Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 270
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 270 of 358 FirstFirst ... 170220260268269270271272280320 ... LastLast
Results 4,036 to 4,050 of 5369
    Senior Member
    Τζοβάνιιι, πες αλεύρι, η φεμινίστρια σε γυρεύει. Και όπου σε πετυχαίνω θα στα χώνω, έτσι για να σου κάνω την καθημερινότητα λίγο πιο νόστιμη, όπως την κάνεις εσύ με τα "γούστα" σου και τις αποψάρες σου.

Senior Member
    Η διαχείριση πρέπει να το πάρει απόφαση, ή θα αφήνει κάθε τέτοιο μέλος να ξερνάει τον εμετό του στη μούρη των άλλων γιατί...είναι κι αυτό το καημένο ένα μέλος όπως τ' άλλα, δε μπορεί να έχει και την πίτα σωστή και το σκυλί χορτάτο. Έχει πει φεμινίστριες ως φεμιναζί, που δείχνει μια ατζέντα, το κίνημα των δικαιωμάτων των ομάδων LBGTI+ ως woke κίνημα, οι γυναίκες είναι ή μουνάρες ή δεν υπάρχουν στον κόσμο του (κλαίω, γιατί να μην υπάρχω κι εγώ για τον τζοβάνηηη κλαψ), λέει τους αναρχικούς αναρχόμπατσους, όλα έχουν να κάνουν με το πέος του, που μας το τρίβει στη μούρη σε όλα τα ποστς θέλουμε δε θέλουμε, λες και ξυπνάμε κάθε πρωί και αναρωτιόμαστε, άραγε τι να σκέφτεται το πέος του τζοβάνη σήμερα, να μας γουστάρει, γιατί θα πέσουμε σε καημό αν δε τον καβλώνουμε, μην τολμήσει ένας άντρας να πει ότι του αρέσουν οι ταινίες, κατευθείαν τον ονομάζει πεινάλα που το παίζει τρυφερός για να κερδίσει γυναίκες, λες και οι γυναίκες είναι τίποτε τρόπαια τελικά. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, τα βλέπεις αυτά;

Κι εσύ και όσοι σαλιαρίζονται μαζί σου για να μη χάσουν κανένα μπισκότο της πατριαρχίας.

Senior Member
    Γράφω, άστε με, έχω έμπνευση και δημιουργικό οίστρο.
    Τζοβάνι Τζοβάνι Τζοβάνι
    πες μου τι έκανα και δε με θες τσοπάνη
    Τζοβάνι Τζοβάνι Τζοβάνι
    που δεν ξυρίστηκα θα έφταιγα τ' αλάνι
    Τζοβάνι Τζοβάνι Τζοβάνι
    κάλιο να πάω να φυτέψω ένα μποστάνι
    Παρά να βλέπω τα ποστς σου ρε τσομπάνη
    να μου λένε πώς να γαμηθώ στη στάνη

*αυτό το έγραψα πάνω στο Λευτέρη Λευτέρη Λευτέρη,
    για να ξέρετε να κρατάτε το ρυθμό.

Senior Member
    Γράφω κι άλλα, αυτά είναι, κάτι τέτοιοι τύποι έχουνε αξία,
    γιατί χαρίζουνε στο πληκτρολόγιό μου ευεξία.

Senior Member
    Για τον Τζοβάνι θα συμφωνήσω κι εγώ... Όλη την ώρα για το σεξ μιλάει ακόμα κι αν το θέμα δεν είναι σχετικό... Νισάφι πια με την σεξομανία του, τι χρωστάμε οι υπόλοιποι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν είναι σεξομανής, είναι μισογύνης και πιόνι της πατριαρχίας.
    Το σεξομανής είναι ένας όρος που ψυχιατρικοποιεί (μανία), το συγκρίνω με το υστερία που έχουν πει για τις γυναίκες. Υπάρχει και το νυμφομανής. Είναι μέρος του echo chamber συνετισμού των σωμάτων που δεν είναι καθωσπρέπει, καθαρά, λαμπερά, ξυρισμένα, με μπικίνια, λεπτά, χωρίς κυτταρίτιδα, με μίνι, με τάνγκα, που κι αυτό δεν είναι καθόλου κακό, αλλά όταν η ματιά σου είναι κάπως "έτσι ΠΡΕΠΕΙ", τότε όχι, δεν πρέπει καθόλου, κάνουμε ό,τι θέλει η καθεμιά, όχι γιατί πρέπει του κάθε τυχαίου τζοβάνι. Δε με προβληματίζουν καθόλου όσα σώματα θέλουν να είναι βαμμένα, με τατού, δίχως τατού, χοντρά, λεπτά, με προβληματίζει το Μονάχα Έτσι. Γιατί δε γίνεται να είμαστε μονάχα έτσι, η καθεμιά είναι μοναδική. Κι αν μας θέλουν να κριτικάρουμε η μια την άλλη πάνω σε τέτοια πρότυπα αστυνόμευσης των σωμάτων, τότε έχω πρόβλημα με αυτό και το εκφράζω.

Banned
    ναι ναι ειμαι μισογκυνης και μπατριαρχης ....

ανοιξε κανενα σαιτ να δεις τι γινεται ( εχει και λινκ το τιουμπ ) στην περιοχη της καλιφορνιας , λ.α. , χολυγουντ ....η μητερα της ατζεντας , τις χαζομαρες που διαβαζεις στην βικιπεντια για τον μπακουνιν ...μπα-μπα-μπακουνιν

υγ. το ξερω οτι με θες διαδικτυκα , αλλα δεν συναινω σε καμια πραξη ιδιωτικης επικοινωνιας ....

υγ2. καποιος πρεπει να ειναι και σεξομανης , καλοι οι δονητες ,αλλα το φυσικο ( natural ) εχει μια οικουμενικοτητα

υγ3. σου επιτρεπω ομως να με βριζεις , ρουφαινευεις ανεφερεις κλπ ..δεν εχω τετοια ζητηματα ...ειμαι φουτουρο τυπακι δεν ασχολουμαι με μικροτητες και μικροψυχιες

υγ. εμπρος για την σεξουαλικη επανασταση , αποποινικοποιηση του σεξ ( συνδικαλιζομαι μονο στο σεξουαλικο κομματι )

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ναι ναι ειμαι μισογκυνης και μπατριαρχης ....

ανοιξε κανενα σαιτ να δεις τι γινεται ( εχει και λινκ το τιουμπ ) στην περιοχη της καλιφορνιας , λ.α. , χολυγουντ ....η μητερα της ατζεντας , τις χαζομαρες που διαβαζεις στην βικιπεντια για τον μπακουνιν ...μπα-μπα-μπακουνιν

υγ. το ξερω οτι με θες διαδικτυκα , αλλα δεν συναινω σε καμια πραξη ιδιωτικης επικοινωνιας ....

υγ2. καποιος πρεπει να ειναι και σεξομανης , καλοι οι δονητες ,αλλα το φυσικο ( natural ) εχει μια οικουμενικοτητα

υγ3. σου επιτρεπω ομως να με βριζεις , ρουφαινευεις ανεφερεις κλπ ..δεν εχω τετοια ζητηματα ...ειμαι φουτουρο τυπακι δεν ασχολουμαι με μικροτητες και μικροψυχιες

υγ. εμπρος για την σεξουαλικη επανασταση , αποποινικοποιηση του σεξ ( συνδικαλιζομαι μονο στο σεξουαλικο κομματι )
    Εγώ έκανα αναφορά στο σχόλιο σου, μίλησες υποτιμητικά και με ειρωνεία. Για τον βιασμό. Είσαι σε ένα φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ. Υπάρχουν άνθρωποι που εχουν χίλια προβλήματα, ψυχικά. Υπάρχουν άνθρωποι με τραύματα που παλεύουν να τα κλείσουν και υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε όμορφα εδώ συζητώντας με άλλα μέλη. Ε αν θες να υποτιμάς την κακοποίηση ή να μιλάς για τις υποτιθέμενες επιτυχίες σου στο κρεβάτι μπορείς να γραφτείς σε άλλο φόρουμ. Για το πρώτο μέρος (για την υποτίμηση της κακοποίησης) ελπίζω πάντα να βρίσκεις ανθρώπους να σε φτύνουν. Για το δεύτερο μέρος, σίγουρα θα βρεις άτομα που έχουν τις ίδιες φαντασιώσεις με εσένα, όσο ασχολούνται με το πουλάκι τους λίγο πριν κοιμηθούν.
    Last edited by george1520; 10-01-2025 at 15:59.

Senior Member
    Κι εγώ το γράφω καθαρά όταν κάνω αναφορά, τώρα το γιατί αυτό το λέει ρουφιανιά ο κάθε κατακαημένος, δε με αφορά, αν μπορώ να τον πολεμήσω με κάποιο τρόπο, θα το κάνω. Δεν είναι ρουφιανιά να είμαι ενάντια στον κάθε μισογύνη πλεμπαίο.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ έκανα αναφορά στο σχόλιο σου, μίλησες υποτιμητικά και με ειρωνεία. Για τον βιασμό. Είσαι σε ένα φόρουμ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ. Υπάρχουν άνθρωποι που εχουν χίλια προβλήματα, ψυχικά. Υπάρχουν άνθρωποι με τραύματα που παλεύουν να τα κλείσουν και υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε όμορφα εδώ συζητώντας με άλλα μέλη. Ε αν θες να υποτιμάς την κακοποίηση ή να μιλάς για τις υποτιθέμενες επιτυχίες σου στο κρεβάτι μπορείς να γραφτείς σε άλλο φόρουμ. Για το πρώτο μέρος (για την υποτίμηση της κακοποίησης) ελπίζω πάντα να βρίσκεις ανθρώπους να σε φτύνουν. Για το δεύτερο μέρος, σίγουρα θα βρεις άτομα που έχουν τις ίδιες φαντασιώσεις με εσένα, όσο ασχολούνται με το πουλάκι τους λίγο πριν κοιμηθούν.
    ποιος μιλησε υποτιμητικα για βιασμους ?

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:43.

Senior Member
    Είμαι τόσο γουόκ που τηγανίζεις μέσα μου.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:43.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Η διαχείριση πρέπει να το πάρει απόφαση, ή θα αφήνει κάθε τέτοιο μέλος να ξερνάει τον εμετό του στη μούρη των άλλων γιατί...είναι κι αυτό το καημένο ένα μέλος όπως τ' άλλα, δε μπορεί να έχει και την πίτα σωστή και το σκυλί χορτάτο. Έχει πει φεμινίστριες ως φεμιναζί, που δείχνει μια ατζέντα, το κίνημα των δικαιωμάτων των ομάδων LBGTI+ ως woke κίνημα, οι γυναίκες είναι ή μουνάρες ή δεν υπάρχουν στον κόσμο του (κλαίω, γιατί να μην υπάρχω κι εγώ για τον τζοβάνηηη κλαψ), λέει τους αναρχικούς αναρχόμπατσους, όλα έχουν να κάνουν με το πέος του, που μας το τρίβει στη μούρη σε όλα τα ποστς θέλουμε δε θέλουμε, λες και ξυπνάμε κάθε πρωί και αναρωτιόμαστε, άραγε τι να σκέφτεται το πέος του τζοβάνη σήμερα, να μας γουστάρει, γιατί θα πέσουμε σε καημό αν δε τον καβλώνουμε, μην τολμήσει ένας άντρας να πει ότι του αρέσουν οι ταινίες, κατευθείαν τον ονομάζει πεινάλα που το παίζει τρυφερός για να κερδίσει γυναίκες, λες και οι γυναίκες είναι τίποτε τρόπαια τελικά. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, τα βλέπεις αυτά;

Κι εσύ και όσοι σαλιαρίζονται μαζί σου για να μη χάσουν κανένα μπισκότο της πατριαρχίας.
    χαχαχαχαχα!
    γεια σου ρε γουαιλντ.
    πολυ ευστοχη ως συνηθως... ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    εχει κανει σημαια του την ανικανοτητα του να συναψει σχεσεις. εφτασε να πει μεσα στα συνεχη ψεματα, παινεσιες και διαστρεβλωσεις της πραγματικοτητας, οτι οι σχεσεις ειναι κατι παλιακο. τωρα δεν κανουν σχεσεις, μονο πηδιουνται!!!! χαχαχα!!! επειδη ειναι ανικανος ο ιδιος. σιγουρα κι επειδη δεν τον ανεχεται καμια κι ετσι απομακρυνονται αμεσα. η αλεπου με την κομμενη ουρα ειναι ο τζοβανης, που λεει και στις αλλες να την κοψουν για να μην φαινεται η αναπηρια του...
    καθομαστε και ασχολουμαστε με τον χλεμπουρα επειδη δεν βρισκει γυναικα και παρακαλαει εδω μεσα εξυμνωντας την μπαμια του σε καθε μνμ και την φαντασισικη του τεραστια εμπειρια (στις χιλοπιτες), μπας και ενδιαφερθει καμια..

Banned
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:44.