Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 214
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 214 of 379 FirstFirst ... 114164204212213214215216224264314 ... LastLast
Results 3,196 to 3,210 of 5671
    Senior Member
    Τέρας είμαι μια ζωή

Senior Member
    Ξαναλέω εγώ μια χαρά ήμουν είχα τη ζωούλα μου όλα καλά τεσπα εγώ έζησα εσείς κάντε ότι θέτε το θέμα είναι ότι αν πεθάνω μάλλον δε θα την παλέψετε να ξέρετε

Senior Member
    Θα σασ πω ένα μυστικό δεν υπάρχει δεξιός κι αριστερός υπάρχει καλός κ κακός οι παππούδες που σασ πάνε κόντρα κ σασ δουλεύουν είναι γιατί βλέπουν με την αόρατη τεχνολογία όλο το παρελθόν σασ κι αποφασίζουν αν θα σασ πάνε κόντρα η όχι κ συνήθως η κόντρα είναι μέχρι τέλους να ξέρετε κ με μένα παίζουν να ξέρετε αλλά εσεισ έχετε ξεφύγει κι εγώ μαλακιεσ έκανα αλλά εσεισ το πήγατε σε άλλο επίπεδο έτσι νομίζω δεν ξέρω ακριβώς πάρτε τεχνολογία κι αφήστε ποιος είναι άντρας κλπ για όταν μεγαλώσετε δεν ξέρω μπορεί να λέω κ μαλακιες έτσι νομίζω

Senior Member
    Υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να βγάλετε άκρη οπωσ αν δείτε αυτόν που θεωρείται καλός άνθρωπος μάλλον δεν θα σασ αρέσει κ δεύτερον αν δεν τρελαθείς σημαίνει ότι δεν προσπάθησες για τίποτα αυτά είναι 2 βασικά σημεία που αν θέλετε πρέπει να φιλοσοφεισετε να ξέρετε

Senior Member
    Επίσης αν θέλετε να παίξετε μαζί μου να θυμάστε ότι είμαι ένας ολόκληρος κόσμος στις επισκευές κ αν πεθάνω θα τα κρύψουν όλα κι εσεισ θα χάσετε να ξέρετε

Quote Originally Posted by elis View Post
    Ξαναλέω που δούλεψα γεννηθείς 1982
    89 με 2000 Αγρότης
    2000 με 2001 στοχοφορος
    2001 με 2002 Τηλεφωνητής
    2003 2004 ανταλλακτικά
    2006 2007 ηλεκτρολόγος σε έργο
    2007 2008 Ηλεκτρονικός σε ζυγαριές
    2008 2009 στρατός
    2009 2010 πτυχίο ανώτερης σχολής
    2010 με 2012 εθελοντής κ Αγρότης
    2012 με 2024 Αγρότης επαγγελματικά
    Χόμπι γυμναστική καφέδες τσιγάρα
    Αν δεν βλέπετε αυτά είναι όλο στημένο αν πεθάνω θα πεθάνετε κι εσείς να ξέρετε
    Είσαι δραστήριος και αγωνιστής, εύστροφος και ευπροσάρμοστος. Μπράβο σου. Πολλοί (κι εγώ μαζί) που θεωρούμε εαυτούς υποτίθεται έξυπνους ή φυσιολογικούς στο νου απλά, και μόνο γι αυτή σου την πορεία, σε ζηλεύουμε και σε θεωρούμε πρότυπο.
    γιάννης

Είναι κάποιες περιστάσεις της ζωής που αναρωτιέμαι αν είναι κατάρα ή κτυπητή σύμπτωση, που μου προκαλούν σαν κρίση πανικού (μπορεί και να ναι δηλαδή) και ξεσπώ όπως νομίζω πρέπον (όχι βίαια εννοείται). Θεωρώ νίκη το ότι ξέσπασα. Νίκη κατά του κακού εαυτού μου που με θέλει με σταυρωμένα τα χέρια να σπάζω από μέσα μου από τα νεύρα. Κι άμα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, δηλαδή μου δοθεί η εικόνα με αποδείξεις εννοείται, ότι δεν συνέβηκε τίποτα ή αυτό που συνέβηκε ήταν πολύ μικρότερο απ ότι το είχα αναγάγει, και πάλι έπειτα μου έρχονται κάποιες έστω αμυδρές αμφιβολίες. Είχα λύσει κάποια τεστ δύναμης ενστίκτου και μου βγαζαν αποτέλεσμα πως έχω πολύ δυνατό ένστικτο. Μόνο και μόνο απ αυτό ακόμα κι όταν ξεδιαλύνει μια κατάσταση, μέσα μου δεν παύει να υπάρχουν οι αμφιβολίες έστω πολυ αμυδρές. Γυναίκα για την οποία να νοιώθω πραγματικό έρωτα δεν έχω βγάλει, δεν είχα ποτέ. Τουλάχιστον όμως σε άλλα έστω και στο κατ ελάχιστο αντιδρώ έστω λάθος, κι αυτό είναι μια επιτυχία εν σχέση με το πως αντιδρούσα χρόνια πριν. Λείπει το να γίνω καθαρά αντικειμενικός της στιγμής.
    γιάννης

Senior Member
    Αν δεν μπορείς να αισθανθείς την Χάρη μέσα σου,δεν μπορείς να την βρεις ούτε και στους άλλους.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Το λοιπόν είστε όλοι άχρηστοι αντρεσ γυναίκες εγώ είμαι μερικώς χρήσιμος κι ο Θεός είναι ερημοσπιτης ο διάολος κάτι λέει αλλά μουφα θα είναι κι αυτός

Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Αν δεν μπορείς να αισθανθείς την Χάρη μέσα σου,δεν μπορείς να την βρεις ούτε και στους άλλους.
    Σωστό αυτό και πολύ δύσκολο. Οι κατάλληλοι χώροι πχ εκκλησία βοηθάνε αλλά μόνο από μόνος σου με πολλή αγώνα την αποκτάς.
    γιάννης

Όσες φορές στη ζωή μου έννιωσα την ανάγκη για συμβουλή, για βοήθεια, για συμπαράσταση έβρισκα τον εαυτό μου μόνο του, είτε σε πανικό είτε σε μαράζι είτε σε δίλημμα.
    Ουδέποτε είχα φίλους. Όλοι είναι γνωστοί τους οποίους αναγάγω σε φίλους. Κάποιοι που ήταν πραγματικά φίλοι, η μοίρα μας έταξε να μαστε μακριά ο ένας απ τον άλλο ή να χαθούμε.
    Απ αυτά τα άτομα που προανέφερα, βαζω και τους δεύτερους που είναι μακριά, δεν με αναζητάνε ποτέ με δική τους πρωτοβουλία.
    Εξ αρχής οι σχέσεις που είχα με ανθρώπους ήταν αποφυγής ή κακίας ή υποτίμησης. Έτσι, δεν πήρα ανατροφοδότηση σωστή από τους ανθρώπους ώστε να ξέρω που ακριβώς στέκω. Έτσι, πολλές αποφάσεις μου ήταν όντως επιπόλαιες. Μ' άλλους ανθρώπους που πραγματικά μου έδειχαν εκτίμηση έφτανα σε σημείο να πιστεύω ότι με κοροιδεύουν και στο τέλος να ψυχραινόμαστε.
    Δεν μπορώ ούτε εύκολα να αλλάξω περιβάλλον. Φοβάμαι το άγνωστο, ίσως και να μαι σε καλά περιβάλλοντα και το ένστικτο μου με αποτρέπει από του να κάνω την αλλαγή.
    Έχω γίνει πολύ επιφυλακτικός με τους ανθρώπους σε βαθμό που να κρατάω από όλους αποστάσεις ακόμα κι αν το ύφος και ο χαρακτήρας τους μου βγάζουν χωρίς αμφιβολία κάτι το θετικό.
    Η ιστορία εξακολουθεί να επαναλαμβάνεται. Απλά ελπίζω συνέχεια κι απλά εύχομαι το μέλλον μου να ναι καλό.
    γιάννης

Οι ανθρώπινες σχέσεις με έφεραν σε τέτοιο σημείο να επιζητώ διαρκώς αποδείξεις αν ο άλλος μου λέει την αλήθεια.
    Κάποιος εδώ μου είχε πει δεν σου έμαθαν από μικρό τον ορθό τρόπο αντίδρασης, κι αυτό είναι σωστό.
    Οι άνθρωποι δεν θέλουν καλοσύνες, αλλά ευθύτητα και να καταλαβαίνουν πως δεν αστιεύεσαι, αλλιώς δεν θα σε σέβονται. Όποτε συναλλάσσονται μαζί σου, για οτιδήποτε κι αν μιλάμε, πάντα θα ψάχνουν τρόπο να σε ξεγελάσουν. Θα αντιδράσεις. Μα αυτό που θα φανεί θα ναι η αντίδραση σου κι εσύ θα σαι ο κακός.
    Το ζήτημα είναι πως μεταβάλλεις αυτό τον τρόπο σκέψης - πράξης μετά από χρόνια για να μην σου συμβάινουν αυτά.
    γιάννης

Senior Member
    Καλά Ιωάννη κοίτα μην τρελαθείς αν μάθεις την αλήθεια κι άσε μας εμάς μην ασχολείσαι με άλλους κοίτα την πάρτυ σου

Senior Member
    Όποιος νομίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε ένα γάμο αφήστε τα λεφτά λεφτά κλέβουμε κι εμείς από θέμα χαρακτήρα λέμε είναι πολύ γελασμένος κι αν τον βρείτε να μου πείτε κι εμένα μπας κ παντρευτώ
    Αυτά από το μέτωπο

Senior Member
    Που δούλεψα
    Αγρότης γαλατιστα
    Στοχοφορος έργο 3
    Τηλεφωνητής ΟΤΕ αγ. Σοφίας Θεσσαλονίκη
    Ανταλλακτικά μηχανών motor1
    Ηλεκτρολόγος σε έργο Λαζαρίδης
    Ηλεκτρονικός intraweigh Σίνδος
    Στρατό με βρίζανε
    Πτυχίο ανωτέρας με κορόιδευαν στη σύνδο
    Αγρότης 2009- 2024 βοηθός αγρότη