Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 351
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 351 of 358 FirstFirst ... 251301341349350351352353 ... LastLast
Results 5,251 to 5,265 of 5369
    Senior Member
    Α, και επειδη το δικο μου το drama εχει μεσα και ολιγον απο comic relief που ολο και σε καποιους μπορει και να αρεσει, οτι τρωμε εκει κατα τις δωδεκα δεν προσθετει θερμιδες γιατι ο οργανισμος μας δεν ξερει σε ποια μερα να τις καταχωρησει και ετσι δεν τις προσμετραει. Ακολουθηστε με και για αλλες διατροφικες συμβουλες..

Senior Member
    Μαλιστα, καλουτσικα ειναι τα πραγματα, τα φοβομουν οτι θα ηταν χειροτερα. Ψυχραιμια παίδες, εδω ειμαστε, ολα θα ξεκαθαριστουν. Λοιπον, ωραια, ας κρατησουμε οτι η Μαριλου θελει να συνεχισουμε τη συζητηση εδω. Συνεχιζουμε λοιπον ετσι. Να πω λοιπον στο αγαπητο φορουμ αλλα και στην ιδια οτι οι δικοι μου λογοι που με εκαναν να πω οτι προτιμω να γινει αυτη η συζητηση ιδιωτικα ειναι τα εξης:

Μαριλου, εμεις οι δυο δεν ειμαστε δυο ανωνυμοι λογαριασμοι πισω απο ενα φορουμ, απλα το φορουμ ηταν η αφορμη να γνωριστουμε, αλλα εχουμε βρεθει εκει εξω , εχουμε κανει παρεα, αρκετες φορες κιόλας, και το ξερεις αυτο, ελπιζω να μην το αρνεισαι. Εγω σαν Βασιλης δεν εχω κατι να φοβηθω γιατι οπως γνωριζω και γνωριζεις πολυ καλα δεν σου εχω κανει απολυτως τιποτα κακο, δε σε εβλαψα πουθενα, μονο καλο εχεις δει απο μενα, κι εσυ παλι εντελως απο το πουθενα εξαπελυσες μια αδικαιολογητη επιθεση εναντιον μου για λογους που εσυ τους ξερεις και που θα πρεπει να τους πεις, να τους μαθουμε κι εμεις, ολοι εδω. Εφοσον βαλθηκες να με ξεμπροστιασεις και να πεις τις πομπες μου και να προστατεψεις τις αλλες γυναικες του φορουμ απο το Βασιλη που παιρνει τα κυαλια για να δει κωλους, by all means , ξεμπροστιασε με please, πες τι σου εκανα, πες μας πως προεκυψε ολο αυτο. Σοβαρα σε ρωταω, απο που σου προεκυψε ολο αυτο? Που το βασιζεις? Ανελυσε μου τη σκεψη σου, ελα να μιλησουμε, εδω θα μιλαμε αφου ετσι επελεξες. Εγω και ολο το τσατ του βαιμπερ μας να εβγαινε στη φορα δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα, αρκει βεβαια να γινοντουσαν edit καποιες ευαισθητες πληροφοριες με ευαισθητα προσωπικα δεδομενα οπως ονοματα και διευθυνσεις. Ισα ισα που αυτο θα με συνεφερε απιστευτα, θα αποδεικνυε περιτρανα σε ολους τι ακριβως εχει συμβει και πολλοι ξερολες θα μενανε μακακες μετα με το plot twist που μπορει να εχει το σεναριο. Θελω να ξερεις οτι αυτο που σου ειπα ισχυει, δεν εχεις να φοβασαι κατι απο εμενα, δεν ειμαι ανθρωπος που επιτρεπει στο θυμο του να παιρνει το τιμονι, ειμαι ανθρωπος που προσπαθω να περιμενω ποτε θα ηρεμησω για να αντιμετωπισω με ψυχραιμια ενα ζητημα οταν προκυπτει. Δε λεω οτι το καταφερνω παντα αλλα γενικα καλουτσικα τα παω, δεν ειναι πολυ ευκολο να με παρασυρει κανεις. Ο θυμος δεν ειναι καλος υποβολέας Μαριλου, πρεπει να τον προσεχουμε. Αυτη τη στιγμη μου εχουν περασει μεχρι και τα νευρα που σου ειπα νωριτερα οτι σε εχω. Ειμαι ενας ανθρωπος που βγηκε βολτα μαζι σου και μαζι με το αλλο το παιδι οταν εσυ η ιδια εκανες αυτο το θρεντ που ελεγε τσατ για μοναχικους. Κι οταν υπηρχαν καποιοι αλλοι ανθρωποι που διεδιδαν διαφορα, ακουγονταν διαφορα για σενα τελος παντων, ισχυει αυτο που λεω έτσι δεν ειναι? Δε λεω κατι που διαφωνεις? Και μετα ξαναβγηκαμε με το αλλο το παιδι και εχουμε ξαναβγει και μονοι μας , οι δυο μας. Για απλη, ανθρωπινη παρεα οπως νομιζα εγω οτι κανουμε κι οπως ειχες αφησει να εννοηθει και εσυ. Το ειπες κιολας στο θρεντ σου με το καλημερα, οτι να ξέρετε παιδια παντως οτι δεν ενδιαφερομαι για κατι αλλο ακομη κι αν μοιαζει κανεις με το ντι καπριο, καπως ετσι το ειχες γραψει, το θυμασαι αυτο? Και μαλιστα σου απαντησαν, δεν ειμαι σιγουρος αν το θυμαμαι καλα αλλα νομιζω το ειχε πει η Ρεμεντυ, καποιο απ τα παιδια τελος παντων σου ειπε και τι μας το λες αυτο? Ετσι κι αλλιως αν καποιος ειναι να ερθει με αυτο το σκεπτικο θα το κανει ουτως η αλλως, δε θα τον επηρεασει που εσυ λες τωρα αυτο. Το θυμασαι οτι εχει γινει αυτο? Οι υπολοιποι θυμαστε σε τι αναφερομαι? Μου λες οτι δε δινω εξηγησεις και προσπαθω να αποφυγω την κουβεντα και να την παω αλλου. Κανεις λαθος, καθολου δεν θα σε αποφυγω, ουτε θα με αποφυγεις. Εδω ειμαι, στρογγυλοκαθισα και περιμενω να μου πεις τι θες να εξηγησω? Πες μου κατι, δωσε μου μια ακρη να ξεκινησω απο καπου και θα εξηγηθω, εδω , ενωπιων ολων εδω που φτασαμε με ολα αυτα που ειπες. Ας παω σε νεο μηνυμα να συνεχισω γιατι καποιοι ανθρωποι που παραειμαστε λαρτζ θελουμε μεγαλο νουμερο σε ολα και στα ρουχα και στο τσατ, παντου, δε χωρανε τα βαρετα μας κειμενα σε 5000 ψωρολεξουλες.

Senior Member
    Ναι , να πω λοιπον οτι εμενα μου αρεσουν πολυ τα μαθηματικα, η λογικη των μαθηματικων, τις εξισωσεις τις εχω πλεον ξεχασει. Αλλα εχουν μια λογικη, μια αρμονια, τα facts, οι λογικες συνεπαγωγες που σε πανε απο το ενα σημειο στο αλλο και σε οδηγουν σε ενα ασφαλες και αποδεδειγμενο συμπερασμα. Βεβαια και η φαντασια και η τεχνη εχει τη δικη της ομορφια, αλλα προς το παρον ας μεινουμε στα μαθηματικα, τα ενα κι ενα κανουν δυο. Θελω λοιπον να γραφεις με facts, δε θελω να μας λες τις δικες σου προεκτασεις. Μεινε στα γεγονοτα, κι εγω ετσι κι αλλιως το ιδιο θα κανω. Οι δικες μου προεκτασεις και η δικη μου φαντασια και σκεψεις δεν αφορα κανεναν, ουτε εσενα, εγω με γεγονοτα θα μιλησω. Καπου εγραψες οτι μας εκανες καλοσυνη. Ποια ηταν ακριβως η καλοσυνη που μας εκανες? Facts Μαριλου, γεγονοτα, οχι γενικοτητες. Απαντησε μου εσυ και θα σου απαντησω κι εγω ποια ηταν η καλοσυνη που σου εκανα εγω. Επισης γεγονοτα, οχι υποθεσεις ή δραμα και acting out για να κερδισω τις εντυπωσεις καποιου κοινου για το οποιο ειλικρινα κιολας χεστηκα. Ειμαι εδω για αλλους λογους, οχι για την ματαιοδοξια μου ή το κοινο μου. Προς το παρον η προσοχη μου ειναι εστιασμενη στο να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει με εσενα, που το πας δηλαδη. Με εχεις οντως παρεξηγησει και ολο αυτο ειναι απλα απο μια λαθος υποθετικη σκεψη σου η μηπως συμβαινει κατι αλλο? Εχεις τριγκαρει το διαγνωστη μεσα μου αυτη τη στιγμη και θελω να δω τι ισχυει. Για μενα το θελω αυτο, το χρειαζομαι, ουτε για το φορουμ το κανω και σε ενημερώνω επισης οτι δεν εχω ιδιωτικα πηγαδακια με κανεναν απο ολους αυτους που γραφουν, ειδικα κιολας που να αφορουν καποιον αλλον ανθρωπο (εσένα εν προκειμενω). Θελω απλα να καταλαβω τι ακριβως ισχυει και μετα θα σκεφτω με ηρεμια, τι πρεπει να κανω.

Senior Member
    Σου δινω κι εγω λοιπον διαφορες αφορμες, κατι να πιασεις να πεις κι εσυ, σου δινω καποιες ακρες απο το κουβαρι. Αλλη μια ακρη ειναι η εξης. Ποια ηταν η αφορμη που σε εκανε να σκεφτεις οτι ο Βασιλης πιθανως να ηθελε να σε δει εσενα με καποιον αλλον διαφορετικο τροπο περα απο την απλη ανθρωπινη παρεα που (νομιζα) οτι κανουμε. Πιασε αυτη την ακρη και πες μας, Βασιλη σε υποψιαζομαι οτι ηθελες απο μενα αυτο κι αυτο και οι υποψιες μου ειναι γι αυτον κι αυτον κι αυτον το λογο. Facts Μαριλου, οχι δραματα, οχι θολουρα, οχι εντυπωσεις για να κερδισεις το κοινο. Αποδειξε μου οτι εισαι εδω γιατι εχεις κατι να ξεκαθαρισεις με μενα που σου φταιει και οχι οτι εισαι εδω για αλλους λογους. Προς το παρον μου εδειξες οτι ιδιωτικα δεν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου, δημοσιως ομως εδειχνες οτι ησουν εξω φρενων και εξαπελυες επιθεση σαν καταπελτης και με ειπες ξεδιαντροπο. Για ποιο λογο με λες ξεδιαντροπο Μαριλου, τι εκανα? Περιμενω απαντηση στο ερωτημα. Η αλλη η κοπελα ειπε οτι αν ημουν εγω και τα μισα να μου ειχαν πει απο ολα αυτα θα ειχα αντιδρασει κλπ κλπ το ειπες ρε Χαρλεϋ, ετσι δεν ειναι? Λιγα σχολια πιο πανω ειναι. Εγω ας πουμε πως εχω λιγη αυτοσυγκρατηση παραπανω, ακομη κι αν εφαγα δυνατο χτυπημα. Δεν ανταποδιδω, περιμενω να μου περασουν τα νευρα και ρωταω τον αλλον που με χτυπησε ηρεμα, ψυχραιμα και πεζα να μου πει γιατι με χτυπαει? Τι του εκανα. Και περιμενω απαντηση, δεν ειναι ρητορικο το ερωτημα, κανονικη κουβεντα κανω, διαλογο και περιμενω την απαντηση σου. Οριστε κι αλλη μια ακρη που σου δινω, αλλη μια δικη μου ερωτηση. Βαλε κι εσυ ερωτησεις που θες να σου απαντησω. Ας παω να ξαναδιαβασω ολα τα προηγουμενα σχολια σου να πιασω και καμια αλλη ακρη να πω τιποτα.

Προς τα υπολοιπα παιδια, να ξερετε τα διαβασα τα σχολια σας και τα διαβαζω αλλα η ενημερωση που σας κανω ειναι η εξης. Αυτη τη στιγμη εγω σαν Βασιλης κανω σε δημοσιο βημα μεν μια αποκλειστικη συζητηση με τη Μαριλου,δεν μιλαω με ολους εσας. Ειμαι ενας και ειστε εκατο. Σεβαστειτε οτι δεν εχω εκατο χερια ουτε εκατο μυαλα. Και σεβαστειτε οτι σε ολο αυτο εσεις ειστε απλοι θεατες, οι πρωταγωνιστες ειναι ο Βασιλης και η Μαριλου. Και σεβαστειτε και το γεγονος οτι ο δικος μου πωπος ας το πουμε ετσι is on the line, δεν καιγεται ο πωπος κανενος αλλου. Εγω δεχτηκα την επιθεση, και μαλιστα δεν εσπευσα να αντεπιτεθω και ουτε και σκοπευω να το κανω, να αμυνθω ομως εχω καθε δικαιωμα, μην πω κιολας υποχρεωση να το κανω, και θα το κανω με τον τροπο που εγω νομιζω, οχι εσεις. Τα σεναρια που πλαθει ο καθενας σας στο κεφαλι του δεν με αφορουν. Σας λεω οτι δε θα παω πουθενα, εδω ειμαι, οποιος θελει να με βρει παρακατω θα μιλαμε, θα πουμε οτι θελετε αλλα για την ωρα δωστε μου λιγο τη δυνατοτητα να το αντιμετωπισω αυτο που μου συνεβη. Αμα δειτε κανεναν τραμπουκο να πιεζει η δεν ξερω κι εγώ τι αλλο τοτε ευχαριστως καντε με report το σχολιο μου αμα κανω κατι που αντιβαινει τους κανονες λειτουργιας του φορουμ. Προς το παρον να ξερετε οτι διαβαζω αυτα που γραφετε αλλα δε σκοπευω να απανταω γιατι θελω να κανω focus σε μια αποκλειστικη συζητηση που κανω με τη Μαρια για κατι που με αφορα, δεν το κανω γιατι σας γραφω, η γιατι βαριεμαι να σας διαβασω η γιατι δεν εχω τι να σας απαντησω κλπ κλπ γιατι φοβαμαι, γιατι δεν εχω τι να πω κλπ. Θελω να εστιασω απλα εκει. Ενα ενα τα προβληματα και με τη σειρα προτεραιοτητας που εγω αποφασιζω, δικα μου ειναι τα προβληματα αλλωστε, οχι δικα σας.

Senior Member
    Καλα, για την ωρα ας κανω καμια παυση, μου ηρθε κι ενα παλιομηνυμα που δεν το ειχα δει οτι ενα πακετο μου που εχω αν δεν το παρω θα επαναδρομολογηθει τωρα το πρωι και θα φυγει απο αυτα τα μεταλλικα κουτια με τον κωδικο, θα το χασω. Και πρεπει να παω να βγω να το παρω. Ευτυχως ειναι εδω κοντα. Κι εχουμε κι αλλες δουλειες, κι αλλα πραγματα που τρεχουν και δεν εχουμε κλεισει ματι κιολας κλπ. Εδω ειμαι, δε χανομαστε, θα ξαναρθω, ειτε να γραψω κατι εκτε να διαβασω τι αλλο εχει γραφτει. Προς το παρον γεια.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 25-06-2025 at 18:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    υ.γ. τα παλιοτερα μελη ξερουν καλα ποσο επιμενω στο να μην κανουμε γνωριμιες απο εδω μεσα, αν μας ενδιαφερει η συμμετοχη στο φορουμ. εχω γινει γραφικη με την επιμονη μου, αλλα καθε ΜΑ ΚΑΘΕ φορα γινονται παρατραγουδα με αυτες τις γνωριμιες, γι αυτο επιμενω και θα επιμενω...
    Αποδεικνυεται οτι εχει μια σοφια και εχεις δικιο σε αυτο που λες, τουλαχιστον σε καποιες περιπτωσεις, οχι σε ολες. Εγω για τους δικους μου λογους που ενδεχομενως να διαφερουν απο αυτους που σκεφτηκες και εσυ και αλλοι κλπ ειπα ας την κανω αυτη τη γνωριμια, αλλα για να ειμαστε και δικαιοι δεν ηταν δικη μου η πρωτοβουλια, ανταποκριθηκα στο καλεσμα που εκανε η κοπελα που λογω μοναξιας που ενιωσε εκανε το θρεντ τσατ για μοναχικους και καλουσε κοσμο για καφε. Οπως «καλεσα» κι εγω χτες, αλλα βασικα δεν το εκανα γιατι ειμαι μοναχικος η εχω προβλημα με τη μοναξια μου κλπ , βασικα ηταν σε στυλ, εγω θα ειμαι εκει μεχρι τις δεκα, ΟΠΟΙΟΣ θελει να ερθει να δει τα ωραια μου τα ματια ειναι ευπροσδεκτος, εκτος απο τη Μαριλου, αυτην την εξαιρεσα απο το καλεσμα μου. Ειναι ωραια τα ματια που λενε αληθειες και σε κοιτανε καταματα Ρεμεντυ, face to face οταν συμβαινει αυτο και οχι πισω απο τζαμια και οθονες και ακαουντς, και ειναι ομορφα γιατι δεν εχουν τιποτα να φοβηθουν, οχι λογω της εξωτερικης τους εμφανισης. Χ3σμ3νη την εχω τη συμμετοχη στο φορουμ και τη φημη μου σε αυτο, και μιλαω σε ενα παλιο μελος αυτη τη στιγμη, αμα τυχον εισαι εδω γυρω ξερωγω του χρονου, του παραχρονου και ειμαι κι εγω καλα γιατι δε σκοπευω να εξαφανιστω, θα το διαπιστωσεις αυτο. Παλιο μελος ισως δε με λες αλλα ουτε μπηκα εδω μεσα χτες και καποιοι καλως η κακως εχουν φανερωσει λιγο παραπανω πραγματα δικα τους απο οτι αλλοι και νομιζω πως ανηκω σε αυτους. Ωρες ειναι τωρα να μου πειτε οτι ειμαι κι εγω κανενα «παλιο μελος τρολ» που μπαινει με αλλον λογαριασμο. Δε θα με εκπληξει καθολου μα καθολου αυτο αν κρινω με βαση αυτα που βλεπω εδω μεσα. Και μιας που εισαι παλιο μελος και εσυ αλλα και αλλοι που διαβαζουν, βοηθηστε με σε αυτο που σας ρωτησα γιατι δεν το γνωριζω. Ποτε διαγραφεται ενα ολοκληρο θρεντ και για ποιους πιθανους λογους μπορει να συμβει κατι τετοιο? Ειναι κατι που μπορει να ερθει και να το κανει η διαχειριση απο μονη της χωρις να της ζητηθει? Ειναι κατι που το ζηταει αυτος που ανοιγει το θρεντ? Τι μπορει να συνεβη και διαγραφτηκε ολοκληρο το θρεντ τσατ για μοναχικους? Αν ηταν καποιος καυγας με ποστς που επρεπε να σβηστουν γιατι δεν εγινε το συνηθες που ειναι το γνωστο «το σχολιο τροποποιηθηκε απο τη διαχειριση» αλλα εξαφανιστηκε ολο το θρεντ? Τι μπορει να σημαινει κατα τη γνωμη σας αυτο?

@Ολοι

Ενδεχεται να κανω καποια ωρα να ξαναμπω, μη θεωρειτε οτι αν δεν μπω και απανταω μπαμ οτι κατι αλλο συμβαινει, μη με ερμηνευετε τελοσπαντων, βασικα περιμενω τη Μαριλου να μπει να συνεχισουμε την αποκλειστικη μας συζητηση, τα αλλα οπως σας ειπα δεν μπορω να ασχολουμαι ενα ενα να τα ανασκευαζω, αμα θελω να γραψω κατι θα το πω, αλλιως χ3στηκα κιολας, ειπαμε, ειμαι ο γυπας του φορουμ με τα κυαλια που θελω να κοιταω κ*λους, ειμαι οκ με αυτο , δεν εχω θεμα , ουτε και να φοβηθω κατι. Αλλα η Μαριλου ολα αυτα που ξεστομισε εδω δε θα περασουν ετσι. Με την ηρεμια, ευγενεια και πολιτισμο που οσοι εχουν δει τη μαπα μου απο κοντα ξερουν οτι με διεπει αυτα που επιτεθηκε και ειπε θα τα ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ. Εγω σας σεβομαι ολους σας εδω μεσα και το ξερετε, κανεις σας δεν εχει να μου προσαψει το παραμικρο σε προσωπικο επιπεδο (εκτος απο τη Μαριλου) η οποια για λογους που οφειλει να εξηγησει επελεξε να το κανει σκηνη δημοσια και οχι να ερθει να μου πει εκει που τα λεγαμε οτι «εισαι ξεδιαντροπος», οτι κοιτας κ*λους, οτι ενδεχομενως να θελω δεν ξερω κι εγω τι απο αυτην, ενω η ιδια ηρθε δημοσιως και ζητησε παρεα για να βγει γιατι ηταν μοναχικη. Αυτα τα ειπε αυτη, δεν τα ειπα εγω, το θρεντ ηταν δημοσιο. Ισως λοιπον εγω ο επιπολαιος να φορεσα τη δηθεν μασκα του να βοηθησω και να ανταποκριθηκα σε αυτο το καλεσμα που εκανε. Η ισως ειμαι απλα ο γυπας που καιγεται να δημιουργησει εντυπωσεις στο φορουμ. Αυτο που λες Ρεμεντυ για τις εντυπωσεις στο φορουμ ειναι στο σωστο δρομο. Μια αλλη εκδοχη ειναι καποιος αλλος να καιγεται για την εικονα του στο φορουμ και να προσπαθει να δημιουργησει καποιον αντιπερισπασμο χρησιμοποιωντας καποιον αλλον που δεν εφταιξε σε τιποτα. Το να καυγαδιζουν οι προεδροι των ομαδων στο μπασκετ ισως ειναι πολυ βολικος αντιπερισπασμος για τους κυβερνωντες ωστε να παψει ο κοσμος να ασχολειται με αλλα σοβαρα, σοβαροτατα που συμβαινουν. Εγω δεν τα λεω αυτα ουτε για τις εντυπωσεις (χ3στηκα) , ουτε εννοω να πω κατι για τη Μαριλου, δεν ειναι δουλεια μου να το κανω. Η επιθεση ομως που εκανε η Μαριλου που μονο εγω γνωριζω αν ειναι δικαιη η αδικη θα βρει απαντηση απο εμενα αμα χρειαστει. Προς το παρον της ειπα οτι την προσεγγιζω με πληρη ψυχραιμια και μονο οταν δεν εχω νευρα και συνεχιζω να συζητω μαζι της δημοσια για κατι δικο μας, μεταξυ μας, που το εφερε στο φορουμ και δικαιωμα της. Αν υπολογιζε οτι θα εχω καποια αλλη αντιδραση με ολο αυτο που εκανε και δεν της βγηκε αυτο ειναι δικο της θεμα, οχι δικο μου. Την εχω ρωτησει πραγματα, της εχω πει να απαντησει, να μας πει ποια ειναι η καλοσυνη που λεει οτι μας εκανε, να βγει να πει γιατι δημοσιως μας ειπε ξεδιαντροπους ενω στο βαιμπερ δεν αφησε ποτε ουτε μια υπονοια οτι καναμε κατι που την ενοχλει. Με καλει να δωσω εξηγησεις και φυσικα κσι θα τις δωσω, εδω, ενωπιων ολων. Πηγαινε φερε εδω Μαριλου και κανε ενα copy/paste τα τεσσερα τελευταια μηνυματα του βαιμπερ μας, και τα τεσσερα δικα μου ειναι ετσι κι αλλιως. Ξεμπροστιασε με, by all means, δεν εχω τιποτα να κρυψω. Το πρωτο μηνυμα ειναι αυτο στις αρχες του μηνα η καπου εκει που σε προσκαλω για μπανιο για να δω κ*λους και τα αλλα τρια ειναι αυτα που ειπες εδω «Βασιλη σταματα να μου στελνεις κατεβατα στο viber”, κανε το αυτο σε παρακαλω και ας συνεχισουμε τη συζητηση απο εκει. Εξηγησεις δεν ηθελες να δωσω εδω? Ενωπιων ολων? Δωσε λοιπον τωρα την ευκαιρια ωστε να το κανω. Το δικαιουμαι, μου επιτεθηκες απροκλητα και εχω καθε δικαιωμα να υπερασπιστω τον εαυτο μου.

Senior Member
    Αα, σορρυ, σου ειπα τεσσερα τελευταια ενω ειναι παραπανω. Πανε φερε τελοσπαντων το καλεσμα για μπανιο, τα τρια τελευταια και οτι αλλο νομιζεις εσυ, διαλεξε και φερε. Σεβασου ομως τις ευαισθητες πληροφοριες οπως ονοματα κλπ και σε αυτα κανε edit

Senior Member
    Facts Μαριλου, copy paste, οχι γενικοτητες και μελανι και θολωνουμε τα νερα. Εχω την υπομονη κσι την ψυχραιμια να κατσω εδω να περιμενω μεχρι τα νερα να ξεθολωσουν. Και καιγεται και ο ποπος μου να το κανω, my @rse is on the line με ολα αυτα που ειπες, ουτε ο δικος σου, ουτε κανενος αλλου.

Senior Member
    Αλλα βασικα να ξερεις οτι εξακολουθω να σε προσεγγιζω αν οχι με φιλικη διαθεση τουλαχιστον ουτε με εχθρικη, οποτε αμα εισαι αθωα και απλα παρεξηγησες και μπερδευτηκες δεν εχεις κατι να φοβηθεις. Ειμαι εδω για ξεκαθαρισμα, για να δωσω εξηγησεις, για να δωσεις εξηγησεις, δεν ειμαι εδω για να επιτεθω, ουτε να εκδικηθω, αλλα ειμαι εδω να αμυνθω επισης και να προστατευσω τον εαυτο μου αμα κρινω οτι χρειαστει. Επιφυλασσομαι καθε νομιμου δικαιωματος μου.

Senior Member
    Βασιλη, κοψε τις μλκς και πηγαινε βαλε μας κανα καλο τραγουδι να γουσταρουμε ωραια μερα που ειναι.

Senior Member
    Πρώτον, αναφέρεις οτι βρεθήκαμε αρκετές φορές, ζήτημα να βρεθήκαμε 5 φορές και μέσα σε αυτές, 2 φορές ήταν και άλλο μέλος απο εδώ. Ενστικτωδώς απομακρύνθηκα και μετά απο 2 βδομάδες μου έστειλες αυτό για τη θάλασσα. Όσο για τα μηνύματα στο viber μήπως να τα ανεβάσω να δουν και άλλοι τι έστελνες ?

Δεύτερον στις φορές που είχαμε βρεθεί μου είχες στείλει μήνυμα να στείλω σε ένα μέλος κοπέλα απο εδώ που μου είπες οτι είναι 20 χρονών και μένει σε νησί, για να γίνουμε όπως μου είπες διαδικτυακές φίλες ... Δεν αναφέρω το όνομα του μέλους αυτού για να τη προφυλάξω, αλλά ελπίζω να το διαβάσει. Σου είχα απαντήσει ότι εφόσον μένει σε νησί μπορεί να ρωτήσει στο φόρουμ αν μένεις κανείς εκεί και να κάνει μια συνάντηση. Και μου είχες απαντήσει τότε ότι δεν είναι όλοι ατρόμητοι και αφόβιστοι όπως εγώ..Και σου είχα πει οτι είναι πιο ριψοκίνδυνο να μιλάει καθημερινά με αγνώστους και να μοιράζεται προσωπικά πράγματα. Σου είχα πει κιόλας να της πει να ξεκινήσει κάποια δραστηριότητα και να αφήσει το ιντερνετ. Με το μέλος αυτό δεν έχω μιλήσει ποτέ αν και μου είχε πει το όνομα. Μου έκανε εντύπωση οτι ένας 45 χρόνος μιλάει διαδικτυακά με μια 20 χρόνη.

Πάμε τώρα στη ''αθώα'' πρόταση για θάλασσα.. Όταν έχεις δερματοπάθεια που δεν σου επιτρέπει να κάτσεις στον ήλιο δεν προτείνεις στον άλλον να πας θάλασσα εσύ να κάθεσαι για καφέ και εγώ να κάνω μπάνιο όπως έγραφες. Μου είχες στείλει να πω και στη rainbow να έρθει και δεν την ρώτησες εσύ στο φορουμ μην τυχόν και πεταχτεί ο Τζιοβάνι μου είπες.. Αφου ήθελες να έρθει και αυτή μαζί γιατί δεν της έστειλες προσωπικό μήνυμα εδώ ? Μήπως γιατί θα φαίνονταν κάπως να προτείνεις σε μια κοπέλα που δεν ξέρεις, να πάτε για μπάνιο τη στιγμή που εσύ ΔΕΝ μπορείς ούτε στον ήλιο να κάτσεις ? Σου είχα πει οτι δεν μπορώ, να πεις σε ένα άλλο μέλος απο έδω π είναι άντρας και η απάντηση σου ήταν οτι δεν ξέρεις και άρχισες πάλι να μου λες οτι σου λείπει η θάλασσα και κατεβατά ότι έχεις να πας απο τα 18 σου που είχες να μπει νοσοκομείο κτλ. Και όλα αυτά τη στιγμή που τη προηγούμενη μέρα είχες μιλήσει με τη harleyquinn και της έλεγες οτι δεν είσαι καλά και δεν θα βγεις αυτό το καιρό.

Έχεις καταλάβει οτι αν μου την έπεφτες απο κοντά θα έτρωγες μούτζα γι' αυτό και επέλεξες με ύπουλο τρόπο και κουτοπονηριά, εκμεταλλευόμενος οτι προσωπικό σου έχω πει νομίζοντας οτι δεν θα αντιδράσω ή δεν θα καταλάβω. Το συνέχισες και τη προηγούμενη φορά με το που έγραψα εδώ έστελνες ιδιωτικά μηνύματα οτι μήπως επηρεάστηκα απο το George ή τη remedy, με αποκορύφωμα χτές έγραφες πιεστικά μηνύματα μέχρι αηδίας να μιλήσουμε ιδιωτικά. Ας τα δουν και άλλες κοπέλες που συνομιλείς και να προσέχουν. Aυτό πάει και στη wanderer που της έλεγες να βγείτε.

Και κάτι τελευταίο το μέρος που έγραψες ότι πήγες για καφέ χτές δεν είναι τυχαίο, αν προσπαθείς να μου περάσεις κάποιο μήνυμα, να ξέρεις οτι δεν φοβάμαι.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 24-06-2025 at 13:49.

Senior Member
    Καλέ, τώρα τι θα πει που ήθελε κι άλλη κοπέλα μαζί, την Rainbow, ΧΩΡΙΣ να την ξέρει κανείς από τους δυο και έβαζε εσένα Μαριλού να την καλέσεις;
    Μα τόσο κοινωνικός πια! Ύπουλα να αρπάξει μάτι 2 κοπελίτσες στη θάλασσα, ενώ εμένα μου κλαιγόταν ότι έχει προβλήματα και ότι δεν μπορεί να βγούμε έξω όλοι μαζί!
    Επιβεβαιώνω τα όσα λες και τα λέω Επώνυμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Καλέ, τώρα τι θα πει που ήθελε κι άλλη κοπέλα μαζί, την Rainbow, ΧΩΡΙΣ να την ξέρει κανείς από τους δυο και έβαζε εσένα Μαριλού να την καλέσεις;
    Μα τόσο κοινωνικός πια! Ύπουλα να αρπάξει μάτι 2 κοπελίτσες στη θάλασσα, ενώ εμένα μου κλαιγόταν ότι έχει προβλήματα και ότι δεν μπορεί να βγούμε έξω όλοι μαζί!
    Επιβεβαιώνω τα όσα λες και τα λέω Επώνυμα!
    βρίσκει και τα κάνει harleyquinn :-)