Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 329
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 329 of 352 FirstFirst ... 229279319327328329330331339 ... LastLast
Results 4,921 to 4,935 of 5273
    Senior Member
    Koulo :Ρ Εγώ δεν οδηγώ δεν ξέρω τίποτα τι γίνεται μούλτι και τι όχι :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Multitastking: Ένα απλό παράδειγμα λέει, δεν μπορείς να πεις την άλφαβητα εναλλάξ με το 1,2,3 δηλ, Α,1, Β,2, Γ,3 κλπ !!!
    Και λέει ότι όταν οδηγούμε ασυναίσθητα όταν είναι να παρκάρουμε χαμηλώνοuμαι το ραδιόφωνο.
    Ναι, είναι για να ακούσουμε καλύτερα το μπαμ όταν τρακάρουμε το πίσω αυτοκινητο, γι αυτό..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ναι, είναι για να ακούσουμε καλύτερα το μπαμ όταν τρακάρουμε το πίσω αυτοκινητο, γι αυτό..
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Να'σαι καλά ρε συ Βασίλη ξεράθηκα στο γέλιο αλήθεια!!!

Σκέφτομαι ....σκέφτομαι ...μόνο σκέφτομαι....κάηκα !!

Senior Member
    αλλη μια "καλη μανουλα" που εγινε θυσια για τα παιδια της, κακοποιησε 2 παιδακια 5 χρονων στην λαρισσα και ειπε οτι τα τσιμπησαν κουνουπια... βγηκε και η ομοια της, η μανα της στο τηλεφωνο και ειπε οτι σιγουρα κουνουπια θα τα τσιμπησαν, γιατι και την κορη της την τσιμπουσαν κουνουπια οταν ηταν μικρη... αραγε κι εκεινα τα κουνουπια ηταν ταξιτζηδες ή μηπως ηταν ναρκομανεις πατεραδες που αντι να πανε στον διαολο, βασανιζαν μωρα παιδια;

σαν την αλλη καλη μανουλα στην κρητη που σκοτωσε το παιδι της απο ξυλοδαρμους. κι εκεινη με εναν καλο ανθρωπο για γκομενο κι εναν καλο ανθρωπο ναρκομανη πατερα...
    α ναι και η αλλη καλη μανουλα στην αμαλιαδα η δεν ξερω που στον διαολο καλλιεργουν "καλες μανουλες" που σκοτωσε οχι μονο το δικο της, αλλα και των φιλεναδων της... 6 η 8 παιδια; εχει χαθει το μετρημα.
    ααα ειναι και η καλη μανουλα που σαπιζει στην φυλακη , γιατι σκοτωσε τα 3 παιδια της και οχι ταυτοχρονα, αλλα μεθοδευμενα, αργα και βασανιστικα και μετα εκανε γιολο με τον μαλακα που την παντρευτηκε...

ειναι που ολες ειναι "καλες μανουλες" σιγουρα, μονο επειδη γεννησαν ενα ατυχο πλασματακι. ειναι που το μητρικο ενστικτο υπαρχει και ειναι κατι "φυσικο" και αυταποδεικτο...
    και αυτο που ενοχλει τους θρησκοληπτους νοικοκυραιους ειναι οι εκτρωσεις, οχι οι θρησκευομενες "καλες μανουλες". αυτες ας γεννανε σαν τα ποντικια κι ας τα σκοτωνουν μετα, αφου τα βασανισουν. κι αν γλυτωσει και κανενα κακομοιρο, να γινει ιδιο με αυτες, να χτυπαει μωρα και να λεει οτι τα τσιμπησαν κουνουπια.
    "φυσικα" πραγματα...

α ναι, ξεχασα 2 καλες μανουλες που πεταξαν τα μωρα τους στα σκουπιδια... ναι ναι... γεμισαμε "φυσικες" "καλες μανουλες".
    αν ειναι ετσι το μητρικο ενστικτο, το δολοφονικο, πως ειναι;

σιγουρα ολες αυτες θα γιορταζαν της μανας τους, ανημερα. θα τους πηγαιναν και λουλουδια τα παιδακια πριν τα σκοτωσουν...

Senior Member
    Έτσι είναι Remedy, και δυστυχώς οι "μανούλες" είναι αυτές που κακοποιούν τα παιδιά τους περισσότερο με το ξύλο που τους ρίχνουν και τις φωνές ή και τα ψυχολογικά παρά οι άνδρες πατεράδες.
    Επιπλέον αυτές δεν είναι ότι δεν είναι απλά "με μητρικό ένστικτο", δεν έχουν καν ανθρώπινο ένστικτο. Δηλαδή ποιος του πάει η καρδιά να πειράξει ή και να σκοτώσει στο ξύλο και να βασανίσει ένα αθώο μωρό, ανυπεράσπιστο παιδάκι... Τι να πεις..

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Ρε λες και το είχες διαίσθηση πω πω... Ξέρω και εγώ από ζώα και πιστεύω ακράδαντα ότι έχουν νοημοσύνη, ειδικά τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι την έχουν αναπτύξει πάρα πολύ από όσο τα παρατηρώ.
    Λυπάμαι πάρα πολύ για την γατουλίνα σου, αλήθεια στο λέω, κάθε ζώο που πεθαίνει θρηνώ έως και το πουλάκι... Είμαι πολύ ευαίσθητη σε αυτές τις ψυχές...
    Το ξέρω καμία δεν θα μπορέσει να την αντικαταστήσει αλλά πάντα θα είναι στην μνήμη σου με ωραίες στιγμές που σου χάρισε και η αγάπη... Η αγάπη που μόνο οι άνθρωποι ανταλλάσσουν με τα ζώα.
    Ευχαριστώ για τα συγκινητικά σου λόγια. Ότι αγάπησα στη ζωή μου, άνθρωπο ή ζώο, είτε πέθανε σχετικά νωρίς είτε οι περιστάσεις της ζωής, μας κράτησαν αποστάσεις μακριά. Για όλες τις απώλειες που είχα, υπαίτιοι είναι άνθρωποι. Ζώα μου σκοτώθηκαν από ανθρώπους ή εξαιτίας τους αντί να πεθάνουν από ηλικία, κι ανθρώπους μου τους άφησαν να πεθάνουν είτε από έλλειψη ενδιαφέροντος είτε προκαλώντας τους στρεσογόνες καταστάσεις. Όσοι ζούμε από κοντά τα ζώα καταλαβαίνουμε ότι όντως έχουν νοημοσύνη, όπως ενός αθώου ανθρώπου, αλλά δεν μιλάνε.
    Με λένε αντικοινωνικό. Δεν είμαι, διότι δεν με έχουν αποδεχθεί. Σε πολλες περιπτώσεις καταντούσα ουσιαστικά παρακαλάκιας κι εισέπραττα απόρριψη με μορφή απομάκρυνσης τους αν και έβγαζα ότι καλύτερο επιζητα κάθε άνθρωπος για να τον θέλει ο άλλος. Κι όσοι δεν γίνονται αποδεκτοί δένονται ακόμα περισσότερο με τα ζώα.
    γιάννης

Senior Member
    Ειναι για καλο σκοπο ρε'σεις - για να μην βασανιζονται στην ζωη. Εισαστε μισογυνηδες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλλη μια "καλη μανουλα" που εγινε θυσια για τα παιδια της, κακοποιησε 2 παιδακια 5 χρονων στην λαρισσα και ειπε οτι τα τσιμπησαν κουνουπια... βγηκε και η ομοια της, η μανα της στο τηλεφωνο και ειπε οτι σιγουρα κουνουπια θα τα τσιμπησαν, γιατι και την κορη της την τσιμπουσαν κουνουπια οταν ηταν μικρη... αραγε κι εκεινα τα κουνουπια ηταν ταξιτζηδες ή μηπως ηταν ναρκομανεις πατεραδες που αντι να πανε στον διαολο, βασανιζαν μωρα παιδια;

σαν την αλλη καλη μανουλα στην κρητη που σκοτωσε το παιδι της απο ξυλοδαρμους. κι εκεινη με εναν καλο ανθρωπο για γκομενο κι εναν καλο ανθρωπο ναρκομανη πατερα...
    α ναι και η αλλη καλη μανουλα στην αμαλιαδα η δεν ξερω που στον διαολο καλλιεργουν "καλες μανουλες" που σκοτωσε οχι μονο το δικο της, αλλα και των φιλεναδων της... 6 η 8 παιδια; εχει χαθει το μετρημα.
    ααα ειναι και η καλη μανουλα που σαπιζει στην φυλακη , γιατι σκοτωσε τα 3 παιδια της και οχι ταυτοχρονα, αλλα μεθοδευμενα, αργα και βασανιστικα και μετα εκανε γιολο με τον μαλακα που την παντρευτηκε...

ειναι που ολες ειναι "καλες μανουλες" σιγουρα, μονο επειδη γεννησαν ενα ατυχο πλασματακι. ειναι που το μητρικο ενστικτο υπαρχει και ειναι κατι "φυσικο" και αυταποδεικτο...
    και αυτο που ενοχλει τους θρησκοληπτους νοικοκυραιους ειναι οι εκτρωσεις, οχι οι θρησκευομενες "καλες μανουλες". αυτες ας γεννανε σαν τα ποντικια κι ας τα σκοτωνουν μετα, αφου τα βασανισουν. κι αν γλυτωσει και κανενα κακομοιρο, να γινει ιδιο με αυτες, να χτυπαει μωρα και να λεει οτι τα τσιμπησαν κουνουπια.
    "φυσικα" πραγματα...

α ναι, ξεχασα 2 καλες μανουλες που πεταξαν τα μωρα τους στα σκουπιδια... ναι ναι... γεμισαμε "φυσικες" "καλες μανουλες".
    αν ειναι ετσι το μητρικο ενστικτο, το δολοφονικο, πως ειναι;

σιγουρα ολες αυτες θα γιορταζαν της μανας τους, ανημερα. θα τους πηγαιναν και λουλουδια τα παιδακια πριν τα σκοτωσουν...
    Η Κυπρια με τα δύο παιδιά... έχει ακόμη ένα, το οποίο μένει με τον πατέρα του. Νοσηλεύτηκε με ασιτία γιαυτό και της το πήραν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Εσύ πως κατάφερες να κρατήσεις αυτήν την συνέπεια; Υπήρχε κάτι που σε παρακινούσε περισσότερο; Αλλά ξέχασα είσαι παρθένος. (Στο ζώδιο εννοώ).
    Δεν βλέπω με ποιο τρόπο το ζώδιο (που δεν είναι το σωστό) μπαίνει στη συζήτηση. Τέλος πάντων.

Εγώ τα κατάφερα με υπομονή, επιμονή, πειθαρχία και αυτοπειθαρχία. Και αυτό σε μια περίοδο της ζωής μου είχα κάθε είδους υποχρεώσεις. Που σημαίνει ότι υπήρχε κάποια δύναμη από πίσω που με κινούσε. Απλά η μουσική αυτή ήταν η πρώτη εφηβική αγάπη, που ανέβλυσε αυθόρμητα όταν ήμουν γύρω στα 12 ενώ δεχόμουν εντελώς διαφορετικές επιρροές από το περιβάλλον μου. Σαν να ήμουν φτιαγμένος γι' αυτό. Αυτή ήταν η άλλη δύναμη. Έπρεπε όμως να περιμένω μερικές δεκαετίες πριν περάσω στην υλοποίηση γιατί το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωνα, και όσα ακολούθησαν μετά, ήταν εντελώς ξένα προς αυτή τη φυσική τάση που διέθετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η Κυπρια με τα δύο παιδιά... έχει ακόμη ένα, το οποίο μένει με τον πατέρα του. Νοσηλεύτηκε με ασιτία γιαυτό και της το πήραν
    ναι, το ξερω. το κεφαλι επρεπε να της παρουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Δεν βλέπω με ποιο τρόπο το ζώδιο (που δεν είναι το σωστό) μπαίνει στη συζήτηση. Τέλος πάντων.

Εγώ τα κατάφερα με υπομονή, επιμονή, πειθαρχία και αυτοπειθαρχία. Και αυτό σε μια περίοδο της ζωής μου είχα κάθε είδους υποχρεώσεις. Που σημαίνει ότι υπήρχε κάποια δύναμη από πίσω που με κινούσε. Απλά η μουσική αυτή ήταν η πρώτη εφηβική αγάπη, που ανέβλυσε αυθόρμητα όταν ήμουν γύρω στα 12 ενώ δεχόμουν εντελώς διαφορετικές επιρροές από το περιβάλλον μου. Σαν να ήμουν φτιαγμένος γι' αυτό. Αυτή ήταν η άλλη δύναμη. Έπρεπε όμως να περιμένω μερικές δεκαετίες πριν περάσω στην υλοποίηση γιατί το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωνα, και όσα ακολούθησαν μετά, ήταν εντελώς ξένα προς αυτή τη φυσική τάση που διέθετα.
    Νόμιζα ότι κάπου είχες αναφέρει εσύ το ζώδιό σου στο παρελθόν, γι’ αυτό και η νύξη. Αν έκανα λάθος, το αποσύρω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όσον αφορά αυτό που περιγράφεις για τη μουσική, με εντυπωσίασε. Ο τρόπος που το εξηγείς, ειδικά η εικόνα μιας αυθόρμητης, εσωτερικής ώθησης που επιμένει παρά τις εξωτερικές συνθήκες, έχει σχεδόν αρχετυπικό χαρακτήρα.

Δεν είναι ασυνήθιστο να χρειαστεί να παγώσει κάτι σημαντικό μέσα μας, μέχρι να δημιουργηθεί το κατάλληλο «περιβάλλον» ώστε να εκφραστεί. Αλλά λίγοι έχουν τη συνέπεια και την πειθαρχία να το κρατήσουν ζωντανό τόσα χρόνια — και τελικά να του δώσουν μορφή.

Το ότι αυτή η δύναμη παρέμεινε ενεργή και δεν σε εγκατέλειψε εν τω μεταξύ, λέει κάτι και για τη σχέση σου με τον εαυτό σου. Είναι σπάνιο να συντηρεί κανείς μια αγάπη από τα 12 του και να της επιτρέψει να εξελιχθεί οργανικά με τον χρόνο.

Σκέφτομαι ,πόσος κόσμος πεινάει ,πόσος κόσμος πεθαίνει εξαιτίας άλλων κ φρικαρω

Senior Member
    σκέφτομαι οτι όλο το καλοκαίρι θα μαι αθήνα και θα σκάσω απο τη ζέστη

Senior Member
    μην εισαι μιζερη