώ). Πόσο ξύλο θα φάει και τι κατηγορίες θα αντιμετωπίσει μόνο η "δικαιοσύνη" το ξέρει. Εν το μεταξύ έξω από το Κρατικό γίνεται της τρελής το κάγκελο από αστυνομικούς που τρέχουν όλη μέρα για να συμπαρασταθούν στον τραυματία. Ας ήταν κανέναν κακόμοιρο παιδάκι και θα βλέπαμε πόσοι μπάτσοι θα πήγαιναν. Ας μην πω κι άλλα.

Senior Member
    η κοινωνία που ζούμε είναι ταξική.

η κρίση πανικού είναι κάτι που μπορώ να καταλάβω. εγώ παθαίνω κρίσεις άγχους, και με έχει κρατήσει πίσω, συμφωνώ με την σημασία της υποστήριξης, γιατί εύκολα μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που δεν καταφερε κάτι στη ζωή του όμως, όσο αυτός/η/ο δεν προσπαθούσε ήταν ελεύθερος/η/ο από σένα να ζητήσει βοήθεια ή η καλή σου καρδιά τον εμπόδιζε; (κάτι δικά μου άσχετα.)

Senior Member
    Του Κορκονέα η σφαίρα εκτροχιάστηκε στην καρδιά του Γρηγορόπουλου ενώ του 18χρονου η φωτοβολίδα ήταν ακριβώς στον στόχο.

Senior Member
    ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙ ΑΥΤΌ ΕΦΥΓΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΛΕΜΑΟ

Senior Member
    Ειμαι συντετριμμενος για το αδικο κακο, που βρηκε το καημενο το γουρουνοπουλο.
    Ακου να δεις σε τι κοινωνια ζουμε,να πας να κανεις τη δουλεια σου,να δειρεις,να τραμπουκισεις να σκοτωσεις υπο τις εντολες και με την ευνοια της εξουσιας και της δικαιοσυνης και με περισιο ζηλο και να κινδυνευεις να υποστεις και συνεπειες.
    Αυτες τις ευαισθησιες να μην ειχα,μια χαρα θα μουνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Είναι δύσκολο, ειδικά αν δεν έχεις στήριξη ( είτε ψυχολόγου είτε/και φίλων).
    Αλλά νομίζω θα νιώθεις καλύτερα αν παλεύεις έστω για μικρούς στόχους. Καλά, ΟΛΟΙ σχεδον μένουν στα λόγια, η αλλαγή είναι δύσκολη, ποσο μάλλον με το άγχος να σε βαραίνει

Keep going, μη το βάζεις κάτω
    Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση σπουργιτι

Δεν το βάζω κάτω η αλήθεια είναι ότι έχω προοδεύσει αυτά τα τρία χρόνια αλλά όχι όσο θα ήθελα, δλδ να μην έχω άγχος π.χ για ένα ποτό η να γνωρίσω μια κοπέλα η να πάω σινεμά, αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να κάνω ακόμη λόγω άγχους.
    Τώρα εντάξει ο επόμενος στόχος μου είναι να φτάσω 80 κιλά, νομίζω και αυτό θα με βοηθήσει και με την αυτοπεποίθηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    η κοινωνία που ζούμε είναι ταξική.

η κρίση πανικού είναι κάτι που μπορώ να καταλάβω. εγώ παθαίνω κρίσεις άγχους, και με έχει κρατήσει πίσω, συμφωνώ με την σημασία της υποστήριξης, γιατί εύκολα μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον που δεν καταφερε κάτι στη ζωή του όμως, όσο αυτός/η/ο δεν προσπαθούσε ήταν ελεύθερος/η/ο από σένα να ζητήσει βοήθεια ή η καλή σου καρδιά τον εμπόδιζε; (κάτι δικά μου άσχετα.)
    Μπορείς να μου περιγράψεις τις κρίσεις άγχους; εάν θες φυσικά.
    Η υποστήριξη είναι μεγάλο ζήτημα, είτε φίλων, γνωστών, συγγενών είτε ψυχολόγου.
    Εγώ ας πούμε δεν έχω πάει σε ψυχολόγο, μόνο σε ψυχίατρο όπου και πάω μια φορά τον χρόνο.