Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 424
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 424 of 432 FirstFirst ... 324374414422423424425426 ... LastLast
Results 6,346 to 6,360 of 6473
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Εγώ πιστεύω ότι ο Βασίλης βγήκε στην συνάντηση για να βρει γκόμενα και όχι για να γνωρίσει κάποια φίλη.
    Και το απέδειξε. Αυτό είναι οικτρό.
    όχι βγήκε για να κάνει friends ...

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι ο Βασίλης βγήκε στην συνάντηση για να βρει γκόμενα και όχι για να γνωρίσει κάποια φίλη.
    Και το απέδειξε. Αυτό είναι οικτρό.
    Εσύ πάλι κούνια που σε κούναγε.. Και πάλι μιλάς για πράγματα και για ανθρώπους που δεν ήσουν εκεί να γνωρίζεις. Σε ρώτησα κάτι πολύ απλό. Για το μοναδικό που ήσουν παρούσα που ήταν η κοινή μας συζήτηση που εσύ έβαλες τη Μαριλου γιατί αυτή σου το ζήτησε, έτσι μου είπες, για όλο αυτό που έγινε μετά έχεις κάτι να πεις? Για αυτό που γίνεται τώρα εχεις κάτι να πεις? Τους χαρακτηρισμούς, τις βρισιές, τα ρεζιλίκια? Η όλα αυτά τα προσπερνάμε?

Ποια ρεζιλίκια; Η αλήθεια είναι ρεζιλίκι; Η Μαριλού είπε πως και ο φίλος σου δεν σου έχει πει πως να την πέφτεις - κάπως έτσι.
    Εσύ γιατί θίχτηκες τόσο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    όχι βγήκε για να κάνει friends ...
    Βγήκα γιατί θέλησα για τον οποιονδήποτε λόγο να ανταποκριθώ στο κάλεσμα που εσύ έκανες. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα είναι δικά σου και δε θα απολογούμαι εγώ για το τι φαντάστηκες. Ναι, βγήκα απλά, φιλικά, κοινωνικά για έναν καφέ και μόνο έτσι σε είδα σε όλη τη συναναστροφή μας. Εσύ δηλαδή που για να λεμε και τα σωστά που έκανες και το δημόσιο κάλεσμα δε βγήκες με σκοπό να κάνεις friends? Τόσο εντύπωση σου κάνει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Βλέπεις τίποτα το ιδιωτικό σε όλο αυτό που συμβαίνει? Γιατί εγώ δε βλέπω. Βλέπω ένα δημόσιο σόου που δεν το έκανα εγώ αλλά εσύ. Χωρις κανέναν λόγο και αιτία. Τι ακριβώς θέλεις από μένα?
    μιλάω για τα ιδιωτικά μηνύματα που έστελνες στη Γκαμόρα .. 230 κατεβατά εκθέσεις για να με διαβάλλεις

οπότε μην κάνεις την πάπια τώρα.. Vassili αλήθεια, λες συνέχεια τι θέλω από σένα σωστά ? Σαν τι να θέλω από έναν άντρα 160 κιλά που εμπιστεύτηκα, το εκμεταλλεύτηκε και με διέβαλλε ? Για το κοινό μου, αλήθεια τώρα ? είχα διαγραφεί και μπορεί να το ξανακάνω δεν με ενδιαφέρει πως φαίνομαι εδώ μέσα .. Αυτόν που τον ενδιαφέρει και πάει να βγάλει και λαβράκι απ' όλο αυτό είσαι εσύ ! Εσύ είσαι αυτός που δεν μπορεί να βρει κοπέλα πουθενά και μπήκε εδώ μόνο γι' αυτόν τον λόγο

Κάνουμε και λίγο πλάκα εδώ. Αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, και όποιος έχει προηγούμενα βγαίνουν στην φόρα.

Senior Member
    Ποια ρεζιλίκια; Η αλήθεια είναι ρεζιλίκι; Η Μαριλού είπε πως και ο φίλος σου δεν σου έχει πει πως να την πέφτεις - κάπως έτσι.
    Εσύ γιατί θίχτηκες τόσο;
    Ποιος είναι ο φίλος μου? Που ξέρεις εσύ ποιοι είναι οι φίλοι μου? Εσύ είσαι καθόλου φίλη μου ή ούτε καν? Εχουμε μιλήσει τοσον καιρό δημόσια, ιδιωτικά, αυτό έχεις καταλάβει για μένα? Παιδιά, δε βγαίνει άκρη, ας το σταματήσουμε. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για το τι σκέφτεστε, ούτε και θα απολογούμαι για αυτά που έχετε στο μυαλό σας για μένα.

Senior Member
    Τελευταίο χιτ!

Senior Member
    Εσύ πάλι κούνια που σε κούναγε.. Και πάλι μιλάς για πράγματα και για ανθρώπους που δεν ήσουν εκεί να γνωρίζεις. Σε ρώτησα κάτι πολύ απλό. Για το μοναδικό που ήσουν παρούσα που ήταν η κοινή μας συζήτηση που εσύ έβαλες τη Μαριλου γιατί αυτή σου το ζήτησε, έτσι μου είπες, για όλο αυτό που έγινε μετά έχεις κάτι να πεις? Για αυτό που γίνεται τώρα εχεις κάτι να πεις? Τους χαρακτηρισμούς, τις βρισιές, τα ρεζιλίκια? Η όλα αυτά τα προσπερνάμε?
    βουλωσέτο επιτέλους ! και μην της ξαναμιλήσεις έτσι ! ναι εγώ της το ζήτησα να μπω στη συζήτηση, αυτά που έλεγες ήταν ακραία και φάνηκε πόσο άρρωστος και διεστραμμένος είσαι ! και καλύτερα ας το δούνε και όλοι αυτοί που μιλάς

Senior Member
    Κάνουμε και λίγο πλάκα εδώ. Αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται, και όποιος έχει προηγούμενα βγαίνουν στην φόρα.
    Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν κάνεις πλάκα ή όχι. Αμα αφορούσε εσένα όλο αυτό δε θα έκανες καθόλου πλάκα όμως.

μιλάω για τα ιδιωτικά μηνύματα που έστελνες στη Γκαμόρα .. 230 κατεβατά εκθέσεις για να με διαβάλλεις

οπότε μην κάνεις την πάπια τώρα.. Vassili αλήθεια, λες συνέχεια τι θέλω από σένα σωστά ? Σαν τι να θέλω από έναν άντρα 160 κιλά που εμπιστεύτηκα, το εκμεταλλεύτηκε και με διέβαλλε ? Για το κοινό μου, αλήθεια τώρα ? είχα διαγραφεί και μπορεί να το ξανακάνω δεν με ενδιαφέρει πως φαίνομαι εδώ μέσα .. Αυτόν που τον ενδιαφέρει και πάει να βγάλει και λαβράκι απ' όλο αυτό είσαι εσύ ! Εσύ είσαι αυτός που δεν μπορεί να βρει κοπέλα πουθενά και μπήκε εδώ μόνο γι' αυτόν τον λόγο
    Μλκ, 230 χα χα χα
    Για να πει ότι είχες περίοδο, ότι έκανες αποτρίχωση σε όλο σου το κορμί (ενώ έκανες στο πρόσωπο χα χα χα/) και ότι άνοιξες το μαγιό μπροστά του!

Senior Member
    Μλκ, 230 χα χα χα
    Για να πει ότι είχες περίοδο, ότι έκανες αποτρίχωση σε όλο σου το κορμί (ενώ έκανες στο πρόσωπο χα χα χα/) και ότι άνοιξες το μαγιό μπροστά του!
    φαντάσου πόσο άρρωστος είναι ...

εκθέσεις ολόκληρες .. με διαλείμματα φυσικά για φαγητό και χέσιμο

Senior Member
    Παιδγιά, γιατί αναμοχλεύουμε θέματα που έχετε μεταξύ σας στο φόρουμ; Αν θυμάστε καλά τα προηγούμενα σχόλια διαγράφηκαν, έστω και αργά. Τα βρισίδια, το fat shaming, οι ακαταλαβίστικες σε εμάς τους άλλους μπηχτές τύπου "Ξέρεις εσύ", "όχι εσύ ξέρεις", και "το ένα" και "το άλλο" εμάς τους υπόλοιπους τι μας αφορούν; Έχετε κουράσει, ειλικρινά.

Senior Member

Γιατι με καλοπιανεις λέγοντας πως είμαι τόσο αδύνατος? Δεν είμαι, έχω γουρουνιασει για τα καλά και πήρα βάρος. Κοιτα, κάνε ότι καταλαβαίνεις, εγώ έχω κι άλλα προβλήματα και μεγαλώνοντας έχω αρχίσει να κόβω δρόμο. Λες ότι θέλω να βρω κοπέλα, ναι? Ωραία, ως εδώ καλά, ας μη σου χαλάσω το χατίρι. Πρώτον, εσύ δεν κινδυνεύεις εξ ορισμού. Δεύτερον, άσε με να βρω κοπέλα και μη μου κάνεις χαλάστρα τότε. Πάνε παρακάτω τη ζωή σου, ξεπερνα το όλο αυτό, μην ασχολείσαι άλλο.

Senior Member
    Γιατι με καλοπιανεις λέγοντας πως είμαι τόσο αδύνατος? Δεν είμαι, έχω γουρουνιασει για τα καλά και πήρα βάρος. Κοιτα, κάνε ότι καταλαβαίνεις, εγώ έχω κι άλλα προβλήματα και μεγαλώνοντας έχω αρχίσει να κόβω δρόμο. Λες ότι θέλω να βρω κοπέλα, ναι? Ωραία, ως εδώ καλά, ας μη σου χαλάσω το χατίρι. Πρώτον, εσύ δεν κινδυνεύεις εξ ορισμού. Δεύτερον, άσε με να βρω κοπέλα και μη μου κάνεις χαλάστρα τότε. Πάνε παρακάτω τη ζωή σου, ξεπερνα το όλο αυτό, μην ασχολείσαι άλλο.
    μα το θέμα είναι οτί εσύ ασχολείσαι, εσύ έστειλες 230 κείμενα και αν εσύ κάθεσαι και κάνεις τη μλκια σου φαντασία, πως να σιγουρευτώ οτι δεν θα έχω θέματα μαζί σου ?