Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 356
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 356 of 358 FirstFirst ... 256306346354355356357358 LastLast
Results 5,326 to 5,340 of 5369
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Αυτά συμβούλευσε τα στον "φίλο" σου
    Εχει ματια θα το διαβασει...

Senior Member
    μερικές φορές σκέφτομαι οτι θα' θελα να έχω κενά μνήμης, να μην θυμάμαι, αλλά όχι ανθρώπους απλά γεγονότα

έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που ανεφερε εδω η Remedy και αισθανομαι την αναγκη να διατυπωσω δημοσια προς ολους οτι διαχωριζω τη θεση μου απο αυτο, δεν εχει καμια σχεση με μενα ουτε με τη γνωμη την οποια εχω για την κοπελα στην οποια αναφερεται. Τα προσωπικα μας δε σας αφορουν. Η διαφορα μας με τη Ρεμεντυ ειναι οτι εγω αυτη την κοπελα την εχω γνωρισει ως ανθρωπο, δεν κοιταω απλα ενα φορουμ και προσπαθω να κρινω και να βγαλω συμπερασματα. Λοιπον, ως Βασιλης , ως λογαριασμος, αλλα και ως ανθρωπος παιρνω αποσταση απο αυτη τη χυδαιοτητα την οποια γραφει κιολας δημοσιως η Ρεμεντυ.

By the way, Ρεμεντυ, αυτος ηταν και ο λογος που ρωτησα αν μπορω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα, ηθελα να διαχωρισω τη θεση μου απο αυτο, να σου πω οτι δεν το γνωριζω, να σου πω οτι δεν με εκφραζει, και να πω οτι το θεωρω χυδαιο να γραφεται κατι τετοιο για εναν ανθρωπο που εχω γνωρισει και να αναφερεται δημοσιως στο φορουμ. Οι διαχειριστες της σελιδας φερουν ευθυνη για αυτη τη χυδαιοτητα. Παω να κανω report Ρεμεντυ και το δικο σου σχολιο, και αυτο εδω το δικο μου τωρα.
    σου απαντησε το ιδιο το ατομο που απαξιωσες με τους χαρακτηρισμους σου για τα "μυαλουδακια" το πως της φανηκε ο τροπος σου και συμφωνω απολυτα.. ηταν χειριστικο και απαξιωτικο να μιλας για το "μυαλουδακι" της που "παρεξηγησε"...
    στο ξαναπα, νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε ηλιθιους, αλλα κανεις λαθος και αποδειμνυεται συνεχως.

αν "τα προσωπικα σας" δεν μας αφορουσαν, δεν θα τα γραφατε εδω μεσα. οχι, δεν γνωρισες εξω την κοπελα. την γνωρισες εδω και την συναντησες εξω.
    δεν ηρθε να πει τα "προσωπικα σας", ηρθε να πει πως λειτουργεις στο φορουμ και να προειδοποιησει αλλες κοπελες. αυτο ειπε ξεκαθαρα, τουλαχιστον. δεν το διαβασες; οπως και ηταν ξεκαθαρη οτι ουτε "προσωπικα" θελει να εχει μαζι σου, ουτε ιδιωτικες συζητησεις, εξ ου και η δημοσια συζητηση.

το ποσο ακινδυνος εισαι η δεν εισαι, δεν μπορουμε να το κρινουμε. οποιος/α δεν σε εμπιστευεται, πολυ καλα θα κανει να κρατησει αποσταση. αυτο κανουμε οταν δεν θελουμε σχεσεις με καποιον. καλα κανει κι αυτη. και το ποιος εκανε και ειπε χυδαιοτητες, φανηκε..
    ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    μερικές φορές σκέφτομαι οτι θα' θελα να έχω κενά μνήμης, να μην θυμάμαι, αλλά όχι ανθρώπους απλά γεγονότα

έχει συμβεί σε κανέναν αυτό ?
    Χωρις τις μνημες σου δεν θα ησουν εσυ, θα ηταν καποια αλλη και αυτη η αλλη δεν θα ηταν ποτέ ευτυχισμενη να ζει την ζωη σου επειδη δεν θα ηξερε οτι εισαι εσυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σου απαντησε το ιδιο το ατομο που απαξιωσες με τους χαρακτηρισμους σου για τα "μυαλουδακια" το πως της φανηκε ο τροπος σου και συμφωνω απολυτα.. ηταν χειριστικο και απαξιωτικο να μιλας για το "μυαλουδακι" της που "παρεξηγησε"...
    στο ξαναπα, νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε ηλιθιους, αλλα κανεις λαθος και αποδειμνυεται συνεχως.

αν "τα προσωπικα σας" δεν μας αφορουσαν, δεν θα τα γραφατε εδω μεσα. οχι, δεν γνωρισες εξω την κοπελα. την γνωρισες εδω και την συναντησες εξω.
    δεν ηρθε να πει τα "προσωπικα σας", ηρθε να πει πως λειτουργεις στο φορουμ και να προειδοποιησει αλλες κοπελες. αυτο ειπε ξεκαθαρα, τουλαχιστον. δεν το διαβασες; οπως και ηταν ξεκαθαρη οτι ουτε "προσωπικα" θελει να εχει μαζι σου, ουτε ιδιωτικες συζητησεις, εξ ου και η δημοσια συζητηση.

το ποσο ακινδυνος εισαι η δεν εισαι, δεν μπορουμε να το κρινουμε. οποιος/α δεν σε εμπιστευεται, πολυ καλα θα κανει να κρατησει αποσταση. αυτο κανουμε οταν δεν θελουμε σχεσεις με καποιον. καλα κανει κι αυτη. και το ποιος εκανε και ειπε χυδαιοτητες, φανηκε..
    ...
    Ελπίζω μόνο να μην ξέρει που μένει , γιατί τότε μπορεί τα πράγματα να πάρουν περίεργη τροπή.
    Μπορεί να την περιμένει κάτω από το σπίτι της.
    Μεταξύ σοβαρού και αστείου το λέω αυτό . Ελπίζω αστείου και όποιος κατάλαβε κατάλαβε .

Senior Member
    παιδιά είπα το λόγο που το ανέφερα, ο Βασίλης ξέρει που μένω και ελπίζω οτι δεν θα κάνει κάποια κίνηση

και Bασίλη δεν χρειάζεται να το συνεχίζεις άλλο ούτε να μου στέλνεις κατεβατά μηνύματα ούτε τίποτα, ας σταματήσει εδώ αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Χωρις τις μνημες σου δεν θα ησουν εσυ, θα ηταν καποια αλλη και αυτη η αλλη δεν θα ηταν ποτέ ευτυχισμενη να ζει την ζωη σου επειδη δεν θα ηξερε οτι εισαι εσυ.
    η '' άλλη '' μπορεί να ήταν ευτυχισμένη γιατί ακριβώς αυτό δεν θα είχε τις μνήμες.

Senior Member
    πειτε τπτα ρ παιδια

Senior Member
    πειτε τπτα ρ παιδια
    Δεν κοιμήθηκες ακόμη; Φάντασμα σαν κ μένα;

Senior Member
    είχα ξεκινήσει να τελειώσω κάτι που φτιάχνω, τωρα εκανα διαλειμμα να φαω κατι..και δν νθσταζω ακομα

Senior Member
    είχα ξεκινήσει να τελειώσω κάτι που φτιάχνω, τωρα εκανα διαλειμμα να φαω κατι..και δν νθσταζω ακομα

Εγώ δεν κάνω τίποτα, βαριέμαι και μπαίνω μια φόρουμ , μια αθλητικά και τέτοια.
    Τι έφαγες; Άνοιξε μας την ορεξη

Senior Member
    πιτακια με σαλτσα και τονο...

Senior Member
    πιτακια με σαλτσα και τονο...
    Περίεργες γεύσεις επιλέγεις. Αλλά κάπως υγιεινό από την μια, εγώ θα έβαζα τυρί πάνω στα πιτακια με την σάλτσα και μπέικον.

Senior Member
    αυτό ειχα τώρα να φάω ρ τι να κάνω τέτοια ώρα

Senior Member
    αυτό ειχα τώρα να φάω ρ τι να κάνω τέτοια ώρα
    Σωστο και αυτό.
    Εγώ που δεν έχω τίποτα τώρα και πεινάω και είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά εδώ τι να πω.