Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 357
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 357 of 358 FirstFirst ... 257307347355356357358 LastLast
Results 5,341 to 5,355 of 5361
    Senior Member
    καλα και εγω δν εχω πολλα πραγματα κ μ ερχεται να σκασω γιατι εφαγα πολυ

μονο εμεις ειμαστε μεσα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    καλα και εγω δν εχω πολλα πραγματα κ μ ερχεται να σκασω γιατι εφαγα πολυ

μονο εμεις ειμαστε μεσα ?
    Όχι, δεν νομίζω, άλλα τέτοια ώρα που μπαίνω συνήθως δεν μου απαντάει κανείς σε ότι γράφω, οπότε ναι.

Άμα έχεις φάει πολύ μην κοιμηθείς αμέσως, δεν κάνει καλό δώσε λίγο χρόνο για χώνεψη.

Senior Member
    δν θα πεσω ακομα για υπνο ναι

Senior Member
    δν θα πεσω ακομα για υπνο ναι
    Τρεις το βράδυ Τετάρτη και δεν κοιμάσαι; Νόμιζα πως μόνο εγώ έχω αυτό το προνόμιο χαχα.

Senior Member
    εφαγα αργα ρ , υπο αλλες συνθηκες θ κοιμομουν..πειτε καποιο θεμα ενδιαφερον. σκεφτομουν πρν αυτο μ τα κενα μνμημης αλλα μονο ο axl απαντησε

Senior Member
    Ναι τώρα το διάβασα, τραυματικά γεγονότα εννοείς; Η αγάπες και έρωτες;
    Συνήθως τα άσχημα βιώματα θέλει να ξεχνάει ο άνθρωπος και να έχει κενά μνήμης.
    Είχες κάποια τραυματική εμπειρία;

Senior Member
    ναι οταν ημουν μικρη

Senior Member
    ναι οταν ημουν μικρη
    Α τότε είναι λογικό να θες να έχεις επιλεκτικά κενά μνήμης.
    Το έχεις συζητήσει ποτέ αυτό;

Senior Member
    ειχα ξεκινησει ψυχολογο περυσι, καποια στιγμη ειχε παει η κουβεντα εκει χωρις να πω λεπτομερειες το καταλαβε. Αλλα ποτε δεν με ρωτησε κατι γι αυτο και σε ολες τις συνεδριες που καναμε μιλουσαμε γενικα και αοριστα, οποτε σταματησα . Μονο κανα 2 ατομα γνωριζουν

Senior Member
    ειχα ξεκινησει ψυχολογο περυσι, καποια στιγμη ειχε παει η κουβεντα εκει χωρις να πω λεπτομερειες το καταλαβε. Αλλα ποτε δεν με ρωτησε κατι γι αυτο και σε ολες τις συνεδριες που καναμε μιλουσαμε γενικα και αοριστα, οποτε σταματησα . Μονο κανα 2 ατομα γνωριζουν
    Ο ψυχολόγος σου ήταν αλλού για αλλού, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι ψυχολόγοι είναι ίδιοι.
    Ίσως χρειαστεί να ξαναπάς, έχεις την οικονομική δυνατότητα; Η πιστεύεις ότι το έχεις ξεπεράσει κατά κάποιο βαθμό και απλά θες να διαγραφεί;

Επίσης υπήρχε η περίπτωση η να περίμενε να θίξεις εσύ το θέμα για να μην σε φέρει σε δύσκολη θέση. Ίσως λέω.

Οκ το καταλαβαίνω δεν θα θες να πεις εδώ πλέον τι είναι αυτό, γιατί πλέον δεν είσαι ανώνυμη κατά κάποιο τρόπο εδώ .
    Αλλά από το ένα ως το δέκα πόσο σοβαρό είναι αυτό το θέμα;

Senior Member
    αυτο το καιρο οχι δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλού. Είχε καταλάβει οτι το πρόβλημα είναι εκεί αλλά δεν πήγαινε ποτέ τη κουβέντα σε αυτό.

όταν είναι σε πολύ μικρή ηλικία είναι σοβαρό οτιδήποτε κακοποιητικό συμβαίνει. Και όχι δεν το έχω ξεπεράσει, γυρνάει στο μυαλό μου σχεδόν καθημερινά. Έχει γίνει συνήθεια, μέρος της ημέρας. Αλλά δεν εννοούσα μόνο γι' αυτό πριν, γενικά κάποια απογοήτευση κτλ. Λένε οτι μαθαίνεις απο τα λάθη και όλα αυτά, αλλά κατά πόσο θα κάναμε κάτι αν ξέραμε οτι στο τέλος αυτό θα μας βλάψει ?

Senior Member
    αυτο το καιρο οχι δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλού. Είχε καταλάβει οτι το πρόβλημα είναι εκεί αλλά δεν πήγαινε ποτέ τη κουβέντα σε αυτό.

όταν είναι σε πολύ μικρή ηλικία είναι σοβαρό οτιδήποτε κακοποιητικό συμβαίνει. Και όχι δεν το έχω ξεπεράσει, γυρνάει στο μυαλό μου σχεδόν καθημερινά. Έχει γίνει συνήθεια, μέρος της ημέρας. Αλλά δεν εννοούσα μόνο γι' αυτό πριν, γενικά κάποια απογοήτευση κτλ. Λένε οτι μαθαίνεις απο τα λάθη και όλα αυτά, αλλά κατά πόσο θα κάναμε κάτι αν ξέραμε οτι στο τέλος αυτό θα μας βλάψει ?
    Μάλιστα έπεσες σε λάθος ψυχολόγο που δεν μπορούσε να βοηθήσει απλά σου έτρωγε λεφτά ανακυκλώνοντας την κουβέντα.

Ισχύει.
    Αυτό που λες είναι σοβαρό, δεν γίνεται να το σκέφτεσαι όλη μέρα, είναι κουραστικό, ψυχοφθόρο.

Ίσως να το έκανες ξανά και ας ήξερες ότι θα σε βλάψει κάτι.
    Σκέψου κάποια ωραία ανάμνηση που κατέληξε σε κακό.
    Στο τέλος απομονώνεις το κακό και σκέφτεσαι μόνο την ανάμνηση μέχρι εκεί που ήταν καλή.
    Εμένα προσωπικά με έχουν βλάψει πολλά πράγματα που έχω κάνει , αλλά μερικά θα τα ξαναέκανα, όπως το να παρατήσω τις σπουδές μου για μια κοπέλα , στο τέλος εγώ ήμουν ο χαμένος έχασα και τα δύο βγήκε σε κάτι άσχημο για την ζωή μου.
    Όπως το χόρτο που έπινα και με έκανε φοβικό με κρίσεις άγχους κ.λ.π. παρόλαυτα θα το ξανά έκανα, δεν ξέρω γιατί , ίσως γιατί πέρασα καλά.
    Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα,.
    Εσύ μιλάς ερωτικά μάλλον. Αλλά νομίζω έπιασα το νόημα.

Στο τέλος της ημέρας εξαρτάται από τον άνθρωπο αν θα έκανε κάτι ενώ ήξερε ότι θα τον βλάψει, μια πλευρά του εαυτού μας είναι αυτό καταστροφική.

Senior Member
    ναι απλά ξέρεις κάτι ακομή και αν επιλέξεις συνειδητά να περάσεις κάτι που στο τέλος ξέρεις οτι θα σε ''βλάψει'', τα κατάλοιπα απ' αυτό θα σου μείνουν για μια ζωή. Ή εκτος και αν είσαι τοσο συνειδητοποιημένος που το έχεις αποδεχτεί

Senior Member
    ναι απλά ξέρεις κάτι ακομή και αν επιλέξεις συνειδητά να περάσεις κάτι που στο τέλος ξέρεις οτι θα σε ''βλάψει'', τα κατάλοιπα απ' αυτό θα σου μείνουν για μια ζωή. Ή εκτος και αν είσαι τοσο συνειδητοποιημένος που το έχεις αποδεχτεί
    σωστο αυτό που λες.
    Αλλά όταν κουβαλάμε χρόνια εμπειρίας το συνειδητά περνάει σε άλλη διάσταση.
    Οπότε πόσοι από τους ανθρώπους στην γη είναι τόσο συνηδειτοποιημενοι ώστε να αποδεχτούν κάτι που θα τους βλάψει για πάντα; Σκέψου το αυτό.
    Είναι ΛΙΓΟΙ.
    Και για ΛΙΓΑ πράγματα και καταστάσεις θα το έκαναν.
    Οπότε σαν τελικό συμπέρασμα;
    Μην επιλέξεις συνειδητά να βλάψεις τον εαυτό σου με οποιοδήποτε τρόπο.Ειτε ερωτικά είτε οτιδήποτε.

Καληνύχτα μαρυλου , τώρα θα έχεις χωνέψει πιστευω.

Senior Member
    η '' άλλη '' μπορεί να ήταν ευτυχισμένη γιατί ακριβώς αυτό δεν θα είχε τις μνήμες.
    Η συνειδηση δεν θυμαται, αλλα το σωμα θυμαται. Μια φωρα σκοτωσα καποιον, την επομενη μερα ηταν σαν κακο ονειρο και την μεθεπομενη δεν θυμομουν τπτ, καθαρη συνειδηση και αυτα. Ακομα ομως εχω αγχος σε αυτοκινητα και κρισεις πανικου. Χωρις μνημη δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη στην κριση σου και στον εαυτο σου.
    Last edited by axl100; 26-06-2025 at 06:25.