Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 425
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 425 of 432 FirstFirst ... 325375415423424425426427 ... LastLast
Results 6,361 to 6,375 of 6478
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Παιδγιά, γιατί αναμοχλεύουμε θέματα που έχετε μεταξύ σας στο φόρουμ; Αν θυμάστε καλά τα προηγούμενα σχόλια διαγράφηκαν, έστω και αργά. Τα βρισίδια, το fat shaming, οι ακαταλαβίστικες σε εμάς τους άλλους μπηχτές τύπου "Ξέρεις εσύ", "όχι εσύ ξέρεις", και "το ένα" και "το άλλο" εμάς τους υπόλοιπους τι μας αφορούν; Έχετε κουράσει, ειλικρινά.
    I second that one.

Απολογουμε για το ότι κουράσαμε, έχεις δίκιο, αλλά εμφατικά σου λέω ότι δεν το ήθελα ποτέ όλο αυτό. Η κοπέλα δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει. Αρχικά κάνει ένα θρεντ που λέει είμαι μόνη ψάχνω για παρέα και chat και αυτός που έχει την καλή διάθεση να ανταποκριθει και να πάει να πιει καφέ ΑΠΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΦΙΛΙΚΑ βρήκε παρακάτω τον μπελά του, και τα άκουσε από πάνω κιόλας ότι «το μετάνιωσα που σε έβγαλα έξω», έτσι είπα ότι με έβγαλε, και ότι κακώς ασχολήθηκε τόσο μαζί μου. Εγω άκρη δε βγάζω με όλο αυτό, ούτε περίμενα ποτέ ότι πηγαίνοντας τότε στο δικό της κάλεσμα θα συνέβαινε παρακάτω όλο αυτό. Έχω σοβαρά προβλήματα στη ζωή μου, δεν έχω κανένα ζόρι να κάθομαι και να απαντάω σε κάθε μλκια που σκεφτήκατε και τη γράφετε δημόσια.

Παιδγιά, γιατί αναμοχλεύουμε θέματα που έχετε μεταξύ σας στο φόρουμ; Αν θυμάστε καλά τα προηγούμενα σχόλια διαγράφηκαν, έστω και αργά. Τα βρισίδια, το fat shaming, οι ακαταλαβίστικες σε εμάς τους άλλους μπηχτές τύπου "Ξέρεις εσύ", "όχι εσύ ξέρεις", και "το ένα" και "το άλλο" εμάς τους υπόλοιπους τι μας αφορούν; Έχετε κουράσει, ειλικρινά.
    Κάνουμε ψυχοθεραπεία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    μα το θέμα είναι οτί εσύ ασχολείσαι, εσύ έστειλες 230 κείμενα και αν εσύ κάθεσαι και κάνεις τη μλκια σου φαντασία, πως να σιγουρευτώ οτι δεν θα έχω θέματα μαζί σου ?
    Τι θέματα νομίζεις ότι θα έχεις μαζί μου? Αλήθεια, σοβαρά το ρωτάω και περιμένω απάντηση, πες μου τη σκέψη σου.

Senior Member
    έγραψα ξεκάθαρα τι έγινε, αλλά δεν νομίζω ότι ενοχλούν κάποιον αυτά που γράφουμε. Η μόνη που διαμαρτύρεται είσαι εσύ, όπως και τη προηγούμενη φορά. Το ότι μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μιλάει και με άλλες κοπέλες από εδώ, δεν το σκέφτηκες ? Αν αυτός ο άνθρωπος παίρνει θάρρος από ασήμαντα πράγματα και φαντάζεται, δεν το θεωρείς creepy ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Κάνουμε ψυχοθεραπεία.
    Και είπατε να στείλετε κι εμάς τους υπόλοιπους!!!
    Ξέρεις ότι σε συμπαθώ, αλλά έχει κουράσει όλο αυτό και δεν το λέω για εσένα προσωπικά. Μην το κάνουμε και Big Brother. Ο καθένας που γράφει εδώ έχει τους λόγους του και χρειάζεται λίγη ηρεμία και αποφυγή της τοξικότητας.

Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Τι θέματα νομίζεις ότι θα έχεις μαζί μου? Αλήθεια, σοβαρά το ρωτάω και περιμένω απάντηση, πες μου τη σκέψη σου.
    Όταν την πήγες βόλτα στον Υμηττό; Τυχαίο το μέρος;

Senior Member
    έγραψα ξεκάθαρα τι έγινε, αλλά δεν νομίζω ότι ενοχλούν κάποιον αυτά που γράφουμε. Η μόνη που διαμαρτύρεται είσαι εσύ, όπως και τη προηγούμενη φορά. Το ότι μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μιλάει και με άλλες κοπέλες από εδώ, δεν το σκέφτηκες ? Αν αυτός ο άνθρωπος παίρνει θάρρος από ασήμαντα πράγματα και φαντάζεται, δεν το θεωρείς creepy ?
    Άρα εσύ τώρα κάνεις τον wannabe αστυνόμο? Γιατι δεν με κάνεις report να με διώξουν αν ισχύουν κάτι από αυτά που λες?

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 02-10-2025 at 13:37.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γκαμόρα_ View Post
    Όταν την πήγες βόλτα στον Υμηττό; Τυχαίο το μέρος;
    Τι πράγμα?? Πρώτα πρώτα δεν μίλαγα σε σένα, μην πετάγεσαι. Τη Μαριλου ρώτησα, εσύ που κολλάς? Βλέπεις Μαριλου ποιο είναι το πρόβλημα όταν αντί να μιλάνε δύο άνθρωποι που έχουν να ξεκαθαρίσουν κάτι μεταξύ τους εμπλέκονται και κάμποσοι άλλοι?

Senior Member
    Άρα εσύ τώρα κάνεις τον wannabe αστυνόμο? Γιατι δεν με κάνεις report να με διώξουν αν ισχύουν κάτι από αυτά που λες?

μήπως γιατί μπορεί να έχεις κάνει και διασυνδέσεις στο facebook ας πούμε ? Μας περνάς όλους για ηλίθιους έτσι δν είναι ?

ο λόγος που μπήκες εδώ ήταν ξεκάθαρα λόγω της εμφανισής σου ?

Senior Member

Senior Member
    Τι πράγμα?? Πρώτα πρώτα δεν μίλαγα σε σένα, μην πετάγεσαι. Τη Μαριλου ρώτησα, εσύ που κολλάς? Βλέπεις Μαριλου ποιο είναι το πρόβλημα όταν αντί να μιλάνε δύο άνθρωποι που έχουν να ξεκαθαρίσουν κάτι μεταξύ τους εμπλέκονται και κάμποσοι άλλοι?

δεν θυμάσαι Vassili ? Καλά δεν τα λέει η Γκαμόρα ? Τη δεύτερη φορά που βγήκαμε οι 2 μας, που δεν γνωριζόμασταν και τόσο καλά, δεν θυμάσαι που με πήγες ? Στον Υμηττό, και σταμάτησες το αμάξι εκεί που δεν υπάρχει τίποτα .. Γιατί πήγαμε εκεί άραγε, φιλικά το έκανες και αυτό ? Πήγαμε γιατί σκέφτηκες ότι θα γίνονταν κάτι, πάρε μια μούτζα !

Senior Member
    Άρα γιατί δεν αποφεύγεις τον «αρκετά διαταραγμένο»? Γιατι δεν τον ξεχνάς? Γιατί τον προκαλείς, αναφέρεις (πάλι εσύ) το όνομα του και λες ότι θες να τον κάνεις ρεζίλι και αρχίζεις τις βρισιές και τους χαρακτηρισμούς? Εγώ άμα ανησυχούσα για κάποιον διαταραγμένο δε θα του φερόμουν έτσι. Παλι όμως ξεφεύγεις, δεν απαντάς. Ελα σε ιδιωτικό μήνυμα και πες μου επιτέλους τι θέλεις από μένα και τι είναι αυτό που σε ανησυχεί τόσο πολύ τάχα. Εγώ προσωπικά εύχομαι και ελπίζω να μην ξανασχοληθείς ποτέ μαζί μου. Αρκετά έκανες. Το δρόμο σου και το δρόμο μου. Αυτό εύχομαι και το λέω.

Senior Member
    Δεν ποσταρετε τα μηνηματα να τελειωνει η ιστορια; Εγω αμα δεν δω δεν πιστευω τπτ απο αυτα που λετε.

Senior Member
    Τη γνώμη μου θα την πω, σ' αρέσει δε σ' αρέσει. ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ. Κόφτε το πια. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα.

ΜΗΝ τα διαβάζεις τότε