Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 237
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 237 of 337 FirstFirst ... 137187227235236237238239247287 ... LastLast
Results 3,541 to 3,555 of 5046
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η salvador δηλαδή?
    οχι, καμια σχεση.

Senior Member
    Σκέφτομαι να γράψω κάτι για το Θρησκεία και Σεξουαλικότητα.

Senior Member
    αχ ούτε εγω έχω καταλάβει ποιά είναι και κοντέβω να σκάσω από περιέργεια, η αλήθεια.
    καλά, και να μην μάθω, καλά να μαστε, δεν θα σκάσω κι όλας.

σκέφτομαι πως όταν αφήνεις κάποιον και γνωρίζεις από πριν ότι είναι δύσκολο να συνδεθεί, καλού κακού μην το κάνεις πιο δύσκολο να φύγει αυτός από σένα.

επίσης σκέφτομαι πως το να μην καταλαβαίνει κανείς κάποια πράγματα είναι σωτήριο για τους γύρω του γενικώς. και τέλος πάντων μην χρονοτριβώ, μες στη σαπίλα είναι ο κόσμος μας. θα θελα να είμαι πλούσια ψηλομύτα να κάνω την καμπόσα σε ανθρώπους που δεν είναι σαν κι εμένα και μετά να βοηθάω τους αδύναμους σαν να ήταν κουτάκια κοκα κόλας. να τα άνοιγα να φύγει το διοξίδιο του άνθρακος διότι είναι κακό για την υγεία.
    όταν λέω να κάνω την καμπόσα δεν εννοώ κακοποίηση ή περιφρόνηση. απλά βρε παιδί μου κοιτάχτε με. ως εκεί.
    κι όταν λέω κοκα κόλα δεν αντικειμενοποιώ, είναι μια μεταφορά.

Senior Member
    Να μασ πει ο Μητσοτάκης για το κράτος του αν είναι ευχαριστημένος

Senior Member
    Να μασ πουν οι γιατροί αν είναι ευχαριστημένοι από το κράτος

Senior Member
    Ρωτήστε κορίτσια 20 χρόνων τι προβληματισμούς έχουν τι σκέφτονται ΠΩΣ ζουν και τι χρειάζονται ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ Κ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, καμια σχεση.
    Ποια δηλαδή?
    γιάννης

Δεν με σέβονται και πίσω από τη ράχη μου με διαβάλλουν, κι όλοι τους πιστεύουν, κι αυτά που κάνουν στη ζωή τους αυτοί που με διαβάλλουν λένε πως τα κάνω εγώ σε άλλους.

Οι γονείς μου είχαν παρόμοια προβλήματα.

Δεν με έμαθαν να αντιδρώ. Μου υπέβαλαν το δικό τους τρόπο αντίδρασης, δηλαδή παθητικό γεμάτο από ανεκδήλωτη εσωτερική οργή.

Έχω μάθει χίλιες μεθόδους ψυχολογίας αλλά ελάχιστα λειτουργούν.

Η αυτοσυνειδησία δεν αρκεί. Απλά πολεμώ, κι ας είναι από πενιχρά μέχρι μέτρια τα αποτελέσματα, που κατ' ακρίβειαν σμικρίνουν την ήττα.

Όπου πάω θα βρω μαλάκες, καλούς συνεργάτες με επίπεδο επικοινωνίας τυπικό, άτομα που θα θελα να με κάνουν παρέα αλλά δεν με αποδέχονται, άτομα με προβλήματα ψυχικά που με αποδέχονται αλλά που ντρέπομαι να τους παρουσιάσω και με τον καιρό εκνευρίζομαι από τη συμπεριφορά τους. Αυτό που δεν με έμαθαν να αντιμετωπίζω είναι τους πρώτους. Η βελτίωση είναι ελάχιστη, ίσως η ίδια με πάντα.

Αυτές είναι οι διαπροσωπικες μου σχέσεις.
    γιάννης

Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Σκέφτομαι να γράψω κάτι για το Θρησκεία και Σεξουαλικότητα.
    Υπάρχουν εκκλησιαστικά κείμενα (Αγία Γραφή και Πατερικά κείμενα) τα οποία καλύπτουν πλήρως το θέμα. Το ζήτημα είναι αν τα αποδέχεσαι ή αν θες να διατυπώσεις τις δικές απόψεις για αυτα που λένε τα κείμενα αυτά.
    γιάννης

Senior Member
    Μλκ πόσο εγκεφαλικά νεκρός πρέπει να είσαι για να σου αρέσει ο Σεφερλής και να γελάς μαζί του; πφφφ. Αλλά μάλλον για την ελληνική κοινωνία είναι ότι πρέπει.

Senior Member
    καλέ εδώ ο τύπος νομίζει ότι τον πολεμάνε.
    στεναχωριέμαι για τον Σεφερλη, αλήθεια, γιατί μια χαρά ήταν σαν κωμικός, μετά το παρατράβηξε, όλο τα ίδια και τα ίδια αστεία χιλιοειπωμενα, προβλέψιμα, βατά. κι επειδή πάει τοοοοσος κόσμος να τον δει, νομίζει πως κάνει κάτι καλό. ε καλα ο Βαν Γκογκ μόνο έναν πίνακα πούλησε εν ζωή. τέλος πάντων άσχετο.
    και του έγραψε λέει μια ηθοποιός κάτι και της είπε εσύ δεν είσαι καμία, δεν ξέρω, τί τον ενοχλεί, ότι δεν μας αρέσει; ότι μπορεί να κάνει λάθος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Υπάρχουν εκκλησιαστικά κείμενα (Αγία Γραφή και Πατερικά κείμενα) τα οποία καλύπτουν πλήρως το θέμα. Το ζήτημα είναι αν τα αποδέχεσαι ή αν θες να διατυπώσεις τις δικές απόψεις για αυτα που λένε τα κείμενα αυτά.
    Καλέ τι εκκλησιαστικά κείμενα; Θα πεθάνω από ανία και νεύρα. Είμαι εναντίον της εκκλησίας και των θρησκειών γενικότερα. Και του "μεταφυσικού". Τι να αποδέχομαι, τα ψέματα και τις ανοησίες, την υποκρισία και τη χειραγώγηση, ή μήπως την εξυπηρέτηση & σύμπλευση εξουσιών;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Καλέ τι εκκλησιαστικά κείμενα; Θα πεθάνω από ανία και νεύρα. Είμαι εναντίον της εκκλησίας και των θρησκειών γενικότερα. Και του "μεταφυσικού". Τι να αποδέχομαι, τα ψέματα και τις ανοησίες, την υποκρισία και τη χειραγώγηση, ή μήπως την εξυπηρέτηση & σύμπλευση εξουσιών;
    Θα συμφωνήσω παντού εκτός από το σημείο που λες είμαι κατά των θρησκειών γενικότερα. Κάποιοι άνθρωποι μας αρέσει δεν μας αρέσει έχουν την ανάγκη να πιστεύουνε καπου

Senior Member
    Μπράβο στα κορίτσια που νομίζουν ότι είμαι παιδί με ουσίες εσεισ κάτι με δίνετε εμένα μου είπαν να βγάλουμε θεραπείες εσάς σας είπαν ότι είμαι εβαπορακι κρίμα που δεν με θέλετε πρώτα ο Θεός κ μετά εσείς ευτυχώς δεν πεθαίνω γιατί δεν με θέλει ο Θεός το κόλπο είναι εβαπορακι αφεντικό λεφτά μαλακιες κ τέλος αυτό είναι το κόλπο τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω το θέμα είναι ότι ο Μητσοτάκης δεν ξέρει από γυναίκες ο Θεός είναι ερημοσπιτης κι εσείς ξέρετε μόνο από ναρκωτικά κ σεξ μπράβο βλαμμένα συνεχίστε την καλή δουλειά μπράβο και εις ανώτερα

Που είναι η Χάρλευ τι έγινε? Τι επεισόδια έχασα πάλι?