Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 240
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 240 of 351 FirstFirst ... 140190230238239240241242250290340 ... LastLast
Results 3,586 to 3,600 of 5260
    Senior Member
    Άσε με ρε Γιόκοτσοκο που έχετε κάνει καραμέλα το ατύχημα με την έγκυο την Μαρφίν αλλά για μια πραγματική δολοφονία δεν λέτε τίποτε και δεν σας νοιάζει κιόλας! Γιατί δεν έχετε συνείδηση ούτε καρδιά ούτε καν κοινό μυαλό να σκεφτείτε ότι κάποιος άνθρωπος σκότωσε έναν άλλον στη μέση του δρόμου για ιδεολογικούς λόγους. Ό,τι και να πείτε είστε εκτός θέματος, τα επιχειρηματα σας είναι γελοία μπροστά σε μια δολοφονία και δεν μπορούν να την δικαιολογήσουν με τίποτε. Με κανένα τρόπο δεν θα ξεπλύνετε την εγκληματική οργάνωση την Χ.Α :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Άσε με ρε Γιόκοτσοκο που έχετε κάνει καραμέλα το ατύχημα με την έγκυο την Μαρφίν αλλά για μια πραγματική δολοφονία δεν λέτε τίποτε και δεν σας νοιάζει κιόλας! Γιατί δεν έχετε συνείδηση ούτε καρδιά ούτε καν κοινό μυαλό να σκεφτείτε ότι κάποιος άνθρωπος σκότωσε έναν άλλον στη μέση του δρόμου για ιδεολογικούς λόγους. Ό,τι και να πείτε είστε εκτός θέματος, τα επιχειρηματα σας είναι γελοία μπροστά σε μια δολοφονία και δεν μπορούν να την δικαιολογήσουν με τίποτε. Με κανένα τρόπο δεν θα ξεπλύνετε την εγκληματική οργάνωση την Χ.Α :Ρ
    Καραμέλα είναι οι ανθρώπινες ζωές, Χάρλευ?
    Χέστηκα και για την Χρυσή Αυγή ,χέστηκα και για τον Φύσσα...Το ίδιο φανατικοί ήταν και θύτης και θύμα...Αν συνέβαινε το αντίθετο δεν θα μίλαγε κανείς.
    Απλά καταδεικνύω την υποκρισία της αριστεράς που κάνει τον Κινέζο όταν δεν την βολέυει.
    Εχει ηθικά και πολιτικά πτωχεύσει η αριστερά.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Βλέπετε αρχαιολογικά ντοκιμαντερ?
    Εχω πορρωθεί από μικρός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Καραμέλα είναι οι ανθρώπινες ζωές, Χάρλευ?
    Χέστηκα και για την Χρυσή Αυγή ,χέστηκα και για τον Φύσσα...Το ίδιο φανατικοί ήταν και θύτης και θύμα...Αν συνέβαινε το αντίθετο δεν θα μίλαγε κανείς.
    Απλά καταδεικνύω την υποκρισία της αριστεράς που κάνει τον Κινέζο όταν δεν την βολέυει.
    Εχει ηθικά και πολιτικά πτωχεύσει η αριστερά.
    Χεστηκες γενικοτερα.Δε νομιζω οτι εχεις αξιες στη ζωη σου,εκτος απο τις μεταταφυσικες ανησυχιες,ολα τα γηινα μοιαζουν πολυ ρηχα και πεζα.Το ατομικο συμφερον και η δικη σου "σωτηρια",εχει καποια γλυκα ομως.Τα δικαιωματα του συνανθρωπου παλι σε κουραζει και να τα ακους.
    Τυφλο μισος εχουν τα χρυσαυγουλα κα τα δεξιοπανα για τον υπολοιπο κοσμο, αρκει να καβατζωθουν οι ιδιοι και τα σογια τους.Εχεις φαει τον παπα κατακαημενε οπως οι περισσοτεροι.Σου ευχομαι να βρεθεις μπατιρης και να αναγκαστεις να απευθευνθεις στο δημοσιο για συνταγες και θεραπειες να σε δω μετα
    Υ.γ.Τον Φυσσα εκτος απο τα ναζιδια και τους μπατσους,τον φαγανε και αλλοι φιλησυχοι ενοριτες σαν και σ ενα που χεστηκαν κιολας.Συννενοχοι ειστε σε ολα και χεστηκατεν κιολας
    Απλα οταν μιλας για νεκρους ρε ζωο προσεχε λιγο ΓΤΧΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    σκέφτομαι.
    τί δουλειά μπορεί να βρει κάποιος που δεν έχει δουλέψει δέκα χρόνια και;
    σκέφτομαι να μάθω να επιδιωρθώνω ηλεκτρονικές συσκευές, σκέφτομαι διάφορα.
    τί θα γίνει δεν ξέρω. ξέρω μόνο ότι έχω φτάσει σε αδιέξοδο.
    Καλησπέρα user,
    Το ίδιο ερώτημα έχω και εγώ και δυστυχώς είναι δύσκολη η απάντηση και η προσπάθεια.
    Και εγώ μια από τα ίδια.
    Πριν από δέκα χρόνια είχες δουλέψει;

Senior Member
    Για ΓιόκοΤσόκο. Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί, κι η χαρά δεν τον αφήνει. Ή αλλιώς, πώς να ξεπλύνετε τους νεοναζί με έναν νοικοκυραίικο κατάπτυστο τρόπο. Δυστυχώς είστε πολλοί στις κοινωνίες, αλλά είπαμε, σας βολεύουν οι εξουσίες κι εσείς αυτές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Για ΓιόκοΤσόκο. Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί, κι η χαρά δεν τον αφήνει. Ή αλλιώς, πώς να ξεπλύνετε τους νεοναζί με έναν νοικοκυραίικο κατάπτυστο τρόπο. Δυστυχώς είστε πολλοί στις κοινωνίες, αλλά είπαμε, σας βολεύουν οι εξουσίες κι εσείς αυτές.
    Έτσι! "Χέστηκαν" για τα πάντα αλλά να ξεπλύνουν τα νεοναζί και πως δεν είναι και τόσο κακά παιδιά ή και είναι ίδια με τα άλλα - που δεν κουβαλούν μαχαίρια (οι αναρχικοί) αυτό το ξεχνούν, σε αυτά θα τοποθετηθούν και θα εξομοιώσουν ενώ με τίποτε δεν εξομοιώνονται!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Έτσι! "Χέστηκαν" για τα πάντα αλλά να ξεπλύνουν τα νεοναζί και πως δεν είναι και τόσο κακά παιδιά ή και είναι ίδια με τα άλλα - που δεν κουβαλούν μαχαίρια (οι αναρχικοί) αυτό το ξεχνούν, σε αυτά θα τοποθετηθούν και θα εξομοιώσουν ενώ με τίποτε δεν εξομοιώνονται!
    Ασε μας ρε Χάρλευ που θα υπερασπιστείς τον μπαχαλάκια τον Φύσσα...Γνωρίζεις το ιστορικό του?..Καλό παιδάκι ήταν και αυτός.
    Βρείτε κανένα σοβαρό πρότυπο να θαυμάσετε στην ζωή σας.
    Και μεγαλώστε επιτέλους...Δεν είστε 15 χρονών πια.

Senior Member
    Ρε παιδιά...
    Θέλω να δω μετά πο 4 χρόνια ξανά μια σειρά 3 ωριαίων ντοκιμαντε για τους θησαυρούς της αρχαία Αιγύπτου,το οποίο είναι εξαιρετικό αλλά δεν παίζει ούτε στο κινητο ούτε στο iMac..
    Τι έπαθε το Daily Motion?...Εσας παίζει?

Senior Member
    Ωχ φίλε εδώ παίζει!!! Στο σαιτ όταν μπαίνω δεν παίζει...Τι φάση?
    Τέλεια!!! Θα το δώ από το φόρουμ χαχα!

Senior Member
    Γνωρίζω το ιστορικό του ναι. Γνωρίζω ότι του κάρφωσαν ένα μαχαίρι στην καρδιά στη μέση του δρόμου με μπάτσους τριγύρω ενώ αυτός δεν κουβαλούσε κανένα μαχαίρι.
    Ηταν μπαχαλάκιας ναι; Και έπρεπε να τον δολοφονήσουν ενώ αυτός ήταν μόνο μπαχαλάκιας. Δεν δολοφόνησε ποτέ κανέναν. Αυτό είναι το ιστορικό του.
    Ήταν γύρω στα 30 όπως κι εμείς είμαστε γύρω στα 30+ οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν έχουν ηλικία.
    Ναι, θα θαυμάσω την ποιμαντική μάλλον. Εϊναι σοβαρότερη πεποίθήση.

Senior Member
    Τι σχέση έχει η Μαρφιν με την δολοφονία Φύσσα ρε κρεβατάκια; Μήπως να του το χρεώσουμε και αυτό για να βγουν λάδι οι δολοφόνοι; τι μλκ γράφεις ρε;

Senior Member
    Ο Φύσσας ρε ορθοδοψεκ έκατσε πίσω για να προλάβουν να φύγουν οι φίλοι του κατάλαβες ρε ΓΤΧΣ; έγινε ασπίδα για να τη γλιτώσουν όλοι οι άλλοι.. Όπως ακριβώς και έγινε, επιβεβαιωμένα από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες.. Κάτι που εσύ δεν θα είχες κάνει ούτε για την ίδια σου τη μάνα, ξέρεις γιατί; γιατί φοβάσαι και την σκιά σου, λ@μόγιο.

Senior Member
    Πως γίνεται ρε φίλε όλοι οι κυρ Παντεληδες να βλέπουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε μια ηρωική πράξη κι μια εν ψυχρω δολοφονία;
    Μλκ αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαι. Ρε ούτε άνθρωποι δεν αξίζετε να λέγεστε, στο διάολο σιχάματα ελεεινά ΓΤΧΣ.

Senior Member
    @player δεν έχω δουλέψει με ένσημα ποτέ. οχτάωρο ποτέ. είναι μια μικρή ιστορία, δεν βρέθηκε τρόπος τέλος πάντων, η απάντηση είναι όχι.
    σκέφτομαι καμιά φορά τί θα μπορούσα να είχα κάνει αλλιώς και πάλι νομίζω εδώ θα κατέληγα αλλά εκεί πιστεύω πως έκανα πολλά λάθη γενικότερα στη ζωή μου, για τα οποία δεν ευθύνομαι εγώ μόνο για την τροπή που πήραν. -ας το αφήσω εκεί.
    δεν αισθανεσαι σαν άκυρη καταχώρηση; γενικότερα συγκριτικά με τους συνομηλίκους κλπ, εγώ πολλές φορές έτσι αισθάνομαι, πες όχι εσύ, παρακαλώ..

και τώρα δηλαδή σοβαρά αυτή η καραμελίτσα με την Μαρφίν, λες και ξερωγω δεν έφταιγε κανένας άλλος, τα επεισόδια φταίγανε, ήταν φυσική καταστροφή μάλλον, δεν μπορούσε να κανει κάτι η επιχείρηση να τα αποφύγει, δεν ξερω, δεν έχω ασχοληθεί αρκετά, πάντως μια φορά κρίμα για τους ανθρώπους που χαθήκαν όμως μην λεμε ότι δεν έφταιγαν τα αφεντικά, παράξενο μου φαίνεται.
    σε ό,τι αφορά τον Φύσσα ήταν σχέδιο δολοφονίας, εκγληματική οργάνωση και νομικα/δικαστικά η ΧΑ, τί συζητάμε; τί συγκρίνουμε; ότι τί; επειδή υπήρχαν νεκροί στην Μαρφίν δεν μας επιτρέπει να θυμώνουμε για μια δολοφονία;
    δεν νιώθω καλά.