Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 401
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 401 of 402 FirstFirst ... 301351391399400401402 LastLast
Results 6,001 to 6,015 of 6028
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αφου ειπε οτι εχει σχεση, και παιρνει closure ποτε ποτε με τον πρωην :Ρ
    Ακριβώς. ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ.
    Οπότε τα υπόλοιπα είναι περιττά να τα αναλύσουμε.
    Απλώς ο κόσμος δεν έχει μάθει να ξεχωρίζει την ευγένεια και την καλοσύνη από το καθαρό «φλερτ» που ισχυρίζεται η Μαριλού.
    Η απλώς ξέρει την αλήθεια και απλά ψάχνει για προσοχή..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    μια συμβουλή : μην πιστεύεις οτι διαβάζεις, ειδικά από άτομα που χρησιμοποιούν το ΑΙ για να απαντήσουν σε ένα φορουμ ψυχολογίας
    Θα κάψω όλα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα σε αυτό το φόρουμ, πραγματικά. Πρώτον τι σχέση έχει η απάντηση που έδωσε ο Axl με την δική σου; Πως συνδέεται το γεγονός ότι εγώ έχω σχέση με το AI?
    Δεύτερον, εσύ δεν ήσουν αυτή που την «έλεγες» στην remedy σχετικά με αυτό το θέμα ότι το έχει παραξηλώσει και καλό είναι να μην ασχολείται άλλο διότι είναι η μοναδική που ασχολείται κάθε μέρα με αυτόν τον ισχυρισμό;
    Και τώρα ξανά ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ εσύ! Μωρέ καλά λέω εγώ ότι πρέπει να γράφεις συχνότερα στην ενότητα διπολική διαταραχή.

Επίσης αυτό το πράγμα με το AI έχει καταντήσει αηδία το λιγότερο. Που έχεις διακρίνει απάντηση με AI; Αν είναι πες μου και θα σου απαντήσω με ειλικρίνεια.

Senior Member
    αν η ψυχική σου υγεία διαταράσσεται εξηγώντας κάτι που εσύ θεωρείς ''αυτονόητο '', τότε καταλαβαίνω γιατί είσαι μόνη σου ..

πάντως από το πως κινείσαι εδώ μέσα πιο πολύ μοιάζεις για 50αρα απελπισμένη που ψάχνει προσοχή παρά με 23χρονη όπως δηλώνεις εσύ ..
    Η ψυχική μου υγεία διαταράσσεται όταν επικοινωνώ με ανθρώπους σαν και σένα.. που άλλα τους λες άλλα καταλαβαίνουν και ψάχνονται από το πουθενά για καβγά.
    Αυτό ακριβώς ήταν το νόημα του quote αλλά εσύ σαν 50αρα απελπισμένη (μάλλον για σένα πάει αυτό) πάει ο νους σου απευθείας ότι αναφέρομαι στο ερωτικό κομμάτι.
    Μέχρι και η remedy έπιασε το νόημα και γέλασε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Η ψυχική μου υγεία διαταράσσεται όταν επικοινωνώ με ανθρώπους σαν και σένα.. που άλλα τους λες άλλα καταλαβαίνουν και ψάχνονται από το πουθενά για καβγά.
    Αυτό ακριβώς ήταν το νόημα του quote αλλά εσύ σαν 50αρα απελπισμένη (μάλλον για σένα πάει αυτό) πάει ο νους σου απευθείας ότι αναφέρομαι στο ερωτικό κομμάτι.
    Μέχρι και η remedy έπιασε το νόημα και γέλασε.
    Υπονοεις οτι η Ρεμεντι δυσκολευεται να πιασει το νοημα;

Senior Member
    Υπονοεις οτι η Ρεμεντι δυσκολευεται να πιασει το νοημα;
    Υπονοώ ότι πιάνεται από την τρίχα. (Τις περισσότερες φορές).

Senior Member
    Θα κάψω όλα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα σε αυτό το φόρουμ, πραγματικά. Πρώτον τι σχέση έχει η απάντηση που έδωσε ο Axl με την δική σου; Πως συνδέεται το γεγονός ότι εγώ έχω σχέση με το AI?
    Δεύτερον, εσύ δεν ήσουν αυτή που την «έλεγες» στην remedy σχετικά με αυτό το θέμα ότι το έχει παραξηλώσει και καλό είναι να μην ασχολείται άλλο διότι είναι η μοναδική που ασχολείται κάθε μέρα με αυτόν τον ισχυρισμό;
    Και τώρα ξανά ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ εσύ! Μωρέ καλά λέω εγώ ότι πρέπει να γράφεις συχνότερα στην ενότητα διπολική διαταραχή.

Επίσης αυτό το πράγμα με το AI έχει καταντήσει αηδία το λιγότερο. Που έχεις διακρίνει απάντηση με AI; Αν είναι πες μου και θα σου απαντήσω με ειλικρίνεια.
    πο ποοοο 10 απαντήσεις για 1 μήνυμα .... ? σαν καμιά γιαγιά ή μήπως παππού που τον πήρανε χαμπάρι ..
    είσαι σε ένα φορουμ ψυχολογίας και η μεγάλη σου απάντηση είναι να με προσβάλλεις οτι έχω διπολική .. .?Είσαι για κλάματα ..
    όχι δεν έχω διπολική, εσύ όμως γιατί βρίσκεσαι εδώ.. ? για να πετάς απαντήσεις απο ΑΙ για να νιώθεις πόσο γαμάτη είσαι .. ? Αυτό είναι αξιολύπητο ! Και ναι το είχες παραδεχτεί και η ίδια, αφού βέβαια στο έλεγε η remedy, γιατί αν δεν στο έλεγε θα συνέχιζες να κάνεις copy paste από chatgpt μπας και νιώσεις καλά μέσα στην ανεπαρκειά σου !

Senior Member
    Πέραν του ότι σχολιάζεις σε θέματα στα οποία δεν σου ζήτησε κανένας να σχολιάσεις, με ενόχληση και προσβλητικό τρόπο, ισχυρίζεσαι ότι εσύ δεν έχεις κάποια ψυχική πάθηση, ενώ τα περισσότερα σχόλια που έχεις γράψει δείχνουν κλινική κατάθλιψη, προσβάλεις και την rainbow χρησιμοποιώντας το "καταλαβαίνω γιατί είσαι μόνη σου" ενώ θα έπρεπε να καταλάβεις ότι αυτό δεν το χρησιμοποιείς ως προσβολή, ειδικά ως άτομο που είχε κάνει αυτήν την δημοσίευση (που φαντάζομαι είναι και ο λόγος που η ρειν είπε αυτό που είπε), που εγώ δεν είδα ποτέ, αλλά αποκλείεται να λέει ψέματα για δημοσίευση. Η ρειν φαίνεται να είναι εκνευρισμένη εύκολα, αλλά όχι χωρίς λόγο, καθώς την προσβαλες ξεκάθαρα πρώτη.

Μην ξαναπείς σε άνθρωπο φαίνεται γιατί είσαι μόνη σου ή οτιδήποτε αντίστοιχο, δικό του πρόβλημα το τι είναι και τι όχι και το γιατί και το γιατί όχι, όχι δικό σου. Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τον όρο "διπολικό", αλλά τελείως αντιφατικό αυτό το σχόλιο από άνθρωπο που έχει γράψει συγκεκριμένα πράγματα.

Φιλική συμβουλή, πάνε σε ψυ, αντί να προβάλεις τα δικά σου σε άλλους.

Δεν θα κρίνεις εσύ ποιος είναι επαρκής και ποιος όχι.

Senior Member
    μόνη της έγραψε ότι ψάχνει άτομο που να μην '' την εκνευρίζει '' και δεν θα σε ρωτήσω που θα σχολιάζω

μην μπαίνεις σφήνα όπου γράφω, το κάνεις για δεύτερη φορά, φιλικά :-)

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Πέραν του ότι σχολιάζεις σε θέματα στα οποία δεν σου ζήτησε κανένας να σχολιάσεις, με ενόχληση και προσβλητικό τρόπο, ισχυρίζεσαι ότι εσύ δεν έχεις κάποια ψυχική πάθηση, ενώ τα περισσότερα σχόλια που έχεις γράψει δείχνουν κλινική κατάθλιψη, προσβάλεις και την rainbow χρησιμοποιώντας το "καταλαβαίνω γιατί είσαι μόνη σου" ενώ θα έπρεπε να καταλάβεις ότι αυτό δεν το χρησιμοποιείς ως προσβολή, ειδικά ως άτομο που είχε κάνει αυτήν την δημοσίευση (που φαντάζομαι είναι και ο λόγος που η ρειν είπε αυτό που είπε), που εγώ δεν είδα ποτέ, αλλά αποκλείεται να λέει ψέματα για δημοσίευση. Η ρειν φαίνεται να είναι εκνευρισμένη εύκολα, αλλά όχι χωρίς λόγο, καθώς την προσβαλες ξεκάθαρα πρώτη.

Μην ξαναπείς σε άνθρωπο φαίνεται γιατί είσαι μόνη σου ή οτιδήποτε αντίστοιχο, δικό του πρόβλημα το τι είναι και τι όχι και το γιατί και το γιατί όχι, όχι δικό σου. Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τον όρο "διπολικό", αλλά τελείως αντιφατικό αυτό το σχόλιο από άνθρωπο που έχει γράψει συγκεκριμένα πράγματα.

Φιλική συμβουλή, πάνε σε ψυ, αντί να προβάλεις τα δικά σου σε άλλους.

Δεν θα κρίνεις εσύ ποιος είναι επαρκής και ποιος όχι.
    Wandered, το κάνει απλά για να εκνευρίσει τον άλλον και να ασχοληθείς μαζί της. Βαθιά μέσα της κατάλαβε πολύ καλά το νόημα του quote. Απλά είπε να αντιγράψει την συμπεριφορά όσων είναι «επιθετικοί» εδώ μέσα, (χωρίς προφανή λόγο), για να ενταχθεί στην κλίκα και να πέσουν όλοι μαζί να με φάνε, για να αισθανθεί εκείνη καλά.
    Άρα όπως μπορείς να αντιληφθείς άλλος διψάει για προσοχή. Τελικά καλά λένε ότι αυτά που λες για τους άλλους «καθρεφτίζουν» εσένα τον ίδιο.
    Και έχεις δίκιο Μαριλού κακώς που μπήκα στον κόπο να απαντήσω. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν θα αλλάξει.
    Από άλλη φορά θα σε αφήνω να μιλάς μόνη σου.

Senior Member
    μόνη της έγραψε ότι ψάχνει άτομο που να μην '' την εκνευρίζει '' και δεν θα σε ρωτήσω που θα σχολιάζω

μην μπαίνεις σφήνα όπου γράφω, το κάνεις για δεύτερη φορά, φιλικά :-)
    Ελα βρε, Μαρακι. Δεν μπορεις να της απαγορευεις να μιλαει. Αλλαξε το.

Senior Member
    Wandered, το κάνει απλά για να εκνευρίσει τον άλλον και να ασχοληθείς μαζί της. Βαθιά μέσα της κατάλαβε πολύ καλά το νόημα του quote. Απλά είπε να αντιγράψει την συμπεριφορά όσων είναι «επιθετικοί» εδώ μέσα, (χωρίς προφανή λόγο), για να ενταχθεί στην κλίκα και να πέσουν όλοι μαζί να με φάνε, για να αισθανθεί εκείνη καλά.
    Άρα όπως μπορείς να αντιληφθείς άλλος διψάει για προσοχή. Τελικά καλά λένε ότι αυτά που λες για τους άλλους «καθρεφτίζουν» εσένα τον ίδιο.
    Και έχεις δίκιο Μαριλού κακώς που μπήκα στον κόπο να απαντήσω. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν θα αλλάξει.
    Από άλλη φορά θα σε αφήνω να μιλάς μόνη σου.
    μωρε τι μας λες πολύ στεναχωρήθηκα τώρα ..
    εδώ κάθεσαι και λες ψέματα για το πόσο χρονών είσαι και με τι ασχολείσαι, κάθεσαι και αντιγράφεις κείμενα από το chatgpt, το έχεις παραδεχτεί και η ίδια, παρ' όλα αυτά συνεχίζεις να γράφεις, νομίζεις οτι όλοι είναι ηλίθιοι και κανείς δεν θα σε καταλάβει

την άλλη φορά σε ρωτούσα για κάτι που εσύ έχεις πει και έλεγες οτι το είπε άλλο μέλος, και όταν σου έστειλα το Post που το έγραφες, άλλαζες τα λόγια σου

http://forum.psychology.gr/threads/46147-Το-πιο-απρόσμενο-πράγμα-που-σας-έχει-φτιάξει-την-διάθεση"]http://forum.psychology.gr/threads/46147-Το-πιο-απρόσμενο-πράγμα-που-σας-έχει-φτιάξει-την-διάθεση[/URL]

Senior Member
    Ελα βρε, Μαρακι. Δεν μπορεις να της απαγορευεις να μιλαει. Αλλαξε το.
    το είπε η ίδια σε εμένα εξαρχής χωρίς να τν ενοχλήσω

Senior Member
    το είπε η ίδια σε εμένα εξαρχής χωρίς να τν ενοχλήσω
    Δεν το ειπα για εκεινη, το ειπα για σενα, εσυ θα νιωθεις ασχημα μετα που εχασες τον ελεγχο σου. Ελα, εισαι εξυπνη και ωριμη κοπελα οταν θελεις.

Senior Member
    Δεν το ειπα για εκεινη, το ειπα για σενα, εσυ θα νιωθεις ασχημα μετα που εχασες τον ελεγχο σου. Ελα, εισαι εξυπνη και ωριμη κοπελα οταν θελεις.
    axl κατάλαβα οτι το είπες για μένα, και ξέρω οτι η wanderer έχει προβλήματα, αλλά το να μην τς απαντήσω είναι ακόμα χειρότερο

Senior Member
    axl κατάλαβα οτι το είπες για μένα, και ξέρω οτι η wanderer έχει προβλήματα, αλλά το να μην τς απαντήσω είναι ακόμα χειρότερο
    Να της απαντησεις, δεν μπορεις να της λες να μην μηλαει ομως γιατι απλα δεν ειναι στον ελεγχο σου.