Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 377
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 377 of 378 FirstFirst ... 277327367375376377378 LastLast
Results 5,641 to 5,655 of 5659
    Senior Member
    Μηπως σου αρεσε πιο πολυ στα κρατητηρια που παρακαλας για να κατουρησεις;

Senior Member
    Ποια κρατητήρια; Δεν έχω πάει ποτέ σε φυλακή, πού να ξέρω πως είναι; Φαντάζομαι όχι καλό πάντως

Senior Member
    Έτσι είναι η φυλακή;;;

Senior Member
    Αξλ έχεις εμπειρία από εκεί?

Senior Member
    Τα κρατητηρια ναι, δεν εχουν τουαλετες τα κελια.

Senior Member
    Τι έκανες;

Senior Member
    Δεν ειχα χαρτια.

Senior Member
    Βλακεία ταλαιπωρία για γραφειοκρατία

Member
    ενα σορο ενηλικες ειμαστε με γονεις με αδυναμια για εργασια ακομα και για σχεση ειτε απο κομπλεξ ειτε απο φοβο. σκευτειτε εγω ειμαι και ενα ατομο πολυ επιηκεις και με καλη προσαρμοστηκοητα. απλα χανω συνεχος το θαρος μου και και θληψη που εχω συχνα. ειναι σε σναν βαθμο και η γενικοτερη κατασταση στην ελλαδα. που διαχωρηζει τα οκινωνικα τρωματα. θυμαστε ενα παιχνιδι που παιζαμε μικροι σχολειο? στην γυμναστικη? οι μουσικες καρεκλες? καθε φορα που σταματαει η μουσικη τρεχουμε να καθησουμε και καθε φορα αφαιρειτε μια καρεκλα? ετσι ειναι και οι θεσεις στην κοινωνια σημερα στην ελλαδα. απο την μια μας αποσπουν και απο την αλλη μας πεταν λιγο λιγο. επομενος θα ηθελα να παροτρυνω τα ατομα που νιωθουν η ξερουν πως βρισκωνται σε ενα χαμηλο επιπεοδ ζωης να νιωσουν λιγο μια εστο ικανοποιηση και ευνομωσυνη καθως θα μπορουσαμε να ειμαστε πολυ χειρωτερα η να μην ζουμε μαυτα που συμβαινουν πλεον. και εγω ειμαι σε μια φαση που πλεον θελω απλα ν αειμαι ηρεμος και να ισορωπω στην καθε μου ημερα. και εχω φυγει απο το τρυπακι πλεον του να επιζητω συνεχος μια ανωδο σε ολα στην ζωη μου με λιγο εμμονιικκο τροπο. που να πω την αληθεια ηταν και λιγο εξανηδεικευμενο ολο αυτο στο μυαλο μου οπως τελικα διαπιστωσα

Senior Member
    Όταν κινδύνεψε η ζωή μου τον Φεβρουάριο, συνομιλούσα με έναν που από την αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου, εννοώ πάρα πολύ καλός.

Του ζητούσα να μου λέει "σε αγαπώ" κάθε μέρα γιατί αυτό μου είχε λείψει και αυτό ήθελα να ακούω.

Και μου το έλεγε, και είπε πως αν τα κατάφερνα θα μου το έλεγε κάθε μέρα της ζωής μου

Τον πρόσβαλα και τον απείλησα. Αρνιόταν πολλές φορές να με κάνει μπλοκ , αλλά τα κατάφερα . Όχι μόνο με μπλόκαρε, αλλά διέγραψε όλα τα μηνύματα για να μην υπάρχει τίποτα και δεν μου ξαναμίλησε π ο τ έ.

Ήξερε για την εφαρμογή γνωριμιών, και ήταν ο μόνος που μου είχε πει πως απλά θα κοιμόταν μαζί μου, στην κυριολεξία ύπνος αγκαλιά και πως δεν ήθελε τίποτα άλλο. Είχα κλάψει.

Αλλά. Κατάφερα να τον κάνω να με απορρίψει. Πάντα τα ίδια. Πάντα ψάχνω την απόρριψη.

Τότε δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω, αλλά είχα φως και ζεστασιά και ήμουν χαρούμενη.

Senior Member
    Μπραβο Νικο, το εχεις πιασει το νοημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Όταν κινδύνεψε η ζωή μου τον Φεβρουάριο, συνομιλούσα με έναν που από την αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου, εννοώ πάρα πολύ καλός.

Του ζητούσα να μου λέει "σε αγαπώ" κάθε μέρα γιατί αυτό μου είχε λείψει και αυτό ήθελα να ακούω.

Και μου το έλεγε, και είπε πως αν τα κατάφερνα θα μου το έλεγε κάθε μέρα της ζωής μου

Τον πρόσβαλα και τον απείλησα. Αρνιόταν πολλές φορές να με κάνει μπλοκ , αλλά τα κατάφερα . Όχι μόνο με μπλόκαρε, αλλά διέγραψε όλα τα μηνύματα για να μην υπάρχει τίποτα και δεν μου ξαναμίλησε π ο τ έ.

Ήξερε για την εφαρμογή γνωριμιών, και ήταν ο μόνος που μου είχε πει πως απλά θα κοιμόταν μαζί μου, στην κυριολεξία ύπνος αγκαλιά και πως δεν ήθελε τίποτα άλλο. Είχα κλάψει.

Αλλά. Κατάφερα να τον κάνω να με απορρίψει. Πάντα τα ίδια. Πάντα ψάχνω την απόρριψη.

Τότε δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω, αλλά είχα φως και ζεστασιά και ήμουν χαρούμενη.
    Εννοειται οτι την ψαχνεις, παντα θα σαμποταρεις τις σχεσεις σου γτ σου φερνει ασφαλεια.

Senior Member
    Μάλλον το μόνο δέσιμο που νιώθω είναι η προσοχή που μου δίνουν οι άλλοι. Μάλλον μόνο αυτό με νοιάζει. Δεν με νοιάζει ούτε τι κάνουν, ούτε πώς είναι, ούτε η δική τους ζωή, ούτε ο χαρακτήρας τους, με νοιάζει η προσοχή.

Και αν μου την δίνουν σε μεγάλο βαθμό, "δένομαι" -> εξαρτώμαι. Αν δεν μου την δίνουν σε μεγάλο βαθμό, μου είναι αδιάφοροι.

Μεγάλη συνειδητοποίηση. Attention leeches,

Senior Member
    Κακο πραγμα ο ναρκισσισμος, μην αφηνεσαι. Το τιποτα ειναι πιο καλο γιατι ειναι δικο σου.