Results 3,886 to 3,900 of 5560
Thread: Τι σκεφτεστε (μερος τριτο)
-
04-12-2024, 18:22 #3886
δεν το κάνεις ακούσια; είχα την εντύπωση πως είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίζεις τον κινδυνο. θεωρείς ότι υπάρχει και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος;
- 05-12-2024, 02:33 #3887
Αντί να σκέφτομαι πως θα ρίξω την ξανθιά από την καφετέρια σκέφτομαι πως θα φάω απ' έξω και σήμερα.
Ναι τέτοια ώρα με έπιασε.
Θα πάρω από κανένα σαβουρομαγαζο να φάω δυστυχώς.
Το χειρότερο είναι πως μου συμβαίνει στα αλήθεια αυτό και δεν είμαι τρολ.
05-12-2024, 09:01 #3888
Όχι, δεν είναι ακούσιο. Ως τρόπος επιβίωσης σε αντίξοο περιβάλλον, κάποιες φορές τα απομεινάρια του στη συμπεριφορά υπάρχουν και δίχως τον άμεσο κίνδυνο. Όμως πάω καλά, γιατί το "πιάνω" πολύ γρηγορότερα απ΄ό,τι στο παρελθόν, που μερικές φορές δεν ήξερα ότι το κάνω καν. Θέλω να μπορώ να το πιάνω άμεσα και να είναι η συμπεριφορά μου εντελώς απαλλαγμένη από αυτό.
05-12-2024, 18:36 #3889
οκ κατάλαβα. αρκεί να είσαι ασφαλής και χωρίς αυτό.
γιατί να τη ρίξεις; κι αυριο μέρα είναι.
06-12-2024, 12:37 #3890
Σε μια συνέντευξή του o George Carlin είπε πως όταν ξεκίνησε, και για αρκετά χρόνια, οι σκοποί που είχε θέσει για τον εαυτό του και οι φιλοδοξίες του, ήταν σε διάσταση με αυτό που εκείνος ήταν στην πραγματικότητα. Και δεν το είχε καταλάβει. Του έγινε ξεκάθαρο στην πορεία. Μου αρέσει ο George Carlin, τι μυαλό και τι τύπος τελικά.
06-12-2024, 17:10 #3891
Ενδιαφέρον. Αν εξαιρέσω την τελευταία μλκία για τα KFC.
06-12-2024, 18:40 #3892
Oλοι εσείς οι γαματοι τι κάνετε με εμάς τους απλούς θνητούς και που στα κομμάτια σας αφήνουν χρόνο οι γυναίκες για να ασχοληθείτε μαζί μας
07-12-2024, 08:16 #3893
Μέχρι τώρα ξέραμε πως με το ίντερνετ και τα ψεύτικα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα και φόρουμ χάνεται η επαφή και η αληθινή επικοινωνία με τους ανθρώπους, σήμερα είδα βίντεο με άνθρωπο να συνομιλεί στο κινητό με τεχνίτη νοημοσύνη!!! Είχαν κανονική συζήτηση .
Αν το συνδυάσουμε με τα λούτρινα παιχνίδια ρομποτικά συντροφιάς πόσο μακρυά είμαστε από το να κυκλοφορήσουν στην αγορά μωρά ανθρωπάκια η και ενήλικες για παρέα ?
Ως ένα βαθμό υπάρχουν και τώρα αλλά η Σόφη το ρομπότ ήταν αποτυχία...
Λέτε να γίνει μόδα να κυκλοφορούν γονείς με ψεύτικα παιδιά και συντρόφους?
07-12-2024, 11:03 #3894
Σκέφτομαι πως το ίντερνετ και η διαδικτυακή ζωή έχει φτάσει να δημιουργεί ασθένειες. Διπλοί σκοποί, αλλά και τυχαία ανεξέλεγκτα αποτελέσματα. Το ίντερνετ με την ταχύτητα της πληροφορίας, τις εθιστικές ποιότητες και την αδιάκοπη τροφοδότηση του εγκεφάλου με υλικό, μπορεί να βλάψει εκτός από το να ανοίξει δρόμους και μυαλό.
08-12-2024, 06:26 #3895
Πρίν περίπου 25 χρόνια αν δεν κάνω λάθος οι Έλληνες ασχολιόταν με το θρήσκευμα στην ταυτότητα και με το αν είναι ηθικό να σε καταγράφουν σε βίντεο...
Μετά ήρθε το μπιγκ μπραδερ, η αεροπειρατεία στην Αμερική και η σύλληψη ατόμων στην Ελλάδα από την 17 Νοέμβρη. Τότε ήταν που γέμισε κάμερες παντού, αν και δεν τις θέλαμε... Μας το επέβαλαν και το συνηθίσαμε σε σημείο να πάρουν όλοι κινητά και να καταγραφούν τις προσωπικές στιγμές τους και να τις δημοσιεύουν.
Βάλαμε και τα λεφτά στις τράπεζες υποχρεωτικά να ξέρουν τι αγοράζουμε.
Υποχρεωτικά και ΑΜΚΑ να ξέρουν το ιατρικό ιστορικό μας. Για να μην μας πουν ρατσιστές φιλοξενούμε και ξένους ταλαιπωρημένους μουσουλμάνους κατά πλειοψηφία.
Ήρθε και μια νέα πανδημία για πολλοστή φορά για μας πουν πως θα πεθάνουμε αν δεν κάνουμε ότι μας επιβάλουν.
Το τελευταίο ιστορικό γεγονός είναι ο γάμος ομοφυλοφίλων, ακατάλληλων όμως ακόμα για υιοθεσία.
Ανυπομονώ να δω πότε θα κάνουν υποχρεωτικό τέστ σε ετερόφυλα ζευγάρια για το αν είναι άξιοι να έχουν παιδιά.
Να το πω και πιο απλά σκέφτομαι αν περάσουν νόμο να αξιολογούν τους γονείς ως "ακατάλληλους" ψυχολογικά, οικονομικά, εμφανισιακά, πολιτικά ( τρομοκρατικά -ρατσιστικα ) θρησκευτικά για να τους παίρνουν την επιμέλεια των παιδιών και να τα πουλάνε σε όσους θεωρούν ικανούς!!!
Δεν το έγραψα να προσβάλλω κανέναν αλλά μου κάνει εντύπωση με τους ανθρώπους που νομίζουν πως οι ειδήσεις είναι καινούργιες και σοκάρονται με όλα όσα επαναλαμβάνονται.
08-12-2024, 09:33 #3896
Μ'αρέσει η βροχή και ο μουντός καιρός.
08-12-2024, 13:01 #3897
Αυτά σου κάνουν εντύπωση, αλλά δε σου κάνει ότι υποστηρίζεις πως μέσα από τη θρησκευτικότητα και το διάβασμα ιερών βιβλίων μπορεί να βρεθεί "ίαση και ηρεμία"; OK. Πάω να πιάσω μια βίβλο, ένα κοράνι, ένα τορά, ένα κάτι ρε παιδί μου, για να ιαθώ. Και έχεις κολλήσει στους μετανάστες που τους έχεις πει και λαθρό. Αυτά είναι τα δικά σου κολλήματα.
08-12-2024, 13:39 #3898
Γιατί τσακώνομαι; Γιατί έτσι θέλω. Γιατί αρπάζομαι; Γιατί έτσι θέλω.
Γιατί φέρομαι έτσι κι όχι διαφορετικά, γιατί πιάνω συζητήσεις; Γιατί έτσι θέλω. Και δε με νοιάζει σε ποιον ή όχι αρέσει. Ανάλογα με τις ορέξεις μου, έτσι πάει, κι όποιος μ'αγαπάει. Οι άλλοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί, τσακίδια.
08-12-2024, 16:11 #3899
Για τα βιβλία που διαβάζει ο κόσμος είναι κάτι σαν αυθυποβολή. Κρατάς απασχολημένο το μυαλό σου και έχεις την ψευδαίσθηση πως από κάπου θα έρθει βοήθεια.
Εσύ μπορείς να ανταπεξέλθεις μόνη σου , υπάρχουν εκατοντάδες άτομα που τους αρέσουν τα παραμύθια, τα αστυνομικά βιβλία θα δημιουργούν εφιάλτες. Το λάθρο μπαίνει για όσους κάνουν μια παράνομη μεταφορά!
Ο πολιτισμός τον ατόμων που έχω φάει κόλλημα θεωρεί φυσιολογικό ο άνδρας να κάνει ότι θέλει στις γυναίκες, στα παιδιά, να επιβάλει την θρησκεία, τις διατροφικές συνήθειες, την εκπαίδευση και γενικά να αποδίδει δικαιοσύνη με βάση τις δικές του αρχές. Δεν περιμένουμε τους ξένους για να μας τα μάθουν και εμείς εδώ έτσι είμαστε αλλά για καμία 50αρια χρόνια είχαμε γίνει λίγο μοντέρνοι.
Όσο επαναλαμβάνονται οι πράξεις η κοινωνία τις συνηθίζει, μόλις αναλάβει η μειονότητα την εξουσία μπορεί να μας το επιβάλει!
Δεν βλέπεις πως πλέον οι γυναίκες είτε αποκαλύψουν είτε μιλήσουν για κακοποίηση με μεγάλη καθυστέρηση είναι στο περιθώριο, απροστάτευτες, και για μια μερίδα του κόσμου ένοχες?
Τώρα φορτώνουν και τα ανήλικα με παραβατική συμπεριφορά, μπουλινγκ, κλοπές, σεξ, με απαξίωση προς τη μόρφωση και σεβασμό για τους συνανθρώπους τους.
Βάλανε 10 χρόνια φυλακή έναν άνδρα και 3 μια γυναίκα επειδή χτύπησαν την 12 Χρόνη κόρη τους και την έκαψε ο πατέρας της με τσιγάρο!!! ( Τι να έκανε το αθώο κορίτσι?)
Μήπως πάντα έπεφτε ξύλο, υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση και δεν έψαχνε κάνεις τους νεκρούς?
Αν δεν μας τα δημοσίευαν όλα αυτά καθημερινά ίσως να μην έβρισκαν τόσους πολλούς να τους αντιγράψουν.
08-12-2024, 18:27 #3900
συμβαίνουν πάντα και πάντα τα μαθαίναμε απλά τώρα η πληροφορία και το ατένσιον σπαμ φέρνει πιο γρήγορα στην δημοσιότητα του ευρύ κοινού την κακοποίηση. καλώς ή κακώς μας αρέσει να βλέπουμε κακές ειδήσεις, κάπως σαν ναρκωτικό μας έχει γίνει.