Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 143
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 143 of 354 FirstFirst ... 4393133141142143144145153193243 ... LastLast
Results 2,131 to 2,145 of 5297
    biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Να μη ξεχνάμε και τα ζωα έξω, στο κρύο.
    Διάβασα το θέμα που είχες ανοίξει " Ο αλλος εαυτος, που ποτέ δεν γίναμε ένα" και είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που γράφεις. Σε πολλά σημεία βλέπω εμένα. Δεν μπορώ να σχολιάσω στο θέμα σου, ελπίζω εδώ να το δεις.
    Καλημέρα Γιωργηη, σε διαβαζω κι εγω σε θεματα που σχολιαζεις κ τα συναισθηματα ειναι αμοιβαια.
    Τα ζωακια ειναι κ αυτα ψυχουλες, απο λιγο ολοι να βοηθαμε θα αλλαξουν πολλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Να μη ξεχνάμε και τα ζωα έξω, στο κρύο.
    Διάβασα το θέμα που είχες ανοίξει " Ο αλλος εαυτος, που ποτέ δεν γίναμε ένα" και είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που γράφεις. Σε πολλά σημεία βλέπω εμένα. Δεν μπορώ να σχολιάσω στο θέμα σου, ελπίζω εδώ να το δεις.
    Συμφωνώ, εννοείται πως φροντίζουμε και για τα ζώα... Γενικά στην περιοχή μου υπάρχουν άνθρωποι που τα φροντίζουν κι εγώ μέσα σ' αυτά, έχουμε σπιτάκια για να μπαίνουν το χειμώνα και τα ταϊζουμε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

biscochicco
    Guest
    σκεφτομαι οτι οι ανθρωποι φευγουν απο το χωριο, το χωριο δυσκολα φευγει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Συμφωνώ, εννοείται πως φροντίζουμε και για τα ζώα... Γενικά στην περιοχή μου υπάρχουν άνθρωποι που τα φροντίζουν κι εγώ μέσα σ' αυτά, έχουμε σπιτάκια για να μπαίνουν το χειμώνα και τα ταϊζουμε...
    Δεν είχα αμφιβολία για σένα. Ξέρω ότι αγαπάς τα ζωα και πως κάνεις ό,τι μπορείς για να ειναι καλά..

Junior Member
    Καλημέρα παιδιά, σκέφτομαι πως ακόμα μια μέρα ξύπνησα με κακή διάθεση , άγχος, ιδεοληψίες που προσπαθώ να τις πετάξω από το παράθυρο αλλά δεν τα καταφέρνω με επιτυχία ������������και παράλληλα αυτόν τον περίεργο πόνο στον αυχένα που υποψιάζομαι ότι είναι από το πολύ στρες.. νιώθω σαν να είμαι τσίτα και στον ύπνο ακόμα.

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by Stauroula View Post
    Καλημέρα παιδιά, σκέφτομαι πως ακόμα μια μέρα ξύπνησα με κακή διάθεση , άγχος, ιδεοληψίες που προσπαθώ να τις πετάξω από το παράθυρο αλλά δεν τα καταφέρνω με επιτυχία ������������και παράλληλα αυτόν τον περίεργο πόνο στον αυχένα που υποψιάζομαι ότι είναι από το πολύ στρες.. νιώθω σαν να είμαι τσίτα και στον ύπνο ακόμα.
    καλημερα Σταυρουλα, σκεψου τη εκανες χθες που μπορει να πυροδοτησε αυτη την κακη διαθεση, μηπως ηπιες ενα καφερακι ακομα ή ποτο το βραδυ? συνηθως μετα απο αυτα εγω ξυπναω στη τσιτα. σκεφτηκες μηπως καταστροφολογικα χθες πριν κοιμηθεις γιατι κι αυτο επιρρεαζει. Προσπαθησε να βαλεις τον εαυτο σου σε ανετες και κατευναστικες καταστασεις για να ηρεμησεις, μια μερα ειναι θα περασει, αυριο θα εχεις παλι την ευκαιρια να ξυπνησεις ευδιαθετη, εστω και χαλαρη με λιγους υποτονους μαυριλας.

Quote Originally Posted by elis View Post
    Ιωάννη έχω γνωρίσει ανθρώπους που πραγματικά κόβει το μυαλό τους κ είμαι κάπου στη μέση ψυχολογικά έχω άγχος κ μελαγχολία με παρανοικα χαρακτηριστικά αλλά είμαι πολύ σκληρός έχω γίνει πέτρα πλέον αν με δεις θα καταλάβεις ότι δεν είμαι τίποτα είμαι 48 ρώτα να μάθεις το φμπ να με δεις απλά είμαι της πιάτσας παιδί από μικρός κατά τα άλλα χοντρός γερός αλλά το μυαλό αλφαδι μόνο το μυαλό αλφαδι
    πες το αν θες σε προσωπικό μήνυμα...
    γιάννης

Junior Member
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    καλημερα Σταυρουλα, σκεψου τη εκανες χθες που μπορει να πυροδοτησε αυτη την κακη διαθεση, μηπως ηπιες ενα καφερακι ακομα ή ποτο το βραδυ? συνηθως μετα απο αυτα εγω ξυπναω στη τσιτα. σκεφτηκες μηπως καταστροφολογικα χθες πριν κοιμηθεις γιατι κι αυτο επιρρεαζει. Προσπαθησε να βαλεις τον εαυτο σου σε ανετες και κατευναστικες καταστασεις για να ηρεμησεις, μια μερα ειναι θα περασει, αυριο θα εχεις παλι την ευκαιρια να ξυπνησεις ευδιαθετη, εστω και χαλαρη με λιγους υποτονους μαυριλας.
    Ευχαριστώ για την απάντηση, όχι δυστυχώς δεν πίνω καφέ ούτε αλκοόλ και λέω δυστυχώς γιατί θα είχα και κάπου να το ρίξω.
    Είμαι στην 45 μέρα με λαντοζ τών 20 και δεν έρχεται αυτή η πολυπόθητη στιγμή ηρεμίας ίσως δεν έφτασε στο πικ του ακόμα το φάρμακο η δεν μου ταιριάζει...μόνο από το απόγευμα μέχρι το βράδυ νιώθω νορμάλ όλες τις υπόλοιπες ώρες βιώνω θριλερακι με τις ιδεοληψίες που έχω αυτή την. φορά.
    Υπόψην είναι η δεύτερη φορά με θεραπεία. Η πρώτη φορά προ 4 ετών ήταν πολύ light είχα μόνο μια ιδεοληψία και κακή διάθεση λόγου αυτής....αυτή την φορά είναι τραγική η κατάσταση ,ιδεοληψίες που θυμίζουν ψύχωση αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά όσο μπορώ.γιατι είναι τόσο δυνατές οι άτιμες ......λέω στον εαυτό μου κάνει υπομονή Σταυρουλάκι δεν γίνεται να μπαίνεις σε ψύχωση την μισή μέρα και την άλλη μισή να καθαρίζει ο εγκέφαλος και να είσαι σε πιο κομπλέ κατάσταση.......
    Σας ζαλίζω και ζητώ συγνώμη αλλά εδώ στο μέρος που έχω παντρευτεί δεν έχω κάνει γνωριμίες και δεν έχω έναν άνθρωπο να πω 5 κουβέντες ....

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι όταν βαλτώνεις στην υπερσκέψη και έχεις έγνοιες που σε βαραίνουνμια απλή βόλτα έξω μπορεί να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο.
    Πήγα το απόγευμα μέχρι την πλατεία του Νεου Ηρακλείου και ήπια μια μπύρα χαζεύοντας τον κόσμο...Το αρχικό άγχος υποχώρησε,και δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι.
    Για έξω είναι γεννημένος ο άνθρωπος...Μόνο για φαί και ύπνο το σπίτι...Αλλά ποιος το κάνει?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Junior Member
    Έχεις δίκιο , ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για έξω αλλά όπως λες ποιός το κάνει...όταν δεν έχεις διάθεση για τα βασικά πως να φτάσεις στα περαιτέρω.
    Διαβάζω περίπου τρία χρόνια το συγκεκριμένο φόρουμ, πρόσφατα έγινα μέλος. Θέλησα να επικοινωνήσω το πρόβλημα μου με άλλους ανθρώπους που έχουν παρόμοια θέματα για να μην νιώθω μόνη ούτε εγώ αλλά ούτε και αυτοί, να λέμε ο ένας στον άλλο μια καλή κουβέντα και ένα προχώρα το χεις...και να παίρνει η ψυχή μας λίγο αέρα.
    Εσας τι σας βασανίζει Yoco choco και biscochicco ? Αν θέλετε απαντάτε βέβαια...

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by Stauroula View Post
    Έχεις δίκιο , ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος για έξω αλλά όπως λες ποιός το κάνει...όταν δεν έχεις διάθεση για τα βασικά πως να φτάσεις στα περαιτέρω.
    Διαβάζω περίπου τρία χρόνια το συγκεκριμένο φόρουμ, πρόσφατα έγινα μέλος. Θέλησα να επικοινωνήσω το πρόβλημα μου με άλλους ανθρώπους που έχουν παρόμοια θέματα για να μην νιώθω μόνη ούτε εγώ αλλά ούτε και αυτοί, να λέμε ο ένας στον άλλο μια καλή κουβέντα και ένα προχώρα το χεις...και να παίρνει η ψυχή μας λίγο αέρα.
    Εσας τι σας βασανίζει Yoco choco και biscochicco ? Αν θέλετε απαντάτε βέβαια...
    καλημερα Σταυρουλα
    εμενα με βασανιζει η αναβλητικοτη και η απαθεια που νιωθω αυτο το καιρο για πραγματα που καποτε μπορει να με ευχαριστουσαν αλλα μπορει να συμβαινει επειδη αλλαξα σαν χαρακτηρας απο δουλειες δυσκολιες και πολλα αλλα. Λιγο δηλαδη ψαχνω να βρω την ταυτοτητα μου σε πραγματα που μπορει να με ευχαριστησουν, ευτυχως απο την καταθλιψη και το αισθημα κενου εχω βγει μετα απο αγωγη βεβαια. Τωρα ειμαι στην επανενταξη χωρις αγωγες. Σταυρουλα, ελπιζω σημερα να σε βρισκω πιο ευδιαθετη με ενεργεια. οντως εχετε δικιο για το εξω, χθες βγηκα το απογευμα μετααα απο 3 μηνες που ειχα να βγω σε μαγαζι για εξοδο. Απο το πρωι το ειχα σαν αγγαρεια στο μυαλο μου, με το που ειδα την φιλη μου που ειχα να την δω και 6 μηνες ολα σαν να ηταν τα ιδια, σα να μη περασε μια μερα αλλα και αυτο εμενα με μπερδευει ακομα, πως γινεται να μην εχω ορεξη και μετα να μη θελω να γυρισω οπως ειπε και ο Τσοκο. Με βγαζει απο την απαθεια που εχω βρει μια σιγουρια αφου λογο της οριακης φοβαμαι λιγο τα εντονα συναισθηματα

Senior Member
    Καταλάβατε τώρα τι είχε γίνει πάρτε τα παπαρια μου τώρα 2 φορές το ίδιο

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καταλάβατε τώρα τι είχε γίνει πάρτε τα παπαρια μου τώρα 2 φορές το ίδιο
    Ελιςςςςς, καλημερα ( στο μυαλο μου σε εχω σαν το μπαμπαστρουφ του φορουμ κι εμεις τα στρουμφακια σου :P)
    Ποιος σε εκνευρισε μεσιμεριατικα? δεν μαγιρεψε η γυναικα για μεσιμερι?

Senior Member
    Τίποτα νόμιζα ότι κάτι έχω αλλά τελικά καλά είμαι φρεσκότατος μαλακασ όπως πάντα

Senior Member
    Κατάλαβα τι παίζει με τη χώρα υπάρχει η θεραπεία του 90 μέχρι το 2004 κ υπάρχει κ η σημερινή εγώ ΤΙΣ έβγαλα κ ΤΙΣ δύο αν είναι δουλειά αυτό το πράγμα αν μάθετε την αλήθεια δε σασ βλέπω καλά