Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 235
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 235 of 382 FirstFirst ... 135185225233234235236237245285335 ... LastLast
Results 3,511 to 3,525 of 5718
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μητσοτακαρος πρώτον κ δεύτερον είμαι τσοπάνος κ εσάς δε σασ κόβει ούτε αυτό να κάνετε πρέπει να σε κόβει για να γίνεις Αγρότης
    Νεοδημοκρατης δεν γεννιεσαι.
    Χτιζεσαι.
    Τουβλο τουβλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    επειδή δεν έχω πού αλλού να τα γράψω, θα τα γράψω εδώ.
    -δώσε θάρρος του χωριάτη-
    σκεφτομαι πως έχω πάθει ή συμβαίνει σε εμένα αποπροσοπωποίηση, δηλαδή επειδή στο πρόσφατο παρελθόν δεχόμουν βία ασυνείδητα, δηλαδή συναισθηματική και αδιόρατη, έχω μάθει να μαζεύω τον εαυτό μου να τον προστατευσω, ας πούμε, από το παρόν και τώρα δεν μπορώ να επιστρέψω στο παρόν.
    σκέφτομαι πως χωρίς καθοδήγηση από ειδικο εγώ μόνο μου δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου, θα τα κάνω μαντάρα.
    εν τω μεταξύ η ζωή συμβαίνει κάπου μακρυά από μένα, εγώ δεν ξέρω πώς να αντιδράσω.
    ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Γτ δεν πας σε έναν ειδικό;

Senior Member
    σκεφτομαι πως έχω πάθει ή συμβαίνει σε εμένα αποπροσοπωποίηση, δηλαδή επειδή στο πρόσφατο παρελθόν δεχόμουν βία ασυνείδητα, δηλαδή συναισθηματική και αδιόρατη, έχω μάθει να μαζεύω τον εαυτό μου να τον προστατευσω, ας πούμε, από το παρόν και τώρα δεν μπορώ να επιστρέψω στο παρόν.
    σκέφτομαι πως χωρίς καθοδήγηση από ειδικο εγώ μόνο μου δεν μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου, θα τα κάνω μαντάρα.
    εν τω μεταξύ η ζωή συμβαίνει κάπου μακρυά από μένα, εγώ δεν ξέρω πώς να αντιδράσω.
    Μπορείς αν θες να μιλήσεις και εδώ. Απλά πιο συγκεκριμένα για να ακούσεις απόψεις.

Senior Member
    καλημερα.
    εχεις υποχρεωσεις στην καθημερινοτητα σου;
    για παραδειγμα, δουλευεις; σπουδαζεις;
    ζεις με αλλους ανθρωπους στο σπιτι;
    γιατι αναφερεσαι συχνα στο ουδετερο γενος για τον εαυτο σου; δεν θελεις να αποκαλυψεις το φυλο σου, ή αισθανεσαι οντως ουδετέρου φυλου;
    εχεις κανει ψυχοθεραπεια γι αυτο που αναφερεις σαν τραυμα;

Senior Member
    Σε αυτό το μπουρδελο ποιος φταίει να μασ πει ο Μητσοτάκης

Senior Member
    Φταίνε κ δε φταίνε τα αφεντικά τα κορίτσια κι οι πολιτικοί και οι γιατροί φυσικά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    εχεις υποχρεωσεις στην καθημερινοτητα σου;
    για παραδειγμα, δουλευεις; σπουδαζεις;
    ζεις με αλλους ανθρωπους στο σπιτι;
    γιατι αναφερεσαι συχνα στο ουδετερο γενος για τον εαυτο σου; δεν θελεις να αποκαλυψεις το φυλο σου, ή αισθανεσαι οντως ουδετέρου φυλου;
    εχεις κανει ψυχοθεραπεια γι αυτο που αναφερεις σαν τραυμα;
    καλησπέρα
    υποχρεώσεις πάνω κάτω όπως όλοι οι ανθρωποι, τα βασικά. να σκουπίσω λίγο να μαγειρέψω και λοιπά.
    δεν δουλεύω, βγαίνω μόνο για το σουπερ μαρκετ χρόνια τώρα
    είμαι αρκετά μεγάλη και μένω με τη μαμά μου
    αναφέρομαι στον εαυτό μου στο ουδέτερο επειδή δεν με χαρακτηρίζει απόλυτα η γυναικεια ταυτότητα ας πούμε, είμαι γυναίκα, δεν έχω δυσφορία φύλου, δεν είχα καταλάβει ότι προκαλει σύγχιση σε ευχαριστώ για την επισήμανση
    όχι δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία γι αυτο επειδή ειναι πολύ πρόσφατο και δεν έχω κανένα να μου σταθεί στην όλη φάση, μόνη μου δυσκολεύομαι πολύ.

Senior Member
    Σασ έβγαλα θεραπείες με τουσ παρανομουσ υποτίθεται και το νοσοκομείο αν κάνανε τη δουλειά τουσ αυτοί την έκανα κι εγώ με κάνανε και το έβγαλα δεν γινόταν αλλιωσ κάτι έπρεπε να γίνει είπαν εγώ να το κάνω και με κάνανε και το έκανα ΠΩΣ το έβγαλα δεν ξέρω δεν είναι πλάκα

Senior Member
    Να μου πει κάποιος οι άλλοι τι μαλάκια τραβάνε εγώ δεν έχω λεφτά άμα τα δώσω δε θα έχω για μένα αυτεσ οι τιμές είναι για μένα σε ευρώ εσείς δεν ξέρω τι κάνετε με δίνουν λεφτά για τσιγάρα κ καφέδες και αυτό κάνω

Senior Member
    Η δουλειά θέλει τσιγάρο κ καφέ όσοι δεν καπνίζουν δεν δουλεύουν να ξέρετε επίσης η θα δουλεύεις ή θα εχεισ κορίτσι και τα 2 δεν γίνονται μετά από τα 25 έτσι νομίζω εγώ

Senior Member
    Αν δείτε τι βλέπω θα δείτε όλο τον εαυτό σασ να ξέρετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Από ένα χρονικό σημείο της ζωής μας και μετά, αν δεν είχαμε βάλει επακριβείς στόχους όντας πολύ νεαροί, απλά επιβιώνουμε επιδιώκοντας πράγματα που δίνουν χρώμα στη ζωή μας, μα δεν είναι στόχοι. Από ένα χρονικό σημείο και μετά ακόμα και να θες να βάλεις στόχους, τα περιθώρια δεν σε αφήνουν διότι η ζωή μας δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς τους ίδιους αλλά και από εξωγενείς παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε (πχ ηλικία, σωματικές δυνάμεις σε σύγκριση με άλλων νεότερων μας). Έτσι, αν μας το επιτρέπει η συνείδηση μας, συμβιβαζόμαστε και με κάτι πολύ λιγότερο απ αυτό που θέλαμε χρόνια πριν (πχ μια γκόμενα της ηλικίας μου, άπιαστο όνειρο ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που απαιτεί κτήσιμο γνώσεων).
    Ακόμα και να θέλουμε να αναλάβουμε ρόλους πρέπει πρώτα να μας αποδεχτεί η κοινωνία ως κατάλληλους γι αυτούς τους ρόλους. Αν δεν έχουμε ή δεν τα καταφέρνουμε να εξωτερικεύσουμε τέτοιο προφιλ, αν και το έχουμε, η κοινωνία απλά θα μας προσπεράσει.
    σωστά, όσο μεγαλώνουμε όλο και μικραίνει η ''βεντάλια'' των σκοπών, για αυτό και συνήθως όσο μεγαλώνουμε απολύουμε την ζωή. και, ναι, διαπιστώνεται αυτό στους ηλικιωμένους που, αφού δεν έχουν διαθέσιμους σκοπούς να επιτεύξουν, το βλέμμα τους δεν έχει πια ζωτικότητα. Απλά επιβιώνουν εκεί και αρκετοί από αυτούς επίσης συνήθως λένε ότι κουράστηκαν και πως το μόνο που θέλουν τώρα είναι να ''ξεκουραστούν'' (δλδ να πεθάνουν). Επίσης φαίνεται και πως αναζωογονούνται καμμιά φορά αν ένα παιδί τους κάνει εγγόνι, με τι χαρά και επιθυμία γεμίζει πάλι το βλέμμα τους: θέλουν να ζήσουν για να το δουν να μεγαλώνει και αυτό, κι αυτός ένας σκοπός είναι.

Senior Member
    Μ.Γ.Δ.

Senior Member

Senior Member
    Πορώνομαι στα αλήθεια σαν καλό σέντερ φορ κι από ποντικαρας γίνομαι αι φορ