Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 327
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 327 of 351 FirstFirst ... 227277317325326327328329337 ... LastLast
Results 4,891 to 4,905 of 5260
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Όου! Σκέφτομαι ότι στην Ολλάνδία θα σε περιμένει μια μικρή κοπελίτσα με τουλίπες στα χέρια και θα αγαπηθήγε... Ξανά! Άσε κι ας μην πάρω εγω τις τουλίπες μου <3
    Χα! Το λες για καλό οπότε σε ευχαριστώ!

Μπαα δε νομιζω.. Το κορίτσι που ήθελα εγώ πάει πέταξε, τέλος, δεν ελπίζω πλεον, ούτε είμαστε για άλλο, δε θέλω.. Δε βαριέσαι.. Ήταν τα αγαπημένα της λουλούδια αυτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Χα! Το λες για καλό οπότε σε ευχαριστώ!

Μπαα δε νομιζω.. Το κορίτσι που ήθελα εγώ πάει πέταξε, τέλος, δεν ελπίζω πλεον, ούτε είμαστε για άλλο, δε θέλω.. Δε βαριέσαι.. Ήταν τα αγαπημένα της λουλούδια αυτά.
    Τουτέστιν όμως, είναι μια γλυκιά ανάμνηση αχ γλυκέ μου <3

Πω πω μέλιααα!!!!

Senior Member
    Τουτέστιν όμως, είναι μια γλυκιά ανάμνηση αχ γλυκέ μου <3

Πω πω μέλιααα!!!!
    Η ζωή πολλές φορές είναι παράξενη και απρόβλεπτη και έχει και παράξενη αίσθηση του χιούμορ. Εμείς οφείλουμε να συνεχίζουμε βέβαια ότι και να φέρει. Το προσπαθούμε, δεν είναι πάντα εύκολο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Σκέφτομαι ότι αγόρασα ένα αιθεριο έλαιο με ρόδι, έδωσα 10 ευρώ και μυρίζει απαίσια.
    Απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει αιθέριο έλαιο ροδιάς. Μόνο φυτικό έλαιο, που έχει τις εφαρμογές του βέβαια (δερματολογικές).

Κατά τα άλλα, συνιστάται μεγάλη προσοχή στη χρήση των αιθέριων ελαίων. Πρόκειται για εξαιρετικά δραστικές, βιοχημικά, ουσίες. Το καθένα έχει φάσμα φαρμακευτικών δράσεων και για τη σωστή χρήση τους χρειάζεται γνώση, προσοχή και τήρηση των δοσολογιών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενα ειναι το αθανατο φυτο, δεν θελει πολυ ποτισμα, αντεχει και ξηρασιες και παγωνιες, δεν αρρωσταινει, δεν χαλαει ουτε με ραδιενεργεια. αρκει να το συμπαθεις στην οψη. ζει και μεσα και εξω και στο υπογειο και στην καταψυξη... ειναι το γιουκα!! απο εκει και περα εχει απειρες επιλογες. για την γκαντεμια δεν ξερω κατι...
    Το συγκεκριμένο φυτό δεν το γνώριζα. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό με τη ραδιενέργεια το έγραψες κυριολεκτικά. Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο δέντρο που επέζησε στην έκρηξη της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ομάδα περίπου 170 δέντρων, που βρέθηκαν σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων από το κέντρο της έκρηξης. Τσουρουφλίστηκαν, ξεράθηκαν εκείνο τον Αύγουστο και ο κόσμος τα θεωρούσε νεκρά, αλλά την επόμενη άνοιξη πρασίνισαν πάλι! Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του Ginkgo biloba, του αρχαιότερου, κυριολεκτικά προϊστορικού, δέντρου, που επιζεί στις μέρες μας. Τα φύλλα του έχουν παράξενο σχήμα, αλλά του δίνουν μια εντυπωσιακή όψη το φθινόπωρο γιατί παίρνουν βαθύ κίτρινο χρώμα. Φλουριά, που λέμε.

Το ginkgo κατέχει ιδιαίτερη θέση στη φυτεμβρυοθεραπεία. Ποιος ξέρει, ίσως αυτό να είναι μια αντανάκλαση της ικανότητάς του να αντέχει σε τόσο καταστροφικές συνθήκες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει αιθέριο έλαιο ροδιάς. Μόνο φυτικό έλαιο, που έχει τις εφαρμογές του βέβαια (δερματολογικές).

Κατά τα άλλα, συνιστάται μεγάλη προσοχή στη χρήση των αιθέριων ελαίων. Πρόκειται για εξαιρετικά δραστικές, βιοχημικά, ουσίες. Το καθένα έχει φάσμα φαρμακευτικών δράσεων και για τη σωστή χρήση τους χρειάζεται γνώση, προσοχή και τήρηση των δοσολογιών.
    υπάρχει, δεν μπορώ να αναφέρω εδώ το όνομα της εταιρίας, αλλά έχουν και άλλες εταιρίες σίγουρα. Έτσι όπως μυρίζει ούτε για αρωματικό χώρου δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω

Senior Member
    Το συγκεκριμένο φυτό δεν το γνώριζα. Αλλά δεν ξέρω αν αυτό με τη ραδιενέργεια το έγραψες κυριολεκτικά. Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο δέντρο που επέζησε στην έκρηξη της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ομάδα περίπου 170 δέντρων, που βρέθηκαν σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων από το κέντρο της έκρηξης. Τσουρουφλίστηκαν, ξεράθηκαν εκείνο τον Αύγουστο και ο κόσμος τα θεωρούσε νεκρά, αλλά την επόμενη άνοιξη πρασίνισαν πάλι! Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία του Ginkgo biloba, του αρχαιότερου, κυριολεκτικά προϊστορικού, δέντρου, που επιζεί στις μέρες μας. Τα φύλλα του έχουν παράξενο σχήμα, αλλά του δίνουν μια εντυπωσιακή όψη το φθινόπωρο γιατί παίρνουν βαθύ κίτρινο χρώμα. Φλουριά, που λέμε.

Το ginkgo κατέχει ιδιαίτερη θέση στη φυτεμβρυοθεραπεία. Ποιος ξέρει, ίσως αυτό να είναι μια αντανάκλαση της ικανότητάς του να αντέχει σε τόσο καταστροφικές συνθήκες.
    μεταφορικά το είπε προφανώς, αν γίνει πυρηνικός πόλεμος λες να μας νοιάξει αν θα επιζήσει το φυτό ?

Senior Member
    Βασικά εγώ αγαπώ πολύ τις τουλίπες αλλά δεν έχω δει κανέναν να έχει..
    Πολύ όμορφα άνθη, με ποικιλία έντονων χρωμάτων. Ευπαθή όμως.

Η τουλίπα συνδέθηκε με την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση οικονομικής φούσκας. Αλλά αυτό δεν είχε ιδιαίτερες επιπτώσεις στην ευημερία της Ολλανδίας. Εδώ η συνέχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    υπάρχει, δεν μπορώ να αναφέρω εδώ το όνομα της εταιρίας, αλλά έχουν και άλλες εταιρίες σίγουρα. Έτσι όπως μυρίζει ούτε για αρωματικό χώρου δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω
    Οι μεγάλες εταιρείες που ξέρω το αναφέρουν αλλά ως φυτικό έλαιο, όχι ως αιθέριο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Προσωπικά, έχω κάποιες βασικές γνώσεις θεωρίας, κυρίως από παλιότερη ενασχόληση με τη φωνητική σε ωδείο, όπου κάναμε και εισαγωγικά θεωρητικά. Ωστόσο, με μουσικό όργανο πρόκειται να ασχοληθώ τώρα για πρώτη φορά. Σκέφτομαι να ξεκινήσω βιολί, γνωρίζοντας ότι έχει ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις, ειδικά για αρχάριους. Έχω ακούσει ότι στα ωδεία η θεωρία (όπως το σολφέζ) διδάσκεται παράλληλα με την εκμάθηση του οργάνου, οπότε φαντάζομαι ότι μπορεί να υπάρξει σταδιακή εξοικείωση και όχι τόσο απότομη μετάβαση.
    Κάποια προηγούμενη επαφή με το μουσικό όργανο, έστω ερασιτεχνική, και η προδιάθεση, είναι πολύ σημαντικές για να προχωρήσεις με σχετική άνεση. Φυσικά αν το πάρεις στα σοβαρά, από κάποιο σημείο και μετά χρειάζεται και πολύς χρόνος, σχεδόν κάθε μέρα.

Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Αν δεν είναι αδιάκριτο, ποιο ήταν το όργανο με το οποίο ασχολήθηκες; Από την περιγραφή σου φαίνεται αρκετά σύνθετο.
    Η απάντηση βρισκόταν ήδη σε όσα έγραψα, αλλά έγινε εκπεφρασμένη εδώ.

Senior Member
    Κάποια προηγούμενη επαφή με το μουσικό όργανο, έστω ερασιτεχνική, και η προδιάθεση, είναι πολύ σημαντικές για να προχωρήσεις με σχετική άνεση. Φυσικά αν το πάρεις στα σοβαρά, από κάποιο σημείο και μετά χρειάζεται και πολύς χρόνος, σχεδόν κάθε μέρα.

Η απάντηση βρισκόταν ήδη σε όσα έγραψα, αλλά έγινε εκπεφρασμένη εδώ.
    Εσύ πως κατάφερες να κρατήσεις αυτήν την συνέπεια; Υπήρχε κάτι που σε παρακινούσε περισσότερο; Αλλά ξέχασα είσαι παρθένος. (Στο ζώδιο εννοώ).

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ρώτησα την τεχνητή νοημοσύνη πώς να κάνω πορδούλες χωρίς να ακούγονται και κόμπλαρε το εργαλείο. Δεν με έκανε σοφότερο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Σκέφτομαι ότι ρώτησα την τεχνητή νοημοσύνη πώς να κάνω πορδούλες χωρίς να ακούγονται και κόμπλαρε το εργαλείο. Δεν με έκανε σοφότερο!!!
    Κάποιες φορές ούτε η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να λύσει τα πιο “ανθρώπινα” ζητήματα. Μάλλον τα μυστικά της διακριτικότητας είναι θέμα… πρακτικής εμπειρίας!

Senior Member
    χαχαχαχαχ )

Senior Member
    Σκ@τα εργαλειο εχεις χαχαχαχα

Βέβαια! Αν θες να αποφύγεις τα ενοχλητικά ηχητικά εφέ, εδώ είναι μερικές συμβουλές:

Έλεγχος της εξόδου: Μια αργή, ελεγχόμενη απελευθέρωση βοηθά στην αποφυγή ξαφνικού θορύβου.

Σωστή στάση σώματος: Το να κάθεσαι σε μαλακή επιφάνεια ή να γέρνεις ελαφρώς στο πλάι μπορεί να μειώσει τον ήχο.

Θέση των ποδιών: Κρατώντας τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά μπορεί να βοηθήσει στη διάχυση του αέρα χωρίς δονήσεις.

Ήχος κάλυψης: Συγχρόνισε το με κάποιον άλλο ήχο—έναν βήχα ή το σύρσιμο μιας καρέκλας.

Αλλά το κορυφαίο μυστικό; Απόλυτη ψυχραιμία—αν συμπεριφέρεσαι φυσιολογικά, ποιος θα το καταλάβει; ������

ΥΓ Μου εφτιαξες την διαθεση παντως, εχεις πλακα.