Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 274
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 274 of 344 FirstFirst ... 174224264272273274275276284324 ... LastLast
Results 4,096 to 4,110 of 5149
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Αν και είναι καθαρά θέμα δικαστή παλιά ίσχυε τώρα όχι μόνο συμβολαιογράφος είναι αξιόπιστη λυση
    εδω εχουν υπηρεσιες ονλαιν κατοχυρωσης με πολυ οικονομικες τιμες

https://senariografoi.gr/gr/screenpl...-registration/

https://senariografoi.gr/gr/screenpl...-registration/

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    είναι μια μικρή ανακούφηση. εγώ πχ έχω να θυμάμαι που φοραγα -φορούσα- έβαζα- το λαδάκι βανίλια του μπόντι σοπ - δεν ξαναβγαίνει στο κατάστημα και είμαι να ΣΚΑΣΩ είμαι- και όπου κι αν πήγαινα, η μυρωδιά του -αγαπημένη μου- κατεύναζε το καταθλιπτικό συναίσθημα ή άγχος. πρακτικά πράγματα, που εξυπηρετούν να βγάζεις πέρα μια κατάσταση.
    η σεβεντίν να συμπληρώσω είναι και κρούελτι φρι, δηλαδή δεν κάνει πειράματα σε ζώα. πολλά προϊόντα της παίζει να είναι και βίγκαν.
    το κολπάκι με τη κρέμα καλό! δεν το έχω δοκιμάσει.

έχω στο πρόγραμμα να δω αυτό το βίντεο.
    Α, τώρα κατάλαβα καλύτερα τι εννοούσε. Ναι, και καλλυντικά χρησιμοποιώ και αρώματα, και μου αρέσει ανάλογα τη διάθεσή μου να είναι πιο νταρκιά ή πιο λάιτ η εμφάνισή μου, εκεί παίζω και με τα χρώματα, μαύρα κραγιόν ή μανό, τα έχω στη γκάμα μου. Επίσης και τα αρώματα. Δεν είναι μόνο ανακούφιση, είναι και επιλογή αισθητική το μακιγιάζ, σκεφτείτε πόσο διαφορετικό ήταν το μακιγιάζ στην punk σκηνή, για παράδειγμα, είναι συνδεδεμένα όλα και με υποκουλτούρες επίσης. Κι αυτή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Αρώματα συν μακιγιάζ, μπορούν να βοηθήσουν, αλλά και να εκφραστείς μέσω αυτών, πράγματα που θες να βγάλεις προς τα έξω. Καθεμιά για τους λόγους της και όλοι οι λόγοι μια χαρά.

Θα ήθελα να συζητήσω πόση αστυνόμευση πέφτει και στο μακιγιάζ και στο ντύσιμο μιας γυναίκας, μα πώς βάφεται έτσι, σαν κλόουν, μα κι αυτή δε βάφεται καθόλου, καθημερινά τρώμε τέτοιες κριτικές στην κοινωνία.

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι τον έχω λίγο παραμελημένο τον εαυτό μου λόγω της κατάθλιψης αλλά προσπαθώ να το σταματήσω αυτό, να για παράδειγμα έβαλα κολόνια μετά το πλύσιμο σήμερα κι ας μην έχω να πάω πουθενά... Με κάνει να νιώθω λίγο καλύτερα... Όταν πάω στα μαγαζιά, θα ψάξω και την κρέμα της seventeen... Δεν μπορώ τώρα να βάλω κρέμα σώματος λόγω του χτυπημένου χεριού αλλά θα στρώσει, που θα πάει; Ας την έχω στα καλλυντικά μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Η αλήθεια είναι ότι τον έχω λίγο παραμελημένο τον εαυτό μου λόγω της κατάθλιψης αλλά προσπαθώ να το σταματήσω αυτό, να για παράδειγμα έβαλα κολόνια μετά το πλύσιμο σήμερα κι ας μην έχω να πάω πουθενά... Με κάνει να νιώθω λίγο καλύτερα... Όταν πάω στα μαγαζιά, θα ψάξω και την κρέμα της seventeen... Δεν μπορώ τώρα να βάλω κρέμα σώματος λόγω του χτυπημένου χεριού αλλά θα στρώσει, που θα πάει; Ας την έχω στα καλλυντικά μου...
    Εννοείς ότι δεν μπορείς να την απλώσεις στο σώμα σου λόγω πόνου; Είναι τόσο σοβαρό το χτύπημα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ βάζω κάθε μέρα έναν ψεκασμό από το αγαπημένο μου άρωμα στον καρπό,και το μυρίζω όλη μέρα...μεγάλη απόλαυση και πολυτέλεια που πρέπει όλοι να δίνουν στον εαυτό τους.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Εννοείς ότι δεν μπορείς να την απλώσεις στο σώμα σου λόγω πόνου; Είναι τόσο σοβαρό το χτύπημα;
    Ναι, πονάω και δυσκολεύομαι σε κάποιες κινήσεις... Έχω ένα κάταγμα στον ώμο και ρήξη τένοντα σύμφωνα με την πρώτη μαγνητική που έκανα, τώρα σε λίγες μέρες πρέπει να την επαναλάβω για να δούμε αν βελτιώθηκε η κατάσταση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Εγώ βάζω κάθε μέρα έναν ψεκασμό από το αγαπημένο μου άρωμα στον καρπό,και το μυρίζω όλη μέρα...μεγάλη απόλαυση και πολυτέλεια που πρέπει όλοι να δίνουν στον εαυτό τους.
    Λέω να το καθιερώσω κι εγώ, είναι ωραία αίσθηση...

Senior Member
    Το οποίο είναι; Δεν μας ανέφερες ποιο.

Senior Member
    Το οποίο είναι; Δεν μας ανέφερες ποιο.
    Το ένα είναι το Armani Code και το άλλο το Invictus από Paco Rabanne...Τα χρησιμοποιώ εναλλάξ,μια μέρα το ένα και την άλλη το άλλο.
    Με 50μλ περνάω έναν χρόνο!

Senior Member
    Το ένα είναι το Armani Code και το άλλο το Invictus από Paco Rabanne...Τα χρησιμοποιώ εναλλάξ,μια μέρα το ένα και την άλλη το άλλο.
    Με 50μλ περνάω έναν χρόνο!
    Έχεις καλό γούστο!

Εγώ έχω ένα ακριβό και ένα αρκετά πιο οικονομικό και αναλόγως την όρεξη βάζω το αντίστοιχο άρωμα. Το ένα είναι το perla eau de parfum που συνήθως το βάζω σε συνδυασμό με την κρέμα της seventeen που έλεγα στον Κύκνο, για να έχω ένα «γλυκό» και ομοιόμορφο αποτέλεσμα καθώς είναι και τα δυο κάπως λουλουδάτα/ρομαντικά, και το άλλο το L’inderdit absolu που είναι πιο «βαρύ» και αισθησιακό. Αλλά αυτό το προτιμώ περισσότερο για βραδινές περιστάσεις που απαιτείται να έχεις μια πιο «κυριλέ» αύρα και εμφάνιση.

«Απαιτείται» τρόπος του λέγειν, απλά το διευκρινίζω γιατί έχουμε και περίεργους εδώ μέσα.

Senior Member
    Μετά το λιβάνισμα ο άνωθεν χριστιανοταλιμπάν που πόσταρε ανοησίες παπούληδων βάζει κι ένα άρωμα για να καλύψει τη μπόχα.

Senior Member
    Έχεις καλό γούστο!

Εγώ έχω ένα ακριβό και ένα αρκετά πιο οικονομικό και αναλόγως την όρεξη βάζω το αντίστοιχο άρωμα. Το ένα είναι το perla eau de parfum που συνήθως το βάζω σε συνδυασμό με την κρέμα της seventeen που έλεγα στον Κύκνο, για να έχω ένα «γλυκό» και ομοιόμορφο αποτέλεσμα καθώς είναι και τα δυο κάπως λουλουδάτα/ρομαντικά, και το άλλο το L’inderdit absolu που είναι πιο «βαρύ» και αισθησιακό. Αλλά αυτό το προτιμώ περισσότερο για βραδινές περιστάσεις που απαιτείται να έχεις μια πιο «κυριλέ» αύρα και εμφάνιση.

«Απαιτείται» τρόπος του λέγειν, απλά το διευκρινίζω γιατί έχουμε και περίεργους εδώ μέσα.
    Αν με το περίεργους εννοείς εμένα, τότε ευχαριστώ. Αν με κάνει περίεργη το γεγονός ότι δεν μπορώ να ακούω μαλακίες για θεραπείες μέσω αρωμάτων και κρεμών, και όταν τις πιάνω θέλω να πω κάτι πάνω σ' αυτές, τότε θενκς. Γεμάτο το σύμπαν με εναλλακτικές μαλακίες τέτοιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Αν με το περίεργους εννοείς εμένα, τότε ευχαριστώ. Αν με κάνει περίεργη το γεγονός ότι δεν μπορώ να ακούω μαλακίες για θεραπείες μέσω αρωμάτων και κρεμών, και όταν τις πιάνω θέλω να πω κάτι πάνω σ' αυτές, τότε θενκς. Γεμάτο το σύμπαν με εναλλακτικές μαλακίες τέτοιες.
    Όχι αγάπη μου δεν εννοώ εσένα, το φόρουμ έχει αρκετά μέλη που τείνουν να κάνουν την τρίχα «τριχιά».
    Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τρόπους που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα, έστω και προσωρινά όπως ανέφερα και προηγουμένως. Από κει και πέρα αν δεν είσαι σύμφωνη μπορείς απλά να μην συμμετέχεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Μετά το λιβάνισμα ο άνωθεν χριστιανοταλιμπάν που πόσταρε ανοησίες παπούληδων βάζει κι ένα άρωμα για να καλύψει τη μπόχα.
    Ο Θεός μυροβλύζει,Γουάιλντ...Εχεις την όσφρηση να τον μυρίσεις?
    Κάποιος που δεν έχει ρουθούνια να μυρίσει,του φαντάζουν τρελλοί όσοι περιγράφουν την μυρωδιά.

Senior Member
    Τελικά ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του άγχους σύμφωνα με την εμπειρία σας;
    Επιπλέον, είμαι σε δίλημμα για το αν τελικά, το να παραμένεις στην «ζώνη άνεσης» σου θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα στο να ξεπεράσεις του φόβους σου και τα βαθύτερα άγχη σου ή αν αποτελεί μια προσωρινή ανακούφιση. Από την άλλη και το να μπεις στην διαδικασία να έρθεις «αντιμέτωπος» με αυτά που σε φοβίζουν δεν μπορεί να αυξήσει το άγχος περαιτέρω;
    Θα μου πείτε ναι συμφωνώ, αλλά πως αλλιώς θα αποκτήσεις κίνητρο και θα πας ένα βήμα παρακάτω ούτως ώστε να «λυτρωθείς», τουλάχιστον άμεσα; Θα σας πω, έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά πως αποκτιέται το κίνητρο ειδικά αν πρόκειται για κάτι «δύσκολο»;
    Κάπως έτσι θεωρώ ότι σκεφτόμαστε και δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να κάνουμε έστω κάποια “baby steps” προκειμένου να φτάσουμε στον τελικό στόχο. Άρα το άγχος αυξάνεται μακροπρόθεσμα; Τελικά είναι κακό να παραμένει κάποιος στο “comfort zone” του; Είναι σαν αυτοκαταστροφή;

Ουσιαστικά αμφιταλαντευομαι στο αν το comfort zone και η κόντρα στους φόβους επηρεάζει θετικά ή αρνητικά. Ή έχουν και τα δυο τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους;
    Από τη μια αν προσπαθήσεις να πας κόντρα στους φόβους πιθανόν στην αρχή να πάθεις ακόμα και κρίση πανικού αλλά από την άλλη, σιγά σιγά θα απελευθερωθείς από όσα σε απασχολούν. Από την άλλη αν παραμένεις στο comfort zone σου είσαι προσωρινά ή έστω μέχρι να βγει κάποιο θέμα στην φόρα «καλά» αλλά το πρόβλημα είναι ότι όσο δεν «ρισκάρεις» θα μείνεις στάσιμος και δεν θα μάθεις ποτέ να αντιμετωπίζεις όσα σε απασχολούν. Αλλά πολλές φορές δεν είναι ότι δεν θες, απλά υπάρχει αυτός ο «εσωτερικός» δισταγμός λόγω φόβου ρίσκου, προβληματισμού για το άγνωστο κτλ..

Τελικά τι είναι χειρότερο; Βοηθήστε με να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου.