Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 224
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 224 of 344 FirstFirst ... 124174214222223224225226234274324 ... LastLast
Results 3,346 to 3,360 of 5156
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Οι υβρεις και οι χαρακτηρισμοί αποδεικνύουν την ένδεια των επιχειρημάτων σου.
    Οι ανόητοι προσπαθούν να επιβληθούν με ύβρείς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς αλλά τους γυρίζει μπούμερανγκ και εκτίθενται οι ίδιοι ως αμβλύνοες ...
    στον καθρεφτη σου τα λες αυτα προφανως, που εβαλες στο στομα σου τα @ @ του φαρου αναμεσα σε πολλες αλλες χυδαιοτητες και υβρεις που ειπες, οπως ολα τα ευλαβη θρησκοληπτα χριστιανοπουλα...
    αλλα ειπαμε. εχεις διαστρεβλωτικο φακο στην αντιληψη σου και τα αντιλαμβανεσαι ολα οπως σε βολευουν...
    ο διαλογος ειναι δημοσιος και τα επιχειρηματα μου ειναι στην θεση τους και τα ειδαν ολοι εκτος απο σενα που κανεις ακομα κοκοκο....

τα δικα σου ειναι ανυπαρκτα, για τον προφανη κουτοπονηρο λογο, που ξερουμε ολοι μας... τα εφευρηματα της εκκλησιας, δεν χρειαζονται επιχειρηματα και αποδειξεις. οφειλεις να τα πιστευεις ακριτα, οπως και οτιδηποτε αλλο αφορα την πιστη που διαδιδει η εκκλησια.

ειδες;;; problem solved!!!! ο φαρος δεν χρειαζεται να αποδειξει τπτ απο τις αντιεπιστημονικες βλακειες που λεει, γιατι δεν ειναι ψυχολογος κανονικος... ειναι "ποιμενας"" και μιλαει σε προβατα. τα προβατα δεν εχουν αποριες και αντιρρησεις..
    αντε, πανε κανε μπεεε τωρα μπας και θεραπευτεις με την δυναμη του νου του χαρου..

για τα υπολοιπα, δεν μας απαντησες γιατι δεν πηγες να σε θεραπευσουν αυτοι που σου λενε οτι δεν υπαρχει η ψυχικη ασθενεια, αλλα παιρνεις χαπια... γιατι δεν πας να κανεις καμια κατηχηση, κανεναν εξορκισμο και παιρνεις χαπια, χωρις ασθενεια;;;

Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν αξιολογότατοι ψυχοθεραπευτές, είτε συνδύασαν κι άλλες επιστήμες, είτε είναι πανεπιστημιακοί, είτε ιερωμένοι, είτε απλοί ψυχολόγοι. Το επίπεδο επιτυχίας τους προς τον ψυχικά ασθενή είναι ανάλογο του προβλήματος του ασθενή. Δηλαδή όσο πιο βαθιά ριζωμένο μέσα του είναι το πρόβλημα πχ από τις απαρχές της παιδικής ή νηπιακής του ηλικίας, τόσο πιο δύσκολο είναι να τον αποθεραπεύσει ο ειδικός και δη πλήρως.

Η ψυχοθεραπεία δεν είναι μαγεία. Δεν είναι όπως τα φάρμακα σε μια οποιαδήποτε ασθένεια ή όπως μια χειρουργική επέμβαση που λύνει το πρόβλημα πλήρως ανεξάρτητα από τη βούληση του ασθενή. Εδώ είναι αναγκαία η σύμπραξη του ασθενή. Εδώ υπάρχει το κομμάτι που λέγεται αποδοχή, υιοθέτηση, εγκόλπωση κ.ο.κ. συνώνυμο, ήτοι η βούληση του ασθενή είναι ο αποφασιστικός παράγων. Ακόμα και ανεπιφύλακτη να είναι η βούληση του ασθενή όσο πιο βαθιά ριζωμένο μέσα του είναι το πρόβλημα ανάλογα δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο είναι να θεραπευτεί.

Εδώ υπάρχει επίσης η ιδιομορφία που λέγεται προσωπική σχέση, χημεία. Ακόμα και ένας απλός ψυχολόγος μπορεί να "αγγίξει" τον ασθενή νοουμένου ότι η σχέση δεν θα καταλήξει σε εξάρτηση αλλά η σύνδεση θα είναι η έντονη παρακίνηση για αυτοθεραπεία. Η έτερη ιδιομορφία και αναγκαίος παράγων είναι το υποστηρικτικό περιβάλλον.

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα συμφωνήσουν με όλα όσα αναφέρατε, δοκίμασαν όλες τις μεθόδους, αλλά δεν είδαν καμία ουσιαστική βελτίωση.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

για τα υπολοιπα, δεν μας απαντησες γιατι δεν πηγες να σε θεραπευσουν αυτοι που σου λενε οτι δεν υπαρχει η ψυχικη ασθενεια, αλλα παιρνεις χαπια... γιατι δεν πας να κανεις καμια κατηχηση, κανεναν εξορκισμο και παιρνεις χαπια, χωρις ασθενεια;;;
    Μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης λόγου ή εσκεμμένα παραποιείς τα όσα λέω..
    Δεν ειπα πουθενά ούτε εγώ ούτε ο Φάρος ότι δεν υπάρχει ψυχική ασθένεια...Είπα ότι οι περισσότερες ψυχασθένειες προκαλούνται από εσφαλμένο τρόπο ζωής...Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις την διαφορά?
    Και δεν σε έβρισα πουθενά...Βρες μου μια βρισιά που σου απηύθηνα αν έχεις τα κότσια και παράθεσέ την...Το ότι δεν φτανεις ούτε μια τριχα από τα αρ***δια του Φαρου δεν είναι βρισιά..Είναι πραγματικότητα...
    Αυτός έχει 60 χρόνια ψυχοθεραπείας και εσυ 15 χρόνια κουτσομπολιού στο σάιτ.
    Και πως με έβγαλες θρησκόληπτο όταν δεν εξασκώ καν την θρησκεία, εμπίπτει στην πάγια στρατηγική παραποίησης και συλλήβδην διαστρέβλωσης των λεγομένων του συνομιλητή σου,όταν δεν έχεις επιχειρήματα.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν είναι κατασκευασμένος για να κάθεται όλη μέρα πάνω από μια οθόνη εγκλωβισμένος σε κλειστό χώρο και να σαπίζει.
    Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι κατασκευασμένος να βρίσκεται σε εξωτερικό περιβάλλον και να τρέχει και να κυνηγάει.
    Σχεδόν ολοι οι υπερήλικες παίρνουν χάπια για την υπέρταση,την χοληστερόλη και την οστεοπόρωση.
    Η γυμναστική ρίχνει την πίεση,μειώνει την χοληστερόλη στο αίμα και ''γυμνάζει'' τα οστα.
    Αλλά σιγά μην κοπιάσουμε, τα θέλουμε όλα στο πιάτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κάνε ρε user παιδί γιατί δεν κάνεις
    χα χα χα τί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Οχι, δικό μου είναι αυτό...Εγω θα έλεγα το 90% των άνεργων θα γίνουν ψυχικά ασθενείς αν παραμείνουν άνεργοι για μεγάλο διάστημα.
    Από την άλλη και ο ψυχικά ασθενής πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αντεπεξέλθει σε εργασία. Πχ κάποιος που έχει κρίσεις πανικού δυσκολα θα εργαστεί αν δεν το ξεπεράσει όπως επίσης και ένας διπολικός που είναι σε κατάθλιψη. Η εργάσια δεν είναι πανάκεια και χρειάζεται σωστό τάιμινγκ. Για την ιστορία ο Μπουφόν που ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο κόσμο έπασχε από κατάθλιψη. Αυτός δεν γυμναζόταν; δεν έκανε διατροφή; Να όμως που του χτύπησε την πόρτα...

Senior Member
    Την δουλειά που ήθελα την έκανα πάρτε τις θεραπείες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

Senior Member
    Κι ο Μπουρντέν κοσμογυρισμένος έκανε τη δουλειά που γούσταρε.
    μην τη ψάχνουμε εκεί την αιτία, δεν είναι απόλυτο εγώ πιστεύω τί προκαλεί την κατάθλιψη σε έναν άνθρωπο.
    είναι δύσκολο όταν επίσης δεν υπάρχει συμπεριληψη και κατανόηση από τους συναδέλφους, και άλλους έξω από το πρόβλημα.

σκέφτομαι πως θέλω να βρω κάποι@ που να του πω "ξέρεις κάτι; δεν είμαι καλά. έχω υπάρξει καλά και ξέρω πώς είναι. δεν είναι έτσι. δεν είμαι καλά" και θα καταλάβει και θα μου σταθεί.
    ποιός έχασε την τύχη του να τη βρω εγώ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    μην τη ψάχνουμε εκεί την αιτία, δεν είναι απόλυτο εγώ πιστεύω τί προκαλεί την κατάθλιψη σε έναν άνθρωπο.
    είναι δύσκολο όταν επίσης δεν υπάρχει συμπεριληψη και κατανόηση από τους συναδέλφους, και άλλους έξω από το πρόβλημα.

σκέφτομαι πως θέλω να βρω κάποι@ που να του πω "ξέρεις κάτι; δεν είμαι καλά. έχω υπάρξει καλά και ξέρω πώς είναι. δεν είναι έτσι. δεν είμαι καλά" και θα καταλάβει και θα μου σταθεί.
    Εγώ σε καταλαβαίνω πολύ καλά και θέλω να σου σταθώ!! Πες μου τί χρειάζεσαι!!
    Υπάρχει μόνο το Αέναο Νυν

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post

Θα σε καταλάβει, αλλά ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν θα μπορεί να σε βοηθήσει. Δυστυχώς η κατάρα της κατάθλιψης είναι πως δεν μπορείς να βοηθήσεις αυτόν που έχει κατάθλιψη, ό,τι και να του πεις δεν θα σε πιστέψει ακόμα και αν αυτό που θα του πεις είναι αλήθεια. Και γίνεται ακόμα χειρότερο όταν αυτός που πάσχει από κατάθλιψη παίρνει φάρμακα για αυτή, γιατί δεν βλέπει αποτέλεσμα και θεωρεί πως θα είναι έτσι για πάντα, ενώ δεν ισχύει αλλά δεν το πιστεύει και δεν μπορείς να τον κάνεις να αλλάξει γνώμη. Ακομα και αν την έχει περάσει ξανά και έλεγε ακριβώς τα ίδια πράγματα και την άφησε πίσω του έστω μετά από καιρό. Σου λέει αυτή τη φορά είναι διαφορετική δεν θα περάσει και το μόνο που μένει να του πεις είναι σου υπόσχομαι πως σε λίγο καιρό θα σου έχει περάσει και τότε θα σου τα θυμίσω για να γελάμε μαζί και εσύ στηρίζεσαι στην μαγεία του effexor των SSRI και ότι άλλο μπορεί να παίρνει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    ο Μπουφόν που ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο κόσμο έπασχε από κατάθλιψη. Αυτός δεν γυμναζόταν; δεν έκανε διατροφή; Να όμως που του χτύπησε την πόρτα...
    Ε, ο τερματοφύλακας κωλοβαράει και βαριέται, γι'αυτό χαχχαχα
    Πέρα από την πλάκα,υπάρχει και η ενδογενής κατάθλιψη που έχω και εγώ, και είναι χρόνια ,και έχει υπαρξιακό υπόβαθρο.

Senior Member
    Επειδή με έχετε όλοι χεσμενο ενώ προσπαθώ σασ έβγαλα θεραπεία οπωσ το 90 που κάναμε μια προσπάθεια με τον στρατηγό δε γινόταν τότε κάτι καλύτερο τώρα μαζεύτηκαν όλοι κι επειδή αν είναι καλές οι θεραπείες θα ΤΙΣ πουλήσουν σε άλλες χώρες θέλω κι εγώ λεφτά από το 2015 έγινε επαγγελματική δουλειά κάτι καλύτερο για Ελλάδα δεν έχει να ξέρετε ότι μπόρεσα έκανα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Επειδή με έχετε όλοι χεσμενο ενώ προσπαθώ σασ έβγαλα θεραπεία οπωσ το 90 που κάναμε μια προσπάθεια με τον στρατηγό δε γινόταν τότε κάτι καλύτερο τώρα μαζεύτηκαν όλοι κι επειδή αν είναι καλές οι θεραπείες θα ΤΙΣ πουλήσουν σε άλλες χώρες θέλω κι εγώ λεφτά από το 2015 έγινε επαγγελματική δουλειά κάτι καλύτερο για Ελλάδα δεν έχει να ξέρετε ότι μπόρεσα έκανα
    Δεν σε έχουμε χεσμένο,τα διαβάζουμε αυτά που γράφεις αλλά είναι λιγακι επαναλαμβανόμενα...Εχεις κολλήσει με τον στρατηγό και με τι έκανες στο βιογραφικό σου.
    Το θέμα Ελις είναι τι κάνουμε σήμερα και στο μέλλον....Την ζείς ευχάριστα την ζωή σου ή σε εμποδίζει η σχίζο?...Με την αγωγή σου πως τα πας?

Senior Member
    δεν περίμενα ανταπόκριση!
    το θέμα με απασχολεί καιρό.
    το ότι γενικότερα γίνεται μια εκλογίκευση της κατάθλιψης ως χαρακτήρα-του-ανθρώπου, δηλαδή μια σύγχηση ότι α, έτσι είναι τώρα, έτσι είναι στην πραγματικότητα, γιατί να αλλάξει κάτι αφου δεν μας κάνει κακό ούτε κάνει κακό στον εαυτό του;
    η αμφισβήτηση της κατάστασης που γνωρίζες ως πραγματική επειδή είναι δική σου πραγματικότητα. δεν ακυρώνω τους ανθρώπους που γνωρίζουν πέντε πράματα παραπάνω και δε θα βιαστουν να με κρίνουν ή να πουν τη πατάτα τους γενικά, σίγουρα υπάρχουν. απλά δεν είμαι πια κοντά σε τέτοιους ανθρώπους με αποτέλεσμα τρελλό relapse όπως λέγεται, του απάλευτου.
    αυτό το μήνυμα δεν θα αυτοκαταστραφεί.

δεν ξέρω ποιός ειναι ο μπουφόν -αστειάκι- αλλά ξέρω μια περιπτωση στη Γαλλία όπου εργαζόμενος μήνυσε την εταιρεία που δούλευε -φωτοτυπίες και σχετικά- επειδή του προκάλεσε ψυχολογικό άλγος η εργασία εκεί. ΑΛΗΘΕΙΑ

Senior Member
    Κοριτσαρες σασ έβγαλα θεραπεία για όλα κανονίστε μου είπαν ότι δουλεύω για τα κορίτσια και καθώς ο Μητσοτάκης ήθελε πόλεμο εγώ στρατιώτης είμαι πολεμάω οπωσ θέλουν να ξέρετε
    Αυτά από το μέτωπο