Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 205
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 205 of 358 FirstFirst ... 105155195203204205206207215255305 ... LastLast
Results 3,061 to 3,075 of 5369
    Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 12-06-2024 at 14:19.

Senior Member
    Το να ξεκατινιάζεστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων,μπορείτε να κάνετε πιο εποικοδομητικές συζητήσεις εδώ μέσα....άποψή μου!

Senior Member
    Last edited by Aeon; 12-06-2024 at 14:20.

Banned
    Last edited by Aeon; 12-06-2024 at 14:21.

Senior Member
    Ωχ, στον ύπνο της μας έβλεπε, χα χαα

Banned
    Last edited by Aeon; 12-06-2024 at 14:22.

Senior Member
    Αχ, ναι, εγώ η δύστυχη, χα χα. Πήγαινε στη δουλειά, εγώ πίνω καφέ γιατί είμαι ΚΑΙ τεμπέλα. xD

Banned
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Καλά ρε σεις ακόμα τρώγεστε και κάνετε κριτική στις ζωές άλλων που αν σας κλείσουν το φόρουμ θα πεθάνετε από την καταθλιψαρα σας ;

Γυβαικες άντρες τόσα χρόνια εδώ μέσα όλη σας ή ζωή μίζερη χωρίς άντρες εμφανεστατο πλέον παιδιά για μια γυναίκα που ειναξ το νόημα αυτής και ζωή και μιλάτε;

Δεν ειναι το μιλάτε τα πιστεύεται κιόλας ρε σει και είστε ευτυχισμένοι στην τοξικότητα σας ..

Αντε νιώστε άξιοι μέσα σε ένα φόρουμ και κάπως έτσι θα είναι οκ η άδεια σας ζωή..

Αύριο αν κιπει το ιντερνετ εσείς υα πεθάνετε από την μοναξιά που σας έχει οδηγήσει η έξω κοινωνία..

Μ@λ@κσ 10 και 15 χρόνια μέσα σε ένα υπολογιστή...

Αυτό τα λέει όλα...

Ακόμα αυτή η διαγραφή βλέπω αλλά δεν πειράζει ήταν ευκαρια να δω άλλη μια παράσταση εδώ μέσα από το τσίρκο και ΧΩΡΙΣ εμένα χαχαχ
    Αντε καλές παραστάσεις στο τσίρκο και θα γελάμε όλοι εμείς που κάθε φορά θα κάνετε τα ίδια σε οποιο μπορείτε εδώ γιατί στην έξω ζωή

Κοτ κοτ όλοι σας ....γατάκια χαχα γελάσαμε πάλι πρωί πρωί με το τσίρκο σας ο κλόουν να δούμε πότε θα εμφανιστεί...

Πικ χαράς το κουράγιο σου να προσπαθείς να εξηγήσεις τα αυτονόητα...

Ααα και οι γνωστές πορδές μην σχολιάσετε άλλο γιατί πλέον είστε γραφικοί με τις προβολές που κάνετε χαχαχα
    Αλλά σαν πορδές δεν θα αντέξετε...

Φιλιά να προσέχετε Παρ όλα αυτά
    Μιλάμε για μεγάλο τσίρκο!Μια κλίκα που αποτελείται από προβληματικες προσωπικοτητες με παρομοιες πεποιηθησεις,οπου μπήκαν εδώ μέσα να βγάλουν τα απωθημένα τους.Αντί να μπουν να γράψουνε τον πονο τους,βρήκαν έδαφος να κάνουν προπαγάνδα και ρητορική μισους και χλευασμου σε όποιον είναι αντίθετος με τα πιστευω τους!Τι να λέμε…όλο αυτό θα είχε αποφευχθεί αν ο έξυπνος διαχειριστής είχε απαγορέψει ρητά κάθε θέμα που αφορά σε πολιτική η θρησκεία,αντί να λέει ότι επιτρέπονται.. και αν και μόνο εκτροχιαστούν τα πράγματα..και θα μπουν ποινές και θα κλειδωθεί το θέμα..ΑΝ!!!Οτι κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο…εμπεριέχει το ΑΝ!!!ΠΑΡΑΝΟΙΑ,ΑΝΟΗΣΙΑ!!!

Banned
    Ετσιιι σε σχέση με εσάς που ούτε αυτό δεν έχετε χαχαχα

Βλέπω παρουσα και εσύ αλλά από χθες βέβαια χαχα

Άστο φίλη καηκες ύπνο δν έχει άντρα δεν έχει παιδί καμμένη ζωή τι αν κάνεις και εσύ

Αυτά πάω για δουλειά φτάνει η μαλακια έσω μέσα σε σχέση βέβαια με εσάς που ΟΥΤΕ αυτό δεν έχετε και σας συντηρούν άλλοι

Κακομοιρηδεςςςςς χαχαχα παράσιτα εις βάρος άλλων
    Παρατηρησες ότι ο διαχειριστής φιλοτιμηθηκε προχθές να ρυθμίσει την ώρα ενώ πήγαινε πίσω κατά μια ώρα;

Senior Member
    Καλησπερα, εχασα πολλα επισοδεια.
    Ελπιζω το φορουμ να μην σταματησει για 2 βασικους λογους.
    1. ακομα και οι μαριλουδες εδω ξεσπουν τα ψεμματακια τους και αποκαθιλονονται απο τον θρονο που εχουν βαλει τον εαυτο τους.(την λυπηθηκα κιολας)
    2. Το φορουμ βοηθαει πραγματικα καποιες φορες χωρις καν να το καταλαβαινουμε. Ενα ατομο απομονωμενο μπορει εδω να επαναπροσαρμοστει με τα κοινωνικα, να εκφρασει αλλες πτυχες του εαυτου, να εξελιχθει χωρις να προσπαθει συνειδητα, η αποδειξη οτι το φορουμ ειναι σαν την πραγματικη ζωη, ειναι οι ιντρικες και τα συναφη. Το συστατικο που εχει εκλειψει τον τελευταιο καιρο και μετα απο μια μινι ερευνα μεσα στο φορουμ, ειναι η ενσυναισθηση, αλλα κι αυτο αντικατοπτρισμος της κοινωνιας μας ειναι.

Αν ακουει το 90% που πηρε την αποφαση για τερματισμο, παρακαλω να το ξανα σκεφτει γιατι οσο ζημιογονο κι αν σκεφτεστε οτι ειναι, σαν ειδικοι θα χασετε αυτες τις πτυχες των προσωπικοτητων των ανθρωπων καθως ανοιγομαστε καλυτερα σε ενα φορουμ που πιστευουμε πως καταλαβαινομαστε.
    Καταληγοντας, πιστευω πως το φορουμ βοηθαει ακομα και τους παρασητικους ανθρωπους μπας και καταλαβουν πως ακομα και με ψευτικα προφιλς δεν τους διωχνει κανεις απλως τους δινεται η ευκαιρια να γινουν καλυτεροι ανθρωποι, να πεταξουν τις μασκες και να αποδεχθουν σιγα σιγα την κενοτητα τους εαυτου, οσο μηδενιστικο και αν ακουγεται, ειμαστε ενας αδειους καμβας, που "ζωγραφιζοντας" με δανεικα πινελα( τα δανεικα πινελα θελω να σκεφτεις πως ειναι η αντιληψη μας για τους ανθρωπους γυρω μας) αποτυπωνουμε την αισθηση του εαυτου μας.
    Το σημαντικοτερα ειναι η αντιληψη να επιδεχεται ενσυναισθησης.

Super Moderator
    Σε απειλώ; ποιος εγώ;

Τι λες ανθρεπε μου πας καλά; Τελικά το λιγότερο που ελπίζω ειναι να είσαι βλαμμένος
    Από όσο μπορώ να γνωρίζω, καλά πάω, ευχαριστώ, το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς.

Άκου απειλώ .... θα σε απειλούσαν εγώ και δεν θα τα έβγαζες στη φόρα όπως κάνεις και τώρα αλλά να τα έδειχνε....
    Ότι στα έστειλα ΕΓΩ ...
    Παρερμήνευσες, αλλά τι να σε κάνω; Είμαι υπεύθυνος για όσα λέω, όχι για όσα καταλαβαίνεις εσύ/
    και εξηγούμαι:
    έγραψες ==== > ΕΠΕΙΔΗ κάποιος σε έβαλε διαζειρηση εξουσία δηλαδή μην νομιζεις ότι μπορείς να λες ότι θες υπαρχει και αλλη οδός
    ==============
    σε τέτοια μηνύματα σου αναφέρομαι και υπάρχουν κι άλλα παρόμοια στις προηγούμενες σελίδες. Οταν γράφεις πως "υπάρχει κι άλλη οδός", αν δεν είναι απειλή, τι να σου πω, ρώτα έναν δικηγόρο να στο εξηγήσει μπας και δεήσεις να το καταλάβεις.

όλα τα άλλα περί απειλών και τα μέλη που σε βρίζουν στα προσωπικά σας μηνύματα να τα λες σε αυτούς όχι σε εμένα....
    Δεν είπα ποτέ ότι εσύ μου έστειλες προσωπικό μήνυμα.
    Είπα ότι με απείλησες (...υπάρχει κι άλλη οδός για να λύσουμε το θέμα..... )
    Είπα ότι με συκοφάντησες (καθώς έβγαλες διάφορα αυθαίρετα συμπεράσματα).
    Είπα ότι με πρόσβαλες (....κάπου έγραψες ότι δεν είσαι για τα μούτρα μου κτλ κτλ)

Καλά είπα εγώ εδώ μέσα και η ντροπή ντράπηκε...
    Πόσα ψέματα θα πεις ακόμα πόσα ήθελα να ήξερα...
    Δεν με απασχολεί πλέον τι πιστεύεις για εμένα γραμμένο σε έχω και το λέω για τελευταία φορά..
    Κανένα ψέμα όμως! κανένα! κοίτα λίγο το δικό σου μουτράκι που κορόιδεψες ένα ολόκληρο φόρουμ και ακόμη δεν δείχνεις το θαρρος να ζητήσεις συγνώμη.

Χαλάρωσε και κατεβα από το καλάμι σου ,σε φόρουμ ειμαστε δεν ειναο η ζωή μου για να δώσω πλέον σημασία σε αυτά που λες ..
    Ωχου! Ποιο καλάμι μωρέ? Γράφω ένα μήνυμα στη χάση και ένα στη φέξη. Είμαι ο χαμάλης που κάθε μερά μεταφέρω μηνύματα από το ένα φόρουμ στο άλλο, γιατί όλοι γράφουν σε λάθος ενότητα, αδιαφορώντας να διαβάσουν τις 2 γραμμούλες που υπάρχουν σε κάθε ενότητα και εξηγούν που πρέπει να ανοικτεί το εκάστοτε θέμα.
    Παρεμβαίνω όσο πιο λίγο μπορώ, δίνοντας το ένα εκατοστό των παρατηρήσεων που θα έπρεπε να δίνω. (και ιδού τα αποτελέσματα).
    Που το είδες το καλάμι μωρέ? Τι έργο βλέπεις, αλήθεια? Έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και γράφεις -να το πω ευγενικά- μπερδεμένα πράγματα.

ΥΓ. Προφανώς δεν χωράς άλλο σε αυτό τον χώρο. Θα αφήσω λίγο χρόνο ακόμη γιατί δεν θέλω να έχω την τελευταία λέξη, οπότε να μπορείς -αν θέλεις- να απαντήσεις, είτε σε εμένα, είτε σε άλλους.
    Ακολούθως όμως θα διαγράψω το προφίλ σου και κάθε επόμενο που θα εντοπίζει το σύστημα ότι έχεις δημιουργήσει.

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Babis1974 View Post
    Σε αυτες εδωσες ?ποσες ?κ ποσες χαρισες ?
    λυπάμαι, δεν κρατάω τεφτέρι.

Super Moderator
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Για μένα γιατί δεν λες τίποτα;Μήπως έχω και εγώ πολλαπλά προφίλ;Και εγώ υποστηρίζω τα ίδια πράγματα που αναφέρει το συγκεκριμένο άτομο.
    Τι;;;; Δεν έχεις;;;
    Σε αδίκησα, απολογούμαι.

Banned
    Last edited by Aeon; 12-06-2024 at 14:23.

Banned
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Τι;;;; Δεν έχεις;;;
    Σε αδίκησα, απολογούμαι.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑ!!!
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ…ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ…ΕΞΗΓΕΙΣ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!