Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 350
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 350 of 350 FirstFirst ... 250300340348349350
Results 5,236 to 5,249 of 5249
    Senior Member
    Καλα σου ρε Ιβαν , ας μη με θες για δικηγορο, δεν πειραζει (ασφαλως), εχεις και αλλες προσφορες απο οτι βλεπω, εχω ανταγωνισμο, ουτε η Χαρλεϋ πιστευει και προς τιμην της το οτι το ειπε δημοσια οτι εισαι ο φουφουτος. Μονο η Τζοαννα και ο Ιβαν, αυτα ειναι τα δυο σου προφιλ, το δεξι και το αριστερο που εχουν ολοι οι ανθρωποι. Welcome to the foru.. to the jungle Joanna, τι να σου πω, χαρας το κουραγιο σου και σενα, σε καλοδεχτηκαν ολοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Εμ, τι να κάνουμε. Εγώ τρέφομαι με αυταπάτες και είμαι μια που προσπαθεί να καλύψει τα συναισθηματικά κενά της στα ζώα. Γιατί το σκυλάκι που παράτησε ο σωστός, καλός οικογενειάρχης που το πήρε για να μη χαλάσει χατίρι στα παιδάκια που ζητούσαν σκυλάκι, τριγύριζε κουτσό έξω από το σπίτι του κι έκλαιγε και μου έλεγε αν θες πάρ' το μόνο μακριά από το σπίτι του μην χαλάει τον κήπο του. Και το πήρα εγώ γιατί έχω και τα συναισθηματικά κενά που λες και θέλησα να καλύψω με το σκυλί που παράτησαν οι γείτονες στον δρόμο. Αλλά ναι, εσύ ξέρεις καλύτερα να κατακρίνεις τους ανθρώπους που έχουν γάτες και σκύλους, ok πάω πάσο λοιπόν.
    Δεν κατακρίνω τους ανθρώπους που έχουν ζώα...Που το είπα αυτό?...Κατακρίνω το να τα χρησιμοποιείς για να καλύψεις τα συναισθηματικά κενά από τις ανθρώπινες σχέσεις.
    Νομίζεις ότι το ζώο μένει μαζί σου επειδή σε αγαπάει?χαχαχ!
    Το ζωάκι θα αγαπήσει αυτόν που το ταίζει καλύτερα, δεν πα να είναι στριφνός, μονόχνωτος, βιαστής, δολοφόνος,απατεώνας...Ακόμα και ο Χίτλερ είχε σκυλί και αυτό δεν τον έκανε καλύτερο άνθρωπο.
    Ιδανικά τα ζώα πρέπει να ζούν με άλλα ζώα του είδους τους σε φυσικό περιβάλλον και όχι αιχμαλωτσιμένα σε ένα διαμέρισμα με ανθρώπους!
    Για να μην παρεκκλίνουμε από το θέμα μας του έρωτα και των ανθρωπίνων σχέσεων.
    Δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια, ολοένα και λιγότεροι γάμοι θα γίνονται, ολοένα και λιγότερα παιδιά θα γεννιούνται, ολοένα κια περισσότερα διαζύγια, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι θα μένουν μόνοι τους εργένηδες.
    Αυτο είναι αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, δυστυχώς...Και εγώ σε αυτην την κατηγορία είμαι.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Λοιπον, προς πασα κατευθυνση, προς ολους. Επιτοπιο καλεσμα για καφεδακι. Αρκετα εκατσα εδω πανω για σημερα, ζαλιστηκα. Παω να πιω καφε στο starbucks της Αγιας Παρασκευης. Θα ειμαι εκει μεχρι τις δεκα το βραδυ. Θα ειμαι ο πιο χοντρος πελατης του μαγαζιου και θα καθομαι μεσα που εχει και ερκοντισιον. Οσοι θετε ελατε, ειστε ευπροσδεκτοι. Εκτος απο εσενα Μαριλου, εσυ οχι , μην ερθεις, εσυ εισαι ευπροσδεκτη να ερθεις να απαντησεις με ενα ναι η με ενα οχι σε αυτο που σε ρωτησα, αμα μου δινεις τη δυνατοτητα να συζητησουμε ιδιωτικα με μηνυματα.

Senior Member
    Παω να πιω τον καφε μου στο Starbucks στην κατω πλατεια της Αγιας Παρασκευης, μονος μου. Οποιος θελει εκτος απο τη Μαριλου ειναι ευπροσδεκτος να ερθει. Η Μαριλου ας ερθει εστω αυριο, εστω μεθαυριο να απαντησει μονολεκτικα σε αυτο που τη ρωτησα.

Senior Member
    Θα ειμαι εκει ως τις δεκα το βραδυ και δε θα ασχοληθω εν τω μεταξυ με το φορουμ, το λεω για να μη νομιζετε οτι βλεπω τι θα γραφτει πιο μετα.

Senior Member
    Δε σου φταίνε τα σκυλιά και τα γατιά όμως γι αυτό. Ούτε η γυναίκα που θα γνωρίσει άλλους 10. Γιατί για γυναίκες μιλάς πιο πολύ. Και βάσει της θεωρίας σου, εσύ που δεν έχεις γατόσκυλα, θα έπρεπε να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους και να είσαι το φωτεινό αστέρι της κοινωνικότητας, καλά τα λέω; Ξέρεις πόσα ζευγάρια γνωρίστηκαν λόγω των σκυλιών τους; Βγαίνουν βόλτα, βλέπουν και κανέναν άνθρωπο, απλό. Για να μη σχολιάσω τους τσοπαναραίους που οι παπούδες και οι γονείς τους κοιμόντουσαν με τη γίδα στη σάλα, κατέβηκαν από τα βουνά στην Αθήνα και τώρα μας το παίζουν αριστοκράτες και όχι ζώα στο σπίτι. Να τα λέμε κι αυτά, όχι μόνο τη μία πλευρά.
    Για τις σχέσεις, η αλήθεια είναι ότι αν δεν γίνεις λίγο αλέγκρος και εξωστρεφής ώστε να δείχνεις προσιτός, δύσκολα θα σε πλησιάσει κανείς, ζώα-ξεζώα.

Senior Member
    Δε σου φταίνε τα σκυλιά και τα γατιά όμως γι αυτό. Ούτε η γυναίκα που θα γνωρίσει άλλους 10. Γιατί για γυναίκες μιλάς πιο πολύ. Και βάσει της θεωρίας σου, εσύ που δεν έχεις γατόσκυλα, θα έπρεπε να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους και να είσαι το φωτεινό αστέρι της κοινωνικότητας, καλά τα λέω; Ξέρεις πόσα ζευγάρια γνωρίστηκαν λόγω των σκυλιών τους; Βγαίνουν βόλτα, βλέπουν και κανέναν άνθρωπο, απλό. Για να μη σχολιάσω τους τσοπαναραίους που οι παπούδες και οι γονείς τους κοιμόντουσαν με τη γίδα στη σάλα, κατέβηκαν από τα βουνά στην Αθήνα και τώρα μας το παίζουν αριστοκράτες και όχι ζώα στο σπίτι. Να τα λέμε κι αυτά, όχι μόνο τη μία πλευρά.
    Για τις σχέσεις, η αλήθεια είναι ότι αν δεν γίνεις λίγο αλέγκρος και εξωστρεφής ώστε να δείχνεις προσιτός, δύσκολα θα σε πλησιάσει κανείς, ζώα-ξεζώα.
    Oi τσομπανηδες ειναι οι πιο φιλοσοφημενοι ανθρωποι σε πληροφορω, ολη μερα κοιτανε τον ουρανο και σκεφτονται.

Senior Member
    Θάνατος είναι οι κάργiες που χτυπιούνται στους μαύρους τοίχους και στα κεραμίδια,
    θάνατος οι γυναίκες που αγαπιούνται καθώς να καθαρίζουνε κρεμμύδια.
    Θάνατος οι λεροί, ασήμαντοι δρόμοι με τα λαμπρά, μεγάλα ονόματά τους,
    ο ελαιώνας, γύρω η θάλασσα, κι ακόμη ο ήλιος, θάνατος μέσα στους θανάτους.
    K.K
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Παραλογισμός, πρέπει να λέγεται το τραγούδι που θα γραφτεί για το φόρουμ.
    Αρχίζω και πιστεύω ότι κάποιοι έχουν χάσει την ουσία για το τι προσφέρει το συγκεκριμένο φόρουμ και δυστυχώς αποθαρρύνουν ανθρώπους με (αληθινά) προβλήματα να γράψουν και να πάρουν μια βοήθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Παραλογισμός, πρέπει να λέγεται το τραγούδι που θα γραφτεί για το φόρουμ.
    Αρχίζω και πιστεύω ότι κάποιοι έχουν χάσει την ουσία για το τι προσφέρει το συγκεκριμένο φόρουμ και δυστυχώς αποθαρρύνουν ανθρώπους με (αληθινά) προβλήματα να γράψουν και να πάρουν μια βοήθεια.
    Συμφωνώ Player, έχεις απόλυτο δίκιο. Προσωπικά μπήκα στο φόρουμ για να μοιραστώ ένα πρόβλημα που είχα στις σχέσεις μου και αν και όσο μπορώ να βοηθήσω άλλους χρήστες. Και ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στον αέρα από το πουθενά. Και τώρα μαθαίνω ότι ο τύπος αυτός έχει στείλει βρομιές για εμένα προσωπικά στους άλλους χρήστες ότι δήθεν ήμουν ο λογαριασμός της Μαριλού, ότι στέλνω φωτογραφίες μου σε άντρες εδώ μέσα για να τους κάνω "δικηγόρους" μου και μετά λέει με θράσος "ε και τι έκανα μωρέ, αφού δε θα με δει και ποτέ της εκτός φόρουμ". Εντάξει, κάπου έλεος πια.

Senior Member
    Συμφωνώ Player, έχεις απόλυτο δίκιο. Προσωπικά μπήκα στο φόρουμ για να μοιραστώ ένα πρόβλημα που είχα στις σχέσεις μου και αν και όσο μπορώ να βοηθήσω άλλους χρήστες. Και ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στον αέρα από το πουθενά. Και τώρα μαθαίνω ότι ο τύπος αυτός έχει στείλει βρομιές για εμένα προσωπικά στους άλλους χρήστες ότι δήθεν ήμουν ο λογαριασμός της Μαριλού, ότι στέλνω φωτογραφίες μου σε άντρες εδώ μέσα για να τους κάνω "δικηγόρους" μου και μετά λέει με θράσος "ε και τι έκανα μωρέ, αφού δε θα με δει και ποτέ της εκτός φόρουμ". Εντάξει, κάπου έλεος πια.
    Πω πω, εχω χασει ολο το κουτσομπολιο, θα σκασω τωρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Πω πω, εχω χασει ολο το κουτσομπολιο, θα σκασω τωρα...
    Μη με τσιγκλάς, γιατί θα βγω να πω ότι είμαι εσύ και θα με πιστέψουν!!! Αφορμή ψάχνουν ορισμένοι κουτσομπόληδες εδώ μέσα.

Senior Member
    Μη με τσιγκλάς, γιατί θα βγω να πω ότι είμαι εσύ και θα με πιστέψουν!!! Αφορμή ψάχνουν ορισμένοι κουτσομπόληδες εδώ μέσα.
    Σιγα βρε, διαφημηση ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Μαριλου ασε τα «ειμαστε» και τα «περιμενουμε» με εσενα μιλαω , οχι με αλλους, απλα το κανω δημοσιως, και πες μου εδω και τωρα, ασε τις προηγουμενες σελιδες σε τι θες να σου απαντησω και θα το κανω.
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Μιλάς μαζί μου σε ένα δημόσιο φορουμ εξου και το " εμείς ". Καλά σοβαρά τώρα τι να σου πω εγώ? Τι περιμένεις να σου απαντήσω? Απάντηση από σένα περιμένω αν θες να δώσεις φυσικά, γιατί 10 σελιδες δεν έχεις γράψει τίποτα αναφορικά με αυτό και γυρνάς τη συζήτηση σε εμένα.
    Παιδια, αυτοσυγκρατηση, αφηστε με να μιλησω με τη Μαριλου, ειτε θελει να τα πουμε εδω, ειτε θελει να συζητησουμε ιδιωτικα, δικη της η επιλογη.
    Μαρια/Μαριλου πριν γινουν ολα ρόιδο στο φορουμ δεν παιρνεις κανενα τηλεφωνακι να μιλήσουμε? Η να στείλεις κανα μηνυμα? Θελεις?
    Προσωπικη μου προτιμηση ειναι να μιλησουμε ιδιωτικα και οχι, δεν το λεω για τους λογους που ισως σκεφτεις εσυ, ή που θα σκεφτουν και οι υπολοιποι. Θελεις να συζητησουμε ηρεμα κι ωραια ιδιωτικα? Ολα καλα ειναι μην ανησυχεις, υπαρχει λογος που το λεω αυτο. Εχεις προβλημα μετα απο εκατο ιδιωτικα μηνυματα να ανταλλαξουμε μερικα ακομα?
    Καλα.. Μεχρι να απαντησεις τι θες να κανουμε παω να βαλω να τσιμπησω κατι να φαω και επιστρεφω..
    Περιμενω απαντηση Μαρια αν τη συζητηση θελεις να τη συνεχισουμε ιδιωτικα και οχι δημοσια. Εγω θεωρω καλο να γινει ιδιωτικα το οποιο ξεκαθαρισμα και μετα αμα θες δινουμε δημοσια εξηγησεις σε οτι θες. Ασε τις δικες σου κρισεις για γκρινιες, κλαψες κλπ που υποτιθεται κανω και τα αλλα συμπερασματα που σκεφτηκες και ας σταθουμε στα γεγονοτα. Λοιπον, επανερχομαι, σου ζητω την αδεια να ξεκαθαρισουμε πρωτα εμεις οι δυο με ιδιωτικο διαλογο και μετα κανουμε οτι αλλο νομιζεις ή οτι αλλο χρειαζεται. Σε προσκαλω να μιλησουμε και να ξεκαθαρισουμε οτι θες εμεις οι δυο ιδιωτικα, δεν εχω αναγκη το «κοινο μου» στο φορουμ για να μιλησω μαζι σου, το εχουμε κανει ηδη αυτο και αρκετες φορες. Ελα να μιλησουμε ιδιωτικα και ζητα μου οτι εξηγησεις θες αλλα να δωσεις κι εσυ την απαραιτητη αιτιολογηση σε αυτα που με κατηγορησες και μαλιστα δημοσιως και αστηρικτα. Για ποιο λογο το εκανες, τι δικαιωμα σου εδωσα ωστε να το κανεις και ποιος ο σκοπος που το κανεις? Αυτα ελα και πες τα μου ιδιωτικα, αστους αυτους ολους εδω.
    Σ έχω απαντήσει! Από εδώ θα μιλήσουμε κοίτα το προηγούμενο ποστ
    Γιατι δε θες να το συζητησουμε ιδιωτικα? Εγω με εσενα θελω να το ξεκαθαρισω αυτο, δε με ενδιαφερει το «κοινο» του φορουμ, παροτι αλλος στη θεση μου θα καιγοταν η γουνα του να αποκατασταθει η δημοσια φημη του. Γιατι αρνεισαι να συζητησουμε ιδιωτικα? Για ποιο λογο? Εδω ειχες βαλει ολοκληρο θρεντ και συναντηθηκες με αγνωστους ανθρωπους, τοτε δε φοβηθηκες, τωρα τι φοβασαι να ανταλλαξουμε μερικα μηνυματα ιδιωτικα? Για σενα το λεω κυριως αυτο, οχι για μενα, και επειδη ειναι και το σωστο ετσι να γινει. Τα περι γκρινιες, κλαψες κλπ ειναι δικες σου προεκτασεις και υποθεσεις και συμπερασματα , ας σταθουμε στα γεγονοτα. Ποια ειναι η καλοσυνη που μου εδειξες Μαρια? Ας ξεκινησουμε απο αυτο. Και που σου ζητησα εγω να μου δειξεις καλοσυνη? Τα γεγονοτα που αναφερεις στο παραπανω μηνυμα δεν τα αμφισβητω, παιρνω ομως αποσταση απο ολα τα συμπερασματα και τις προεκτασεις που κανεις που αυτα ειναι μονο δικα σου. Και επανερχομαι ωστε να μην ξεφυγεις απο αυτο που σου ζηταω. Σου ζηταω λοιπον δημοσιως την αδεια να ανταλλαξουμε μερικα ιδιωτικα μηνυματα. Την εχω ή οχι? Εγω δε θα στειλω, στειλε εσυ. Με πολυ μεγαλο ενδιαφερον θα περιμενω να δω τι θα κανεις. Εγω δεν ειμαι σαν καποιους αλλους, βλεπω, ακουω, δε μιλάω και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα που δεν ειναι βιαστικα, που τα κραταω για τον εαυτό μου κιολας, γιατι δεν αφορουν αλλους, κανέναν δεν αφορουν. Και παλι λοιπον σε προτρεπω να ερθεις να μιλησουμε ιδιωτικα και να με εγκαλεσεις για ολα αυτα που σε εχουν κανει εξω φρενων και να μου δωσεις τη δυνατοτητα να απολογηθω για τα εγκληματα που εχω κανει εναντιον σου. Ελα να τα πουμε ιδιωτικα. Εισαι? Εγω δε θα στειλω, περιμενω να δω τι θα κανεις εσυ. Ο,τι αποφασισεις θα κανουμε.
    Τόση ώρα έγραφες 5 σελίδες κατεβατά και με καλούσες να απαντήσω .. επαναλαμβάνω ότι έχει συμβεί για να μου πεις στο τέλος να μιλήσουμε ιδιωτικά! Έχω εξηγήσει το λόγο που το έγραψα δημόσια, και ακριβώς επειδή δεν έχω κάτι να φοβηθώ ή να κρύψω το γράφω εδώ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σου, απ ότι φαίνεται δεν θες να απαντήσεις.
    Καθολου δεν πιεζω, ειμαι εδω και περιμενω, ειπα θα κανουμε ο,τι θελει εκεινη. Αλλα περιμενω απαντηση απο εκεινην (χωρις πιεση). Παω λιγο μεσα τωρα αλλα θα ξαναρθω παλι.
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΕΖΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

απορω αν καποιους στην ζωη σου δουλευεις και χειριζεσαι με αυτον τον τερατωδη τροπο και σε ανεχονται...
    εχεις ρωτησει 10 φορες την κοπελα και 20 φορες σου εχει απαντησει δημοασιως οτι δεν θελει ιδιωτικες κουβεντες μαζι σου και οχι μονο επανερχεσαι, αλλα εχεις και το θρασσος να επαναλαμβανεις οτι θα κανετε ο,τι θελει εκεινη!!!! ειπε τι θελει να κανετε. ποιο μερος της απαντησης της δεν εχεις καταλαβει;
    δικαιωμα σου να μην απαντησεις, δικαιωμα σου να εχεις ιδιωτικες συνομιλιες, αλλα δεν ειναι δικαιωμα σου να τραμπουκιζεις κατ αυτον τον τροπο μια που σου λεει οτι δεν θελει ιδιωτικες κουβεντες.
    πες της τα ιδιωτικα αν σε ανεχεται. κι αν οχι, προβλημα σου.