Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 362
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 362 of 371 FirstFirst ... 262312352360361362363364 ... LastLast
Results 5,416 to 5,430 of 5558
    Senior Member
    δεν μ' αρέσουν τα επιστημονικής φαντασίας , και αποφεύγω να βλέπω σειρές γιατί κολλάω..

πέρυσι είχα δει μια καλή, το '' maid '' , και η πρωταγωνίστρια της σειράς ειναι αυτή που έπαιξε με τη demi moor στο '' the substance'' και πήρε οσκαρ φέτος, το είδες ?

Senior Member
    Μπα, εχω σταματησει να βλεπω τετοια, μονο αν ειναι καποια παλια και θα μου φερει αναμνησεις.

Senior Member
    νομίζω οι παλιές είναι καλύτερες σε σχέση με αυτές που βγαίνουν τώρα, αυτή με τη demi moor μου άρεσε..

άλλη καλή πρ'οσφατη με όσκαρ χμμ αυτή με το λάνθιμο δεν μου άρεσε...μάπα δεν μ έρχεται κάποια καλή σχετικά πρόσφατη

Junior Member
    βασικα ειπα να το σβησω γτ απο την μια ηθελα να βοηθησω αλλα απο την αλλη λεω μην δινω και εγω παραπανω εκταση στο θεμα. μιας και που βλεπω οτι καπως ηρεμησαν τα πραγματα
    Last edited by nikosnikos98; 04-07-2025 at 03:03.

Senior Member
    Βασικα στην εποχη του gaming δεν εχει νοημα να βλεπεις ταινιες αφου μπορεις να εισαι ο πρωταγωνιστης

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Βασικα στην εποχη του gaming δεν εχει νοημα να βλεπεις ταινιες αφου μπορεις να εισαι ο πρωταγωνιστης
    δεν μ' αρέσει το gaming, ούτε tv ..φαντάσου οτι έχω αποσυνδέσει ακόμα και τη tv στο σπίτι..απλά μπορεί να βάλω καμια ταινία στο πσ για να περάσει η ώρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    δεν μ' αρέσει το gaming, ούτε tv ..φαντάσου οτι έχω αποσυνδέσει ακόμα και τη tv στο σπίτι..απλά μπορεί να βάλω καμια ταινία στο πσ για να περάσει η ώρα
    Και η δικια μου, παλια την ειχα για οθονη στο πς, αλλα τωρα σαν το λαπτοπ στο κρεβατι δεν υπαρχει χαχαχα

Senior Member
    Nikosnikos98 σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες κάτι τόσο προσωπικό.. αν νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις γι' αυτό, είμαστε εδώ..γιατί χωρίσατε (αν θες μας λες)?

όσο αφορά το Vassili, προσωπικά δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό. Έχω ηδη εξηγήσει σε αυτό το thread τι ακριβώς συνέβη, όποιος διαθέτει κοινή λογική μπορεί να βγάλει τα συμπερασματά του. Και μάλιστα πολλά απ' αυτά προκύπτουν απ' το τρόπο που επιλέγει να απαντά.

Senior Member
    Και η δικια μου, παλια την ειχα για οθονη στο πς, αλλα τωρα σαν το λαπτοπ στο κρεβατι δεν υπαρχει χαχαχα
    ε οοχι ρ λαπτοπ στο κρεβάτι.. ?? βάλε το τουλάχιστον στο μπαλκόνι, τώρα που έχει και ωραίο καιρό..πάντως και εγώ καναπέ ειμαι, βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikosnikos98 View Post
    βασικα ειπα να το σβησω γτ απο την μια ηθελα να βοηθησω αλλα απο την αλλη λεω μην δινω και εγω παραπανω εκταση στο θεμα. μιας και που βλεπω οτι καπως ηρεμησαν τα πραγματα
    μην ανησυχείς όλα καλά, τη γνώμη σου είπες

Junior Member
    οχι οχι αστο. αν δεις πιο πανω το εσβησα κιολας. τωρα ειδα πως εχετε ανοιξει και αλλη μια κατηγορια σαν θεμα " Έχετε δει καθόλου τον Vassili;" σκευτικα να το βαλω εκει μπας και παρει μια γνωμη που ισως βοηθησει. αλλα ακομα το σκευτωμαι χαχα. συνεχιστε εσεις...

Senior Member
    ε οοχι ρ λαπτοπ στο κρεβάτι.. ?? βάλε το τουλάχιστον στο μπαλκόνι, τώρα που έχει και ωραίο καιρό..πάντως και εγώ καναπέ ειμαι, βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε
    δεν παω στο μπαλκονι, εχω χελιδονια εκει και θα με χεζουν, συν πρεπει να ανεβαινω στον πανω οροφο

Senior Member
    δεν παω στο μπαλκονι, εχω χελιδονια εκει και θα με χεζουν, συν πρεπει να ανεβαινω στον πανω οροφο
    ε φτιάξε το λίγο το μπαλκόνι σου για να μην χέζουν τα χελιδόνια εκεί..σιγα ένας όροφος είναι βρε

πάντως εγώ και να θέλω να κάτσω άνετα στο μπαλκόνι δεν μπορώ, μια είναι οι δίπλα που βγαίνουν , μια οι απέναντι πφφ

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikosnikos98 View Post
    οχι οχι αστο. αν δεις πιο πανω το εσβησα κιολας. τωρα ειδα πως εχετε ανοιξει και αλλη μια κατηγορια σαν θεμα " Έχετε δει καθόλου τον Vassili;" σκευτικα να το βαλω εκει μπας και παρει μια γνωμη που ισως βοηθησει. αλλα ακομα το σκευτωμαι χαχα. συνεχιστε εσεις...
    δεν τρέχει κάτι μην ανησυχείς, γράψε το αν το θέλεις σιγα.. γιατί χωρίσατε που έγραφες και το διέγραψες

Senior Member
    ε φτιάξε το λίγο το μπαλκόνι σου για να μην χέζουν τα χελιδόνια εκεί..σιγα ένας όροφος είναι βρε

πάντως εγώ και να θέλω να κάτσω άνετα στο μπαλκόνι δεν μπορώ, μια είναι οι δίπλα που βγαίνουν , μια οι απέναντι πφφ
    οχι ρε συ, 9 φωλιες ειναι και τρωνε τα ζουζουνια.