Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 278
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 278 of 358 FirstFirst ... 178228268276277278279280288328 ... LastLast
Results 4,156 to 4,170 of 5369
    Senior Member
    https://www.reuters.com/investigates...ansyouth-data/

με μια αυτοματη μεταφραση ευκολα μαθαινουμε οτι μη αναστρεψιμες αλλαγες φυλου τωρα στις ηπα γινονται απο 11- χρονων.
    ε τελειωσαν αυτα!!
    το αρθρο δεν γραφει πουθενα οτι περιμενουν να γινουν 18 η 19 ετων ουτε το πρωτο ουτε αυτο που παραθετω τωρα.
    τωρα για εσεναν ρεμεντι υποθετω οτι εχεις καποια νευρα αυτες τις μερες για να εισαι τοσο αθυροστομη

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post

με μια αυτοματη μεταφραση ευκολα μαθαινουμε οτι μη αναστρεψιμες αλλαγες φυλου τωρα στις ηπα γινονται απο 11- χρονων.
    ε τελειωσαν αυτα!!
    το αρθρο δεν γραφει πουθενα οτι περιμενουν να γινουν 18 η 19 ετων ουτε το πρωτο ουτε αυτο που παραθετω τωρα.
    τωρα για εσεναν ρεμεντι υποθετω οτι εχεις καποια νευρα αυτες τις μερες για να εισαι τοσο αθυροστομη
    με σενα εχω νευρα, που εισαι ενας αναχρονιστικος μπαρμπας! μονιμα, οχι αυτες τις μερες .

και η ορμονικη εξελιξη μεχρι τα 18, ενος φυλου που δεν επιθυμουν και τους δημιουργει ψυχικα και αλλα προβληματα, ειναι μη αναστρεψιμη.
    αυτην γιατι να την υποστουν και να φαινονται και να νοιωθουν "περιεργοι" σε ολη τους την ζωη;;

Senior Member

ε τελειωσαν αυτα!!
    ουτε αντιλαμβανεσαι τι σου λενε...
    εγω δεν ειπα οτι περιμενουν να γινουν 18. λεω οτι ΑΝ περιμεναν να γινουν 18 η 19, θα ειχαν γινει μη αναστρεψιμες αλλαγες στο σωμα τους απο τις ορμονες και θα ηταν ακομα πιο δυσκολη μια αποκατασταση φυλου...
    το διαβασα το λινκ σου. εσυ το διαβασες;
    ξερεις τι ειναι η "δυσφορια φυλου"; ξερεις πως θα ζουνε αυτοι οι ανθρωποι αν τους υποχρεωσουν να ζησουν με το φυλο που γεννηθηκαν;

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υπαρχουν και οι χωρισμενες.. με το ποσοστο διαζυγιων που υπαρχει, σε ολες τις ηλικιες υπαρχουν ελευθεροι κι ελευθερες...
    Υπάρχουν, με παιδιά. Αλλά ακόμα και αυτές χωρίς παιδιά δεν με ενθουσιάζουν σε εκείνο το βαθμό που θα θελα να προχωρούσα μαζί τους, και εννοώ κοντά στην ηλικία μου.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Υπάρχουν, με παιδιά. Αλλά ακόμα και αυτές χωρίς παιδιά δεν με ενθουσιάζουν σε εκείνο το βαθμό που θα θελα να προχωρούσα μαζί τους, και εννοώ κοντά στην ηλικία μου.
    ως "χωρισμενες" δεν σε ενθουσιαζουν, ή εννοεις οτι δεν εχεις βρει καποια απ αυτες να σε ενθουσιασει;

ως "χωρισμενες" δεν σε ενθουσιαζουν, ή εννοεις οτι δεν εχεις βρει καποια απ αυτες να σε ενθουσιασει;
    Άμα έχουν παιδιά λέω όχι! Χωρίς ή με παιδιά, κυρίως χωρίς, από κάποια ηλικία κι έπειτα χάνεται εκείνη η ωραία η γυναικεία η αθωότητα, η γλυκήτητα στο χαρακτήρα, η θυληκότητα στο νου, γίνονται εκκεντρικές, ιδιότροπες, βλαμμένες και θα πρέπει κανείς να συμβιβαστεί πολύ με τέτοιο χαρακτήρα αλλά κι αυτές να τον αποδεκτούν όπως είναι. Στο τέλος είτε λέμε βρήκε το copy της μπράβο της ή μένουμε με το στόμα ανοικτό πως αυτή πήρε αυτόν.
    γιάννης

Senior Member
    η εξέλιξη της επιστήμης εγκαταλείπει κι αυτή την Αμερική;

Senior Member
    Εσείς που είστε υπάλληλοι να πάρετε ένα χωραφακι να τρώτε την επιδότηση ελεγχουσ κ μαλακιες δεν έχει και το επίδομα και θα παίρνετε και μισθό από ΤΙΣ δουλειές τώρα έχει θεραπείες για το καθάρισμα γυμναστική έχει στο νοσοκομείο

Senior Member
    upd
    Πιστεύω σ' ένα Θεό, Ακρίτα, Διγενή, στρατευόμενο πάσχοντα μεγαλοδύναμο, όχι παντοδύναμο, πολεμιστή στ' ακρότατα σύνορα, στρατηγό αυτοκράτορα σε όλες τις φωτεινές δυνάμεις, τις ορατές και τις αόρατες.
    Πιστεύω στ' αναρίθμητα, εφήμερα προσωπεία που πήρε ο Θεός στους αιώνες και ξεκρίνω πίσω από την απαυτή ροή του την ακατάλυτη ενότητα.
    Πιστεύω στον άγρυπνο βαρύν αγώνα Του, που δαμάζει και καρπίζει την ύλη τη ζωοδόχα, πηγή φυτών και ανθρώπων.
    Πιστεύω στην καρδιά του ανθρώπου, το χωματένιο αλώνι, όπου μέρα και νύχτα παλεύει ο Ακρίτας με το θάνατο. "Βοήθεια!" κράζεις, Κύριε. "Βοήθεια!" κράζεις, Κύριε, κι ακούω.
    Μέσα μου οι προγόνοι και απογόνοι κι οι ράτσες όλες, κι όλη η γης, ακούμε με τρόμο, με χαρά, την κραυγή Σου.
    Μακάριοι όσοι την ακούν και χύνουνται να σε λυτρώσουν Κύριε, και λεν: "Εγώ και συ μονάχα υπάρχουμε".
    Μακάριοι όσοι σε λύτρωσαν, σμίγουν μαζί Σου Κύριε, και λεν: "Εγώ και Συ είμαστε Ένα".
    Και τρισμακάριοι όσοι κρατούν, και δε λυγούν, απάνω στους ώμους τους, το μέγα, εξαίσιο, αποτρόπαιο μυστικό: "Και το Ένα τούτο δεν υπάρχει!
    Last edited by salvador; 30-01-2025 at 15:28.

Senior Member
    Είμαι ένα πλάσμα καμωμένο από λάσπη και ονείρατα...Μα μέσα μου νοώ να στροβιλίζονται όλες οι δυνάμεις του Σύμπαντος.
    Θέλω μια στιγμή, προτού με συντρίψουν, να ανοίξω τα μάτια μου και να τις δω!
    Αλλον σκοπό δεν δίνω στην ζωή μου.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    upd
    Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο· καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο· το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή.

Ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η επιστροφή· ταυτόχρονα το ξεκίνημα κι ο γυρισμός· κάθε στιγμή πεθαίνουμε. Γι’ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της ζωής είναι ο θάνατος.

Μα κι ευτύς ως γεννηθούμε, αρχίζει κι η προσπάθεια να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε, να κάμουμε την ύλη ζωή· κάθε στιγμή γεννιούμαστε. Γι’ αυτό πολλοί διαλάλησαν: Σκοπός της εφήμερης ζωής είναι η αθανασία.
    Last edited by salvador; 30-01-2025 at 15:33.

Senior Member
    ουτε αντιλαμβανεσαι τι σου λενε...
    εγω δεν ειπα οτι περιμενουν να γινουν 18. λεω οτι ΑΝ περιμεναν να γινουν 18 η 19, θα ειχαν γινει μη αναστρεψιμες αλλαγες στο σωμα τους απο τις ορμονες και θα ηταν ακομα πιο δυσκολη μια αποκατασταση φυλου...
    το διαβασα το λινκ σου. εσυ το διαβασες;
    ξερεις τι ειναι η "δυσφορια φυλου"; ξερεις πως θα ζουνε αυτοι οι ανθρωποι αν τους υποχρεωσουν να ζησουν με το φυλο που γεννηθηκαν;
    α καλα οτι πεις

Senior Member
    α καλα οτι πεις
    καλαμακια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άμα έχουν παιδιά λέω όχι! Χωρίς ή με παιδιά, κυρίως χωρίς, από κάποια ηλικία κι έπειτα χάνεται εκείνη η ωραία η γυναικεία η αθωότητα, η γλυκήτητα στο χαρακτήρα, η θυληκότητα στο νου, γίνονται εκκεντρικές, ιδιότροπες, βλαμμένες και θα πρέπει κανείς να συμβιβαστεί πολύ με τέτοιο χαρακτήρα αλλά κι αυτές να τον αποδεκτούν όπως είναι. Στο τέλος είτε λέμε βρήκε το copy της μπράβο της ή μένουμε με το στόμα ανοικτό πως αυτή πήρε αυτόν.
    και οι ανδρες, ετσι γινονται μεγαλωνοντας..
    γι αυτο λενε "ή μικρος- μικρος παντρεψου, ή μικρος καλογερεψου"...
    τοτε βεβαια, μιλουσαν μονο για γαμο, γιατι οι προγαμιαιες σχεσεις, ηταν κοινωνικα απαραδεκτες.
    η αναγωγη στο σημερα, θα ηταν το "κανε σχεσεις", οχι το "παντρεψου"..

Οι πιο πανω πιασανε την Ασκητική του Καζαντζάκη και πανε. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνονται κι αν πιστεύουν αυτά που εγραψε ο ελεύθερος διανοητής.