Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 343
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 343 of 350 FirstFirst ... 243293333341342343344345 ... LastLast
Results 5,131 to 5,145 of 5249
    Senior Member
    Καλά τόση ώρα εξηγώ έχω και τα μνματα και με ρωτάς αν είμαι σίγουρη?

Ναι φυσικά και δυσκολεύουν οι σχέσεις όταν ο ένας επιζητεί φιλική συντροφιά και ο αλλος πως να κουτουπώσει με ύπουλο τρόπο ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post

Ναι φυσικά και δυσκολεύουν οι σχέσεις όταν ο ένας επιζητεί φιλική συντροφιά και ο αλλος πως να κουτουπώσει με ύπουλο τρόπο ..
    Αν πλησιάζει κοπέλες από το φόρουμ δήθεν για βοήθεια και έχει άλλους σκοπούς τι να πω.
    οπως και να έχει μπορεί απλά να του αρεσες και να μην είναι τόσο σάπιος ώστε να θέλει και καλά να βοηθήσει.
    Τεσπα είναι λεπτό το ζήτημα.

Junior Member
    διαβασα καποια μηνηματα αποσο καταλαβα υπυρξε εξωφουρουμιακη συναντηση. τι να πω παιδια. δεν ξερω καταρχας γιατι ηλικιες μηλαμε, ομως πιθανωτατα μια παρεξηγηση ναταν το λιγοτερο κακο που θα μπορουσε να συμβει οταν κανονιζεις μεσα απο ενα τετοιο ανονυμο με ψυχολογικα φορουμ. το φορουμ πιστευω ειναι για ατομα που εχουν καποια προβληματα οχι απαραιτητα οι ιδιοι αλλα και στην πρωσοπικη τους ζωη. να μηλησουν με καποιους και να παρουνε μια γνωμη απο αλλα ατομα.που και εγω κατι τεοιο μπηκα ν ακανω αλλα μαλλοπν θα παω να τα λυσω μονος μου φενεται χαχαχα

Senior Member

Δεν υπαρχει φιλικη συντροφια μεταξυ αντρας και γυναικα, εκτως αν δεν βλεπεσαι αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο. Ρωτησε οποιον θες απο τους φιλους σου αν ειναι για ενα γρηγορο - κανενας δεν θα σου πει οχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Δεν υπαρχει φιλικη συντροφια μεταξυ αντρας και γυναικα, εκτως αν δεν βλεπεσαι αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο. Ρωτησε οποιον θες απο τους φιλους σου αν ειναι για ενα γρηγορο - κανενας δεν θα σου πει οχι.
    Αυτό ισχύει και εγώ το πιστεύω.
    Αλλά ο τυπάς της πλησιάζει με πρόσχημα την βοήθεια από το φόρουμ. Δεν το βρίσκεις κακό;

Senior Member
    Τι μλκιες γράφετε ρ ? Πάτε καλά? Γράφει κάποιος για φιλική συνάντηση και ο αλλος δέχεται γιατί καταβαθος σκέφτεται με κουτοπονηρια και φταίει η γυναίκα? Σκεφτείτε μόνο ότι υπάρχουν κοπέλες σαν τη wanderer που είναι είναι σε ευάλωττη θέση! Σκέψου πριν ξεστομίσεις τη μλκια σου Axl!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Αυτό ισχύει και εγώ το πιστεύω.
    Αλλά ο τυπάς της πλησιάζει με πρόσχημα την βοήθεια από το φόρουμ. Δεν το βρίσκεις κακό;
    Ο Βασιλης την εχει πεσει στους παντες στο φορουμ συμπεριλαμβανομενος και εμενα, δημοσιως. Εννοειται εκανε πλακα, αλλα ποιος ξερει :Ρ
    Ετσι ειναι ο τροπος του.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είμαι τυχερός που έχω ένα ερ κοντισιον πάνω από το κεφάλι μου και με δροσίζει και επίσης επειδή σιγά σιγά κόβω τα ξαναξ τελείως. Ας ελπίσουμε να κόψω όλα τα χάπια και να είμαι λειτουργικός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Σκέφτομαι ότι είμαι τυχερός που έχω ένα ερ κοντισιον πάνω από το κεφάλι μου και με δροσίζει και επίσης επειδή σιγά σιγά κόβω τα ξαναξ τελείως. Ας ελπίσουμε να κόψω όλα τα χάπια και να είμαι λειτουργικός.
    Ασχετο ...

Senior Member
    Ασχετο ...
    Στο τι σκέφτεστε γράφω, εδώ συνήθιζα να γράφω πάντα τις σκέψεις μου.
    Τώρα άσχετο με θέμα σου ναι, αλλά σχετικό με το θρεντ ναι.

Senior Member
    Αααα οkkkkk

Junior Member
    αδερφε εγω ταχα κοψει περσυ μετα απο 7 χρονια. οχι μεγαλες δωσεις. παντος ναι ζαναξ ειναι και εθιστικο. δεν μουταν και πολυ δυσκολο να πω ειληκρινα αλλα δεν ηταν κια ζαναξ ειχα ξεκινησει και να δουλευω αρεκτα και να τροω και να κοιμα μαι καλα. ωστε να βοηθησω το μυαλο. ομως πιο πολυ δεν μπορω να κοψω το καπνισμα χαχα. κανω ηλεκτρονικο ομως

Senior Member
    Βασίλη, εμένα μου έλεγες ότι δεν μπορείς να βγούμε όλοι μαζί γιατί έχεις προβλήματα και δεν είσαι σε καλή φάση.
    Και την άλλη μέρα πρότεινες στην Μαριλού να πάτε για μπάνιο κι εσύ να κάθεσαι να πίνεις καφέ κι αυτή να κάνει μπάνιο. Και να πάρει και την Rainbow μαζί. Koρόιδευες εμένα 1ον, δεύτερον ήθελες να πάρεις μάτι τα κορίτσια ότι τα κυκλοφορείς, να τις δεις μα τα μαγιό αλλιώς τι πρόταση είναι αυτή; Ας της έλεγες να πάτε σε μια ψαροταβέρνα αν ήθελες θάλασσα! Και επέμενες, όχι θάλασσα; Πισίνα τότε; Όχι πισίνα; Τίποτα τότε! Άρα οι προθέσεις σου είναι φανερές. Κι μην μας περνάς όλους για μαλάκες, μας κόβει και μια χαρά καταλαβαίνουμε την πονηριά.
    Ήθέλες να δεις την Μαριλού με μαγιό να δεις το σώμα της πράγμα που προσβάλλει και είναι χυδαιότητα να το προτείνεις.
    Ας της την έπεφτες στα ίσια αν ήθελες, όχι πονηριές και μαλακίες.
    Και μην βάζεις όλο τα προβλήματα σου μπροστά. Όλοι εδώ μέσα έχουμε προβλήματα. Αλλά δεν κλαίμε και συνέχεια.
    Και μην τα βάλεις μαζί μου γιατί ξέρω όσα ξέρουν όλα τα άτομα μαζί εδώ μέσα για εσένα.

ΜΠΡΑΒΟ Μαριλού που τα είπες! Προστάτεψες κι άλλες γυναίκες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αυτη τον γραφει καθε φορα που της προτεινει. Ολοι ξερουμε τι ρολο βαραει ο Βασιλης. Δεν ειναι αναγκη το πεις εσυ αφου βγαινατε για τρεις μηνες, γιατι τωρα ακουγεσαι σαν να πηγες για μαλλι, βγηκες κουρεμενη και ζητας τα ρεστα.
    Κάνεις λάθος. Άλλο ρόλο πίστευα εγώ ότι βαράει και η Μαριλού το ίδιο και ναι πέσαμε απ' τα σύννεφα. Δεν είναι όλα αυτονόητα.
    Θα υποστηρίξεις ποτέ σου κάποια γυναίκα ή θα παραμείνεις για πάντα μισογύνης;

Senior Member
    Ναι βρε κοριτσια, του εκοψαν το ιντερνετ και ειχε αναγκη να δει εσας, η αν ηθελε ζωνανο τελειωσαν οι παραλιες. Αυτο με το "ματι" ειναι απλα χαζο, δεν ειμαστε στο 1900 που οι φουστες ηταν μεχρι το πατωμα. Και κρατησε και αποσταση ο ανθρωπος πινοντας καφε χωρια.