Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 193
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 193 of 352 FirstFirst ... 93143183191192193194195203243293 ... LastLast
Results 2,881 to 2,895 of 5269
    Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 10:43.

Senior Member
    Ξαναλέω που έχω δουλέψει
    89 με 2001 αγροτησ
    2001 με 2002 στοχοφοροσ
    2002 Τηλεφωνητής στο 131
    2004 ανταλλακτικά
    2007 ηλεκτρολόγος σε έργο
    2007 Ηλεκτρονικός σε ζυγαριές
    2008 2009 στρατός
    2010 πτυχίο μηχανικός
    2012 με 2024 αγροτησ επαγγελματικά
    Συνεργάστηκα με πολλούς είδα φίλους να κερδίζουν είδα φίλους να χάνουν είδα διαφορά με βρίζουν όλοι από το 1996 κ περιμένουν να πεθάνω όσοι θέτε να με σκοτώσετε σαν άνθρωπο οι άλλοι που δεν θέτε μπορείτε να με μισείτε όσο θέτε κάντε ότι θέτε πείτε ότι θέτε μόνο δε με νοιάζει τι σασ λένε εγώ κάνω τη δουλίτσα μου παίρνω τα λεφτακια μου τα πίνω καφέδες κι όλα καλά τι σασ λένε τι νομίζετε κλπ εγώ δεν είμαι υπεύθυνος εγώ κάνω ότι μπορώ

Banned
    [QUOTE=HarleyQuinn;1247209]Μαθήματα Καρβέλα λόγω βαρεμάρας :Ρ

Η λέξη "δούλος" δεν πρέπει να τρομάζει, ούτε να θίγει κανέναν. Και ο πλούσιος δούλος είναι. Η λέξη "φτωχός" αντιθέτως είναι εκείνη που πρέπει να τρομάζει και να θίγει τον άνθρωπο. Η δουλότητα είναι άλλωστε ένα φυσικό φαινόμενο. Τίποτα δεν είναι ελεύθερο στο σύμπαν. Τα πάντα δουλεύουν για κάτι άλλο και για κάποιον απώτερο σκοπό. Τα πάντα δεσμεύονται από κάτι όπως ακριβώς και κάτι άλλο δεσμεύεται από αυτά. Η φτώχια αντιθέτως, δεν πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο αλλά για μια ανθρώπινη επινόηση η οποία καταστρατηγεί τον νόμο της φύσης. Τα όντα της φύσης δεν είναι άλλα πλούσια και άλλα φτωχά.

*Όλοι δούλοι είμαστε, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Δούλοι σε κάποιον ή σε κάτι. Δούλοι του χρήματος ως επί το πλείστον αναγκαστικά. Όμως είναι διαφορετικό να είναι κάποιος ένας πλούσιος δούλος του χρήματος, και διαφορετικό να είναι ένας φτωχός δούλος του ανθρώπου που είναι ο πλούσιος δούλος χρήματος.[/QUOTE
    Έχει κάψει εγκέφαλο ο άνθρωπος!Δεν εξηγείται τόση ασυναρτησία.

Banned
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Μαθήματα Καρβέλα λόγω βαρεμάρας :Ρ

Η λέξη "δούλος" δεν πρέπει να τρομάζει, ούτε να θίγει κανέναν. Και ο πλούσιος δούλος είναι. Η λέξη "φτωχός" αντιθέτως είναι εκείνη που πρέπει να τρομάζει και να θίγει τον άνθρωπο. Η δουλότητα είναι άλλωστε ένα φυσικό φαινόμενο. Τίποτα δεν είναι ελεύθερο στο σύμπαν. Τα πάντα δουλεύουν για κάτι άλλο και για κάποιον απώτερο σκοπό. Τα πάντα δεσμεύονται από κάτι όπως ακριβώς και κάτι άλλο δεσμεύεται από αυτά. Η φτώχια αντιθέτως, δεν πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο αλλά για μια ανθρώπινη επινόηση η οποία καταστρατηγεί τον νόμο της φύσης. Τα όντα της φύσης δεν είναι άλλα πλούσια και άλλα φτωχά.

*Όλοι δούλοι είμαστε, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Δούλοι σε κάποιον ή σε κάτι. Δούλοι του χρήματος ως επί το πλείστον αναγκαστικά. Όμως είναι διαφορετικό να είναι κάποιος ένας πλούσιος δούλος του χρήματος, και διαφορετικό να είναι ένας φτωχός δούλος του ανθρώπου που είναι ο πλούσιος δούλος χρήματος.
    Ο κύριος Καρβέλας γουστάρει να τις τρώει..του αρέσει να παίζει τον ρόλο του σκλάβου.Επειδή αυτός είναι μαζοχιστής πρέπει να γίνουμε ολοι μαζοχοι;

Banned
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Δικιο εχεις...θα παω για τρεξιμο σε κανα 2 ωρο ....τωρα εχω ρεπο σημερα κ ξοδευω τημ μερα μ στοινυερνετ....να περασεις ομορφα!!
    Δεν ξερω σε εσας εκει αλλα εγω χθες με τον μικρο στο παρκο ηταν σαν να εκανα 500 χιλιομτρα τρεχοντας με την ζεστη ..
    Δυστηχως μονο για θαλασσα ειαι εδω σε εμας πλεον δεν μπορεις να βγεις ουτε να περπατησεις ακομα και το βραδυ ..

Περασα δοξα το θεο σε ευχαριστωωωω το ιδιο ελπιζω και για εσενα !!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Σε λίγο θα πεις ότι σε αποπλάνησα κιόλας μέσω μηνυμάτων.Για σοβαρέψου!Ημουν το πρώτο άτομο που με παρεξενευσε η ύπαρξη σου στο φορουμ χωρίς να έχεις ανοίξει κάποιο προσωπικό θέμα.Σου ζήτησα συγνώμη γιαυτο ότι μάλλον ήταν δίκη μου παρερμηνεία.Τώρα όμως βλέπω ότι υπάρχει κιαλλο άτομο που παρατήρησε ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί σου.Σύμπτωση;Η παλιό μέλος είσαι με καινουργιο όνομα,η επαγγελματίας της ψυχικής υγειας.
    Οποτε αν εχεις καποια αμφιβολια για καποιον μπορεις να μιλας μαζι του ,οι αλλοι παντα θα λενε και εσυ εισια υπευθυνη ΑΝ παρασυρεσαι απο τις γνωμες αλλων ή φτιαχνεις δικη σου .
    Δεν νομιζεις οτι αν παρασυρεσαι και δεν π[ροσπαθεις εσυ η ιδια να να δεις τι γινετε παραπεμπει σε ανωριμη συμπεριφορα ;

Ναι αγαπη μου μου ζητησες συγνωμη αλλα τι να την κανω οταν βλεπω οτι το ξανακανεις .
    Παει στα σκουπιδια η συγνωμη και δεν ειναι αξια αναφορας .
    Ζηταω συγνωμη ειναι οτι αναγνωριζω το λαθος μου και το ξεχνω ,εσυ το κανεις ;
    Οχι οποτε τι συζηταμε ;

Και στην τελικη συζητησεις δεν κανουμε ;
    Δηλωσαμε οτι εχουμε καταθλιψη και μλαμε γι αυτο ;

Αγαπη μου γλυκια δεν ξερω αληθεα τι εισια αντρας ή γυναικα εχω μπερδευτει ,να το εκανε μονο σε εμενα να πεις οκ αλλα οταν μια συμπεριφορα ατομου ειναι επαναλαμβανομενη σε πολλους αλλους ,ε δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις ποιος εχει το θεμα ;

Οτι θες εδω ειμαι να σου λυσω οποια απορια θελεις ,δικηγορους δεν χρειαζομαστε πιστευω και με συγχωρεις αλλα ατομα που φτιαχνουν εντυπωσεις με βαση γνωμες αλλων ξερεις δεν συζητω ,θελω ατομα με το θαρρος της προσωπικης τους αποψης μετα απο αναγνωριση δικη τους με ποιον εχουν να κανουν .
    Πιστευω να εγινα κατανοητη σε εσενα και σε κανεναν αλλον και οτι θες γυρω απο το θεμα της καταθλιψης και μονο να συζητησουμε εδω ειμαι

Καλημερα μας !!!!
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 10:46.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 10:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Ο κύριος Καρβέλας γουστάρει να τις τρώει..του αρέσει να παίζει τον ρόλο του σκλάβου.Επειδή αυτός είναι μαζοχιστής πρέπει να γίνουμε ολοι μαζοχοι;
    Εσύ είσαι "δούλη του Θεού" δηλωμένη. Πώς μας παριστάνει ς ότι δεν καταλαβαίνεις την έννοια της δουλοτητας λοιπόν;

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 10:47.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-06-2024 at 10:48.

Senior Member

Senior Member
    Το ζήτημα με τα συστηματικά ψέματα είναι ότι στην πορεία ποτέ δε μπορείς να τα καλύψεις. Σου ξεφεύγει και σε προδίδει. Αυτό κολλάει σε ό,τι αναφέρθηκε η Ρέμεντι με την παράθεση.

(Και αυτό κολλάει και στις θρησκείες, γι αυτό πάω να γράψω στο νήμα μου, χα χα).

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Το ζήτημα με τα συστηματικά ψέματα είναι ότι στην πορεία ποτέ δε μπορείς να τα καλύψεις. Σου ξεφεύγει και σε προδίδει. Αυτό κολλάει σε ό,τι αναφέρθηκε η Ρέμεντι με την παράθεση.
    πάντα, ομως...

Senior Member

Senior Member