Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 296
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 296 of 371 FirstFirst ... 196246286294295296297298306346 ... LastLast
Results 4,426 to 4,440 of 5558
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν σε πειραζει πως δεν θα σου το συγχωρεσει, σε πειραζει οτι εχασες την ευκαιρια να την γνωρισεις καλυτερα...
    Έχεις δει ταινία ''φτηνά τσιγάρα'' κάπως έτσι είναι η ζωή μου τελευταία

Senior Member
    Quote Originally Posted by tony View Post
    Έχεις τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί της?

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    σίγουρα θα υπάρχει κάποιος ειδικός ανάμεσά μας λόγω του σάιτ που είναι το φόρουμ
    Επιτρέψτε μου να συστηθώ, είμαι ο δόκτορ Νίντζα Νιντζίδης, ειδικευθείς εις ψυχιατρική κλινική Ζανζιβάρης, μέλος των ακαδημιών.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι χθες έριξα άκυρο σε μία όμορφη γυναίκα για να βγούμε.......Και πώς δεν θα μου το συγχωρέσει.......
    Το ότι της είπες να μην βγείτε δεν σημαίνει αυτόματα ότι της έριξες άκυρο, αν το δικαιολόγησες...επίσης αυτή τι σου απάντησε?

Senior Member
    elis, WildHoney, Tommorello, sumac που είστε ρε αστέρια εσείς;
    Άντε εμφανιστείτε εκτός κι αν σας συμβαίνει κάτι άσχημο που σας εύχομαι να μην συμβαίνει.
    Σας σκέφτομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Το ότι της είπες να μην βγείτε δεν σημαίνει αυτόματα ότι της έριξες άκυρο, αν το δικαιολόγησες...επίσης αυτή τι σου απάντησε?
    το θέμα marylou είναι ότι εγώ πηγαίνω με το συναίσθημα. Αυτήν τη μ****** της ζωής μου. Και το πληρώνω αυτό.

Senior Member
    το θέμα marylou είναι ότι εγώ πηγαίνω με το συναίσθημα. Αυτήν τη μ****** της ζωής μου. Και το πληρώνω αυτό.

αν εσύ νιώθεις ότι θα βγεις χειρότερα απ΄αυτό, καλά κάνεις και το σταματάς και προστατεύεις τον εαυτό σου.

Senior Member
    ωραία ταινία κι ωραία κι η Αθήνα σε αυτό το φιλμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    αν εσύ νιώθεις ότι θα βγεις χειρότερα απ΄αυτό, καλά κάνεις και το σταματάς και προστατεύεις τον εαυτό σου.
    Απλά η κοπελιά εξηγήθηκε από την αρχή. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να αρχίσω κάτι το οποίο ξέρω ότι δεν θα έχει μέλλον γιατι μου το έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή .

Senior Member
    Απλά η κοπελιά εξηγήθηκε από την αρχή. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να αρχίσω κάτι το οποίο ξέρω ότι δεν θα έχει μέλλον γιατι μου το έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή .

τότε καλά έκανες και το σταμάτησες για να προστατεύσεις τον εαυτό σου όπως έγραψα και πριν

Senior Member
    Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία να σας ρωτήσω να μου πείτε την άποψη σας. Πιστεύετε ότι τα άτομα με ψυχικές διαταραχές (αγχώδη διαταραχή, κατάθλιψη κτλ) έχουν τάση προς την μοναχικότητα ή κινδυνεύουν να βιώνουν απόρριψη σε φιλικό και ερωτικο επίπεδο ή εν πάσει περιπτώσει να μην έχουν σταθερότητα στον τομέα των σχέσεων λόγω των συμπτωμάτων τους; Με λίγα λόγια να μην εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους ανθρώπους με αποτέλεσμα να μείνουν μόνα τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία να σας ρωτήσω να μου πείτε την άποψη σας. Πιστεύετε ότι τα άτομα με ψυχικές διαταραχές (αγχώδη διαταραχή, κατάθλιψη κτλ) έχουν τάση προς την μοναχικότητα ή κινδυνεύουν να βιώνουν απόρριψη σε φιλικό και ερωτικο επίπεδο ή εν πάσει περιπτώσει να μην έχουν σταθερότητα στον τομέα των σχέσεων λόγω των συμπτωμάτων τους; Με λίγα λόγια να μην εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους ανθρώπους με αποτέλεσμα να μείνουν μόνα τους.
    θέλω να πιστεύω όχι πια! πλέον όλο και περισσότεροι μιλάνε για τις ψυχικές ασθένειες, πολύ πιο εύκολα, αλλά πάλι αν κρίνω από την προσωπική μου εμπειρία.. μάλλον ισχύει! όντως έχω δεχθει απόρριψη λόγω του ότι έχω διαταραχή συναισθήματος, ξεκάθαρα και σίγουρα.

με μπέρδεψες λίγο με την μοναχικότητα και το ότι δεν εκτιμώνται ιδιαίτερα. δηλαδή να είναι μοναχικοί αναγκαστικά ενώ δεν θέλουν οι ίδιοι;

θα ήθελα κάποι@ νεότερ@ μου να απαντήσει, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι στις νεαρότερες ηλικίες αρχίζει να υπάρχει περισσότερη ορατότητα και δεκτηκότητα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Εσυ θα εκανες σχεση με καποιον συναιθηματικα μη διαθεσημο που ειναι ολη την ωρα στην κοσμαρα του?

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι είμαι έτοιμος να παραιτηθώ από το να γίνω καλά από τις κρίσεις, το άγχος, τις φοβίες και την κατάθλιψη.
    Δλδ υπάρχει τρόπος να γίνει κάποιος καλά;
    Μήπως φταίει που έχω καιρό να πάω στον ψυχίατρο; Μήπως θέλω άλλη αγωγή;
    Πόσα χάπια θα πιω; Θα πίνω για πάντα; Για χρόνια;
    Πολλά τα ερωτήματα.

Senior Member
    Ωρες -ωρες σκεφτομαι μηπως πρεπει να εχω ενοχές επειδη απλως ακουσα τι μου ειπε ο γιατρος και ακολουθησα την αγωγη και ειμαι καλά.... Πόσα χάπια θα πιω; Θα πίνω για πάντα; Για χρόνια;

Υπαρχουν 28349 διαφορετικά νοσήματα που απαιτουν ισοβια φαρμακευτική αγωγη, λετε ολοι αυτοι να σηκωνονται καθε πρωι και να λενε, ωχ τι θα γινει; θα παιρνω μονιμα αυτα τα χάπια;

Αυτος που πασχει απο σακχαρώδη διαβητη, HIV, επιληψία, υπερταση, υψηλη χοληστερινη, αναιμία, αιμοφιλια και ουτω καθεξης και πρεπει να παιρνει ισοβια αγωγη για να παραμεινει υγιής, λέτε να ξυπναει καθε μερα και να λεει αχ τι θα κανω; Πρεπει να παιρνω χαπια μια ζωη... Ε και; Τι ειναι καλυτερο; Να μην παιρνει αγωγη, να πεθανει χρονια πριν την ωρα του και να εχει και κακη ποιοτητα ζωης με προβληματα υγειας μεχρι τον προωρο θάνατο;

Λες και ζουμε στον 19 αιώνα... Έλεος δηλαδη.... Τα ψυχικα νοσηματα ειναι εγκεφαλικά/νευρολογικά νοσήματα, δηλαδη αντιμετωπισιμα με φάρμακα κυρίως. Οσο βοηθαει η ψυχοθεραπεια στο να αντιμετωπισεις πραγματικα τον διαβητη ή τις επιληπτικές κρίσεις, τοσο θα βοηθησει στην παυση εκκρισης συγκεκριμενων ορμονών οπως η κορτιζολη και η αδρεναλινη ωστε να "θεραπευτει" το "μονιμο στρες".

Η ψυχοθεραπεια, η μουσικοθεραπεια και άλλες επικουρικές μέθοδοι αντιμετωπισης ψυχιατρικων προβληματων απλα βοηθουν τον ασθενη να νιωσει καπως καλυτερα... Δεν μπορουν να αλλαξουν την χημικη ισορροπια των ορμονων στον εγκέφαλο και δεν μπορουν να υποκαταστησουν χημικες δραστικές ουσίες (ψυχοφαρμακα) που πραγματικά ανακουφιζουν ικανοποιητικά και συνήθως μόνιμα τον πάσχοντα.

Το μη χείρον, βέλτιστο...