Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 241
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 241 of 383 FirstFirst ... 141191231239240241242243251291341 ... LastLast
Results 3,601 to 3,615 of 5742
    Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    @player δεν έχω δουλέψει με ένσημα ποτέ. οχτάωρο ποτέ. είναι μια μικρή ιστορία, δεν βρέθηκε τρόπος τέλος πάντων, η απάντηση είναι όχι.
    σκέφτομαι καμιά φορά τί θα μπορούσα να είχα κάνει αλλιώς και πάλι νομίζω εδώ θα κατέληγα αλλά εκεί πιστεύω πως έκανα πολλά λάθη γενικότερα στη ζωή μου, για τα οποία δεν ευθύνομαι εγώ μόνο για την τροπή που πήραν. -ας το αφήσω εκεί.
    δεν αισθανεσαι σαν άκυρη καταχώρηση; γενικότερα συγκριτικά με τους συνομηλίκους κλπ, εγώ πολλές φορές έτσι αισθάνομαι, πες όχι εσύ, παρακαλώ..
    Δεν βλέπω κάποια άκυρη καταχώριση εδώ. Αντιθέτως βλέπω έναν άνθρωπο που προβληματίζεται για το μέλλον του και είναι σίγουρα μια αρχή. Θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει και ας το φοβάσαι.

Senior Member
    Δεν ήταν δολοφονία που τους έκλεισαν μέσα στην τράπεζα και τους πυρπόλησαν με μολότοφ?
    Δεν ήταν δολοφονία του αστυνομικού που του έριξε ο άλλος φωτοβολίδα?
    Δεν ήταν δολοφονία που είχαν κάχει ζωντανό τον αστυνομικό απο μολότοφ?
    Δεν ήταν δολοφονία οι δεκάδες εκτελέσεις της 17 Νοέμβρη και άλλων αναρχικών τρομοκρατικών οργανώσεων?
    Δεν ήταν δολοφονία που γάζωσαν με καλάζνικοφ τους δυο νεαρούς έξω απο τα γραφεία της χρυσής αυγής?
    Δεν σας παίρνει μάγκες...Τα εγκλήματα των αναρχικών δεν εξισώνται με την δολοφονία Φύσσα..
    Δολοφόνοι και οι ακροαριστεροί,δολοφόνοι και οι ακροδεξιοι.
    Η κοινωνία έχει καταλάβει τι παίζει γι'αυτο και η αριστερά έχει περιθωριοποιηθεί.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    @player δεν έχω δουλέψει με ένσημα ποτέ. οχτάωρο ποτέ. είναι μια μικρή ιστορία, δεν βρέθηκε τρόπος τέλος πάντων, η απάντηση είναι όχι.
    σκέφτομαι καμιά φορά τί θα μπορούσα να είχα κάνει αλλιώς και πάλι νομίζω εδώ θα κατέληγα αλλά εκεί πιστεύω πως έκανα πολλά λάθη γενικότερα στη ζωή μου, για τα οποία δεν ευθύνομαι εγώ μόνο για την τροπή που πήραν. -ας το αφήσω εκεί.
    δεν αισθανεσαι σαν άκυρη καταχώρηση; γενικότερα συγκριτικά με τους συνομηλίκους κλπ, εγώ πολλές φορές έτσι αισθάνομαι, πες όχι εσύ, παρακαλώ..
    Γιούζερ,μην πέσεις στην παγίδα ότι φταίει η κοινωνία η άδικη ή οι γονείς σου ή μια αρρώστια που σου έπεσε απο τον ουρανό.
    Εχεις το αυτεξούσιο και μπορείς να οδηγήσεις την ζωή σου εκεί που θέλεις.
    Πίστεψέ το και κάνε το πράξη.
    Και εγω σε αντίστοιχη κατάσταση είμαι και το παλεύω όσο μπορώ αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Γνωρίζω το ιστορικό του ναι. Γνωρίζω ότι του κάρφωσαν ένα μαχαίρι στην καρδιά στη μέση του δρόμου με μπάτσους τριγύρω ενώ αυτός δεν κουβαλούσε κανένα μαχαίρι.
    Ηταν μπαχαλάκιας ναι; Και έπρεπε να τον δολοφονήσουν ενώ αυτός ήταν μόνο μπαχαλάκιας. Δεν δολοφόνησε ποτέ κανέναν. Αυτό είναι το ιστορικό του.
    Ήταν γύρω στα 30 όπως κι εμείς είμαστε γύρω στα 30+ οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν έχουν ηλικία.
    Ναι, θα θαυμάσω την ποιμαντική μάλλον. Εϊναι σοβαρότερη πεποίθήση.
    Βρε,σταματήστε να ζείτε σε παραμύθια με ψεύτικους ήρωες τυπου Κουφοντίνας, Φύσσας, Γρηγορόπουλος.
    Τα παραμύθια αναπαύουν αλλά πρεπει να ζουμε και στην πραγματικότητα.
    Και ξαναλέω,βρείτε υγιή πρότυπα να θαυμάσετε στην ζωή σας.
    Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων και των Επιστημών .

Senior Member
    Δεν έχεις, όμως, καμία εμπειρία από δουλειά, έστω και μαύρα? Όπως σωστά σου είπαν, μια λύση είναι καμαριέρα, έχει ζήτηση και δεν ζητούν ιδιαίτερα προσόντα. Υπάρχουν και άλλες λύσεις ίσως.

HarleyQuinn
    Guest
    O Γρηγορόπουλος, το 16χρονο δολοφονημένο από μπάτσο. Τολμάς και μιλάς με αδιαφορία γι' αυτό το γεγονός.
    Μόνο για φτύσιμο ρε Γιόκοτσοκο. Μόνο.

HarleyQuinn
    Guest
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Βρε,σταματήστε να ζείτε σε παραμύθια με ψεύτικους ήρωες τυπου Κουφοντίνας, Φύσσας, Γρηγορόπουλος.
    Τα παραμύθια αναπαύουν αλλά πρεπει να ζουμε και στην πραγματικότητα.
    Και ξαναλέω,βρείτε υγιή πρότυπα να θαυμάσετε στην ζωή σας.
    Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων και των Επιστημών .
    Δεν ξέρεις τίποτα από πολιτική και πως όλη η ζωή μας διέπεται από το πολιτικό σύστημα της χώρας. Οι πολιτικές ιδεολογίες πρέπει να είναι κατασταλαγμένες και ο καθένας θα πράττει όπως αρμόζει στην ιδεολογία του. Οι απολιτίκ να ξέρεις ότι σε κάποια διένεξη την πατάνε πρώτοι και καλύτεροι γιατί είναι στη μέση και θα τους βάλουν να αποφάσισουν μοιραία ή το ένα ή το άλλο. Αλλιώς λιώσιμο πρώτοι γιατί είναι στη μέσα στη μέση.

Ο Κουφοντίνας τι σου έφταιξε; Σκότωσε ποτέ απλό πολίτη; Πείραξε ποτέ απλό άνθρωπο για να τον φοβάσαι εσύ; Στόχευε ιδιαίτερα πρόσωπα που ο θάνατος τους δεν έχει να τρομοκρατήσει κανέναν απλό πολίτη.

Τέλος οι αναρχικοί, αριστεροί κλπ έχουν πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες, ζωγράφους, ποιητές, λογοτέχνες, τραγουδιστές οπότε ναι έχουμε να διαβάσουμε και να θαυμάσουμε καλλιτεχνικά, Τέχνες, Γράμματα και Επιστήμες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Πως γίνεται ρε φίλε όλοι οι κυρ Παντεληδες να βλέπουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε μια ηρωική πράξη κι μια εν ψυχρω δολοφονία;
    Μλκ αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαι. Ρε ούτε άνθρωποι δεν αξίζετε να λέγεστε, στο διάολο σιχάματα ελεεινά ΓΤΧΣ.
    Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να εκφραστείς με έντονο τρόπο , το ΓΤΧΣ το θεωρώ περιττό όμως.
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    O Γρηγορόπουλος, το 16χρονο δολοφονημένο από μπάτσο. Τολμάς και μιλάς με αδιαφορία γι' αυτό το γεγονός.
    Μόνο για φτύσιμο ρε Γιόκοτσοκο. Μόνο.
    Γιατί αυτό Harley, κάτι τέτοιοι πάντα.
    [IMG][/IMG]

Senior Member
    Γνωρίζω το ιστορικό του ναι. Γνωρίζω ότι του κάρφωσαν ένα μαχαίρι στην καρδιά στη μέση του δρόμου με μπάτσους τριγύρω ενώ αυτός δεν κουβαλούσε κανένα μαχαίρι.
    Ηταν μπαχαλάκιας ναι; Και έπρεπε να τον δολοφονήσουν ενώ αυτός ήταν μόνο μπαχαλάκιας. Δεν δολοφόνησε ποτέ κανέναν. Αυτό είναι το ιστορικό του.
    Ήταν γύρω στα 30 όπως κι εμείς είμαστε γύρω στα 30+ οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν έχουν ηλικία.
    Ναι, θα θαυμάσω την ποιμαντική μάλλον. Εϊναι σοβαρότερη πεποίθήση.
    Κανένας δεν πρέπει να πεθαίνει πριν την ώρα του από κάποιο τρελό.
    Το παράλογο είναι πως ένα τίποτα έγινε σημαία για τους αναρχικούς που μαχαιρώθηκε από ένα κομουνιστή που το γύρισε σε ακροδεξιό και μάλωσαν για την μπάλα. Η μάνα του έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής.
    Είναι δεκάδες τα αθώα θύματα που μένουν στην αφάνεια.
    Μόνο όσοι είναι λάθρο - άκρο -μειονό. Όταν δολοφονηθούν γίνονται πρώτη είδηση, μας ζαλίζουν για μέρες και με το ζόρι τους κάνουν ήρωες, χωρίς να έχουν κάνει κάτι αξιόλογο στη ζωή τους μένουν στην ιστορία και γιορτάζουν την επέτειο του θανάτου τους.
    Είναι άδικο να υπάρχουν τόσοι νεκροί και οι δολοφόνοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
    Ακόμα και φυλακή να μπούν για λίγα χρόνια δεν δικαιώνεται ο νεκρός, θα έπρεπε αυτός που αφαιρεί μια ζωή να εκτελείτε με τον ίδιο τρόπο!!!

Senior Member
    ποιός τους έκλεισε; γιατί; τί στόχο είχαν οι μολότοφ;
    και τί σχέση έχει η 17Ν με όλα τα άλλα καιμπερδεύτηκα.

να δεχτώ τον όρο δολοφονία, ότι όντως κάποιος αυτά ήθελε να γίνουν και τα έκανε.
    το κίνητρο είναι άλλο.

κι επίσης λίγος σεβασμούλης

Senior Member
    Πάμε πάλι για να δουλέψετε τι χρειάζεται
    Γυμναστική
    Κοινωνικοτητα
    Οδήγηση
    Μυοχαλαρωτικο με αλγκοφρεν
    Συμπληρώματα μαγνήσιο βιταμίνη ντε
    Και να μπορείτε να κάνετε μπάνιο
    Και το detox το στιγμιαίο
    Εγώ μια χαρά είμαι αντε εσείς τώρα

Senior Member
    Μου είπε η ζαχαρουλα μια φίλη μου να πω τα πάντα που ξέρω για αλήθεια κι ότι θέλει ας γίνει
    Αυτά από το μέτωπο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μου είπε η ζαχαρουλα μια φίλη μου να πω τα πάντα που ξέρω για αλήθεια κι ότι θέλει ας γίνει
    Αυτά από το μέτωπο
    Ωραια η Ζαχαρουλα?

Senior Member
    Καλή ήμουν φασαιος σε καφετέρια κι αυτή δούλευε και μια μέρα γυρνάει κ μασ λέει τι γίνεται ρε μαλακές γυναίκες παραπονιέται παιδιά μπλέκουν γυναίκες μπλέκουν οι άνδρες δεν πάνε καλά και μασ είπε να ΤΗΣ πούμε τα πάντα που ξέρουμε ΤΗΣ είπα κι εγώ κι ο άλλος ότι ξέραμε για αλήθεια δεν ξέρω τι κατάλαβε πάντως από εκεί το πήρα κι εγώ και άρχισα να τα λέω οπωσ μπορώ