Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 148
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 148 of 371 FirstFirst ... 4898138146147148149150158198248 ... LastLast
Results 2,206 to 2,220 of 5560
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση σπουργιτι

Δεν το βάζω κάτω η αλήθεια είναι ότι έχω προοδεύσει αυτά τα τρία χρόνια αλλά όχι όσο θα ήθελα, δλδ να μην έχω άγχος π.χ για ένα ποτό η να γνωρίσω μια κοπέλα η να πάω σινεμά, αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να κάνω ακόμη λόγω άγχους.
    Τώρα εντάξει ο επόμενος στόχος μου είναι να φτάσω 80 κιλά, νομίζω και αυτό θα με βοηθήσει και με την αυτοπεποίθηση.
    Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου οπότε ότι και να πω περισσεύει. 80 κιλά? Λιγα δεν είναι?

Senior Member
    μια φορά το χρόνο για την αγωγή όλου του χρόνου;

η κρίση άγχους είναι διαφορετική ανα περίπτωση εκτιμώ, εμένα συνήθως με πιάνει ένα πάγωμα, πότε δεν μπορώ να ανασάνω, πότε ταχυπαλμία, και αποπροσωποποίηση ίσως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου οπότε ότι και να πω περισσεύει. 80 κιλά? Λιγα δεν είναι?

Είμαι 1,80 οπότε μου βγάζει ότι το φυσιολογικό βάρος μου είναι 80 κιλά.
    Έλεγα να πάω 80 για να βάλω και μερικά μυϊκά μετά.
    Θα δείξει μπορεί να σταματήσω και πιο πάνω στα κιλά άμα μου κάθονται καλά και δεν κουράζομαι και δεν φαίνεται μπροστουρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    μια φορά το χρόνο για την αγωγή όλου του χρόνου;

η κρίση άγχους είναι διαφορετική ανα περίπτωση εκτιμώ, εμένα συνήθως με πιάνει ένα πάγωμα, πότε δεν μπορώ να ανασάνω, πότε ταχυπαλμία, και αποπροσωποποίηση ίσως.
    Ε ουσιαστικά για να δει που βρίσκομαι πάω, αλλά νομίζω πως δεν με θυμάται, γιατί δεν πάω τακτικά.
    Οπότε ίσως και να παίρνω αγωγή λάθος, δεν ξέρω.
    Την αγωγή έχω βρει φαρμακείο που μου την δίνει χωρίς χαρτί, απλά τους είχα πάει στην αρχή.

Και εγώ έχω κρίση άγχους τότε και ταχυκαρδίες με πιάνουν και παγωμαρα και άλλα.
    Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό. Το ξερω.
    Εύχομαι περαστικό να είναι.

Senior Member
    ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ Κ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΓΩ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΚΑΦΕ Κ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ

Senior Member
    Πω πω φίλε, έμπλεξαν και τον 16χρονο αδερφό του 18χρονου ώστε να εμπλέξουν ΚΑΙ τους γονείς για εποπτεία ανηλίκου κι έτσι να του καταστρέψουν την οικογένεια. Μιλάμε για φοβερό δόλο!
    Γουρουνάκια δεν θα σας λυπηθώ ποτέ.

Senior Member

Thumbs up

https://www.youtube.com/watch?v=F6Y2pL8Rbrw παραπολυ δυνατο η βαση των παντων οσον ζουμε κι το πως γινομαστε μεγαλώνοντας .
    Last edited by asperger39; 15-12-2023 at 16:45.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Άσπεργερ πες το με δικά σου λόγια δεν μπορώ να βλέπω βίντεο λόγω κούρασης.

Senior Member
    Και να σου πω κάτι, κι εγώ κι εσύ περάσαμε δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά ούτε κακοποιητές γίναμε ούτε βιάστριες ούτε δολοφόνοι ούτε ούτε ούτε ούτε. Δεν λέω πως δεν παίζει ρόλο η οικογένεια μα ένα μεγάλο μερίδιο το έχει η ίδια η κοινωνία και ο ίδιος μας ο εαυτός. Πώς σκεφτόμαστε αν σκεφτόμαστε. Πως επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες. κ.ά.

Senior Member
    Ενώ εμείς χαρλευ περάσαμε ζάχαρη εμάς τότε θα μπαίναν οι Τούρκοι κ κάποιους είχαν πει να μασ δώσουν ναρκωτικά οι γονείς μασ για να δουλεύουμε τότε δε μασ υπολόγιζαν καθόλου σαν ανθρώπους γινόταν το μαλιοβρασι πάλι κινδύνευε το κράτος κ μασ δώσανε ναρκωτικά για να δουλεύουμε μετά Στράτο τα ίδια τι περιμένεις να γίνουμε άνθρωποι

Senior Member
    Εγώ δουλεύω από τα 13 κι είμαι 42 ο πατέρας μου με έλεγε σε πέρασα πρόγραμμα μαλακιεσ ένα κάρο τι περίμενες να γίνουμε

Senior Member
    ολα παιζουν ρολο κι φυσικα σε τι κοσμο ζουμε κι ο κοσμος μας ειναι πια ΑΝΑΠΟΔΟς οπως λεει κι ενας πολυ σοφος αντρας που λεγετε βαθιωτης !!
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Αφού δεν το λέει ο δε******ωτης πάλι καλά

Senior Member
    Ξαναλέω το 90 είχε σωθεί μια εν άγνοια μου κ με βάλανε εν άγνοια μου να βγάλω θεραπείες πολεμοσ κλπ τώρα ξανάγινε το ίδιο για μένα δεν είναι κάτι τότε είχε -85 το κοντέρ τώρα πήγε-150 ο στρατηγοσ ο παλιός το αρνείται οι θεραπείες που είχαν ήταν από το 90 αυτή τη θεραπεία έχει η μαφία από το 90 τώρα βγήκε καινούρια

Senior Member
    Μαλακές παρατραβηξε το αστείο και το 90 τα ίδια έγιναν πάνω κάτω