Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 231
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 231 of 371 FirstFirst ... 131181221229230231232233241281331 ... LastLast
Results 3,451 to 3,465 of 5557
    Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    δεν πιστεύω στις γενικεύσεις, καλοί και κακοί ανθρώποι υπάρχουν παντού, και το να είσαι κακός είναι πολύ εύκολο.
    φέρθηκε πολύ σκάρτα και με αγένεια, άσχετα που είστε συγγενείς, δεν μιλάνε έτσι οι ανθρώποι με ενσυναίσθηση κατά τη γνώμη μου.
    μην του ξαναδώσεις, κάτι θα ξέρει να κάνει στη ζωή του, τόσα χρόνια τί έκανε; δεν έμαθε να κάνει ΤΙΠΟΤΑ; δηλαδή απλά ζούσε με επιδομα από εσένα;
    δεν μου πέφτει και λόγος, επειδή στο παρελθόν είχα υποστηρίξει εσένα νομίζω, πάλι αυτό θα κάνω. όταν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ειναι καλό, όχι όμως σε κάποιον που δεν το αναγνωρίζει ή με προσωπική ζημία.
    μετανιώνω θα πει δεν κάνω το ίδιο λάθος δεύτερη φορά.
    Ευχαριστώ user mou. Του έδινα λεφτά για να μην χρειάζεται να δουλεύει και να διαβάζει μόνο. Κι έτσι έγινε, ήταν πολύ καλός στα μαθήματα του. Τα καλοκαίρια πήγαινε σεζόν και τα χρήματα τα χαλούσε σε ταξίδια.
    Αλλά εμείς του δώσαμε καλή ανατροφή, ρατσιστές δεν είμαστε, την ευγένεια του μάθαμε, κανείς μας δεν τον έχει πληγώσει με άσχημα λόγια ποτέ.
    Αυτός που την βρήκε τόση κακία και τόσο μίσος δεν ξέρω.
    Ακριβώς αυτό. 25 χρονών είναι. Ας ζήσει τη ζωή του μόνος του με όποιες αποφάσεις θέλει. Εγώ πλέον έφυγα από την ζωή του και δεν πρόκειται να γυρίσω.
    Last edited by HarleyQuinn; 23-08-2024 at 09:49.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    δεν πιστεύω στις γενικεύσεις, καλοί και κακοί ανθρώποι υπάρχουν παντού, και το να είσαι κακός είναι πολύ εύκολο.
    φέρθηκε πολύ σκάρτα και με αγένεια, άσχετα που είστε συγγενείς, δεν μιλάνε έτσι οι ανθρώποι με ενσυναίσθηση κατά τη γνώμη μου.
    μην του ξαναδώσεις, κάτι θα ξέρει να κάνει στη ζωή του, τόσα χρόνια τί έκανε; δεν έμαθε να κάνει ΤΙΠΟΤΑ; δηλαδή απλά ζούσε με επιδομα από εσένα;
    δεν μου πέφτει και λόγος, επειδή στο παρελθόν είχα υποστηρίξει εσένα νομίζω, πάλι αυτό θα κάνω. όταν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ειναι καλό, όχι όμως σε κάποιον που δεν το αναγνωρίζει ή με προσωπική ζημία.
    μετανιώνω θα πει δεν κάνω το ίδιο λάθος δεύτερη φορά.
    Καλημέρα user!

Ήθελα απλά να πω ότι κι εγώ έχω βοηθήσει άνθρωπο με προσωπική ζημία κυρίως στην ψυχολογία μου και δεν αναγνώρισε τίποτα, πλήρης αχαριστία! Δεν νομίζω ότι μετά απ' αυτό θα βάλω άλλον άνθρωπο πάνω απ' τον εαυτό μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ευχαριστώ user mou. Του έδινα λεφτά για να μην χρειάζεται να δουλεύει και να διαβάζει μόνο. Κι έτσι έγινε, ήταν πολύ καλός στα μαθήματα του. Τα καλοκαίρια πήγαινε σεζόν και τα χρήματα τα χαλούσε σε ταξίδια.
    Αλλά εμείς του δώσαμε καλή ανατροφή, ρατσιστές δεν είμαστε, την ευγένεια του μάθαμε, κανείς μας δεν τον έχει πληγώσει με άσχημα λόγια ποτέ.
    Ακριβώς αυτό. 25 χρονών είναι. Ας ζήσει τη ζωή του μόνος του με όποιες αποφάσεις θέλει. Εγώ πλέον έφυγα από την ζωή του και δεν πρόκειται να γυρίσω.
    Καλημέρα HarleyQuinn!

Να μην γυρίσεις για κανένα λόγο! Πολύ σωστή απόφαση!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Harley, δύσκολο αυτό που ζεις. Να πρέπει δηλαδή να καταπιείς την αδικία, να γιατρέψεις το τραύμα της μέσα σου, να τοποθετήσεις την αυτοπροστασία σου πρώτη στην κλίμακα προτεραιοτήτων και, τελικά, να έρθεις σε ειρήνη με την απόφασή σου να βγει από τη ζωή σου ένας άνθρωπος με τοξική συμπεριφορά απέναντί σου. Όμως, τι τον έκανε να ξεσπάσει έτσι απέναντί σου; Φυσικά είναι καταδικαστέα η συμπεριφορά του, αλλά αναρωτιέμαι, ήταν πάντα έτσι κι εσύ το έθαβες γιατί είναι αδερφός σου και τον αγαπάς, ή περνάει κάτι στη ζωή του που τον έχει κάνει εχτρίμ στις αντιδράσεις του; Από πού βγήκε αυτός ο θυμός απέναντί σου, είναι παράδοξο και πάνω από τα φυσικά όρια μιας διένεξης μεταξύ αδερφών στην καθημερινή τους διάδραση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα HarleyQuinn!

Να μην γυρίσεις για κανένα λόγο! Πολύ σωστή απόφαση!
    Καλημέρα Κύκνε μου! Διαβάζω ότι κι εσύ έχεις περάσει κάτι παρόμοιο και καλά αποφάσισες πως ποτέ ξανά να μην βάλεις κάποιον πάνω από τον εαυτό σου.
    Όχι δεν γυρίζω και εγώ θα ακολουθήσω τον δρόμο σου. Ήταν το μόνο άτομο που του έδινα τα πάντα γιατί του είχα αδυναμία, κι αυτός τελικά ήθελε μόνο τα λεφτά μου.
    Με μισούσε.

Senior Member
    Πιστεύω ότι τα χρήματα να μην τα ζητήσεις. Αν τα έδωσες με την καρδιά σου. Τώρα αν ο άλλος δεν εκτίμησε ή δεν φέρθηκε καλά, είναι θέμα δικο του. Κράτα απόσταση και συνέχισε τη ζωή σ

Senior Member
    Ήθελα να του τα ζητήσω για να τα βρει μπαστούνια, να τον εκδικηθώ αλλά τελικά όπως μου λέτε θα του την χαρίσω κι όπως του τα φέρει η ζωή.

Senior Member
    Ήθελα να του τα ζητήσω για να τα βρει μπαστούνια, να τον εκδικηθώ αλλά τελικά όπως μου λέτε θα του την χαρίσω κι όπως του τα φέρει η ζωή.
    Έχει μεγαλύτερη εκδίκηση από το να χάσει έναν άνθρωπο που τον στήριζε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πιστεύω ότι τα χρήματα να μην τα ζητήσεις. Αν τα έδωσες με την καρδιά σου. Τώρα αν ο άλλος δεν εκτίμησε ή δεν φέρθηκε καλά, είναι θέμα δικο του. Κράτα απόσταση και συνέχισε τη ζωή σ
    Σωστό, συμφωνώ για τα χρήματα. Ήταν δική της απόφαση και προσφορά, με τις τότε συνθήκες.

Senior Member
    Κοίτα, στην αρχή θα τα βρει δύσκολα αλλά μετά πιστεύω κάποιο τρόπο θα βρει να επιβιώσει. Οπότε δεν τον χάλασε και τόσο.

Senior Member
    Τι έγραψες ρε άνθρωπε πάλι. Ολόσωστο και βαθύ και υγιές.

Senior Member
    Καλημέρα Κύκνε μου! Διαβάζω ότι κι εσύ έχεις περάσει κάτι παρόμοιο και καλά αποφάσισες πως ποτέ ξανά να μην βάλεις κάποιον πάνω από τον εαυτό σου.
    Όχι δεν γυρίζω και εγώ θα ακολουθήσω τον δρόμο σου. Ήταν το μόνο άτομο που του έδινα τα πάντα γιατί του είχα αδυναμία, κι αυτός τελικά ήθελε μόνο τα λεφτά μου.
    Με μισούσε.
    Απαράδεκτος από όλες τις απόψεις... Μην ασχολείσαι καν με εκδίκηση, δεν αξίζει τον κόπο... Αν του τα είπες ένα χεράκι πριν τον παρατήσεις στη μοίρα του, αρκεί...

Senior Member
    Κοίτα, στην αρχή θα τα βρει δύσκολα αλλά μετά πιστεύω κάποιο τρόπο θα βρει να επιβιώσει. Οπότε δεν τον χάλασε και τόσο.
    Δεν είναι μόνο το χρηματικό μέσα στη μέση. Όταν στηρίζεις κάποιον δεν δίνεις μόνο χρήματα. Μεγαλώνοντας θα το μάθει και θα το καταλάβει. Πίστεψε με. Θα φάει πολλά "χαστούκια" από τη ζωή και θα θυμηθεί τα "χαδια".

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Σωστό, συμφωνώ για τα χρήματα. Ήταν δική της απόφαση και προσφορά, με τις τότε συνθήκες.
    Καλημέρα WildHoney! Δεν είναι τα χρήματα που με νοιάζουν, απλά τα χρησιμοποιώ σαν το μόνο μέσο που έχω για να τον κάνω να νιώσει πίεση και το πως θα μου τα επιστρέψει θα είναι γι' αυτόν άσχημη νίλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Τι έγραψες ρε άνθρωπε πάλι. Ολόσωστο και βαθύ και υγιές.
    Σταμάτα καλέ. Κοκκινίζω