Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 109
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 109 of 354 FirstFirst ... 95999107108109110111119159209 ... LastLast
Results 1,621 to 1,635 of 5303
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Behappy View Post
    Γεια σου sumac, δεν γνωρίζω τι μπορεί να σου συμβαίνει ακριβώς αλλά δεν είναι εφικτό να είσαι μακριά από ανθρώπους/καταστάσεις που σε ταράζουν?
    Όρια, αποστασιοποίηση και στροφή σε ότι μπορεί πραγματικά να σε γεμίζει, και να ηρεμεί την ψυχή.
    Κάτι άσχετο, μουσικό... αλλά έχω φάει κόλλημα με τους ψυχεδελικους GOAT που είχες ανεβάσει, άκουγα και άλλα τραγούδια τους είναι φοβεροι!
    Ευχαριστω για το ενδιαφερον behappy.Νομιζω οτι προσπαθω γενικα,αλλα δε τα καταφερνω παντα.
    Χθες ελιωσα με μπυρες και τσιπουρα και επεστρεψα στα σκοταδια μου.
    Σημερα ειμαι καλυτερα.
    Ειμαι σιγουρος, οτι θα βγαλουν δισκαρα παλι οι goat.Μακαρι να τους δουμε λαιβ και να χορευουμε και να χτυπιομαστε μακρια απο οσα μας ενοχλουν και μας αποστρεφουν.

Senior Member
    Εντάξει συμβαίνουν αυτά, χαίρομαι που είσαι καλύτερα.
    Ναι!! ονειρεύομαι καλοκαιρινό live με GOAT! Έβλεπα όλη τους τη συναυλία στο Glastonbury, απίθανοι!
    Ένα από τα καλύτερα καταφύγια η μουσική...
    Hit me with music...

Senior Member
    Σκέφτομαι την κατάσταση με τις φωτιές... Είναι τραγική, δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα που δεν καίγεται... Δεν μπορεί να είναι τυχαία όλα αυτά κι αν έχω δίκιο νιώθω εξοργισμένη!!!

Be happy, συμφωνώ απόλυτα για το ότι η μουσική είναι καταφύγιο... Θα βάλω λίγο ν' ακούσω μπας κι ηρεμήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα Κύκνε, πραγματικά είναι απελπιστική η κατάσταση, τόσα μέρη στην Ελλάδα... Ενημερώνομαι λίγο από το ίντερνετ γιατί δεν αντέχω πια να το βλέπω όλο αυτό να συμβαίνει...

Η μουσική είναι μεγάλη μου αγάπη, ψυχοθεραπεία, τα πάντα... είμαι μουσικόβιο ον Ειδικά μετά την πανδημία πηγαίνω περισσότερο και ακούω μουσικές διάφορες ζωντανά, σε μικρούς χώρους, και πιο αυθόρμητα πράγματα, υπάρχουν και αρκετά δωρεάν ή με μικρό κόστος. Ένα καλό που έχει η Αθήνα είναι αυτό φαντάζομαι και η Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Είναι φοβερή η αίσθηση της ζωντανής μουσικής, απελευθερωτική θα έλεγα... Αλλά και το you tube το λιώνω εντάξει, ΧΑ χα. Θέλω τώρα αν μπορέσω να αγοράσω πικ απ, να παίζω βινύλια, μου έχουν λείψει. Χαίρομαι που και εσένα σε βοηθάει πολύ η μουσική
    Hit me with music...

Senior Member
    Καλημέρα Κύκνε, πραγματικά είναι απελπιστική η κατάσταση, τόσα μέρη στην Ελλάδα... Ενημερώνομαι λίγο από το ίντερνετ γιατί δεν αντέχω πια να το βλέπω όλο αυτό να συμβαίνει...

Η μουσική είναι μεγάλη μου αγάπη, ψυχοθεραπεία, τα πάντα... είμαι μουσικόβιο ον Ειδικά μετά την πανδημία πηγαίνω περισσότερο και ακούω μουσικές διάφορες ζωντανά, σε μικρούς χώρους, και πιο αυθόρμητα πράγματα, υπάρχουν και αρκετά δωρεάν ή με μικρό κόστος. Ένα καλό που έχει η Αθήνα είναι αυτό φαντάζομαι και η Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Είναι φοβερή η αίσθηση της ζωντανής μουσικής, απελευθερωτική θα έλεγα... Αλλά και το you tube το λιώνω εντάξει, ΧΑ χα. Θέλω τώρα αν μπορέσω να αγοράσω πικ απ, να παίζω βινύλια, μου έχουν λείψει. Χαίρομαι που και εσένα σε βοηθάει πολύ η μουσική
    Θα σου βάλω ν' ακούσεις ένα αγαπημένο μου τραγούδι που σ' έναν από τους στίχους του λέει "γιατί έναν κόσμο χωρίς μουσική δεν μπορείς ούτε να τον φανταστείς"...

Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, είναι και λίγο μεγάλο...

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Κι εγώ αγαπώ τη μουσική, για να ξεφεύγω από αυτά που βασανίζουν τη σκεψη μου, για να ονειρεύομαι αυτά που ποθώ ή με αναβαθμίζουν στη ζωή, για να μου φτιάχνεται κατά τις στιγμές που την ακούω η διάθεση, κι έτσι να μένει μέσα μου έστω κάποια θετική δύναμη, σαν μικρή ένεση αισιοδοξίας.

Τα τελευταία χρόνια τόχω ρίξει κυρίως στην κλασική μουσική απλά για να με ηρεμά. Πριν, άκουγα τραγούδια επιτυχίες επειδή μου άρεσαν αφού μου φτιαχναν τη διάθεση όπως προείπα. Ίσως αυτή η αλλαγή να ναι απόδειξη αλλαγής στη ψυχική μου κατάσταση, δηλαδή ο πόθος για αλλαγή δίδει τη θέση του σε πόθο για ηρεμία σ' αυτό που είμαι κι ο πόθος αλλαγής ελαττώθηκε.
    γιάννης

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά,
    Σ' ευχαριστώ Κύκνε για το τραγούδι Έτσι όπως το λέει ο στίχος ακριβώς... Και θα προσεθετα, όλες τις τέχνες που αγγίζουν την ψυχή μας και μας βοηθάνε να αντέχουμε και να πορευόμαστε στη ζωή...
    Είναι πολύ δύσκολες οι μέρες που ζούμε, δυστοπία είναι η λέξη που μου έρχεται στο νου, ο καπνός στην ατμόσφαιρα είναι αποπνικτικος.
    Hit me with music...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά,
    Σ' ευχαριστώ Κύκνε για το τραγούδι Έτσι όπως το λέει ο στίχος ακριβώς... Και θα προσεθετα, όλες τις τέχνες που αγγίζουν την ψυχή μας και μας βοηθάνε να αντέχουμε και να πορευόμαστε στη ζωή...
    Είναι πολύ δύσκολες οι μέρες που ζούμε, δυστοπία είναι η λέξη που μου έρχεται στο νου, ο καπνός στην ατμόσφαιρα είναι αποπνικτικος.
    Καλημέρα Be happy, να 'σαι καλά!

Έχεις δίκιο και για τις υπόλοιπες τέχνες φυσικά... Ξεχωρίζω την ζωγραφική, μου αρέσει να βλέπω όμορφους πίνακες... Παλιά που είχα πάει στο Λούβρο και στην πινακοθήκη της Φλωρεντίας πέρασα ώρες μέσα θαυμάζοντας κάποιους, μου αρέσουν κυρίως οι ιμπρεσιονιστές ζωγράφοι αλλά και της Αναγέννησης...

Άστα να πάνε... Η κατάσταση είναι δραματική και μ' έχει επιβαρύνει κι αυτή ψυχικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Be happy, να 'σαι καλά!

Έχεις δίκιο και για τις υπόλοιπες τέχνες φυσικά... Ξεχωρίζω την ζωγραφική, μου αρέσει να βλέπω όμορφους πίνακες... Παλιά που είχα πάει στο Λούβρο και στην πινακοθήκη της Φλωρεντίας πέρασα ώρες μέσα θαυμάζοντας κάποιους, μου αρέσουν κυρίως οι ιμπρεσιονιστές ζωγράφοι αλλά και της Αναγέννησης...

Άστα να πάνε... Η κατάσταση είναι δραματική και μ' έχει επιβαρύνει κι αυτή ψυχικά...
    Αυτό για σένα Κύκνε, νομίζω σου αρέσουν και οι δύο! Να φύγουν οι στεναχώριες...

https://youtu.be/XD2yMMBqmWY
    Hit me with music...

Senior Member
    Αυτό για σένα Κύκνε, νομίζω σου αρέσουν και οι δύο! Να φύγουν οι στεναχώριες...

https://youtu.be/XD2yMMBqmWY
    Το ακούω, σ' ευχαριστώ πολύ! ♥ Πιο μέσα δεν θα μπορούσες να πέσεις! Υπέροχη συνεργασία και συνδυασμός...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το ακούω, σ' ευχαριστώ πολύ! ♥ Πιο μέσα δεν θα μπορούσες να πέσεις! Υπέροχη συνεργασία και συνδυασμός...
    <3 Είναι φανταστικοί και οι δύο, φαίνεται ότι το χαίρονται με την ψυχή τους αυτό το live, αυτή την μοναδική στιγμή μαζί με τον κόσμο!
    Hit me with music...

Φτάνει ένας σου κάνει τη ζημιά. Οπουδήποτε, σε οτιδήποτε. Είτε ψυχολογικό τραύμα θα σ' αφήσει είτε άσχημη φήμη ακόμα κι αν ειλικρινά δεν έχεις κάνει τίποτα. Συνήθως και τα δυο ταυτόχρονα. Θα υποφέρεις μια ζωή. Θα πρέπει να παλέψεις κυριολεκτικά να φέρεις τον ουρανό ανάποδα. Σε τέτοιο βαθμό. Διότι κανείς δε θα σε πιστέψει, όλοι σχημάτισαν την εικόνα μ αυτό που άκουσαν ή μ αυτό που βλεπουν στο πρόσωπο σου λόγω αυτού που σου καναν. Ο καθένας θα σε προσεγγίζει με προκατάληψη. Η ζημιά βασικά σου έμεινε.
    γιάννης

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις την ανθρώπινη ηλιθιότητα είναι να την αποφύγεις εξαρχής...Το λέω αυτό με αφορμή μια συζήτηση που είχα με κάποιους που νόμιζαν ότι θα υπάρχει το 666 στις νέες ταυτότητες και ότι θα προσκυνήσει τον Αντίχριστο όποιος την πάρει.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Η δουλεια ειναι τελεια τραβηξτε σε δυο τρεισ μερεσ

Senior Member
    ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΛΕΝΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Ο ΑΔΑΜ ΗΤΑΝ ΠΕΥΚΟ ΚΙ Η ΕΥΑ ΘΑΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΙ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ; ΤΑ ΜΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ; ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ Κ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ