Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 208
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 208 of 354 FirstFirst ... 108158198206207208209210218258308 ... LastLast
Results 3,106 to 3,120 of 5304
    Senior Member
    Χτες είδα ένα albino koi. Αυτό ήταν. Down the rabbit hole again with leucistic and albino birds, albino animals. Θα τα ξαναπούμε σε κάνα τρίμηνο. χα χα

Senior Member
    Είναι όλα για τον πουτσο κλάψτε γτ είστε άχρηστοι επειδή μιλάτε οπωσ μιλάτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Η βιασύνη σου να μιλήσεις για την περίπτωση να είναι ψεύτικη η καταγγελία, μου βρωμάει πάρα πολύ victim blaming. Όπως επίσης η βιασύνη σου να αναρωτηθείς για το ίδιο το 11χρονο παιδί, πώς "παρασύρθηκε" και έμεινε τόσες ώρες στο σπίτι του ηλικιωμένου, καθώς και η βιασύνη σου να ρίξεις ευθύνη στη μητέρα.
    Η μάνα έχει ευθύνη για το πως το μεγάλωσε . Είναι παράλογο σε τέτοια ηλικία να ξεκίνησε την δράση του ως παιδοφιλος , περισσότερο στέκει να τον παρέσυρε η μικρή για να πάρει κάτι που ζήτησε ,ίσως να άκουσε πως ο πάππους δίνει δώρα σε παιδιά ... Γιατί το βλέπεις ως βιασύνη? Δεν θα είναι το πρώτο περιστατικό που οι γονείς παραμελούν το παιδί και καλύπτουν τον δράστη όλοι όσοι τον γνωρίζουν, μόλις χαλάσει η δουλειά γίνεται καταγγελία . Πήγε να του μαγειρέψει ή να καθαρίσει το σπίτι του και την παρενόχλησε ή μήπως του κουβάλησε σακούλες.
    Δεν με ενδιαφέρει ως περιστατικό αλλά προκαλεί εντύπωση η ηλικία και πως για ακόμη μια φορά ένα ανήλικο πήγε με την θέληση του να κάνει παρέα σε έναν άνδρα στο σπίτι του.
    Το άλλο περιστατικό που αντέδρασε βέβαια το σκότωσε , αν και ήταν γνωστός απο το παρελθόν ωστόσο κυκλοφορούσε και πλησίαζε ανήλικα χωρίς να παρεμβαίνει κανείς.
    Είναι δυσάρεστο για όσους βρεθούν σε τέτοια θέση αλλά μεγάλη ευθύνη έχουν και όσοι ξέρουν και δεν το λένε.
    Γενικά η παρενόχληση -βια θέλει δημοσιότητα , δεν είναι σωστό να το κρύβουμε και να το ξεχνάμε.
    Όπως ο γνωστός δικηγόρος με την γυναίκα δικηγόρο που ''έπεσε απο την σκάλα'' και είχε απο την πρώην γυναίκα του καταγγελία για ξυλοδαρμό.

Senior Member
    Ξαναλέω είμαι 43 δουλεύω με ένα κοριτσι που έδιωξε ο πατέρας της από το σπίτι είναι συνεργασία για επιβίωση από τα λεφτά που βγάλαμε πήρε 3 σπίτια ασ κρατήσει τα λεφτά που βγάλαμε κι εγώ δικαιούμαι σύνταξη 3.000 ευρώ κι εκείνη 1.500 ευρώ διαλέξτε τι θέλετε να γίνει

Senior Member
    Πείτε μασ τι θέλετε πραγματικά να γίνει όχι αρλούμπες μια καλή πρόταση θα ήταν να φέρουν ένα φροντιστή για μένα κι αυτή να φύγει αλλά θα περάσει χειρότερα να ξέρετε διαλέξτε εγώ είμαι 43 κ τι γνώρισα όταν ήμουν περίπου 32

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ξαναλέω είμαι 43 δουλεύω με ένα κοριτσι που έδιωξε ο πατέρας της από το σπίτι είναι συνεργασία για επιβίωση από τα λεφτά που βγάλαμε πήρε 3 σπίτια ασ κρατήσει τα λεφτά που βγάλαμε κι εγώ δικαιούμαι σύνταξη 3.000 ευρώ κι εκείνη 1.500 ευρώ διαλέξτε τι θέλετε να γίνει
    Πανάθεμά με και αν καταλαβαίνω τι είναι αλήθεια και τι είναι φαντασία από αυτά που μας γράφεις ρε Ελις...Την μια έχεις δυο κόρες την άλλη μια,την μια είσαι 43 χρονών την άλλη 48...Αντε να βγάλουμε άκρη...Μονος σου μένεις?...Εχεις οικογένεια?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Δεν ξέρω μπορεί να είναι βίντεο κ να μένω μονοσ

Senior Member
    Αυτό είναι αλήθεια
    Να μασ πείτε τι τα θέλουν τα λεφτά οι άντρες εννοώ στην ηλικία μου κ πάνω παντρεμένοι η χωρισμένοι τι να τα κάνουν πείτε μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτό είναι αλήθεια
    Να μασ πείτε τι τα θέλουν τα λεφτά οι άντρες εννοώ στην ηλικία μου κ πάνω παντρεμένοι η χωρισμένοι τι να τα κάνουν πείτε μου
    για τα γεράματα, φάρμακα, γιατρούς, φαγητό, κάποια να την πληρώσεις για καθαριότητα στο σπίτι, λογαριασμούς, θέρμανση.
    Οι νεότεροι δουλεύουν μήπως και μπορέσουν να πάρουν σύνταξη για να ζήσουν όταν μεγαλώσουν. Όσο είσαι νέος δεν ζεις υποφέρεις και αγχώνεσαι.

Senior Member
    Ξέρεις πόσα τρώνε κάνα 3 χιλιάρικα σε μαλακιες

Senior Member
    Θα πάρετε όλοι ΤΙΣ θεραπείες κ θα βγαίνετε για καφέ εγώ μια χαρά είμαι εσεισ δεν πάτε καλά

Senior Member
    Υπάρχουν θεραπείες για γυμναστική για οδήγηση για κοινωνικοτητα για το θέμα με ΤΙΣ εξαρτήσεις δεν είναι θεραπεία αλλά βοηθάνε πολύ

Senior Member
    Μια θεραπεία για το έντερο άμα πίνετε καφέδες είναι
    ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΒΟΥΝΙΣΙΟ
    ΚΑΣΕΡΙ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΕ ΛΑΔΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΑΛΑΤΑ Κ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΣΕΡΙ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΤΑΚΟ Κ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

Senior Member
    Σκέφτομαι πως η "δικαιοσύνη" δίνει ελαφρυντικά σε κακοποιητές, πώς οι κακοποιητές ξεπλένονται ως "άνδρες" από βρώμικους δικηγόρους φίλους άλλων καθαρμάτων κακοποιητών. Ένα ολόκληρο σύστημα εξουσιών συνεργάζεται οριζόντια και κάθετα, ώστε στο καθεστώς της πατριαρχίας να ξυλοκοπούνται, να βιάζονται και να δολοφονούνται όλο και περισσότερες γυναίκες. Ως πότε;

Senior Member
    Σκέφτομαι αν θα την βγάλω καθαρή και φέτος.
    Με τόση κατάχρηση τόσα χρόνια, όλο και κάτι μπορεί να μου συμβεί.