Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 170
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 170 of 358 FirstFirst ... 70120160168169170171172180220270 ... LastLast
Results 2,536 to 2,550 of 5369
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Пως και ετσι;
    Για να βαρεθείς τη ζωή δεν χρειάζεται να γίνει κάτι. Όταν δεν έχεις τίποτα να περιμένεις και να ελπίζεις, είναι εύκολο να πάρεις μια απόφαση. "Ήταν ατύχημα"θα έλεγαν... Τώρα είναι της μόδας οι γυναικοκτονιες, παλιότερα στην οικονομική κρίση οι αυτοκτονίες , κανείς όμως δεν σκέφτηκε τι κρύβεται πίσω από ένα ατύχημα, πόσο αθώο είναι...
    Εγώ τότε ήμουν σε φάση να πάρω το πτυχίο και μετά τι να έκανα? Αν θυμάμαι καλά τότε είχαν αρχίσει να χτυπούν τα πρώτα καμπανάκια για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας. Τότε δεν είχαμε εύκολη πρόσβαση στο ίντερνετ ούτε ενημέρωση.
    το ΕΣΡ έριχνε πρόστιμα για διάφορα θέματα π.χ φραπελια, γκέι φιλί σε σίριαλ, για εκμετάλλευση ανθρώπων επειδή ήταν διαφορετικοί και τόλμησαν να βγουν στην τηλεόραση, για ψυχολογικά δεν άκουγες τίποτα... Τότε η μοναδική πηγή πληροφόρησης ήταν η τηλεόραση.
    Επικρατούσε μια μονόπλευρη άποψη σε όλα τα θέματα. Άκουγες μόνο για τον καλό μαθητή, τον φοιτητή που παίρνει υποχρεωτικά πτυχίο, για καλές παραδοσιακές δουλειές, τον σωστό οικογενειάρχη. Όλα τα διαφορετικά ήταν στο περιθώριο. Υπήρχε μια πίεση πως πρέπει να είμαι σωστός και να κυνηγάω μια ζωή την επιτυχία, τουλάχιστον μέχρι εκείνη την ημέρα που αποφάσισα πως τη ζωή την παίρνουμε στην πλάκα και φροντίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι όπως εμείς το ορίζουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Για να βαρεθείς τη ζωή δεν χρειάζεται να γίνει κάτι. Όταν δεν έχεις τίποτα να περιμένεις και να ελπίζεις, είναι εύκολο να πάρεις μια απόφαση. "Ήταν ατύχημα"θα έλεγαν... Τώρα είναι της μόδας οι γυναικοκτονιες, παλιότερα στην οικονομική κρίση οι αυτοκτονίες , κανείς όμως δεν σκέφτηκε τι κρύβεται πίσω από ένα ατύχημα, πόσο αθώο είναι...
    Εγώ τότε ήμουν σε φάση να πάρω το πτυχίο και μετά τι να έκανα? Αν θυμάμαι καλά τότε είχαν αρχίσει να χτυπούν τα πρώτα καμπανάκια για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας. Τότε δεν είχαμε εύκολη πρόσβαση στο ίντερνετ ούτε ενημέρωση.
    το ΕΣΡ έριχνε πρόστιμα για διάφορα θέματα π.χ φραπελια, γκέι φιλί σε σίριαλ, για εκμετάλλευση ανθρώπων επειδή ήταν διαφορετικοί και τόλμησαν να βγουν στην τηλεόραση, για ψυχολογικά δεν άκουγες τίποτα... Τότε η μοναδική πηγή πληροφόρησης ήταν η τηλεόραση.
    Επικρατούσε μια μονόπλευρη άποψη σε όλα τα θέματα. Άκουγες μόνο για τον καλό μαθητή, τον φοιτητή που παίρνει υποχρεωτικά πτυχίο, για καλές παραδοσιακές δουλειές, τον σωστό οικογενειάρχη. Όλα τα διαφορετικά ήταν στο περιθώριο. Υπήρχε μια πίεση πως πρέπει να είμαι σωστός και να κυνηγάω μια ζωή την επιτυχία, τουλάχιστον μέχρι εκείνη την ημέρα που αποφάσισα πως τη ζωή την παίρνουμε στην πλάκα και φροντίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι όπως εμείς το ορίζουμε.
    Μια χαρα ηταν το ιντερνετ, ηταν η εποχη των φορα, ΜπλογκΘεα ηταν το μεγαλυτερο και ηταν για πειρατικο υλικο, ολοι παιζαμε Τραβιαν, το κερατο επεφτε συνεφο και ενα παλικαρι απο την Σαντορινη πηγε το κεφαλι τις γυναικας του βολτα στη πλατεια. Δεν εχει αλλαξει τπτ φιλε μου, μονο τα κινητα ειναι μεγαλυτερα, τα πιτσιρικια μεγαλωσαν και εμεις γερασαμε χαχαχα

Senior Member
    Ξαναλέω που δούλεψα
    Αγροτησ
    Τηλεφωνητής στο 131
    Ανταλλακτικά μηχανών
    Ηλεκτρολόγος σε έργο
    Ηλεκτρονικός σε ζυγαριές
    Στρατός
    Αγροτησ έως σήμερα

Senior Member
    Εγώ λέω ότι δεν έκανα καμία χοντρή πατάτα αλλά και να έκανα κάνω τον σοφρονισμο μου δηλαδή δουλεύω από το 1995 έως σήμερα λεφτά που περάσανε από το χέρια μου αφήστε το είστε ευαίσθητοι

Senior Member
    Εγώ νοικοκύρης δεν είμαι καπνίζω κ πίνω καφέδες άμα μιλήσετε με νοικοκύρη θα νομίζετε ότι σασ κάνω πλάκα

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι απόψε είναι ένα πολύ μοναχικό βράδυ... Μόνο η μουσική μου κρατάει συντροφιά... Νιώθω τόσο άσχημα που σκέφτομαι να ξαπλώσω από τώρα μήπως κι αποκοιμηθώ και δεν αισθάνομαι ότι δεν νοιάζεται κανείς...

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    γεια φιλαρακι τι να κανεις κι εσυ ??? με τοση κακια που εχει ο κοσμος που να γύρεις να βρεις μια ζεστή αγκαλια εναν ανθρωπο να σου πει σε καταλαβαίνω . να σε στηριξει οταν σε επιτίθενται οι αλλοι γιατι τολμας να εχεις αλλη γνωμη σε κατι .

https://www.youtube.com/watch?v=fCdyYVrKtDg
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    γεια φιλαρακι τι να κανεις κι εσυ ??? με τοση κακια που εχει ο κοσμος που να γύρεις να βρεις μια ζεστή αγκαλια εναν ανθρωπο να σου πει σε καταλαβαίνω .

https://www.youtube.com/watch?v=fCdyYVrKtDg
    Άστα να πάνε... Με βλέπω να παίρνω τα βραδινά μου χάπια νωρίς και να την πέφτω για ύπνο...
    Ωραίο το τραγούδι!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    κι εσυ περνας το δικο σου λουκι ακου τραγούδια βοηθαν να ξεφύγεις απ οσα σε πονανε .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι ότι απόψε είναι ένα πολύ μοναχικό βράδυ... Μόνο η μουσική μου κρατάει συντροφιά... Νιώθω τόσο άσχημα που σκέφτομαι να ξαπλώσω από τώρα μήπως κι αποκοιμηθώ και δεν αισθάνομαι ότι δεν νοιάζεται κανείς...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Άστα να πάνε... Με βλέπω να παίρνω τα βραδινά μου χάπια νωρίς και να την πέφτω για ύπνο...
    Ωραίο το τραγούδι!
    Υπάρχει και η λύση να παίρνεις τους δρόμους , μες στον αστεριών τη γειτονιά . Βέβαια στις μέρες μας υπάρχει φόβος.

https://youtu.be/7hjzQ8jrr70?si=oFGBykFDU3jvlQeC

Senior Member
    η αγαπη κι ο σεβασμος ακομα κι τα ψαρια κανει ημερα στον άνθρωπο που τους δειχνει καλοσύνη.

https://www.youtube.com/shorts/Sqwr9tw1a1w

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Καλημέρα Βασίλη...

Σ' ευχαριστώ για το βίντεο, δίνει μια νότα αισιοδοξίας μέσα στη μαυρίλα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Υπάρχει και η λύση να παίρνεις τους δρόμους , μες στον αστεριών τη γειτονιά . Βέβαια στις μέρες μας υπάρχει φόβος.

https://youtu.be/7hjzQ8jrr70?si=oFGBykFDU3jvlQeC
    Καλημέρα ΑΧΒΑΧ...

Ναι, υπάρχει όντως φόβος και κίνδυνος ειδικά αν είσαι γυναίκα...

Πολύ ωραίο το κομμάτι! ♥

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    η αγαπη κι ο σεβασμος ακομα κι τα ψαρια κανει ημερα στον άνθρωπο που τους δειχνει καλοσύνη.

https://www.youtube.com/shorts/Sqwr9tw1a1w
    Καλημέρα Άσπεργκερ...

Συγκινήθηκα με το βιντεάκι ♥

Όμως φαντάζεσαι, όντως έπεσα για ύπνο νωρίς χθες για να μην σκέφτομαι τίποτα... Τα τραγούδια βοηθάνε αλλά ως ένα βαθμό, δεν σου παίρνουν όλο τον πόνο...