Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 267
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 267 of 358 FirstFirst ... 167217257265266267268269277317 ... LastLast
Results 3,991 to 4,005 of 5369
    Senior Member
    Βλέπω το παραπέντε αλλά θυμάμαι και την πρώτη προβολή των επεισοδίων. Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι τα χρόνια που φύγαν και πήγαν χαμένα.

Senior Member
    Άντε να περάσει η παραμονή Πρωτοχρονιάς, δύσκολη μέρα ξεκίνησε, έχω να σκεφτώ πολλά από την ζωή που δεν έζησα .

Senior Member
    τα ίδια κι εδώ αχβαχ. βλέπω κι εγώ παραπέντε και δεν θυμάμαι τις μέρες που έπαιζε αν το έβλεπα -σίγουρα το έβλεπα- αλλά για δες πάντα κάτι βρίσκεις που δεν είδες την πρώτη φορά ή τις άλλες,όπως πχ ότι όντως είχε αναφερθεί ως ασέξουαλ ο Σπύρος και η Αμαλία είχε αναφέρει για το ταξίδι της με το αεροπλάνο στην παρέα των πέντε.

Senior Member
    Στο τέλος θα καταλάβουν ποια ήταν η Αμαλία και πως πάντα αυτή τους βοηθούσε χωρίς να το αντιλαμβάνονται.
    Σενάριο έργου είναι αλλά όταν βλέπεις στιγμές δικές σου στους ρόλους ταυτίζεται. Αυτοί έστω και στα ψέματα κάτι έκαναν. Εγώ νιώθω ως Σπύρος αφραγκος νταλιος Μαριλενος με αντιλήψεις πρωθυπουργού ! Πόσα παιχνίδια παίζει η ζωή, θα μπορούσα και εγώ να πάθω κάτι και να ήταν εντελώς διαφορετική η ζωή μου ή να μην ζούσα.
    Δεν είχα κάτι σοβαρό αλλά αν σκεφτώ πως έκανα και εγώ ταξίδι Κύπρο με το ήλιος πρίν πέσει ή παραλίγο να πέσω με λεωφορείο σε γκρεμό, γενικά όταν έχεις βρεθεί στο ίδιο σημείο άλλη στιγμή σκέφτεσαι πως ζεις από τύχη. Όταν κάνεις εξετάσεις για κάτι σοβαρό και περιμένεις τα αποτελέσματα ακόμα και αρνητικά να βγούνε για κάποιες ώρες βιώνεις περίεργα συναισθήματα ειδικά αν πρέπει να επαναλάβεις συμπληρωματικές για κάποιες ενδείξεις.
    Υπάρχουν και στιγμές απελπισίας που λες ένα βήμα και όλα τελειώνουν χωρίς να το πάρει χαμπάρι κάνεις, από μια πτώση από την ταράτσα ή στο νερό, η να βγεις από τον δρόμο όταν οδηγείς. Καλή χρονιά με αισιοδοξία 2025 και δεν έκανα τίποτα άρα θα ζήσω πολλά χρόνια ακόμα.

Senior Member
    Πρώτον όλοι σκοτώνεται οι υγιείς και δεύτερον πάτε όλες σε γιατρό μπας και καταλάβετε τι μαλακιες κάνετε

Senior Member
    όσο ζεις σημαίνει πως έχει ακόμη χρόνο. -δεν το σκέφτηκα εγώ.

σοκαριστικό αυτό που περιγράφεις. τί έχει μείνει από εκείνες τις μέρες; επανήλθες γρήγορα ή σου πήρε χρόνο; πραγματικά η ζωή είναι απρόβλεπτη.
    για το παραπέντε προχθες είδα που έλεγε η άγγέλα τις άλλες που την κράζανε κότες "για σας λέω" έλεγε και λέω λίγα κότσια να είχα να το έλεγα κι εγώ όταν χρειαζόταν. εγώ ούτε υπονοούμενα δεν πεταω, αν είμαι στο ίδιο -εργασιακό ή μή, κοινωνικό τέλος πάντων- περιβάλλον με κάποι@ που με αντιπαθεί και το δείχνει κι εγώ μούγκα.
    νιώθω σπύρος τρελά εσωστρεφής που φέρνει τη ζωή της γιαγιάς του ως ξέφρενη -αν εξαιρέσεις ταξίδια δεν είναι- επειδή αυτός είναι μούχλας, μια ζωή προστατευόμενος και δειλός, αλλά και ντάλια, από άλλο ανέκδοτο, καταλαβαίνω τα πράγματα αλλιώς και να λέω ό,τι μου ρθει.

Senior Member
    Για το θέμα υγείας το ξεπέρασα μέσα σε τέσσερις μήνες περίπου. Τελικά ήταν μάλλον εκ γενετής βλάβη που λόγω μυωπίας στο ένα μάτι μου προκάλεσε κάποια παραμόρφωση, δεν είχα όγκο στον εγκέφαλο. Γλύτωσα και το χειρουργείο από οφθαλμίατρο. Όμως υπάρχει πιθανότητα άτομα σαν εμένα να τυφλώνουν μεγαλώνοντας. Βέβαια και τώρα που βλέπω ο εγκέφαλος δεν χρησιμοποιεί το προβληματικό μάτι.
    Ψυχολογικά μόνος μου τα πέρασα δεν το είπα σε γνωστούς και οι γονείς μου δεν κατάλαβαν τι εξετάσεις έκανα. Γενικά δεν φοβάμαι να πεθάνω, η ζωή με τρομάζει, δεν μπορώ να σκέφτομαι κάποιο λόγω για να ζήσω, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν περιμένω να αλλάξει και τίποτα σε εμένα.
    Το μόνο που θα καταφέρω να κάνω αν ζήσω πολλά χρόνια είναι μαζέψω χρήματα και να πεθάνω μόνος ως ένας τρελός τσιγκούνης, απομονωμένος από τον κόσμο.
    Δεν είναι πρότυπο. Αρκετοί ζητιάνοι, ρακοσυλλέκτες, και ηλικιωμένοι είχαν το κομποδεμα τους χωρίς να το αξιοποιήσουν όσο ζούσαν, άλλωστε γιατί να βοηθήσεις κάποιον? Μόνο αχάριστους, αργοσχολους, συναντάς

Senior Member
    Kαλη χρόνια με υγειααααα ψυχική και σωματική

Senior Member
    Αυτό που θέλω να πω είναι να μην μου βάζετε τίποτα στον καφέ μόνο αυτό

Senior Member
    επίσης από εμένα!
    να έχεις λεφτά και να ζεις στον δρόμο πόσα παιδικά τραύματα θα έχουν αυτοί οι ανθρωποι! -γνώμη μου πάντα, το να παρέχεις στον εαυτό σου μια καλή ποιοτική ζωή δεν είναι μεγάλο ξοδεμα.

Καλή χρονιά σε όλους.
    Εύχομαι να χουμε όλοι σωματική και ψυχική υγεία, να μαστε δυνατοί, να μην φοβόμαστε, να χουμε κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μας, να μην τα χάνουμε, να μας πάνε όλα καλά.
    Ο ένας δίπλα στον άλλο διότι είμαστε ανθρώποι που καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας, κι αυτό είναι η καλύτερη παρέα, η καλύτερη συμπαράσταση, ακόμα και βοήθεια που μπορεί κανείς να βρει.
    γιάννης

Senior Member
    Αυτό είναι βίωμα η όχι

Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτό είναι βίωμα η όχι
    Βίωμα αφού μας λείπουν.
    γιάννης

Senior Member
    Αν με κοροϊδεύεις είναι βίωμα
    Άμα με μαμισε κάνεις είναι βίωμα
    Άμα είμαι άχρηστος είναι βίωμα
    Αν με σκοτώσουν ειναι βίωμα