Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 346
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 346 of 358 FirstFirst ... 246296336344345346347348356 ... LastLast
Results 5,176 to 5,190 of 5368
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Γιωργο εισαι μπουμπουνας, παρολα αυτα σε ευχαριστω για τη συμβουλη. Οπως ειπα ας μην μπλεκουμε ολες τις δουλειες ταυτοχρονα, θα πελαγωσουμε. Προς το παρον περιμενω τη Μαρια, της οποιας αν μη τι αλλο δεν εισαι ο δικηγορος της ωστε να μιλας για λογαριασμο της. Οχι, δεν ειμαι δε θεση να γνωριζω αν εχεις επικοινωνια με τον αλλον τον ανθρωπο και δε με αφορα κιολας αυτο, δε θα γινομουν αδιακριτος ωστε να το ρωτησω και μαλιστα εδω δημοσιως. Δυο ειναι τα πιθανα ενδεχομενα. 1)Να εχεις επικοινωνια. Αν ειναι ετσι τοτε πηγαινε και ρωτα την αν ειναι οκ με οοοολο αυτο που κανεις και να μας δωσει κιολας η ιδια γραπτη επιβεβαιωση οτι σε εχει βαλει για δικηγορο της και οτι δικαιουσαι να την εκπροσωπεις και να μιλας για λογαριασμο της και να περιφερεις την ιδιωτικοτητα της σε πηγαδακια του φορουμ ενω η ιδια λειπει. 2) Να μην εχεις επικοινωνια μαζι της. Τοτε αναλογισου μονος σου τη χαζομαρα που κανεις και πως την εκθετεις τωρα με το να περιφερεις το ονομα της ενω η ιδια λειπει απο δικη της επιλογη απο εδω.
    Καλό μεσημέρι Βασίλη.

Senior Member
    Επίσης, η διαχείριση θα έπρεπε να είχε επέμβει εδώ και μέρες σε όλο αυτό που γίνεται. Τέλος πάντων, επειδή είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που γίνεται, δεν μπορώ να βγάλω ή να βάλω το οτιδήποτε στο μυαλό του άλλου, αλλά όσοι δε γουστάρετε εμένα για κάποιον λόγο, επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας σας, επειδή θέλετε κάπου να ξεσπάτε τα νεύρα σας, επειδή έχει καρφωθεί κάτι στο μυαλό σας, απλά μην ασχολείστε ρε παιδιά. Δύσκολο; Δεν έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο ή ζώο στη ζωή μου, δεν έχω βλάψει κανένα, αλλά ποτέ δεν πήγα στα καλά καθούμενα να επιτεθώ σε άλλον. Και με όσους ανθρώπους δεν έχουμε χημεία στη δουλειά, απλά τους αγνοώ. Ούτε τους κουτσομπολεύω, ούτε τους φέρομαι άσχημα.
    Είναι το τελευταίο σχόλιο που γράφω πάνω σε αυτό το θέμα, γιατί μου είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο, ιδίως σε περιόδους έντασης που όλοι έχουμε.

Και μιας και το είπα, βγήκαν τα αποτελέσματα στο project που σας είπα με τα ψυχομετρικά. Πέρασα τα ψυχομετρικά με πολύ καλή βαθμολογία, τη συνέντευξη επίσης, στο γνωστικό αντικείμενο πάτωσα. Μετά βίας 50%, γιατί δεν διάβασα. Τα αγαθά κόποις κτώνται κι εγώ τεμπέλιαζα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που επέλεξαν, γιατί πραγματικά χτυπούσαν 8ωρα στο διάβασμα σε καθημερινή βάση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Βασίλη... Σου έστειλα και σου είπα να σταματήσεις να την ενοχλείς? Ναι ή όχι? Από που ήξερα ότι την ενοχλείς? Και γιατί απολογήθηκες αμέσως εκείνη την μέρα? Και γιατί προχθές που το ανάφερα δεν ήξερες τι να πεις?
    Δεν θα έλεγα τίποτα ε αν δεν μου έλεγε κάτι..

Σου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι επιρρεασα εγώ την Μαρία γιαυτό τα είπε. Εγω!!! Που όλο της έλεγα ότι είναι παλιός λογαριασμός και μαλωναμε και την επηρέασα. Εγώ της είπα να πάμε θάλασσα, να φέρει και μια φίλη της μαζί (ενώ έχω θέμα με το δέρμα μου) αλλά στη HarleyQuinn έλεγα ότι δεν μπορώ να βγούμε όλοι μαζι επειδή έχω κάποια θέματα? (είναι όλα γραμμένα εδώ στο φόρουμ).

Τον ρόλο του δικηγόρου τον έχεις αποκλειστικά εσύ. Εγώ σε καβγάδες άλλων δεν μπαίνω να παρω θέση με σκοπό να ηρεμήσω την κατάσταση. Εδώ είχα ρόλο κι εγώ γιαυτό μίλησα. Γιατί σε ενοχλεί που μίλησα? Αφού έλεγες και ξανά έλεγες ότι δεν είχες κακή πρόθεση. Ένας που δεν έχει κακή πρόθεση δεν τον πειράζει τίποτα επειδή είναι καθαρός. Και δεν έχω πει ποτέ τι ακριβώς έγινε. Θες να πεις εσύ?
    Γιωργο δεν αμφισβητω οτι η αλλη η κοπελα σου εδειξε τα μηνυματα της μεταξυ μας επικοινωνιας. Το εχω καταλαβει οτι το εκανε αυτο, εφυγε ταραγμενη απο τη δικη μας επικοινωνια και πηγε στο φιλο της το Γιωργο και εδειξε τα μηνυματα που ανταλλαξαμε. Δεν το αμφισβητω αυτο. Η αντιρρηση ειναι οτι παρολα αυτα εσυ πιστευεις οτι εισαι σε θεση να γνωριζεις και οτι επιπλεον δικαιουσαι στο ονομα της σταυροφοριας του «να προστατευσουμε τα αλλα μελη και δη τις γυναικες» να περιφερεις εν τη απουσια του αλλου ανθρωπου κατι που συνεβη πολυ παλια και που δεν αφορα εσενα να περιφερεις τωρα τη μνημη της ενω η ιδια εχει επιλεξει για τους δικους της λογους που τους γνωριζει μονο αυτη να απεχει απο το φορουμ (δικαιωμα της φυσικα). Αν λοιπον συνεχιζεις να εχεις επικοινωνια με τη φιλη σου σε παρακαλω να πας και να τη ρωτησεις αν ειναι οκ με ολο αυτο που κανεις εσυ τωρα ενοσω απουσιαζει η ιδια η οχι. Και χαρη και στους δυο σας κανω με αυτο που σου λεω. Πηγαινε μιλα της. Σου ειπα, κακος μπορει να μην εισαι, μπουμπουνας ομως εισαι. Και επειδη σκεφτομαι οτι η καημενη η Μαρια θα εχει να διαβαζει δεκαπεντε σελιδες απο εδω, ασε το προς το παρον το αλλο, δε θα παει πουθενα, εδω θα ειμαστε και θα το συζητησουμε. Εχεις το λογο της τιμης μου οτι δε θα φυγω, δε θα παω πουθενα, προς το παρον αν εχεις τη δυνατοτητα επικοινωνησε με τη φιλη σου και ρωτησε την αυτο που σου ειπα. Παρε τη συγκαταθεση της οτι την εκπροσωπεις εν λευκω. Και ελα μετα εδω αλλα αλλη μερα, μην τα μπλεξουμε ολα σημερα, να συζητησουμε ο,τι θελεις/ θελετε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Επίσης, η διαχείριση θα έπρεπε να είχε επέμβει εδώ και μέρες σε όλο αυτό που γίνεται. Τέλος πάντων, επειδή είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που γίνεται, δεν μπορώ να βγάλω ή να βάλω το οτιδήποτε στο μυαλό του άλλου, αλλά όσοι δε γουστάρετε εμένα για κάποιον λόγο, επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας σας, επειδή θέλετε κάπου να ξεσπάτε τα νεύρα σας, επειδή έχει καρφωθεί κάτι στο μυαλό σας, απλά μην ασχολείστε ρε παιδιά. Δύσκολο; Δεν έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο ή ζώο στη ζωή μου, δεν έχω βλάψει κανένα, αλλά ποτέ δεν πήγα στα καλά καθούμενα να επιτεθώ σε άλλον. Και με όσους ανθρώπους δεν έχουμε χημεία στη δουλειά, απλά τους αγνοώ. Ούτε τους κουτσομπολεύω, ούτε τους φέρομαι άσχημα.
    Είναι το τελευταίο σχόλιο που γράφω πάνω σε αυτό το θέμα, γιατί μου είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο, ιδίως σε περιόδους έντασης που όλοι έχουμε.

Και μιας και το είπα, βγήκαν τα αποτελέσματα στο project που σας είπα με τα ψυχομετρικά. Πέρασα τα ψυχομετρικά με πολύ καλή βαθμολογία, τη συνέντευξη επίσης, στο γνωστικό αντικείμενο πάτωσα. Μετά βίας 50%, γιατί δεν διάβασα. Τα αγαθά κόποις κτώνται κι εγώ τεμπέλιαζα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που επέλεξαν, γιατί πραγματικά χτυπούσαν 8ωρα στο διάβασμα σε καθημερινή βάση.
    Χαιρομαι που συνομιλω με εναν ανθρωπο που περασε τη βαση στα ψυχομετρικα. Τωρα θα μου κανεις παρεα που θα με κοψουνε εμενα στις δικες μου εξετασεις και θα με σουταρουν και απο τη σχολη μου γενικοτερα γιατι αντι να καθομαι να διαβαζω που λες κι εσυ πρεπει να κατσω να ασχολουμαι με τις δουλειες με φουντες που μου ανοιξαν αλλοι.

Senior Member
    Χαιρομαι που συνομιλω με εναν ανθρωπο που περασε τη βαση στα ψυχομετρικα. Τωρα θα μου κανεις παρεα που θα με κοψουνε εμενα στις δικες μου εξετασεις και θα με σουταρουν και απο τη σχολη μου γενικοτερα γιατι αντι να καθομαι να διαβαζω που λες κι εσυ πρεπει να κατσω να ασχολουμαι με τις δουλειες με φουντες που μου ανοιξαν αλλοι.
    Ναι βρε Βασίλη, αλλά τι να το κάνεις. Όσοι έχουμε λιώσει με γρίφους, αυτά τα test iq είναι παιδαριώδη! Ειδικά εκεί με τα διπλωμένα σχήματα και την αντίληψη χώρου ήμουν στην πρώτη 3άδα. Ήταν ένα boost. Και στη συνέντευξη τα πήγα καλά, δεν τους πείραξε το ένα ποδάρι που έλειπε τελικά αν και ρώτησαν! Αν δε στρώσουμε τον πισινούλη μας στην καρέκλα, γιατί αυτό μετράει, δε θα μας περάσει κανείς για τα ωραία μάτια μας. Ειδικά στις γυναίκες της επιτροπής δε θα πιάσει. Αυτά, ως μεγαλομέτοχος τα λέω, και θα μπω κι από τους άλλους 500 λογαριασμούς που διαθέτω να τα ξαναπώ!

Και εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, λέω να αγοράσω και τρίτη ομάδα σε ένα νησάκι. Τον Βαρβασιακό, ομαδάρα. Μην πω τώρα και το σύνθημά του και φάω μπαν!

Senior Member
    Ναι βρε Βασίλη, αλλά τι να το κάνεις. Όσοι έχουμε λιώσει με γρίφους, αυτά τα test iq είναι παιδαριώδη! Ειδικά εκεί με τα διπλωμένα σχήματα και την αντίληψη χώρου ήμουν στην πρώτη 3άδα. Ήταν ένα boost. Και στη συνέντευξη τα πήγα καλά, δεν τους πείραξε το ένα ποδάρι που έλειπε τελικά αν και ρώτησαν! Αν δε στρώσουμε τον πισινούλη μας στην καρέκλα, γιατί αυτό μετράει, δε θα μας περάσει κανείς για τα ωραία μάτια μας. Ειδικά στις γυναίκες της επιτροπής δε θα πιάσει. Αυτά, ως μεγαλομέτοχος τα λέω, και θα μπω κι από τους άλλους 500 λογαριασμούς που διαθέτω να τα ξαναπώ!

Και εκτός από τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, λέω να αγοράσω και τρίτη ομάδα σε ένα νησάκι. Τον Βαρβασιακό, ομαδάρα. Μην πω τώρα και το σύνθημά του και φάω μπαν!
    Ας εστιασουμε στον Παοκ τωρα, την παρολιγον ομαδα μου. Για να σε δουμε λοιπον ρε Ιβαν τι ψαρια πιανεις? Περνας ή κοβεσαι? Ποιο ειναι το πιο καμμενο ποδοσφαιρικο συνθημα που υπαρχει? (Hint: Του Παοκ ειναι, ηταν στην υλη σου και οφειλεις να το ξερεις αλλιως να το πεις εκατο φορες για τιμωρια μεχρι να το εμπεδωσεις ) Επισης αν μπορεις δωσε μου μια μικρη προκαταβολη απο τα λεφτα μου ως δικηγορο σου, θελω να παραγγειλω να τσιμπησω κατι, πεινασα..

Senior Member
    Ας εστιασουμε στον Παοκ τωρα, την παρολιγον ομαδα μου. Για να σε δουμε λοιπον ρε Ιβαν τι ψαρια πιανεις? Περνας ή κοβεσαι? Ποιο ειναι το πιο καμμενο ποδοσφαιρικο συνθημα που υπαρχει? (Hint: Του Παοκ ειναι, ηταν στην υλη σου και οφειλεις να το ξερεις αλλιως να το πεις εκατο φορες για τιμωρια μεχρι να το εμπεδωσεις ) Επισης αν μπορεις δωσε μου μια μικρη προκαταβολη απο τα λεφτα μου ως δικηγορο σου, θελω να παραγγειλω να τσιμπησω κατι, πεινασα..
    Είναι παρθένα του Ελληνιάδη η χτένα;;;

Senior Member
    Ουπς, σόρι, αυτό ήταν μπασκετικό.

Senior Member
    Οχι δεν το ξερω κιολας αυτο, δεν το εχω ακουσει. Τα λεφτα μου φερε ωστε να τρεχει εν τω μεταξυ η παραγγελια, να παρω τηλεφωνο. Ενα εικοσαρικακι προκαταβολη απο τα λεφτα της συνεργασιας μας ειναι μια χαρα. Λοιπον, αδιαβαστος πιαστηκες Ιβαν, να περασεις το Σεπτεμβρη μετεξεταστεος. Ετοιμασου να το καψεις, να καψεις νευρωνα, να μυρισει καμμενο γιατι θα καει μεχρι και τουφα απο το μαλλι. Λοιπον:

Μισή ζωή μαύρος, μισή ζωή λευκός,
    Μάικλ Τζάκσον ζεις, για πάντα Παοκτζής.

*drops mic/Mike

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 24-06-2025 at 13:53.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 24-06-2025 at 13:52.

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Κανενα ονομα της δεν εχω προδωσει Χαρλεϋ, στο ψευδωνυμο της αναφερομαι, στο Μαρυλού. Αλλα επειδη για το συγκεκριμενο φορουμ το Μαρυλου παραπεμπει και καπου αλλου γι αυτο προτιμω να τη λεω Μαρια. Ουτε εσυ να μην προδωσεις το πραγματικο ονομα της κοπελας.

Senior Member

Ισως φταιει το σκαψιμο στον 9ο μηνα ρε συ, κοψε λιγο τα χωραφια.
    Κατα τα αλλα περνας την επομενη, δεν χαθηκε ο κοσμος.

Senior Member
    Μιλάω σε ό,τι αφορά εμένα, καθώς σέβομαι την επιθυμία των μερών να μην ανακατευτώ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια, Χάρλεϊ. Να ξέρεις ότι κι εγώ για εσένα έχω καλή άποψη και σέβομαι τον αγώνα που έχεις δώσει στη ζωή σου, γιατί εγώ δε θα τα κατάφερνα. Επίσης, εκτιμώ και το γεγονός ότι ποτέ δε σνόμπαρες τα προβλήματα κανενός, ακόμα και τα μικρής σημασίας, ενώ θα μπορούσες άνετα να πεις "ίσα πέρα ρε που είναι αυτά προβλήματα".

Εμένα δεν μου αρέσει αυτό που κάνει ο George προς εμένα και αγγίζει τα όρια της παρενόχλησης, γιατί δεν ξέρει τι ζόρια μπορεί να τραβάει ο άλλος στην άλλη άκρη της οθόνης και πόσο τον επιβαρύνει το να του επιτίθεται συνεχώς. Πχ εγώ επηρεάστηκα από την αποτυχία μου στο project και ως εδώ είναι δική μου ευθύνη, αφού δε διάβασα και πήρα να μην πω τι. Όμως, είναι επιβαρυντικό αυτό που κάνει και αυτά που έλεγε ότι στέλνω φωτογραφίες μου σε άντρες από εδώ μέσα και βγαίνω ραντεβού μαζί τους, λες και είμαι η γυναίκα-αράχνη. Εγώ στεναχωρήθηκα και αισθάνθηκα απαίσια όταν το διάβασα, ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες της αποτυχίας μου στις γραπτές εξετάσεις, από δικό μου λάθος επαναλαμβάνω.

Εγώ ούτε κλείνω ραντεβού με άντρες στο φόρουμ, ούτε φωτογραφίες μου έχω στείλει, ούτε έχω συναντηθεί με εσένα ή με κανένα άλλο μέλος από εδώ μέσα, ούτε καν σας ξέρω φατσικά. Αλλά δεν μου αρέσουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα στα πηγαδάκια. Για να κερδίσει τι ακριβώς; Απολύτως τίποτα, απλά ξεσπάει πάνω μου.
    Πότε είπα ότι στέλνεις φωτογραφίες?? Ρώτησα τον Βασίλη ε αν του έστειλες φωτογραφία γιαυτό σε υπερασπιζεται. Έχει κόλλημα με τα ωραία μάτια. Δεν είπα ότι εσύ στέλνεις φωτογραφίες.. Μην μεταφέρεις αλλιώς αυτά που λέω. Όσο αφορά την αποτυχία του project δεν ήξερα ότι έχω τόση δύναμη. Και ενω λες ότι σε επηρέασαν τόσο αυτά που είπα εγώ (ότι είσαι παλιό μέλος-που το πιστεύω) δεν σταμάτησες να λες για μένα και για ένα άλλο μέλος (χωρίς να σου απαντάμε). Ακόμη και Πάσχα ήσουν εδώ και έγραφες έγραφες και προκαλούσες. Εγώ έχω να ασχοληθώ μαζί σου πολύ καιρό(μέχρι προχθές επειδή πάλι με προκάλεσες). Προκαλείς συνέχεια. Προφανώς επειδή θες να αντιδρασουμε και να κάνεις αναφορά μπας και φάμε μπαν. Σου έχω πει ξανά. Δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτό που κάνεις. Το πιστεύω ότι είσαι παλιο μέλος, το είπα και τελείωσε. Η διαχείριση είπε ότι αν συνεχιστεί αυτό θα μοιράσει μπαν. Και εσυ εκεί το συνέχισες.. Προσπαθείς πολύ δεν το κατάλαβες? Αν ήσουν ένα απλό μέλος θα άφηνες αυτό που είπα και θα πήγαινες παρακάτω επειδή εγώ δεν το συνέχισα. Εσύ το συνέχισες.

Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο. Ο Βασίλης ήθελε να σε βάλει στη συζήτηση ενώ αυτά που έκανε είναι πολύ χοντρά αντί να απολογηθεί ή να κινηθεί αλλιώς. Εσύ παίξε το παιχνίδι του. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι..