Results 5,551 to 5,558 of 5558
Thread: Τι σκεφτεστε (μερος τριτο)
-
10-07-2025, 23:13 #5551
Σκέφτομαι τι να απαντήσω σε ένα μήνυμα "γεια τι κάνεις". Γιατί δεν ξέρω τι να πω σε αυτή τη κοπέλα. Είπα στην ψυ ότι με ρωτάνε να τους πω τα νέα και δεν έχω τίποτα να πω, τους λέω ένα καλά, και μου γκρινιάζουν πως νιώθουν άβολα που μιλάνε μόνο εκεινοι. Ε, μου λέει, πες τους "βαρετά, σήμερα δεν ήρθε η αστυνομία, δεν είχα καμία εισαγγελική, δεν ήρθε κανένα εξώδικο, ούτε μήνυση, δεν πήγα ψυχιατρείο και δεν είχα @πόπειρ@", να δεις πώς θα σε κοιτάξουν.
Οπότε λέω να απαντήσω: "όχι καλά, πολύ βαρετά, δεν ήρθε η αστυνομία, δεν είχα καμία εισαγγελική, δεν ήρθε κανένα εξώδικο, ούτε μήνυση, δεν πήγα νοσοκομείο, ούτε ψυχιατρείο, δεν γνώρισα κανέναν σαδιστή από το ίντερνετ, δεν βρέθηκα με κανέναν, ο φίλος δεν με ξεμπλοκαρε να με βρίζει κάθε μέρα, η φίλη ακόμα έρχεται, γενικά σιωπή παντού, περπατάω μόνη μου στους δρόμους, κάθομαι σε παγκάκια, κοιμάμαι όλο το βράδυ, και δεν έχω κανένα νόημα"
ή ένα "καλά", και να κλείσω κάθε ενδεχόμενο ειλικρίνειας (και απόρριψης).
- 10-07-2025, 23:16 #5552
Το θέμα είναι ότι εγώ στις φιλίες μου, θα ήμουν ειλικρινής και θα τα έλεγα αυτά. Βαριέμαι να κρύβομαι.
10-07-2025, 23:30 #5553
Είναι πολύ vanilla και οτιδήποτε και να πω θα φάω απόρριψη και μένουμε και στο ίδιο μέρος, σε μια συζήτηση με την άλλη κοπέλα πήγα να αναφέρω την φίλη με τις ουσίες και με κοιτούσε λες και είπα κάτι σοκαριστικό, εν τω μεταξύ δεν ήταν καν για εμένα αυτό που είπα. Φαντάσου τι σκέφτηκε.
Από την άλλη δεν βλέπω το νόημα να υποκρίνομαι και μου λείπουν αυτοί οι δύο φίλοι που μπορούσα να τους πω τα πάντα, τι ωραία που ήταν.
11-07-2025, 18:42 #5554
Δεν είναι ότι είναι επανειλημμένα. Πρόσφατα το πήρα το πουλί. Με το πρωινό βρήκα την λύση. Το βάζω μέσα από το βράδυ και το βγάζω στις 9 αλλά και πάλι από την χαρά του κάνει κάποιες φωνές αλλά λίγο όχι πολύ. Το απογεύμε ξανά ξεκινάει αλλά και πάλι βρήκα την λύση απλά την βάζω μέσα στην άκρη του παραθύρου και σταματάει. Έτσι και παίρνει αέρα και ακριβώς μέσα δεν είναι να μην στεναχωριέται και δεν μιλάει. Το μεσημέρι κάνει ησυχία έτσι κι αλλιώς από μόνη της.
14-07-2025, 21:11 #5555
Δεν θέλω να βγω με κανέναν. Τα μόνα άτομα που θα ερχόμουν προχτές και θα πήγαινα με χαρά και ενθουσιασμό, θα ήταν τα άτομα που αγάπησα και που με παράτησαν και δεν θέλουν να με ξαναδούν ποτέ στη ζωή τους - κυριολεκτικά.
Έχω γυρίσει στον παλιό παρατημένο εαυτό, που δεν χτενιζόταν ποτέ, που κοιμόταν και έβγαινε με τα ίδια ρούχα, που δεν την ένοιαζε ούτε η τριχοφυΐα στο πρόσωπο (χρειάζομαι ξυράφι στο πρόσωπο και στην κοιλιά και στα χέρια κάθε δύο μέρες, παρά τις θεραπείες που έκανα μικρή τουλάχιστον στο πρόσωπο), ούτε τα κιλά, ούτε τίποτα. Όλα αυτά τα διόρθωνα τον τελευταίο καιρό αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος. Ποιος θα με δει; Ο γείτονας ποτέ δεν με ένοιαζε πώς θα με δει.
Και δεν θέλω να βγω, δεν έχω κανένα κοινό, είναι υποκρισία, και δεν μπορώ να είμαι ειλικρινής... Αλλά δεν μπορώ και αυτές τις μλκιες που μου έλεγαν άλλοι "θα δούμε την άλλη εβδομάδα" και μπούρδες. Και έτσι δέχτηκα, αλλά ζήτησα να φέρει κι άλλο άτομο μαζί δική της φίλη, για να μιλούν μαζί κι εγώ να χαθώ και να μην χρειάζεται να μιλήσω.
*Είμαι πολύ πιο κουρασμένη που δεν κάνω τίποτα από αυτά, από τότε που τα έκανα, κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, τότε δεν μου στοίχιζε κάτι, τώρα είναι ανούσιο και αδύνατον.
14-07-2025, 21:27 #5556
Το αστείο είναι πως μου λένε μπράβο, που έσβησα τις εφαρμογές και δεν πάω να γνωρίσω κανέναν και δεν και δεν και δεν. Εν τω μεταξύ μου λένε μπράβο που παραιτηθηκαχαχαχαχαχα
14-07-2025, 21:31 #5557
Ο Σ. τώρα θα έχει ήδη γνωρίσει πολλές νέες κοπέλες και θα κοιμάται μαζί τους, αλλά ποιος νοιάζεται; Εγώ κοιμάμαι με την θλίψη.
14-07-2025, 22:48 #5558