Results 5,206 to 5,220 of 5260
Thread: Τι σκεφτεστε (μερος τριτο)
-
22-06-2025, 15:59 #5206
Μιλάς μαζί μου σε ένα δημόσιο φορουμ εξου και το " εμείς ". Καλά σοβαρά τώρα τι να σου πω εγώ? Τι περιμένεις να σου απαντήσω? Απάντηση από σένα περιμένω αν θες να δώσεις φυσικά, γιατί 10 σελιδες δεν έχεις γράψει τίποτα αναφορικά με αυτό και γυρνάς τη συζήτηση σε εμένα.
- 22-06-2025, 16:02 #5207
22-06-2025, 16:06 #5208
Οχι καθολου δε δεχομαι το «εμεις» κι ας μιλαμε σε δημοσιο φορουμ. Οσο ανηκει σε εσενα το «εμεις» αλλο τοσο ανηκει και σε μενα, κι εδω που τα λεμε εισαι και ποιο νεο μελος στο φορουμ. Δημοσια επελεξες εσυ να μιλαμε, οχι εγω, γι αυτο και η συζητηση γινεται εδω, αν θες να γινει αλλου ξερεις που να με βρεις. Σε ρωταω λοιπον εδω δημοσιως, που σου εχω δωσει το παραμικρο, παραμικροτατο δικαιωμα γι αυτη την εντελως αδικη επιθεση που εξαπελυσες σε μενα και ποιος ο σκοπος που το κανεις, τι εξυπηρετει ολο αυτο. Κι εγω περιμενω απαντησεις. Εσυ που επιτεθηκες, εσυ εισαι που πρεπει να τεκμηριωσεις το για ποιο λογο το κανεις, εγω εδω ειμαι και θα απαντησω σε ο,τι θες, πουθενα δεν εχω να παω, μην ανησυχεις. Περιμενω και τις δικες σου ερωτησεις για να σου δωσω οτι εξηγησεις χρειαζεσαι.
22-06-2025, 16:07 #5209
22-06-2025, 16:11 #5210
Παιδια, αυτοσυγκρατηση, αφηστε με να μιλησω με τη Μαριλου, ειτε θελει να τα πουμε εδω, ειτε θελει να συζητησουμε ιδιωτικα, δικη της η επιλογη.
22-06-2025, 16:13 #5211
Μαρια/Μαριλου πριν γινουν ολα ρόιδο στο φορουμ δεν παιρνεις κανενα τηλεφωνακι να μιλήσουμε? Η να στείλεις κανα μηνυμα? Θελεις?
22-06-2025, 16:18 #5212
22-06-2025, 16:23 #5213
Προσωπικη μου προτιμηση ειναι να μιλησουμε ιδιωτικα και οχι, δεν το λεω για τους λογους που ισως σκεφτεις εσυ, ή που θα σκεφτουν και οι υπολοιποι. Θελεις να συζητησουμε ηρεμα κι ωραια ιδιωτικα? Ολα καλα ειναι μην ανησυχεις, υπαρχει λογος που το λεω αυτο. Εχεις προβλημα μετα απο εκατο ιδιωτικα μηνυματα να ανταλλαξουμε μερικα ακομα?
22-06-2025, 16:29 #5214
Είχες στείλει κατεβατό μήνυμα με τη δικαιολογία ότι δεν είσαι καλά στο σπίτι με τς δικούς σου να πάμε θάλασσα, εγώ να κολυμπάω και εσύ να πάρεις καφέ.. Γιατί έχεις δερματοπαθεια που δεν σου επιτρέπει όχι μόνο να έρχεται το δέρμα σου σε επαφή με το θαλασσινό νερό αλλά και να έρχεται σε επαφή με τον ήλιο. Τόσο πολύ που όταν είχαμε βρεθεί πριν 2 μήνες φορούσες ειδικά μανίκια στα χέρια να μην σε βλέπει ο ήλιος.. Σου είχα δώσει δικαιολογία ότι έχω κάνει laser και εκεί ξεκινησες τη κλάψα ΠΑΛΙ ότι δεν τα περνάς καλά με τους δικούς σου και ότι σου λείπει η θάλασσα και έχεις να πας 15 χρόνια και πόσο θα θελες να πάς....Και αν δεν θέλω να πάμε θάλασσα να πάμε πισίνα, εγώ να κολυμπάω όπως έγραφες και εσύ να κάθεσαι να πίνεις καφέ.. Σου είχα απαντήσει να το προτείνεις σε ένα άλλο μέλος από εδώ που είναι άντρας και κάνετε παρέα αλλά συνεχίζες τη κλάψα ότι σου λείπει η θάλασσα.. Και μάλιστα μου είχες πει να πω και στη rainbow από εδώ να έρθει και αυτή μαζί για μπάνιο ή σε καμία άλλη φίλη μου.... Ενώ τη προηγούμενη μέρα είχες μιλήσει με τη HarleyQuinn και της έλεγες ότι δεν είσαι καλά και δεν θα βγεις !!! Προχτές μου έστελνες μηνύματα ιδιωτικά στο viber ότι επηρεάστηκα από τον George ενώ εγώ με τον George μόνο βριζόμασταν στο φόρουμ..
Εκμεταλλεύτηκες τη καλοσύνη που σου έχω δείξει με κουτοπονηριά και υποτιμάς τη νοημοσύνη μ όπως και πριν και τώρα με το να μου λες ότι επηρεάστηκα και μλκιες
22-06-2025, 16:31 #5215
Καλα.. Μεχρι να απαντησεις τι θες να κανουμε παω να βαλω να τσιμπησω κατι να φαω και επιστρεφω..
22-06-2025, 16:39 #5216
Περιμενω απαντηση Μαρια αν τη συζητηση θελεις να τη συνεχισουμε ιδιωτικα και οχι δημοσια. Εγω θεωρω καλο να γινει ιδιωτικα το οποιο ξεκαθαρισμα και μετα αμα θες δινουμε δημοσια εξηγησεις σε οτι θες. Ασε τις δικες σου κρισεις για γκρινιες, κλαψες κλπ που υποτιθεται κανω και τα αλλα συμπερασματα που σκεφτηκες και ας σταθουμε στα γεγονοτα. Λοιπον, επανερχομαι, σου ζητω την αδεια να ξεκαθαρισουμε πρωτα εμεις οι δυο με ιδιωτικο διαλογο και μετα κανουμε οτι αλλο νομιζεις ή οτι αλλο χρειαζεται. Σε προσκαλω να μιλησουμε και να ξεκαθαρισουμε οτι θες εμεις οι δυο ιδιωτικα, δεν εχω αναγκη το «κοινο μου» στο φορουμ για να μιλησω μαζι σου, το εχουμε κανει ηδη αυτο και αρκετες φορες. Ελα να μιλησουμε ιδιωτικα και ζητα μου οτι εξηγησεις θες αλλα να δωσεις κι εσυ την απαραιτητη αιτιολογηση σε αυτα που με κατηγορησες και μαλιστα δημοσιως και αστηρικτα. Για ποιο λογο το εκανες, τι δικαιωμα σου εδωσα ωστε να το κανεις και ποιος ο σκοπος που το κανεις? Αυτα ελα και πες τα μου ιδιωτικα, αστους αυτους ολους εδω.
22-06-2025, 16:45 #5217
Σ έχω απαντήσει! Από εδώ θα μιλήσουμε κοίτα το προηγούμενο ποστ
22-06-2025, 16:58 #5218
Γιατι δε θες να το συζητησουμε ιδιωτικα? Εγω με εσενα θελω να το ξεκαθαρισω αυτο, δε με ενδιαφερει το «κοινο» του φορουμ, παροτι αλλος στη θεση μου θα καιγοταν η γουνα του να αποκατασταθει η δημοσια φημη του. Γιατι αρνεισαι να συζητησουμε ιδιωτικα? Για ποιο λογο? Εδω ειχες βαλει ολοκληρο θρεντ και συναντηθηκες με αγνωστους ανθρωπους, τοτε δε φοβηθηκες, τωρα τι φοβασαι να ανταλλαξουμε μερικα μηνυματα ιδιωτικα? Για σενα το λεω κυριως αυτο, οχι για μενα, και επειδη ειναι και το σωστο ετσι να γινει. Τα περι γκρινιες, κλαψες κλπ ειναι δικες σου προεκτασεις και υποθεσεις και συμπερασματα , ας σταθουμε στα γεγονοτα. Ποια ειναι η καλοσυνη που μου εδειξες Μαρια? Ας ξεκινησουμε απο αυτο. Και που σου ζητησα εγω να μου δειξεις καλοσυνη? Τα γεγονοτα που αναφερεις στο παραπανω μηνυμα δεν τα αμφισβητω, παιρνω ομως αποσταση απο ολα τα συμπερασματα και τις προεκτασεις που κανεις που αυτα ειναι μονο δικα σου. Και επανερχομαι ωστε να μην ξεφυγεις απο αυτο που σου ζηταω. Σου ζηταω λοιπον δημοσιως την αδεια να ανταλλαξουμε μερικα ιδιωτικα μηνυματα. Την εχω ή οχι? Εγω δε θα στειλω, στειλε εσυ. Με πολυ μεγαλο ενδιαφερον θα περιμενω να δω τι θα κανεις. Εγω δεν ειμαι σαν καποιους αλλους, βλεπω, ακουω, δε μιλάω και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα που δεν ειναι βιαστικα, που τα κραταω για τον εαυτό μου κιολας, γιατι δεν αφορουν αλλους, κανέναν δεν αφορουν. Και παλι λοιπον σε προτρεπω να ερθεις να μιλησουμε ιδιωτικα και να με εγκαλεσεις για ολα αυτα που σε εχουν κανει εξω φρενων και να μου δωσεις τη δυνατοτητα να απολογηθω για τα εγκληματα που εχω κανει εναντιον σου. Ελα να τα πουμε ιδιωτικα. Εισαι? Εγω δε θα στειλω, περιμενω να δω τι θα κανεις εσυ. Ο,τι αποφασισεις θα κανουμε.
22-06-2025, 17:04 #5219
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 23-06-2025 at 11:40.
22-06-2025, 17:08 #5220
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 23-06-2025 at 11:41.