Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 290
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 290 of 374 FirstFirst ... 190240280288289290291292300340 ... LastLast
Results 4,336 to 4,350 of 5601
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Hταν ψυχωτικό επεισόδιο; Και τωρα τι γινεται; Μηπως οι ψυχίατροι θα δοκιμάσουν διαφορετικά χαπια;
    Ήταν ψυχωτικό επεισόδιο και με έχει πιάσει κατάθλιψη τώρα . Πάλι τη δευτέρα θα πάω να δούμε άμα χρειάζεται να κάνω εισαγωγή ή όχι αλλά το διαχειρίζομαι όσο μπορώ

Senior Member
    Τελικά μερικά πράγματα δεν γίνονται μόνο στα παιχνιδια αλλά και στην πραγματικότητα. Παρκουρ και.... leap of faith απο υψος 14 μέτρων!!!

Το κανες???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mister No View Post
    Το κανες???
    Οχι ακομα.... Προπονουμαι για να γινω σαν τα παλικαρια της Red Bull που το εκαναν στο βιντεο που παρέθεσα. Του χρονου θα το κανω σιγουρα!!!

Senior Member
    Έχω μια απορία εδώ και χρόνια και είπα να την μοιραστώ, μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος. Νιώθετε και εσείς ότι η κάθε μέρα της εβδομάδας, όταν κοιτάτε έξω είναι σαν να έχει ένα διαφορετικό vibe γενικότερα; Π.χ να είναι διαφορετικός ο ήλιος, ο ουρανός, οι συνθήκες κτλ και να αντιλαμβάνεσαι για παράδειγμα αλλιώς το Σάββατο από την Κυριακή. Η μήπως είναι θέμα συνήθειας και θέμα πως το αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος του ανθρώπου; Για παράδειγμα ορισμένες φορές λέμε σήμερα είναι Παρασκευή αλλά νιώθω σαν να είναι Δευτέρα. Η το αντίστροφο. Αλλά το vibe της ημέρας πως εξηγείται; (Οι εξωτερικές συνθήκες). Νιώθω δηλαδή ότι η κάθε μέρα έχει διαφορετικό «φως» και «ήλιο» έξω. Αυτό έχει επιστημονική τεκμηρίωση; Ή είναι ιδέα μου;

Senior Member
    Να έλεγες ότι καταλαβαίνεις το φεγγάρι να το συζητάγαμε τώρα τις μέρες δεν νομίζω να έχει επιστημονική τεκμηρίωση

Senior Member
    Σκέφτομαι τη ρεμεντι που είπε η μέρα της μαρμότητας χαχαχα

Senior Member
    οι μέρες είναι εφεύρεση του ανθρώπου για να μετράει τον χρόνο.
    πιστεύω πως η φύση έχει λογική, και δεν έχει.
    ναι, καταλαβα πάνω κάτω τί εννοείς, βασικά όλα είναι ενέργεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    οι μέρες είναι εφεύρεση του ανθρώπου για να μετράει τον χρόνο.
    πιστεύω πως η φύση έχει λογική, και δεν έχει.
    ναι, καταλαβα πάνω κάτω τί εννοείς, βασικά όλα είναι ενέργεια.
    μερα και νυχτα θα υπαρχει ακομα και αν πεθανουν ολοι οι ανθρωποι. ειναι απλα φυσικο φαινομενο.
    για την ιστορια οι θαλασσιοι οργανισμοι εχουν ας πουμε σεληνιακο ημερολογιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Έχω μια απορία εδώ και χρόνια και είπα να την μοιραστώ, μήπως το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος. Νιώθετε και εσείς ότι η κάθε μέρα της εβδομάδας, όταν κοιτάτε έξω είναι σαν να έχει ένα διαφορετικό vibe γενικότερα; Π.χ να είναι διαφορετικός ο ήλιος, ο ουρανός, οι συνθήκες κτλ και να αντιλαμβάνεσαι για παράδειγμα αλλιώς το Σάββατο από την Κυριακή. Η μήπως είναι θέμα συνήθειας και θέμα πως το αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλος του ανθρώπου; Για παράδειγμα ορισμένες φορές λέμε σήμερα είναι Παρασκευή αλλά νιώθω σαν να είναι Δευτέρα. Η το αντίστροφο. Αλλά το vibe της ημέρας πως εξηγείται; (Οι εξωτερικές συνθήκες). Νιώθω δηλαδή ότι η κάθε μέρα έχει διαφορετικό «φως» και «ήλιο» έξω. Αυτό έχει επιστημονική τεκμηρίωση; Ή είναι ιδέα μου;
    Ειναι απλώς ιδέα σου.... Overthinking... σε συνδυασμο με αγχωδη διαταραχη...

Senior Member
    Άστοχο εντελώς.. το έψαξα και υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Τι σχέση έχει η αγχώδη διαταραχή; Απλά εσύ δεν το έχεις παρατηρήσει.

Senior Member
    Άστοχο εντελώς.. το έψαξα και υπάρχει αυτό το φαινόμενο. Τι σχέση έχει η αγχώδη διαταραχή; Απλά εσύ δεν το έχεις παρατηρήσει.
    Το οτι καθε μερα ειναι διαφορετικη απο την προηγουμενη και την επομενη απο αποψη καιρικων συνθηκων, διαρκειας ημερας νυχτας κτλ. ειναι γεγονος. Εσυ ομως αναφερεις ενα διαφορετικο vibe γενικότερα, κατά λέξη. Το vibe ειναι αποτελεσμα της προσωπικης σου ψυχολογιας και εκει κολλαει και η αγχωδης διαταραχη. Αλλωστε εχεις αναφερει ολα τα συμπτωματα της αγχωδους διαταραχης σε κειμενα σου, δεν τα φανταζομαι εγω.

Senior Member
    Σκέφτομαι πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι ακτιβίστρια. Σε οποιοδήποτε θέμα χρήζει ακτιβιστικής συμμετοχής. Ενεργή και για όλη μου την ζωή. Πχ να ήμουν δικηγόρος και να πήγαινα στα αστυνομικά τμήματα να υπερασπιστώ τις συλληφθέντες τρανς, γυναίκες...
    Σε περίπτωση πολέμου όπως μας προετοιμάζουν το έχω πάρει απόφαση πως θα συμμετέχω ενεργά. Θα στείλω την οικογένεια μου στο εξωτερικό σε ασφαλές μέρος κι εγώ θα κάτσω εδώ να περιθέλπτω ανυπεράσπιστους πληγέντες πολέμου. ΜΟΝΟ αθώους πολίτες.
    ΟΧΙ στρατιώτες απ' όπου κι αν προέρχονται είτε Έλληνες είτε ξένους κι ας είναι και 18 χρονών. Σκέφτομαι πως στα μυαλά τους θα υπάρχει το ''πατρίς, οικογένεια, ορθολόξια" ε αφού φίλε μου θες να πολέμίσεις και να πεθάνεις γι' αυτό άει πήγαινε. Εγώ θα σου σταθώ εμπόδιο να πεθάνεις "για την πατρίδα;" Πέθανε.
    Αλλιώς ας παρέδιδες τα όπλα.
    Ναι... Κανέναν στρατιώτη δεν θα βοηθούσα ποτέ γιατί αυτοί είναι που κάνουν τους πόλεμους με την συγκατάθεση τους. Kαι όπως λένε οι Rage Against the Machine στο Killing in the name of

"Those who died are justified
    For wearing the badge, they're the chosen whites"

Ελπίζω να μην ζήσουμε τέτοιους δύσκολους καιρούς, αλλά εγώ αν είμαι γερή, θα είμαι εκεί να προστατεύσω όσους αμάχους μπορώ.
    Ο ακτιβισμός χρειάζεται λεφτά. Δεν έχω από πίσω μου μια πλούσια οικογένεια να με θρέφει ώστε να μου καλύπτει τα έξοδα να πάω στη Γάζα πχ να βοηθήσω και πόσο λυπάμαι γι' αυτό.
    Ενώ κάθομαι εδώ πέρα και κάνω κάτι σκατοδουλειές και παίρνω τα μπράβο από εκεί - που είμαι καλή δούλα.

Πρόσφατα έμαθα για το "Mobbing at work", δηλαδή το bullying. Υπάρχουν τεστ για να μάθει κανείς αν ισχύει στο άτομο του, αν και με το που ακούει τον όρο ξέρει αν ισχύει για το άτομο του.
    Κατά την άποψη μου είναι το bullying που υφίστατο το άτομο στην παιδική του ηλικία διαμορφωμένο πια στην ενηλικίωση του.
    γιάννης

΄
    Πρώτη φορά ακούω για τέτοιο διαφορετικό vibe. Όλες οι μέρες από πλευράς εξωτερικών συνθηκών είναι ακριβώς οι ίδιες, όπως τις φτιάχνει διαχρονικά με τη δική της σοφία η φύση, από κακοκαιρία μέχρι καύσωνα. Αυτό που μετεβάλλεται είναι μόνο η διάθεση μας με βάση το τι σκεφτόμαστε. Υπερβολικά σκεπτόμενος και με μικρά διαστήματα έντονου άγχους είμαι και εγώ. Ο υπερβολικά σκεπτόμενος είναι υπερναλυτικός, φτιάχνει με τη σκέψη του οτιδήποτε σενάρια, είναι καχύποπτος, ανακαλεί εύκολα και επεξεργάζεται γεγονότα του παρελθόντος.
    γιάννης