Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 412
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 412 of 432 FirstFirst ... 312362402410411412413414422 ... LastLast
Results 6,166 to 6,180 of 6473
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    χαχαχχαχα καλά οι περισσότεροι για τον αγύριστο είναι.... εγώ φιλικά βγήκα μαζί του, αυτός είχε άλλες βλέψεις και έφτασε στο σημείο να πει ότι τον προκάλεσα κιόλας αχαχαχ .. Να φανταστείς ότι μια μέρα που είχαμε βγει ήμουν αδιάθετη, πονούσα πολύ και χρειάστηκε να πάω στο φαρμακείο να πάρω παυσίπονο...Και έφτασε στο σημείο να πει ότι είχα φοβερή οικιοτητα μαζί του για να του πω ότι είμαι αδιάθετη.....ξέρετε κανέναν νορμάλ άνθρωπο να σκέφτεται έτσι ? ... αλλά τώρα θα μου πεις ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ..
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ρε συ, εδώ στο αφεντικό μας λέμε ότι έχουμε περίοδο και δεν μπορούμε να αποδώσουμε ή θα λείπουμε από τους πόνους... Φαντάζομαι τι φαντασιώσεις και πως ό,τι έλεγες θα το έπαιρνε για υπονοούμενο χα χα χα

Κλαίω.

Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Άρα δεν ήταν μόνο το αυτοκίνητο ο λόγος που δεν προχώρησε. Και ναι, πολλά ζευγάρια, ακόμα και 30+ και 40+ και μεγαλύτερης ηλικίας για πολλούς λόγους, ιδίως οικονομικούς ή υγείας, κυκλοφορούν με ΜΜΜ ή ταξί. Δεν το θεωρώ κακό. Από την άλλη, δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν. Αν δε θες, δε θες και τέρμα.
    Πάντως και οι άντρες πλέον δύσκολα αποδέχονται γυναίκα που δεν έχει αυτοκίνητο και δεν οδηγεί. Ίσως φοβούνται ότι θα αναγκαστούν να της κάνουν τον σοφέρ.
    Ναι το είπα, ήταν έναν από τους λόγους, αλλά βασικός. Το ξέρω ότι και οι άντρες, Τζοάννα, έχουν απαιτήσεις πλέον, γι' αυτό και εγώ σκέφτομαι γιατί να ντραπώ που έχω κι εγώ;

(Ξέρεις ποια είμαι)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ρε συ, εδώ στο αφεντικό μας λέμε ότι έχουμε περίοδο και δεν μπορούμε να αποδώσουμε ή θα λείπουμε από τους πόνους... Φαντάζομαι τι φαντασιώσεις και πως ό,τι έλεγες θα το έπαιρνε για υπονοούμενο χα χα χα

Κλαίω.

άρρωστα πράγματα .. δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσα μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Οταν κανεις μονημη σχεση θα μαθεις απο μονη σου πως να χρεωνεις.
    είχα μακροχρόνια σχεση αλλά δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό που λες . Μαζί πληρώναμε έξοδα σπιτιού, φαγητό κτλ . Άρα μάλλον κάτι εσύ δεν κάνεις καλά, ή το άτομο που έμπλεξες ήταν ακατάλληλο

Senior Member
    Άρα δεν ήταν μόνο το αυτοκίνητο ο λόγος που δεν προχώρησε. Και ναι, πολλά ζευγάρια, ακόμα και 30+ και 40+ και μεγαλύτερης ηλικίας για πολλούς λόγους, ιδίως οικονομικούς ή υγείας, κυκλοφορούν με ΜΜΜ ή ταξί. Δεν το θεωρώ κακό. Από την άλλη, δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν. Αν δε θες, δε θες και τέρμα.
    Πάντως και οι άντρες πλέον δύσκολα αποδέχονται γυναίκα που δεν έχει αυτοκίνητο και δεν οδηγεί. Ίσως φοβούνται ότι θα αναγκαστούν να της κάνουν τον σοφέρ.
    Ούτε εγώ οδηγώ. Δεν χρειάζεται όλοι να έχουν αμαξι και να κυκλοφορούν στους δρόμους κ όποιον πάρει ο Χάρος. Από εκεί και πέρα με οποιον έχω βγει και έχω πει ότι δεν οδηγώ δεν τους κακοφάνηκε ούτε σχολιάστηκε . Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες ότι οι άντρες δύσκολα αποδέχονται γυναίκα που δεν έχει αυτοκίνητο, ακραίο ακούγεται.

Senior Member
    Οταν κανεις μονημη σχεση θα μαθεις απο μονη σου πως να χρεωνεις.
    Γενικά, πολύ κακό να χρεώνεις το οτιδήποτε σε άλλους. Δυστυχώς, η δική μου η γενιά των Millennials έπεσε σε αυτή την παγίδα και παρέσυρε και τις επόμενες. Το πρόβλημα είναι ότι βάζουμε μόνο standards και μια λίστα με απαιτήσεις προς τους άλλους, αλλά πάντα έχουμε μια πρόχειρη δικαιολογία για τα δικά μας ελαττώματα.
    Το έχετε ακούσει το φαινόμενο "loneliness epidemic"; Αυτό που ο καθένας προτιμά να είναι μόνος του και να φέρει την ευθύνη του εαυτού του και μόνο, παρά να μοιραστεί στιγμές με έναν άλλο άνθρωπο. Και μετά ακολουθούν εκφράσεις κλισέ: "πού χάθηκαν οι άνδρες", "οι γυναίκες ακυρώνουν τον ρόλο τους", από ανθρώπους και των δυο φύλων που στην ουσία είναι μόνοι τους όχι από επιλογή, αλλά γιατί δεν μπορούν να ξεπεράσουν εμπόδια που οι ίδιοι έβαλαν στον εαυτό τους.

Senior Member
    είχα μακροχρόνια σχεση αλλά δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό που λες . Μαζί πληρώναμε έξοδα σπιτιού, φαγητό κτλ . Άρα μάλλον κάτι εσύ δεν κάνεις καλά, ή το άτομο που έμπλεξες ήταν ακατάλληλο
    Οταν μπλεξεις, ακαταληλο η μη δεν εχεις πολλες επιλογες. Κλεινεις τα ματια και προχωρας μπροστα ελπιζωντας για το μελλον.

Senior Member
    Φιλοσοφήσαμε και σήμερα????????????.

Είχαμε καιρό να το κάνουμε :Ρ

Τελικά θα αγοράσω μια Κάντιλακ Ελ Ντοράντο και θα την φέρω στην Αθήνα αλλά θα την κυκλοφορώ μόνη μου και όλοι θα με θαυμάζουν!
    Εκτός από αυτούς που θα προκαλέσω κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω μεγέθους και ταχύτητας (φτάνει έως 80 χλμ και εγώ την θέλω για παραλιακή) :Ρ

Μαριλού και Τζοάννα, σας παίρνω και εσάς για παρέα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Τελικά θα αγοράσω μια Κάντιλακ Ελ Ντοράντο και θα την φέρω στην Αθήνα αλλά θα την κυκλοφορώ μόνη μου και όλοι θα με θαυμάζουν!
    Εκτός από αυτούς που θα προκαλέσω κυκλοφοριακή συμφόρηση λόγω μεγέθους και ταχύτητας (φτάνει έως 80 χλμ και εγώ την θέλω για παραλιακή) :Ρ
    αχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Ούτε εγώ οδηγώ. Δεν χρειάζεται όλοι να έχουν αμαξι και να κυκλοφορούν στους δρόμους κ όποιον πάρει ο Χάρος. Από εκεί και πέρα με οποιον έχω βγει και έχω πει ότι δεν οδηγώ δεν τους κακοφάνηκε ούτε σχολιάστηκε . Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες ότι οι άντρες δύσκολα αποδέχονται γυναίκα που δεν έχει αυτοκίνητο, ακραίο ακούγεται.
    Όπως καταλαβαίνεις, δε μιλάω για ηλικίες με το 2 μπροστά! Αλλά μετά τα 30 ας πούμε τούς φαίνεται πολύ περίεργο κάποια να μην οδηγεί. Νομίζουν ότι έχει κάποιο "κουσούρι" ή αγγαρεύει τους άλλους. Πάντως πέρα από τη σχέση, είναι πρόβλημα αν δεν έχει κανείς αυτοκίνητο στα 30, βαριά 35 του/της. Έστω ότι στη δουλειά τα κουτσοβολεύει. Αλλά αν τον/την καλέσουν κάπου εκτός πόλης του/της, αν θέλει να πάει ένα ΣΚ να ξεσκάσει, δεν μπορεί. Και το πιο σημαντικό: αν χρειαστεί ποτέ να πάει κάποιον στα επείγοντα, ιδίως αν είναι γονιός, δε θα μπορεί.

Όπως καταλαβαίνεις, δε μιλάω για ηλικίες με το 2 μπροστά! Αλλά μετά τα 30 ας πούμε τούς φαίνεται πολύ περίεργο κάποια να μην οδηγεί. Νομίζουν ότι έχει κάποιο "κουσούρι" ή αγγαρεύει τους άλλους. Πάντως πέρα από τη σχέση, είναι πρόβλημα αν δεν έχει κανείς αυτοκίνητο στα 30, βαριά 35 του/της. Έστω ότι στη δουλειά τα κουτσοβολεύει. Αλλά αν τον/την καλέσουν κάπου εκτός πόλης του/της, αν θέλει να πάει ένα ΣΚ να ξεσκάσει, δεν μπορεί. Και το πιο σημαντικό: αν χρειαστεί ποτέ να πάει κάποιον στα επείγοντα, ιδίως αν είναι γονιός, δε θα μπορεί.
    Αυτό δεν λέω και εγώ; Είναι πρόβλημα να μην έχεις αυτοκίνητο ή μηχανή, το καταλαβαίνω και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Άρα τι να τον κάνω και τον άλλον που επίσης δεν έχει;
    Εμείς που δεν έχουμε, θα βρούμε τον τρόπο να εξυπηρετηθούμε, όμως αν είμαστε σε μια σχέση τότε δεν βγαίνει το πράγμα να λειτουργήσει σωστά. Κάποιος από τους δύο πρέπει να έχει. Μπορεί να με απέρριπτε κι αυτός γι' αυτόν τον λόγο αλλά δεν το έκανε. Αυτό δείχνει ανωριμότητα.

Senior Member
    Οταν μπλεξεις, ακαταληλο η μη δεν εχεις πολλες επιλογες. Κλεινεις τα ματια και προχωρας μπροστα ελπιζωντας για το μελλον.
    Ε, όχι κι έτσι μωρέ axlάδη! Εντάξει, αν είναι το παιδί σου ναι, αυτός ο δεσμός δε σπάει. Αλλά για σχέση, δεν είσαι και αναγκασμένος. Πού ζούμε, στο 1930 που σε πήγαιναν με το ζόρι στην εκκλησιά και δεν υπήρχαν ούτε διαζύγια;

Senior Member
    Ε, όχι κι έτσι μωρέ axlάδη! Εντάξει, αν είναι το παιδί σου ναι, αυτός ο δεσμός δε σπάει. Αλλά για σχέση, δεν είσαι και αναγκασμένος. Πού ζούμε, στο 1930 που σε πήγαιναν με το ζόρι στην εκκλησιά και δεν υπήρχαν ούτε διαζύγια;
    Ειπα οταν μπλεξεις, εννοειται οταν υπαρχει παιδι στη μεση.