Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 297
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 297 of 358 FirstFirst ... 197247287295296297298299307347 ... LastLast
Results 4,441 to 4,455 of 5366
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Πόσα χάπια θα πιω; Θα πίνω για πάντα; Για χρόνια;
    Πολλά τα ερωτήματα.
    αυτό το παράπονο εξέφρασα προχθές στην ψυχίατρο καθώς την επισκέφτηκα για την ανανέωση της συνταγογράφησης: «εκτός από το χάπι, δλδ την μόνιμη διαδικασία (που καμμιά φορά μισώ) του να παίρνω το χάπι, γιατρέ, είναι και τα κιλά που μου βάζει» της είπα.

περίμενα την απάντηση που μου έδωσε: «μπορείς να δοκιμάσεις να το μειώσεις σταδιακά για να δεις αν μπορείς να το αφαιρέσεις. Αλλά εγώ δεν στο συστήνω αυτό καθώς θα ρισκάρεις την ισορροπία που έχεις καταφέρει, με κίνδυνο, αν δεν πάει καλά και επιχειρήσεις και επιστρέψεις στην δοσολογία την τωρινή, να μην αποδίδει αυτή πια οπότε και να χρειαστεί να πειραματιστείς με νέα φάρμακα -ίσως και παραπάνω από το ένα που παίρνεις τώρα- όπου και θα ταλαιπωρηθείς με τελικό σκοπό να φτάσεις στο σημείο που είσαι τώρα... Που είναι ήδη ένα πολύ καλό σημείο»

ότι σου έγραψε πάνω κάτω και το μέλος thessalonian

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    θέλω να πιστεύω όχι πια! πλέον όλο και περισσότεροι μιλάνε για τις ψυχικές ασθένειες, πολύ πιο εύκολα, αλλά πάλι αν κρίνω από την προσωπική μου εμπειρία.. μάλλον ισχύει! όντως έχω δεχθει απόρριψη λόγω του ότι έχω διαταραχή συναισθήματος, ξεκάθαρα και σίγουρα.

με μπέρδεψες λίγο με την μοναχικότητα και το ότι δεν εκτιμώνται ιδιαίτερα. δηλαδή να είναι μοναχικοί αναγκαστικά ενώ δεν θέλουν οι ίδιοι;

θα ήθελα κάποι@ νεότερ@ μου να απαντήσει, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι στις νεαρότερες ηλικίες αρχίζει να υπάρχει περισσότερη ορατότητα και δεκτηκότητα

εμένα η ψυχική ασθένεια δεν θα ήταν λόγος για να απορρίψω κάποιον. Απλά αν δεν ήμουν συναισθηματικά διαθέσιμη ή για κάτι παραπάνω θα το έλεγα εξαρχής. Αυτό ούτως ή αλλως πρέπει να λέγεται εξαρχής για να μην δημιουργείς προσδοκίες στον άλλον, απλά εκεί θα το σκεφτόμουν διπλά και θα το έλεγα στην αρχή πριν καν ξεκινήσει κάτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by salvador View Post
    αυτό το παράπονο εξέφρασα προχθές στην ψυχίατρο καθώς την επισκέφτηκα για την ανανέωση της συνταγογράφησης: «εκτός από το χάπι, δλδ την μόνιμη διαδικασία (που καμμιά φορά μισώ) του να παίρνω το χάπι, γιατρέ, είναι και τα κιλά που μου βάζει» της είπα.

περίμενα την απάντηση που μου έδωσε: «μπορείς να δοκιμάσεις να το μειώσεις σταδιακά για να δεις αν μπορείς να το αφαιρέσεις. Αλλά εγώ δεν στο συστήνω αυτό καθώς θα ρισκάρεις την ισορροπία που έχεις καταφέρει, με κίνδυνο, αν δεν πάει καλά και επιχειρήσεις και επιστρέψεις στην δοσολογία την τωρινή, να μην αποδίδει αυτή πια οπότε και να χρειαστεί να πειραματιστείς με νέα φάρμακα -ίσως και παραπάνω από το ένα που παίρνεις τώρα- όπου και θα ταλαιπωρηθείς με τελικό σκοπό να φτάσεις στο σημείο που είσαι τώρα... Που είναι ήδη ένα πολύ καλό σημείο»

ότι σου έγραψε πάνω κάτω και το μέλος thessalonian
    Ακριβώς το ίδιο ερώτημα/παράπονο έιχα εκφράσει κι εγώ στον ψυχ. Με ενοχλούσε η ιδέα οτι θα πάει ισόβια η αγωγή. Είχαμε κάνει τρεις προσπάθειες διακοπής αλλά πάνω στο δίμηνο-τρίμηνο περίπου υποτροπίαζα, ξαναεμφανιζόταν η κατάθλιψη αγκαζέ πάντα με υπερβολικό άγχος. Ίσως παίζει ρόλο και το σκαρί του καθενός, πάντα ήμουν μελαγχολικός/στοχαστικός από τη φύση μου.
    Κι έτσι ξαναξεκινούσα την αγωγή. Ισόβια, δεν πειράζει, είναι μια πάθηση που χρειάζεται αγωγή.
    Υπάρχουν βέβαια διάφορες περιπτώσεις, ανάλογα τους παράγοντες που προκαλούν την κατάθλιψη, ενδογενείς/εξωγενείς κτλ, οπότε δε χρειάζεται όλοι οι καταθλιπτικοί να λαμβάνουν ισόβια αγωγή.
    Από όσο γνωρίζω επίσης, σε περιπτώσεις που υπάρχει μόνο η αγχώδης διαταραχή συνήθως δεν χρειάζεται ισόβια αγωγή.

Senior Member
    Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι θα ειχα γλιτώσει αυτό το βασανιστήριο που ζω κάθε μέρα. Να περιφέρομαι χωρίς ελπίδα . Εδώ και 4 χρόνια. Και τον μόνο που θέλω είναι την ελπίδα μου πίσω την χαράμισα ένα βράδυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι θα ειχα γλιτώσει αυτό το βασανιστήριο που ζω κάθε μέρα. Να περιφέρομαι χωρίς ελπίδα . Εδώ και 4 χρόνια. Και τον μόνο που θέλω είναι την ελπίδα μου πίσω την χαράμισα ένα βράδυ
    Γιατι χωρις ελπιδα; Πως χαραμισες την ελπιδα μεσα σε ενα βραδι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Γιατι χωρις ελπιδα; Πως χαραμισες την ελπιδα μεσα σε ενα βραδι;
    είχα μιλήσει με μία σχέση μου παλιά μέσα σε ψυχωτικό επεισόδιο . Απλά ήλπιζα ότι κάποια στιγμή μπορεί να ξανα συναντιόντουσαν οι δρόμοι μας. Πλέον δεν τολμάω να την ξαναπάρω τηλέφωνο δεν έχει νόημα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    εμένα η ψυχική ασθένεια δεν θα ήταν λόγος για να απορρίψω κάποιον. Απλά αν δεν ήμουν συναισθηματικά διαθέσιμη ή για κάτι παραπάνω θα το έλεγα εξαρχής. Αυτό ούτως ή αλλως πρέπει να λέγεται εξαρχής για να μην δημιουργείς προσδοκίες στον άλλον, απλά εκεί θα το σκεφτόμουν διπλά και θα το έλεγα στην αρχή πριν καν ξεκινήσει κάτι.

συμφωνώ εν μέρει. αν το άτομο όντως σε ενδιαφέρει όπως το εννοείς, καλό είναι να ξέρει, όλοι αξίζουμε αγάπη, και η ενημέρωση για το πώς νιώθεις/υπάρχεις στην παρούσα φάση της ζωής σου θα διευκολύνει και το άλλο άτομο να συνδεθεί.
    αλλά σίγουρα όχι με το "καλημέρα σας". είμαι πολύ επιφυλακτική, είναι ευαίσθητη κατάσταση.

έχω υποθυρεοειδισμό και θα παίρνω ένα χαπάκι την ημέρα εφ όρου ζωής. ένα χάπι δεν είναι τίποτα. αλλά κάθε μέρα είμαι ευγνώμων για την επιστήμη που μπορούμε και έχουμε φάρμακα και εξελίσσονται τα ήδη υπάρχοντα φάρμακα για να έχουν τις λιγότερες παρενέργειες κλπ. αν χρειαζόταν να παίρνω αγωγή για πάντα θα το έκανα σαν βουάρ.

Senior Member
    gâvur = giaour = kāfir = άπιστος, αρνητής της "αλήθειας" (κατά το Ισλάμ).

Senior Member
    συμφωνώ εν μέρει. αν το άτομο όντως σε ενδιαφέρει όπως το εννοείς, καλό είναι να ξέρει, όλοι αξίζουμε αγάπη, και η ενημέρωση για το πώς νιώθεις/υπάρχεις στην παρούσα φάση της ζωής σου θα διευκολύνει και το άλλο άτομο να συνδεθεί.
    αλλά σίγουρα όχι με το "καλημέρα σας". είμαι πολύ επιφυλακτική, είναι ευαίσθητη κατάσταση.

έχω υποθυρεοειδισμό και θα παίρνω ένα χαπάκι την ημέρα εφ όρου ζωής. ένα χάπι δεν είναι τίποτα. αλλά κάθε μέρα είμαι ευγνώμων για την επιστήμη που μπορούμε και έχουμε φάρμακα και εξελίσσονται τα ήδη υπάρχοντα φάρμακα για να έχουν τις λιγότερες παρενέργειες κλπ. αν χρειαζόταν να παίρνω αγωγή για πάντα θα το έκανα σαν βουάρ.

συμφωνώ user...

Senior Member
    Πως νιώθετε όταν έρχεται Παρασκευή;
    Εγώ μια ανακούφιση να πω την αλήθεια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Πως νιώθετε όταν έρχεται Παρασκευή;
    Εγώ μια ανακούφιση να πω την αλήθεια..
    Ειναι η καλυτερη μερα της εβδομαδας θα ελεγα!

Senior Member
    Πάντα θα μ' αγαπάς. Αντιπροσωπεύω όλες τις αμαρτίες που δεν είχες το θάρρος να κάνεις. Oscar Wilde

Εγώ δν νιώθω ανακούφιση... Ίσα ίσα έχω περισσότερο στρες γιατι δν δουλεύω το σκ κ άρα έχω χρόνο να σκέφτομαι.... Και σκέφτομαι ένα σωρό καταστροφικα σενάρια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    gâvur = giaour = kāfir = άπιστος, αρνητής της "αλήθειας" (κατά το Ισλάμ).
    ήτοι πτωχός τω πνεύματι.
    η αλήθεια σώζει!
    δεν πιστεύω.

μισώ την Παρασκευή. η αγαπημενη μου μέρα πάντα ήταν η Τετάρτη.

Senior Member
    ήτοι πτωχός τω πνεύματι.
    η αλήθεια σώζει!
    δεν πιστεύω.

μισώ την Παρασκευή. η αγαπημενη μου μέρα πάντα ήταν η Τετάρτη.
    ¨Οχι ρε συ η Τετάρτη χα χα
    Εμένα είναι η χειρότερη μου μέρα. Ούτε αρχή ούτε προς το τέλος!
    Αγαπημένες μέρες Παρασκευή και Σάββατο που δεν ανησυχείς για τίποτε!