Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 172
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 172 of 358 FirstFirst ... 72122162170171172173174182222272 ... LastLast
Results 2,566 to 2,580 of 5360
    Senior Member
    ευτυχως εκλεισε για λιγο το φορουμ, εξαρτηση εχει γινει για καποιους

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mixedgirl View Post
    ευτυχως εκλεισε για λιγο το φορουμ, εξαρτηση εχει γινει για καποιους
    Ναι ρε συ, οταν βαρεθεις και αυτο το λογαριασμο φανταζομαι θα κλεισεις φορουμ παλι να κανεις καινουργιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ναι ρε συ, οταν βαρεθεις και αυτο το λογαριασμο φανταζομαι θα κλεισεις φορουμ παλι να κανεις καινουργιο.
    Χαχαχααχα ☺️☺️

Senior Member
    https://www.youtube.com/shorts/RSskbaJdEPM ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ !!
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    από τα τραγούδια που γράφει, φαίνεται να έχει κάτι που δεν θέλει να φαίνεται. αν με νοάς. δηλαδη σα να βαριέται να είναι σοβαρός. ειδικά στα παρατράγουδα ήταν κούκουρούκου που έγραφε τραγούδια γελοιοποιώντας άλλους ανθρώπους που γινόντουσαν βάιραλ. αλλά. ήταν επιλογή του. και λάθος. όμως έχει γράψει στίχους που λέει και το ρητό "ό,τι έχω ζήσει, τό'χει πει η Βίσση!"
    δεν αμφιβάλω δηλαδή ότι το βιβλίο του δεν είναι σαν τη περσόνα που πλασάρει.

σκέφτομαι πως δεν αξίζω ούτε λύπηση ούτε ελεημοσύνη.
    Εσύ θα το διαβάσεις user;
    Οσο για το αν αξίζεις λύπηση και ελεημοσύνη όντως δεν αξίζεις. Είσαι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος. Ϊσως να έλεγες ότι αξίζεις βοήθεια όχι αυτές τις φτηνές λέξεις... Φυσικά και δεν τις αξίζεις>

Senior Member
    https://www.youtube.com/shorts/hChUx5YBxzY ακομα κι τα πιο τρομερα θεριά με την αγάπη ναι γινοντε αρνάκια .

Senior Member
    δεν θα το αγόραζα να το έχω στην βιβλιοθήκη μου, ίσως να το δανειζόμουν από μια βιβλιοθήκη. ναι.

Senior Member
    Από που αντλεί υπαρξιακή ορμή η πραγματικότητα?...Από την βία?...Απο τον καταναγκασμό?...Ή από μια αγαθή προαίρεση και ενεργητική αυτοδιάθεση?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    από τα τραγούδια που γράφει, φαίνεται να έχει κάτι που δεν θέλει να φαίνεται. αν με νοάς. δηλαδη σα να βαριέται να είναι σοβαρός. ειδικά στα παρατράγουδα ήταν κούκουρούκου που έγραφε τραγούδια γελοιοποιώντας άλλους ανθρώπους που γινόντουσαν βάιραλ. αλλά. ήταν επιλογή του.
    Μπέρδεψες τις εκπομπές!!! Στα παρατράγουδα πήγαιναν γνωστοί τραγουδιστές με κανονικά τραγούδια. Οι άνθρωποι που πήγαιναν έλεγαν τις ιστορίες τους.
    Σε νυχτερινή εκπομπή η Αννίτα έδινε ευκαιρία σε ανθρώπους να ζήσουν το όνειρο να τραγουδήσουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους! Τα τραγούδια έκαναν επιτυχία και την άξιζαν δεν ήταν σαν τις σύγχρονες βλακείες . Τα ταλέντα της γουσταραν να περάσουν καλά και είχαν το δικαίωμα να βγουν στην τηλεόραση. Λες και τα υπόλοιπα κανάλια είχαν ποιότητα.... οι στίχοι δεν προκαλούσαν βία είχαν επίπεδο και ήταν καθαρά ψυχαγωγικά. Ντου από παντού, έξω από τα δόντια, Λος τσιγκανερος, Βας Βας ο Παρασκευάς, οι πάντα νέοι, η μαύρη, που είναι ο Βάγκνερ, ο εραστής σου, το θέλω πολύ, πρέπει να κόψεις τα ναρκωτικά, φέρτε το πριόνι. Γελοίοι είναι όσοι τους κοροϊδεύουν από ζήλια τα "διαίτερα" ταλέντα έχουν το δικαίωμα να προβληθούν και να μην είναι κλειδωμένα στο σπίτι. Γιατί να τρώνε πόρτα από παντού?
    Τότε για να γίνεις βαιραλ ήταν δύσκολο δεν υπήρχε προώθηση με κοινωνικά δίκτυα μόνο YouTube και σε μια εποχή που δεν ήξεραν ούτε οι νέοι να μπαίνουν στο ίντερνετ!!!

Senior Member
    δεν θα το αγόραζα να το έχω στην βιβλιοθήκη μου, ίσως να το δανειζόμουν από μια βιβλιοθήκη. ναι.
    Κάποιος μου είπε ότι αν ήταν όντως αντισυμβατικός θα διέθετε το βιβλίο του δωρεάν σε pdf στο ίντερνετ πχ όπως ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου την "Επώνυμη" - άλλος αγαπημένος και άλλο αγαπημένο βιβλίο που όντως το έχει παραθέσει για όλους δημόσια- ... Δηλαδή ο Χατζηστεφάνου είναι συνεπής με τις ιδέες του ενώ ο Νίκος Καρβέλας όχι εφόσον τις πουλάει πάντα
    Τουλάχιστον έχει κάτι να πει σε σχέση με άλλα ξεκούδουνα της ελληνικής λογοτεχνίας να το πω... διανόησης να το πω...
    Κάτι λέει τέλος πάντων νομίζω. Και του το δίνω.

Senior Member
    Άκουσα ότι πεταλωνετε ΤΙΣ μύγες αν ζήσω κι άλλο θα πεταλωνετε τον ψιλο ανάποδα να ξέρετε

Senior Member
    σε pdf θα το διάβαζα αμέ!

ο ταμπάκης και ο Παρασκευάς που λες έχουν μια ιστορία από πίσω που δικαιολογεί τις κατηγορίες για εκμετάλευση. άκουσα πρόσφατα το περιστατικό ταμπάκης- πάνια όπου μιλούσε με την κανονική του φωνή ξερω γω τί και η Ανίτα τον ήθελε με την άλλη και τον προσέβαλε. απο όσα ξέρω η θεωρία εκμετάλευσης ευσταθεί. μπορεί να είναι απλά φήμες και να κολλάμε εκεί.

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=gM6-KIlH1J8 τωρα λυγουριαζομε νοστημουδια χεχεχε

Senior Member
    σε pdf θα το διάβαζα αμέ!

ο ταμπάκης και ο Παρασκευάς που λες έχουν μια ιστορία από πίσω που δικαιολογεί τις κατηγορίες για εκμετάλευση. άκουσα πρόσφατα το περιστατικό ταμπάκης- πάνια όπου μιλούσε με την κανονική του φωνή ξερω γω τί και η Ανίτα τον ήθελε με την άλλη και τον προσέβαλε. απο όσα ξέρω η θεωρία εκμετάλευσης ευσταθεί. μπορεί να είναι απλά φήμες και να κολλάμε εκεί.
    Εκμετάλλευση υπάρχει παντού. Η Αννίτα βοηθούσε ιδιαίτερα ταλέντα και με το θέατρο του παραλόγου. Τους χρησιμοποιούσε για να έχει τηλεθέαση και χρήματα ήταν κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό. Σε άλλες εκπομπές τους κορόιδευαν τύπου Αλ τσαντίρι. Το ΕΣΡ και οι ανταγωνιστές την κυνηγούσαν με πρόστιμα για εκμετάλλευση αλλά τα ταλέντα της είχαν έσοδα και δόξα είχαν αναγνωρισιμότητα. Κάνεις δεν θα τους έδινε ευκαιρία από παντού θα έτρωγαν πόρτα όλοι έχουν δικαίωμα να κυνηγήσουν το όνειρο. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν και δεν πρέπει να ζούν κλειδωμένοι στο σπίτι.
    Υπήρχε και γυναίκα με άσχημα δόντια αλλά όταν έβαλε κανονικά έγινε σαν όλες τι να την κάνει? Προσβολές υπάρχουν παντού σε εκπομπές, στο θέατρο, στο ραδιόφωνο ακόμα και σε πασίγνωστους ηθοποιούς και τραγουδιστές. Ακόμα και εδώ στο φόρουμ κάποιοι γράφουν πως τους κοροϊδεύουν και είναι απομονωμένοι από συναδέλφους, συμμαθητές και από την γειτονιά τους.

Senior Member
    κατα την γνωμη μου και μόνο, δεν θέλω να προβάλεται ως αντικείμενο ένας άνθρωπος που δεν έχει αντίληψη την δεδομένη στιγμή ότι είναι αντικείμενο.
    πχ στου σεφερλή τις παραστάσεις, οι ηθοποιοί που γελοιοποιούνται το κάνουν εις γνώση τους. πχ ο καπετάνιος που ξεχνάει τα λόγια ως γέρος, η αρετη πωςτηλένε που έχει παραπάνω κιλά από τον σεφερλή, υπογράφουν συνειδητα.
    εκεί είναι που διαφωνώ στη συνέναιση ή μη. αν υπάρχει συνέναιση ιτς οκ!