Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 234
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 234 of 382 FirstFirst ... 134184224232233234235236244284334 ... LastLast
Results 3,496 to 3,510 of 5725
    Senior Member
    I like girls who like girls
    Έχουμε κοινό σημείο με τα κορίτσια μασ αρέσουν τα κορίτσια

Senior Member
    ακομα να το συνειδητοποιησεις οτι μονο μια αμορφωτη τρελοκαμπερω με ναρκισιστικες εμμονες σαν εσενα, οσα προφιλ και να αλλαξει, κανει ΜΠΑΜ απο 100 χιλιομετρα...
    συνεχισε τα καργκιοζιλικια να γελαμε. αλλα η αντιποιηση επαγγελματος (ανοιξε λεξικο ελληνικων), ειναι αδικημα κανονικο, οχι διαδικτυακο... ειδικα οταν δινεις και συμβουλες..
    και αντε, το οτι σε καταλαβαινουν και οι τοιχοι δεν μπορεις να το καταλαβεις πως γινεται.
    οτι σε ξεφτιλισε και σε εδιωξε η διαχειριση, δεν σου θιγει την αξιοπρεπεια (την ποια;;; ) ωστε να μην χωνεσαι, ανεπιθυμητη ουσα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ακομα να το συνειδητοποιησεις οτι μονο μια αμορφωτη τρελοκαμπερω με ναρκισιστικες εμμονες σαν εσενα, οσα προφιλ και να αλλαξει, κανει ΜΠΑΜ απο 100 χιλιομετρα...
    συνεχισε τα καργκιοζιλικια να γελαμε. αλλα η αντιποιηση επαγγελματος (ανοιξε λεξικο ελληνικων), ειναι αδικημα κανονικο, οχι διαδικτυακο... ειδικα οταν δινεις και συμβουλες..
    και αντε, το οτι σε καταλαβαινουν και οι τοιχοι δεν μπορεις να το καταλαβεις πως γινεται.
    οτι σε ξεφτιλισε και σε εδιωξε η διαχειριση, δεν σου θιγει την αξιοπρεπεια (την ποια;;; ) ωστε να μην χωνεσαι, ανεπιθυμητη ουσα;
    Τι έγινε ρε φίλε, πάλι;; μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Η δικτατορία του προλεταριάτου απαιτεί όνομα.

Senior Member
    Βρε αντε πλύνε κάνα πιάτο αντρασ είμαι έχω περιέργεια τι κάνουν οι γυναίκες

Senior Member
    Ανεπιθύμητος ήμουν και στο στρατό get used to it

Senior Member
    Διάβασα μια μελέτη που λέει ότι το 90% των σημερινων ανθρώπων άνω των 30 ετών δεν θα ξανατρέξει ποτέ στην ζωή του,δεν θα ξανασπριντάρει γαι το υπόλοιπο της ζωής του
    Και αυτό είναι πολύ στενάχωρο...Ο άνθρωπος ολοένα και απανθρωπίζεται...Θα ζει ολοένα και λιγότερο φυσιολογικα και επακόλουθο θα είναι ότι θα αρρωσταίνει.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member

Senior Member
    Εγώ κάνω ότι λέει το νοσοκομείο να ξέρετε χάπια διατροφή γυμναστική δουλειά ότι πουν αυτοί εγώ τους είπα κάποια πράγματα δεν ξέρω αν με άκουσαν τι άκουσαν εγώ προετοιμαστηκα όσο μπορούσα για ότι μπορούσα

Senior Member
    Σε μένα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε να ξέρετε αυτό γίνεται από μικρό παιδί το έχω συνηθίσει στους άλλους μην κάνετε τίποτα εγώ μια χαρά είμαι να ξέρετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Σε μένα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε να ξέρετε αυτό γίνεται από μικρό παιδί το έχω συνηθίσει στους άλλους μην κάνετε τίποτα εγώ μια χαρά είμαι να ξέρετε
    Ελις,πως το βλέπεις το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα?...Θα αλλάξει τις ισορροπίες ο Χάρης ο Δούκας ή θα πάμε με Μητσοτάκη μέχρι το 2031?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Οντως τι παιχτηκε?
    ΤΟ ανοιξα πριν λιγο και εφαγα μπαν,επειδη εβρισα το σιχαμα,το ναρκισο.Χαλαλι

Senior Member
    Μητσοτακαρος πρώτον κ δεύτερον είμαι τσοπάνος κ εσάς δε σασ κόβει ούτε αυτό να κάνετε πρέπει να σε κόβει για να γίνεις Αγρότης

Senior Member
    επειδή δεν έχω πού αλλού να τα γράψω, θα τα γράψω εδώ.
    -δώσε θάρρος του χωριάτη-
    σκεφτομαι πως έχω πάθει ή συμβαίνει σε εμένα αποπροσοπωποίηση, δηλαδή επειδή στο πρόσφατο παρελθόν δεχόμουν βία ασυνείδητα, δηλαδή συναισθηματική και αδιόρατη, έχω μάθει να μαζεύω τον εαυτό μου να τον προστατευσω, ας πούμε, από το παρόν και τώρα δεν μπορώ να επιστρέψω στο παρόν.
    σκέφτομαι πως χωρίς καθοδήγηση από ειδικο εγώ μόνο μου δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου, θα τα κάνω μαντάρα.
    εν τω μεταξύ η ζωή συμβαίνει κάπου μακρυά από μένα, εγώ δεν ξέρω πώς να αντιδράσω.
    ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Senior Member
    Μια χαρά είσαι γιουζερ

Quote Originally Posted by user View Post
    επειδή δεν έχω πού αλλού να τα γράψω, θα τα γράψω εδώ.
    -δώσε θάρρος του χωριάτη-
    σκεφτομαι πως έχω πάθει ή συμβαίνει σε εμένα αποπροσοπωποίηση, δηλαδή επειδή στο πρόσφατο παρελθόν δεχόμουν βία ασυνείδητα, δηλαδή συναισθηματική και αδιόρατη, έχω μάθει να μαζεύω τον εαυτό μου να τον προστατευσω, ας πούμε, από το παρόν και τώρα δεν μπορώ να επιστρέψω στο παρόν.
    σκέφτομαι πως χωρίς καθοδήγηση από ειδικο εγώ μόνο μου δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου, θα τα κάνω μαντάρα.
    εν τω μεταξύ η ζωή συμβαίνει κάπου μακρυά από μένα, εγώ δεν ξέρω πώς να αντιδράσω.
    ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Τι έγινε user..πως ήταν η μέρα σου