Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 96
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 96 of 344 FirstFirst ... 46869495969798106146196 ... LastLast
Results 1,426 to 1,440 of 5158
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Behappy View Post
    Δεν τα έβαψα μαύρα από τη φράση στον τοίχο, δεν χρειάζεται να μου υπενθυμίσει ο τοίχος τη μαυρίλα, την βλέπω σε πολλά εδώ και καιρό, την αγαπώ και εγώ αυτή την περιοχή του πλανήτη, γι' αυτό μαυρίζω όταν καίγεται...
    ολος ο κοσμος καιγεται. η αυστραλια καιγεται, η αμερικη καιγεται, η ευρωπη καιγεται. παντου καιγονται.
    αν θες να μαυριζεις θα βρισκεις παντα λογους. ναι, υπαρχει παντα και το κακο. ειμαστε ευνοημενοι ομως. καθαρα λογω τυχης.
    δεν ειναι ευνοημενη η ελλαδα ειδικα (αν και, ειναι...) ειμαστε σε μερος που δεν υπαρχει ακραιος σκοταδισμος οπως στα θεοκρατικα κρατη του ισλαμ, ουτε πεινα, ανομβρια και μηδενικη περιθαλψη οπως στην αφρικη. νοιωθω ευγνωμων καθε μερα, που εχουμε τρεχουμενο νερο σπιτια μας και δεν πινουμε απο λακκους με λασπες, που δεν φοραμε μπουργκες και δεν μας σκοτωνουν οταν θελουμε να χωρισουμε η να κερατωσουμε, μας επιτρεπουν να ζουμε και να μορφωνομαστε, ΣΧΕΔΟΝ ισοτιμα με τους ανδρες.

Senior Member
    Αναρωτιόμουν ρε μάγκες...Μηπως τελικά τα χάπια μας ανακουφιζουν από τα συμπτώματα αλλά μας καθιστούν ανάπηρους?...Μπορούμε να είμαστε λειτουργικοί και να ζήσουμε μια φυσιολογική ζωή με τα χάπια?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Όλα αυτά που αναφέρεις Remedy φυσικά και τα εκτιμώ που τα έχουμε σε αυτή τη χώρα αυτό όμως δεν μου διώχνει τη λύπη για τις πυρκαγιές και τις συνέπειες τους που προκαλούν στην Ελλάδα, στη Μεσόγειο και σε όλο τον πλανήτη, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
    Ίσως σου φάνηκε προσβλητικη για τη χώρα η φράση του ανώνυμου του τοίχου αλλά έτσι είναι ο τοίχος σκληρός, αμείλικτος και ενίοτε εύστοχος...
    Hit me with music...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    αν δε βγουμε ολοι στο δρομο,δεν υπαρχει ελπιδα
    Ουτοπικό. 10characters

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Αναρωτιόμουν ρε μάγκες...Μηπως τελικά τα χάπια μας ανακουφιζουν από τα συμπτώματα αλλά μας καθιστούν ανάπηρους?...Μπορούμε να είμαστε λειτουργικοί και να ζήσουμε μια φυσιολογική ζωή με τα χάπια?
    Eν μέρη έχεις δίκιο Γιοκοτσόκο. Εγώ πχ δεν μπορώ να δουλέψω 8ωρο πλέον ενώ όταν ήμουν υγιής χωρίς χάπια δούλευα και 10ωρα. Τώρα πλέον ούτε 8ωρο δεν μπορώ να αντέξω και πάλι καλά που η δουλειά μου είναι 6ωρη. Από συνασθενείς που ξέρω δεν μπορούν να δουλέψουν μια κανονική δουλειά λόγω φαρμάκων και ειδικά τώρα με τον καύσωνα οι ψυχίατροι απαγορεύουν μέχρι και τις εξόδους. Γενικά πιστεύώ πως δεν έχουμε τα κουράγια να βγάλουμε μια κανονική δουλειά εις πέρας λόγω φαρμάκων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Behappy View Post
    Όλα αυτά που αναφέρεις Remedy φυσικά και τα εκτιμώ που τα έχουμε σε αυτή τη χώρα αυτό όμως δεν μου διώχνει τη λύπη για τις πυρκαγιές και τις συνέπειες τους που προκαλούν στην Ελλάδα, στη Μεσόγειο και σε όλο τον πλανήτη, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
    Ίσως σου φάνηκε προσβλητικη για τη χώρα η φράση του ανώνυμου του τοίχου αλλά έτσι είναι ο τοίχος σκληρός, αμείλικτος και ενίοτε εύστοχος...
    οχι, δεν μου φανηκε προσβλητικο για την χωρα. μου φανηκε αγνωμοσυνη για τα καλα που απολαμβανουμε οταν πανω απο τον μισο πλανητη δεν εχει ουτε νερο και τροφη ή ζει μεσα σε πολεμους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Eν μέρη έχεις δίκιο Γιοκοτσόκο. Εγώ πχ δεν μπορώ να δουλέψω 8ωρο πλέον ενώ όταν ήμουν υγιής χωρίς χάπια δούλευα και 10ωρα. Τώρα πλέον ούτε 8ωρο δεν μπορώ να αντέξω και πάλι καλά που η δουλειά μου είναι 6ωρη. Από συνασθενείς που ξέρω δεν μπορούν να δουλέψουν μια κανονική δουλειά λόγω φαρμάκων και ειδικά τώρα με τον καύσωνα οι ψυχίατροι απαγορεύουν μέχρι και τις εξόδους. Γενικά πιστεύώ πως δεν έχουμε τα κουράγια να βγάλουμε μια κανονική δουλειά εις πέρας λόγω φαρμάκων.
    νομιζω οτι αυτο που πρεπει να συγκρινει κανεις ειναι τι ζωη θα ζουσε ΩΣ ΑΣΘΕΝΗΣ αν δεν επαιρνε φαρμακα, και οχι τι ζωη ζουσε ως υγιης...
    αν ειναι καποιος υγιης, δεν θα παρει φαρμακα.
    τα φαρμακα εχουν και παρενεργειες, αυτο το ξερουμε. το θεμα ειναι, αν οι παρενεργειες των φαρμακων,, ειναι χειροτερες απο τις παρενεργειες της ασθενειας, γιατι δυστυχως, η επιλογη του να εισαι υγιης, δεν υπαρχει αυτην την στιγμη. υπαρχουν αυτες οι δυο επιλογες. η ασθενεια και η αγωγη.

Senior Member
    Παίρνω χάπια από τα 29 και τωρα είμαι 38...Αυτά ήταν και τα πιο άδεια της ζωής μου..
    Δεν ήμουν άρρωστος πριν πάρω χάπια?..Ημουν...Δεν πάθαινα κρίσεις πανικού και καταθλιπτικά επεισόδια?..Πάθαινα...Αλλά όμως ζούσα και λίγο...Εργαζόμουν κατα περιόδους,πηγαινα διακοπές,και για μπάνια το καλοκαίρι...Τωρα τίποτα.
    Νοιώθω ότι με τα χάπια δεν έχω ούτε το ψυχικό αλλά ούτε και το σωματικό σθένος να κάνω το οτιδήποτε...
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

KleinosBrekias
    Guest
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Harleyquinn ,
    Δε φοβαμαι τη ζωη αλλα τους ανθρωπους . Ξερω τι δε θελω εγω ο ιδιος . Δεν υπαρχει ταυτιση πραξεων . Κοινωφελων πραξεων . Δεχομαι τη ευθυνη που μου αναλογει . Γιατι απετυχα στην υλοποιηση . Εχω χρονια καταθλιψη γιατι ανελαβα και τις ευθυνες των αλλων . Αν δεν αλλαξουν οι αλλοι , θα παιρνω φαρμακα . Επαψα να μιλω με ανθρωπους με κατασταλαγμενες αποψεις . Τους θεωρω επικινδυνους . Αλλα ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια . Ας μεινω μονος μου στο τελος .Θα συνεχισω να παιρνω φαρμακα .
    Διοτι δε θεωρω τιποτα δεδομενο . Για αυτο το λογο παιρνω τα φαρμακα .

Καλο βραδυ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by KleinosBrekias View Post
    Harleyquinn ,
    Δε φοβαμαι τη ζωη αλλα τους ανθρωπους . Ξερω τι δε θελω εγω ο ιδιος . Δεν υπαρχει ταυτιση πραξεων . Κοινωφελων πραξεων . Δεχομαι τη ευθυνη που μου αναλογει . Γιατι απετυχα στην υλοποιηση . Εχω χρονια καταθλιψη γιατι ανελαβα και τις ευθυνες των αλλων . Αν δεν αλλαξουν οι αλλοι , θα παιρνω φαρμακα . Επαψα να μιλω με ανθρωπους με κατασταλαγμενες αποψεις . Τους θεωρω επικινδυνους . Αλλα ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια . Ας μεινω μονος μου στο τελος .Θα συνεχισω να παιρνω φαρμακα .
    Διοτι δε θεωρω τιποτα δεδομενο . Για αυτο το λογο παιρνω τα φαρμακα .

Καλο βραδυ .
    Ναι, δεν διαφωνώ σε κάτι που λες. Καληνύχτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω οτι αυτο που πρεπει να συγκρινει κανεις ειναι τι ζωη θα ζουσε ΩΣ ΑΣΘΕΝΗΣ αν δεν επαιρνε φαρμακα, και οχι τι ζωη ζουσε ως υγιης...
    αν ειναι καποιος υγιης, δεν θα παρει φαρμακα.
    τα φαρμακα εχουν και παρενεργειες, αυτο το ξερουμε. το θεμα ειναι, αν οι παρενεργειες των φαρμακων,, ειναι χειροτερες απο τις παρενεργειες της ασθενειας, γιατι δυστυχως, η επιλογη του να εισαι υγιης, δεν υπαρχει αυτην την στιγμη. υπαρχουν αυτες οι δυο επιλογες. η ασθενεια και η αγωγη.
    Ναι σωστά Remedy αλλά σου λέμε ότι και με την αγωγή πάλι δεν μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλά εργασιακά. Καλά λες πως υπάρχει η ασθένεια χωρίς χάπια και η ασθένεια με χάπια αλλά το ζήτημα είναι πως και τα χάπια έχουν τα αρνητικά τους. Δεν μπορεί το πρωί στις 8 να παίρνω 10mg stedon και στις 12 άλλο ένα stedon 10mg συν ένα seroquel και να μην πέσω κάτω. Μέχρι και βόδι πέφτει κάτω με αυτά τα φάρμακα.
    Last edited by HarleyQuinn; 27-07-2023 at 19:42.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά τι θέλεις να πεις με την τελευταία φράση... Μπορείς να μου το εξηγήσεις;
    Εννοώ όσο ζει ο άνθρωπος θα πρέπει να ενεργεί με βάση την εντολή της αγάπης.
    γιάννης

Έχω ανάγκη από κοινωνική συναναστροφή που να μου προσφέρει ενθάρρυνση. Δεν μπορώ να πάω στο event που διοργανώνουν αυτές τις μέρες άτομα από τα παλιά που επειδή είμαι κι εγώ σε κείνα τα παλιά με κάλεσαν, διότι νιώθω ότι από πλευράς κοινωνικοποίησης τότε δεν πέρασα και ιδιαίτερα καλά, δεν μου βγαίνει να πάω εκεί κι απλά να γυροφέρνω χωρίς να χω να ανταλλάξω οποιαδήποτε ουσιώδη κουβέντα κι έπειτα με το που τελείωσε το event μπορεί να μην τους ξαναδώ ποτέ.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Εννοώ όσο ζει ο άνθρωπος θα πρέπει να ενεργεί με βάση την εντολή της αγάπης.
    Α, τώρα κατάλαβα... Συμφωνώ εκτός από περιπτώσεις που ο άλλος άνθρωπος δεν κάνει το ίδιο και σε βλάπτει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άσε κι εγώ στεναχωριέμαι πολύ, ειδικά όταν χάνονται ζωές είτε ανθρώπων είτε ζώων...
    Άκουσες για το canadair που συνετρίβη χθες και που πέθαναν οι πιλότοι; Τραγικό, νέα παιδιά... Ο ένας μάλιστα άφησε πίσω του κι έγκυο γυναίκα... Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον πόνο των συγγενών τους...
    Ναι ρε συ Κύκνε, τι στεναχώρια να γίνονται τόσες καταστροφές. Λυπάμαι τις χελωνίτσες, τα πουλάκια, όλα τα ζωάκια που δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν, και φυσικά ευτυχώς που δεν κάηκε κανένας άνθρωπος. Και για το καναντέρ είδα μα πόση ατυχία οι καημένοι πιλότοι ας αναπαυθεί η ψυχή τους.