Results 5,191 to 5,205 of 5313
Thread: Τι σκεφτεστε (μερος τριτο)
-
22-06-2025, 15:29 #5191
- Join Date
- Jun 2024
- Posts
- 670
- 22-06-2025, 15:30 #5192
- Join Date
- Mar 2025
- Posts
- 765
Έχουμε γνωριστεί και από κοντά Vassili και έχω την αντίληψη να καταλάβω και να κρίνω καλύτερα από κάποιον που μπορεί να σε ξέρει μόνο από εδώ ή απο το fb ας πουμε..Έχω μοιραστεί πολυ προσωπικά πράγματα μαζί σου πες το άγνοια κινδύνου, πες το έλλειψη παρέας, η αλήθεια ειναι οτι δεν θα έγραφα κάτι και ο λόγος που το κάνω τώρα είναι γιατί είδα που πρότεινες στη wanderer να βγείτε. Ότι ήταν να πω το είπα προχτές, δεν υπάρχει κάτι να αναλύσω πάνω σε αυτό. Κανονικά εσύ θα έπρεπε να δώσεις κάποια απάντηση, αλλά αντί αυτού γράφεις κατεβατά με ανούσιο περιεχόμενο χωρίς να δίνεις κάποια εξήγηση ούτε σε εμένα αλλά ούτε και στη κατηγορία που έχεις και από άλλη κοπέλα του φορουμ όπως γράφει ο George. Και απ ότι βλέπω δεν το αρνείσαι αλλά δεν απαντάς σε αυτό με τη δικαιολογία ότι λείπει το μέλος αυτό και ο George την εκθέτει ενώ δεν έχει αναφέρει πουθενά το όνομα του μέλους αυτού.. Αλλά φέρνεις στο προσκήνιο τη Joanna για να αποφύγεις να απαντήσεις. Όσο αφορά τη Joanna και για μένα λέγανε ότι είμαι παλιό μέλος, το να κάθομαι να το συζητάω κάθε φορά και να απαντάω δεν θα αλλάξει κάτι, αντιθέτως μόνο εντάσεις δημιουργούνται.
Οπότε αν θες Vassili να απαντήσεις επί του θέματος έχεις όλο το χρόνο και χώρο να το κάνεις χωρις να πετάς άσχετα θέματα.
22-06-2025, 15:32 #5193
- Join Date
- Dec 2013
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 2,527
Τι να κουβεντιάσουμε ρε μαλάκα; 'Οτι με την κλάψα σου πώς δεν έχεις δει θάλασσα, προσπάθησες να την χειριστείς να πάτε για μπάνιο, να την δεις με το μαγιό και εσύ να κάθεσαι να πίνεις καφέ; Και να της φωνάζεις "Μπράβο Μαριλού, Ωραία βουτιά!". ΄Σου την έδωσε να δεις το σώμα της κι αυτό το κατάλαβε πρώτη τη Μαριλού ΜΟΝΗ ΤΗΣ από τα λεγόμενα σου.
Τι άλλο θες να πούμε; Για την πονηριά σου; Για το ότι τώρα ανακάτεψες την Τζοάννα με σκοπό να αποπροσανατολίσεις;
Να ζητήσεις συγνώμη από τον Τζορτζ που τον κατηγόρησες λοιπόν, και συγνώμη από την Τζοάννα που την ανακατεύεις σε ένα θέμα τελείως άσχετο με αυτήν. Την χρησιμοποιείς και εκείνην επειδή ξέρεις ότι σε συμπαθεί. Πόσο πιο πονηρός πια!
22-06-2025, 15:40 #5194
- Join Date
- Mar 2024
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,375
Αχ βρε Χάρλεϋ.. Παιδια θα σας φανει αστειο αυτο που τωρα θα πω αλλα πραγματικα χαιρομαι με ολο αυτο που εγινε. Ειναι μια τρανη αποδειξη του ποσο χαλια μπορουνε να γινουν τα πραγματα αν εχουμε αυτοχριστει οι σταυροφοροι του φορουμ και σε ιδιωτικα πηγαδακια κουτσομπολευουμε εχοντας βαφτισει τη δικη μας εμμονη και εμπαθεια ως «προστασια των αλλων μελων και δη των γυναικων». Κανε μου λοιπον μια χαρη Χαρλευ και ρωτα το φιλο σου το Γιωργο με τον οποιον εχεις και διαφωνιες απο οτι (προς τιμην σου) παραδεχεσαι και διαχωριζεις τη σταση και πες του, ρε συ Γιωργο, καλα ολα αυτα που μου εδειξες, αλλα η αλλη η κοπελα ειναι οκ με αυτο? Σου ειπε να πας και να το κανεις και τα μηνυματα αυτα που σου εδειξε να πας να τα στειλεις στη Χαρλευ και σε πολλους αλλους? Ποιος την περιφερει τωρα και τη διαπομπευει ενω η ιδια απουσιαζει, ο Βασιλης ή εσυ? Ωραια, μας επεισες οτι ο Βασιλης ειναι αυτο κι αυτο κι αυτο και οτι πρεπει να τον προσεχουμε, ως εδω καλα, αλλα την αλλη την κοπελα που για τους δικους της λογους λειπει απο το φορουμ γιατι συνεχως την επαναφερεις? Γιατι ρε Χαρλευ δεν ηρθε η ιδια να σου τα δειξει ολα αυτα αλλα το εκανε ο Γιωργος? Και τα εχει δεινει και σε αλλους? Αυτο το σκεφτηκες που λεω? Πως εγω να το ξεκαθαρισω ολο αυτο οταν αφορα την ιδιωτικοτητα του αλλου ανθρωπου που εμενα αυτο δεν μου ανηκει? Εγω ως Βασιλης εχω απαντησεις, αλλα δεν μου ανηκουν να τις περιφερω ουτε εδω , ουτε σε πηγαδακια. Το στυλ μου εδω πλεον ολοι το ξερετε, αλλα θα αλλαξει πλεον αυτο γιατι με εβαλε σε μπελαδες που δεν περιμενα. Θα πουμε και για εκεινο το θεμα παιδια αλλα οπως ειπα ας μην τα κανουμε ολα σουπα. Καμια αποδειξη δεν εχεις πυτε εσυ Χαρλευ, ουτε ο Γιωργος. Καποια μηνυματα εχετε δει κονο που δεν ειναι συνωνυμο με το οτι ξερετε τι εχει συμβει. Κι εγω δεν μπορω να το ξεκαθαρισω γιατι σεβομαι τον αλλον τον ανθρωπο και την απουσια του ενω εσεις αυτο δεν το σκεφτεστε ουτε καν, ειστε πολυ απορροφημενοι να καψετε στην πυρα το τερας. Καμια αντιρρηση, καψτε το αν υπαρχει το τερας, αλλα γιατι να καουν κι αλλοι? Η αλλη κοπελα τι φταιει? Γιατι δεν την προστατευετε? Απεχει εδω και καιρο για λογους που αυτη ξερω και εσεις νομιζετε οτι τα ξερετε ολα γιατι ειστε ξερολες (οσοι ειστε). Ενα ενα παιδια, αφηστε τη Μαρυλου να ερθει εδω καποια στιγμή να ξεκαθαρισουμε τατρεχοντα και το αλλο εδω ειμαστε, δε χανομαστε, ο,τι θελετε και μπορει να ειπωθει ας το πουμε, εγω δε θα παω πουθενα, αλλα σκεφτειτε και παλι αυτο που λεω, ποσο ωραιο ειναι η δεν ειναι να περιφερουμε στο φορουμ δημοσιως την παρουσια ενος ανθρωπου που για δικους του λογους εχει επιλεξει να απεχει. Το λεω αντικειμενικα αυτο, οχι γιατι και καλα με βολευει εμενα.
22-06-2025, 15:40 #5195
- Join Date
- Mar 2025
- Posts
- 765
Vassili απαντά μια φορά σε αυτά που σου λέμε και μην πιάνεται από κάτι για να γυρίσεις τη συζήτηση αλλού !
22-06-2025, 15:42 #5196
- Join Date
- Mar 2024
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,375
22-06-2025, 15:48 #5197
- Join Date
- Dec 2013
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 2,527
22-06-2025, 15:48 #5198
- Join Date
- Jun 2024
- Posts
- 670
Όχι, δεν είμαι κανένα παλιό μέλος και να μαζευτείς επιτέλους.
Δεν είπα ότι εξαιτίας σου απέτυχα, το αντίθετο μάλιστα.
Έχεις πετάξει αρκετές φορές σπόντες εναντίον μου και τις παρέθεσα στο link.
Είπες επί λέξη: "Εκτός κι αν σου έστειλε καμία φωτογραφία και εχει ωραία μάτια η τζοαννα γιαυτό έχεις φάει τόσο κόλλημα" και " Εγώ ένα σχόλιο λέω εδώ και δεν επηρέαζω τη ζωή της.. " και "Επειδή είπα για τη φωτογραφία και τα ματια?" και "Χεστηκε τι λέω. Της είμαι άγνωστος. Ώρες ώρες σκέφτομαι όλο αυτό το κάνεις επειδή εγώ δεν έχω ωραία μάτια? (δεν τα είδες) ή επειδή έχει αυτή ωραία μάτια? (δεν ξέρω αν τα είδες). ". Μην παριστάνεις την αθώα περιστερά. Ανακάτεψες τον λογαριασμό μου στους καυγάδες σου και τώρα πας να βγάλεις την ουρά σου απ' έξω με το κλασικό "δεν είναι αυτό που νομίζεις".
Το κάθε πότε θα γράφω εγώ είναι δική μου υπόθεση, δεν είσαι κηδεμόνας μου να μου επιβάλλεις εσύ πότε θα γράφω, άντε κάνε μου τη χάρη.
Δε σου επιτέθηκα ποτέ. Στα καλά καθούμενα με τραμπούκιζες λίγο πριν τα Χριστούγεννα και με κατηγορούσες για σοβαρά ποινικά αδικήματα. Για να μην πω γι αυτά που έχεις πει ύπουλα και κρυφά σε άλλους. Τις χυδαιότητές σου για εμένα σου τις επιστρέφω. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου.Last edited by Joanna8; 22-06-2025 at 21:29.
22-06-2025, 15:48 #5199
- Join Date
- Mar 2024
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,375
Εεπ καλως την, επιτελους
Παρακαλω απο ολους τους αλλους αυτοσυγκρατηση και να αφησουν να μιλησω με τη Μαρια , εκτος κι αν η ιδια σας ζητησει να κανετε το δικηγορο της. Καμια απαντηση σε αυτα που «λεμε» Μαρια/Μαριλου, εγω με εσενα θελω να συζητησω συγκεκριμενα και να απαντησω σε ο,τι θες. Εχεις κι εσυ ομως να δωσεις απαντησεις. Γυρνα 125 μηνυματα πισω και απαντα σε αυτο που σε ρωτησα, γιατι αυτη η εντελως αδικαιολογητη επιθεση με τις εντελως ανυποστατες κατηγοριες? Που σε εχω πειραξει? Ειτε δημοσια, ειτε ιδιωτικα? Σε προκαλω να το πεις τι μου καταλογιζεις. Και να πεις και ποιος ειναι ο σκοπος που την εκανες ολη αυτη την επιθεση/«ξεσκεπασμα».
22-06-2025, 15:52 #5200
- Join Date
- Jul 2011
- Location
- Βουλγαρια
- Posts
- 3,924
22-06-2025, 15:52 #5201
- Join Date
- Mar 2024
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,375
Υπομονη Χαρλευ και stay tuned. Αμα χρειαστει και νιωσω την αναγκη να ζητησω συγγνωμη απο τον οποιονδηποτε να σαι σιγουρη οτι θα το κανω, δεν εχω θεμα, αλλα να το νιωσω ομως ετσι? Οχι επειδη το ειπες εσυ.. Κανε λιγο αυτοσυγκρατηση γιατι θα χαθουμε, ασε με να μιλησω με τη Μαρια.
22-06-2025, 15:53 #5202
- Join Date
- Mar 2025
- Posts
- 765
Έχω γράψει και παραπάνω .Διάβασε το καλά, τις απαντήσεις εσυ πρέπει να τις δώσεις και όχι εγώ. Αν δεν θυμάσαι τι λέγαμε γύρνα στις προηγούμενες σελίδες και κοίτα τι είχα γράψει και κοίτα και εσύ τι είχες απαντήσει. Εδώ είμαστε θα περιμένουμε.
22-06-2025, 15:54 #5203
- Join Date
- Mar 2024
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,375
Αμα εχεις αποδειξεις απο αλλου Χαρλεϋ και ειναι δικο μου λανθασμενο συμπερασμα αυτο (πολυ πιθανον) τα ιδια που σου ειπα να ρωτησεις κατευθειαν το Γιωργο, τα ιδια ρωτα τα εκει απο οπου εχεις τις «αποδειξεις».
22-06-2025, 15:57 #5204
- Join Date
- Mar 2024
- Location
- Αθήνα
- Posts
- 1,375
22-06-2025, 15:58 #5205
- Join Date
- Jun 2024
- Posts
- 670
Σε ό,τι με αφορά Χάρλεϊ, δε θέλω ΚΑΝΕΙΣ να μου ζητήσει συγγνώμη. Θέλω απλά, όποιοι δε με γουστάρουν, να με αγνοήσουν. Μπορώ; Έχω αυτό το δικαίωμα ή πρέπει να ανέχομαι άντρες να διαδίδουν εδώ μέσα ότι στέλνω φωτογραφίες μου και βγαίνω ραντεβού με άντρες απ' το φόρουμ, εκμεταλλευόμενη τη "θηλυκότητά" μου και τις "θελκτικές μου ματάρες";
Similar Threads
-
ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
By andreas86 in forum Με καφέ και συμπάθεια....Replies: 1Last Post: 03-05-2021, 08:17 -
Υπήρξα το Τρίτο Πρόσωπο
By aleksandros.pap in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 52Last Post: 13-05-2017, 17:12 -
ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ!!
By anxious4ever in forum Με καφέ και συμπάθεια....Replies: 38Last Post: 06-08-2016, 01:05 -
θα συγχωρούσαν την απιστία της συντρόφου τους, αρκεί το «τρίτο πρόσωπο» να ήταν γυνη
By path in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 46Last Post: 30-01-2011, 23:23 -
Ο ΔΙΑΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ
By BrokeN_DoLL in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 18Last Post: 19-01-2011, 13:48
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια