Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 332
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 332 of 351 FirstFirst ... 232282322330331332333334342 ... LastLast
Results 4,966 to 4,980 of 5255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    η αλήθεια είναι πως, αν μένεις μακρυά σε απόσταση -μετρό και λεωφορεία- δεν προτείνω να πας για μπάνιο, όντως λόγω συνοστισμού. αν υπάρχει παρέα όπως είπατε και πάτε με αυτοκίνητο, οκ. τραβηγμένο να είσαι μετά την θαλασσίτσα και το ψαράκι ξερωγώ την αρμύρα στο λεωφορείο με τον κάθε άπλυτο που δεν ξέρει τα ρεξόνα. -ένα περίεργο πράγμα, ακόμα υπάρχουν
    το να πας κάπως παλεύεται, στην επιστροφή όμως με την αλμύρα που λες κ εσυ και μετά απο ώρες ηλιοθεραπεία το να είσαι 35 στάσεις στο λεωφορείο οχι δεν παλεύεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    το να πας κάπως παλεύεται, στην επιστροφή όμως με την αλμύρα που λες κ εσυ και μετά απο ώρες ηλιοθεραπεία το να είσαι 35 στάσεις στο λεωφορείο οχι δεν παλεύεται
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΑ!
    Αλλά ναι, ισχύει!

Senior Member
    Περασα να πω ενα γεια και χαζεψα μερικα μηνυματα. Ισως μπαινω πιο συχνα. Τα νεα μου τιποτα το ιδιαιτερο, ενα σωρο πραγματα που θελω να κανω και την προσπαθεια που πρεπει να δαπανησω για να τα επιτυχω. Πρεπει να βγω λιγο απο τη βολεψη μου και την καθημερινη μου ρουτινα και να προσπαθησω περισσοτερο να επιτυχω τους στοχους μου. Καπως ετσι κυλαει αυτο το διαστημα, καλα ειναι. Χαιρετισμους σε μερικα παλια μελη που βλεπω οτι συχναζουν ακομα εδω και ισως το βαλω και εγω στην καθημερινη μου ρουτινα να μπαινω λιγο, να γραφω κατιτης, μου εχει λειψει αυτο και ειμαι πολυ σκουριασμενος απ'οτι βλεπω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Γεια σου keep, χαίρομαι που σε βλέπω

Ναι, να γράφεις συχνότερα...
    Χαίρομαι που είσαι καλά κι εύχομαι να πετύχεις τους στόχους σου!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Περασα να πω ενα γεια και χαζεψα μερικα μηνυματα. Ισως μπαινω πιο συχνα. Τα νεα μου τιποτα το ιδιαιτερο, ενα σωρο πραγματα που θελω να κανω και την προσπαθεια που πρεπει να δαπανησω για να τα επιτυχω. Πρεπει να βγω λιγο απο τη βολεψη μου και την καθημερινη μου ρουτινα και να προσπαθησω περισσοτερο να επιτυχω τους στοχους μου. Καπως ετσι κυλαει αυτο το διαστημα, καλα ειναι. Χαιρετισμους σε μερικα παλια μελη που βλεπω οτι συχναζουν ακομα εδω και ισως το βαλω και εγω στην καθημερινη μου ρουτινα να μπαινω λιγο, να γραφω κατιτης, μου εχει λειψει αυτο και ειμαι πολυ σκουριασμενος απ'οτι βλεπω.
    Εύχομαι να σαι καλά, τουλάχιστον καλύτερα από πριν. Ένα ή μερικούς από τους στόχους, έστω μικρό ή μικρούς, να βάλουμε μπρος, κι ασχέτως αν το αποτελεσμα δεν είναι το βέλτιστο που θα θέλαμε, αυτό αρκει για να μας αλλάξει έστω λιγάκι τη διάθεση, να μας ανεβάσει. Άμα εξαιρέσουμε τα μέλη που αποκλειστικά μπαίνουν εδώ για να συμβουλεύσουν, η παρουσία εδω των υπολοίπων, για μένα υποκειμενικά σκεπτόμενο, είναι απόδειξη πως τα προσωπικά θέματα συνεχίζουν, πως η βελτίωση είναι ελάχιστη η συνεχίζουν τα ίδια επίπεδα.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι έπεσε πολύ σιωπή εδώ μέσα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εύχομαι να σαι καλά, τουλάχιστον καλύτερα από πριν. Ένα ή μερικούς από τους στόχους, έστω μικρό ή μικρούς, να βάλουμε μπρος, κι ασχέτως αν το αποτελεσμα δεν είναι το βέλτιστο που θα θέλαμε, αυτό αρκει για να μας αλλάξει έστω λιγάκι τη διάθεση, να μας ανεβάσει. Άμα εξαιρέσουμε τα μέλη που αποκλειστικά μπαίνουν εδώ για να συμβουλεύσουν, η παρουσία εδω των υπολοίπων, για μένα υποκειμενικά σκεπτόμενο, είναι απόδειξη πως τα προσωπικά θέματα συνεχίζουν, πως η βελτίωση είναι ελάχιστη η συνεχίζουν τα ίδια επίπεδα.
    Το ταξιδι συνεχιζεται. Τα θεματα που σε απασχολουσαν πριν μια δεκαετια μπορει να μην ειναι τα θεματα που σε απασχολουν τωρα, αλλα παντα κατι θα σε απασχολει, ετσι ειναι η ζωη. Το θεμα του φορουμ ειναι η ψυχολογια που πιανει σχεδον ολες τις πτυχες της ζωης, σχεδον οτι και να γραψεις εντος θεμοτολογιας εισαι, ακομα και χαλαρη συζητηση να κανεις που λεει ο λογος. Σχεδον οιαδηποτε κατασταση μπορει να εκληφθει αναλογα το πως την βλεπεις και το ποιος εισαι.

Εχεις οικονομικα προβληματα? Ισως εαν εισαι πιο ολιγαρκης να μην ειναι τοσο σοβαρο θεμα. Εαν δεν εισαι, τοτε αναλογα τις αναγκες σου μπορει να μη σου φτανουν ολα τα λεφτα του κοσμου. Αυτο ειναι ενα προβλημα του "υπαρκτου" κοσμου θα μπορουσε να πει κανεις, ρεαλιστικο προβλημα ισως ειναι καλυτερη εννοια που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει, αλλα ακομα και αυτο ειναι αναλογα το πως βλεπεις πολλες φορες, χωρις να ισχυει απολυτα βεβαια, η επιβιωση ειναι επιβιωση.

Πολλες καταστασεις ειναι απλα περαστικες. Μπορει να εισαι εφηβος, να εχεις ερωτευτει παραφορα, να τελειωσε η σχεση και να νομιζεις οτι ειναι το τελος του κοσμου, να μπεις εδω και να γραψεις ατελειωτα κατεβατα. Εαν το περασεις αυτο και προχωρησει λιγο η ζωη, θα σε ρωτησουν καποτε και θα πεις ο ποιος?/ ποια? για το μεγαλειωδες ερωτα σου, η ζωη συνεχιστηκε. Καταστασεις που αφηνουμε πισω μας και λιγο-πολυ ολοι τις εχουμε ζησει. Οχι αυτα που σε απασχολουν αλλαζουν, οπως αλλαζεις και εσυ, καποια πραγματα ναι μπορει να παραμενουν ιδια, ο πυρηνας της υπαρξης σου και της προσωπικοτητας σου.

Γενικα, θελω να γραφω, μου αρεσει η θεματολογια του χωρου, απο αυτα που εγραφα παλια, σχεδον τιποτα απο αυτα δεν με απασχολει πλεον, εχω αλλα πραγματα να με απασχολουν και ευτυχως δηλαδη.

Και κατι απο τα παλια. Οσοι χρησιμοποιουσανε το xat παλια που ηταν ενα chat room και τα λεγαμε, η ασφαλεια του εχει παραβιαστει και το email σας, username, κωδικος προσβασης εχουν διαρευσει. Οποτε σε περιπτωση που χρησιμοποιηται πρακτικες οπως τον ιδιο κωδικο για να κανετε login σε πολλες υπηρεσιες, καλο ειναι να λαβετε τα μετρα σας και να τον αλλαξετε οπου χρειαζεται.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Το ταξιδι συνεχιζεται. Τα θεματα που σε απασχολουσαν πριν μια δεκαετια μπορει να μην ειναι τα θεματα που σε απασχολουν τωρα, αλλα παντα κατι θα σε απασχολει, ετσι ειναι η ζωη. Το θεμα του φορουμ ειναι η ψυχολογια που πιανει σχεδον ολες τις πτυχες της ζωης, σχεδον οτι και να γραψεις εντος θεμοτολογιας εισαι, ακομα και χαλαρη συζητηση να κανεις που λεει ο λογος. Σχεδον οιαδηποτε κατασταση μπορει να εκληφθει αναλογα το πως την βλεπεις και το ποιος εισαι.

Εχεις οικονομικα προβληματα? Ισως εαν εισαι πιο ολιγαρκης να μην ειναι τοσο σοβαρο θεμα. Εαν δεν εισαι, τοτε αναλογα τις αναγκες σου μπορει να μη σου φτανουν ολα τα λεφτα του κοσμου. Αυτο ειναι ενα προβλημα του "υπαρκτου" κοσμου θα μπορουσε να πει κανεις, ρεαλιστικο προβλημα ισως ειναι καλυτερη εννοια που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει, αλλα ακομα και αυτο ειναι αναλογα το πως βλεπεις πολλες φορες, χωρις να ισχυει απολυτα βεβαια, η επιβιωση ειναι επιβιωση.

Πολλες καταστασεις ειναι απλα περαστικες. Μπορει να εισαι εφηβος, να εχεις ερωτευτει παραφορα, να τελειωσε η σχεση και να νομιζεις οτι ειναι το τελος του κοσμου, να μπεις εδω και να γραψεις ατελειωτα κατεβατα. Εαν το περασεις αυτο και προχωρησει λιγο η ζωη, θα σε ρωτησουν καποτε και θα πεις ο ποιος?/ ποια? για το μεγαλειωδες ερωτα σου, η ζωη συνεχιστηκε. Καταστασεις που αφηνουμε πισω μας και λιγο-πολυ ολοι τις εχουμε ζησει. Οχι αυτα που σε απασχολουν αλλαζουν, οπως αλλαζεις και εσυ, καποια πραγματα ναι μπορει να παραμενουν ιδια, ο πυρηνας της υπαρξης σου και της προσωπικοτητας σου.

Γενικα, θελω να γραφω, μου αρεσει η θεματολογια του χωρου, απο αυτα που εγραφα παλια, σχεδον τιποτα απο αυτα δεν με απασχολει πλεον, εχω αλλα πραγματα να με απασχολουν και ευτυχως δηλαδη.

Και κατι απο τα παλια. Οσοι χρησιμοποιουσανε το xat παλια που ηταν ενα chat room και τα λεγαμε, η ασφαλεια του εχει παραβιαστει και το email σας, username, κωδικος προσβασης εχουν διαρευσει. Οποτε σε περιπτωση που χρησιμοποιηται πρακτικες οπως τον ιδιο κωδικο για να κανετε login σε πολλες υπηρεσιες, καλο ειναι να λαβετε τα μετρα σας και να τον αλλαξετε οπου χρειαζεται.
    Αυτό στο μπολτ κυριολεκτικά το πήρες από το στόμα μου. Ενώ ξεκινούσα να διαβάζω το μήνυμα σου και να μπαίνω στο νόημα του, στην απάντηση μου θα έβαζα αυτή την λέξη, φράση, πυρήνας! Αυτός ο πυρήνας είναι που δημιουργεί και λύνει προβλήματα, που μας οδηγεί στη ζωή, σε παλιές καταστάσεις λυμένες και νέες που αντιμετωπίζουμε. Ο πυρήνας μας όπως μορφώθηκε, θέματα που άλλοι μπορεί να τα αντιμετωπίζουν υπό άλλο φακό, εμείς τα αντιμετωπίζουμε και ως θέματα ψυχολογίας, κι όντως και για μας και γι αυτούς είναι θέματα ψυχολογίας. Απλά εμείς λόγω βιωμάτων που καταστάλαξαν ως τροπος σκέψης σ αυτό τον πυρήνα, τα θέματα αυτα τα αντιμετωπίζουμε και ως θέματα ψυχολογίας.

Τα λεφτά δεν σε κάνουν ευτυχισμένο αλλά άμα δεν έχεις λεφτά δεν θα μπορείς να κάνεις πολλά στη ζωή σου κι αυτό θα σου προκαλεί δυστυχία. Εδώ μπαίνω άμα νιώθω ανάγκη να εκφραστώ. Όμως, ιδίως μπαίνοντας εδώ, και βλέποντας κάποια θέματα, νιώθω σαν καθήκον το να θέλω να βοηθήσω, να γράψω κάτι σε κάποιον μέσα από τη δική μου εμπειρία και γνώση στη ζωή, που θα τον βοηθήσει να λύσει θέματα, να μην πέσει σε παγίδες.
    γιάννης

Ήρθαν στη σκέψη μου κάποια παιδιά που γνώριζα όταν σπούδαζα. Και οι τρεις σπούδαζαν γιατροί. Αντιμετώπιζαν τέτοια προβλήματα που, για τον όποιονδηποτε τα αντιμετώπιζε, θα θεωρείτο φυσιολογικό πως θα γίνονταν αιτία να πεφτε η απόδοση του, ίσως και να τον έκαναν να παρατούσε τις σπουδές.
    Ο ένας ενώ ήταν εύστροφος, ιδιόρρυθμος αλλά χαρισματικός, τα παράτησε επειδή δεν είχε κανέναν δίπλα του να τον στηρίξει, κατ' ακρίβειαν να τον αγγίξει. Τώρα ασχολείται με κάτι που είναι προφανώς κατωτερο της ιατρικής.
    Ο άλλος, καθόλου εύστροφος, επειδή είχε τέτοια στήριξη, κατόρθωσε έστω αρκετά καθυστερημένα να ολοκληρώσει τις σπουδές του, να γίνει ένας γιατρός της προκοπής και να κάνει οικογένεια. Ο αδερφός του σπόυδαζε γιατρός, αλλά παίρνοντας τα προβλήματα κατάκαρδα και παρά την κοινή αυτή στήριξη, άλλαξε κλάδο σπουδών, που θα λεγε κανείς πως τον επέλεξε λόγω της υποβοηθητικής του φύσης και η πορεία του συνέχισε σ αυτό τον κλαδο. Κι αυτός παντρεύτηκε.
    Ο τρίτος, από την υποτιμητική συμπεριφορα λόγω του χρώματος την τότε εποχή, που φαινόταν πως τον άγγιζε, κι έτσι θ' ανέμενε κανείς πως τουλάχιστον θα του πεφτε η απόδοση, έμεινε απτόητος, εξ ου και χρόνια μετά άκουσα πως βρίσκεται σε ανεπτυγμένη χώρα κι έγινε μέγας και τρανός.
    Καταλαβαίνω ποσο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου άτομα που να σε αγγίζουν ώστε να σε βάζουν στο σωστό δρόμο για τον οποίο δεν θα μετανιώσεις ή δεν θα χεις κάποτε αμφιβολίες που δεν τον συνέχισες.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα θα ταξιδέψω στο εξωτερικό με αεροπλάνο. Η διάρκεια της πτήσης θα είναι περίπου 4 ώρες. Η τελευταία μου εμπειρία ήταν από τις χειρότερες. Είναι θαύμα το πως κατάφερα να μην πάθω εγκεφαλικό από την τόση πίεση που ένιωθα μέσα στο κεφάλι μου. Κενά αέρος, συνεχόμενες αναταράξεις, ένα παιδί που έπρεπε να προστατέψω από τον δικό του πανικό..
    Η συζήτηση με βοήθησε πολύ μετά από αυτό το περιστατικό και έτσι αποφάσισα να ταξιδέψω ξανά. Σκέφτομαι πως ή θα ζήσω και θα το ζήσω ή θα πεθάνω. Τι άλλο χειρότερο μπορεί να συμβεί;
    Δεν ήθελα να με αποθαρρύνει αυτό το γεγονός, όμως ο φόβος είναι φόβος.
    Ζάναξ δεν έχω πάρει ποτέ, δεν χρειάστηκε. Δεν θέλω ούτε τώρα να το κάνω. Μπορεί να ακούγεται τρελό μα θέλω να το αντιμετωπίσω κι ας φοβάμαι τόσο πολύ.
    Σκέφτομαι όμως πως θα με απορροφήσει τόσο το ταξίδι που δεν θα μείνει ίχνος ενέργειας, διάθεσης και ανακάλυψης για τις μέρες που θα είμαι στον προορισμό μου, γιατί θα υπάρχει και η επιστροφή στη βάση.
    Και αναρωτιέμαι, πως μπορώ απλά να το απολαύσω; Να απολαύσω ότι φέρει αυτό το ταξίδι. Τι έχει σημασία τελικά; Το ταξίδι ή ο προορισμός;

Senior Member
    Αα, σκέψου τι ωραία που θα είναι να πίνεις το καφεδάκι σου στα 35000 πόδια, η καλύτερη θέα! Μπόλικο νερό μαζί για να μένεις ενυδατωμένη, μαστίχα για το βούλωμα των αυτιών, μαξιλαράκι αυχένα και είσαι κομπλέ! Όσο για τις αναταράξεις, να τις αισθάνεσαι σα τις λακούβες που έχουν οι δρόμοι όταν οδηγάς με το αυτοκίνητο, το αεροπλάνο είναι μακράν το ασφαλέστερο μέσο για μετακίνηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Αα, σκέψου τι ωραία που θα είναι να πίνεις το καφεδάκι σου στα 35000 πόδια, η καλύτερη θέα! Μπόλικο νερό μαζί για να μένεις ενυδατωμένη, μαστίχα για το βούλωμα των αυτιών, μαξιλαράκι αυχένα και είσαι κομπλέ! Όσο για τις αναταράξεις, να τις αισθάνεσαι σα τις λακούβες που έχουν οι δρόμοι όταν οδηγάς με το αυτοκίνητο, το αεροπλάνο είναι μακράν το ασφαλέστερο μέσο για μετακίνηση.
    τι; δεν ειναι το τρενο;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι; δεν ειναι το τρενο;;;
    χμμ.. ήτανε : S

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Από όλη αυτή την ωραιότατη ανάρτηση συγκράτησα τα 35.000 πόδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dora1982 View Post
    Από όλη αυτή την ωραιότατη ανάρτηση συγκράτησα τα 35.000 πόδια
    Μόνο 10,67km! : P