Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 402
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 402 of 402 FirstFirst ... 302352392400401402
Results 6,016 to 6,028 of 6028
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Να της απαντησεις, δεν μπορεις να της λες να μην μηλαει ομως γιατι απλα δεν ειναι στον ελεγχο σου.
    αχ axl δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω , τεσπα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    μωρε τι μας λες πολύ στεναχωρήθηκα τώρα ..
    εδώ κάθεσαι και λες ψέματα για το πόσο χρονών είσαι και με τι ασχολείσαι, κάθεσαι και αντιγράφεις κείμενα από το chatgpt, το έχεις παραδεχτεί και η ίδια, παρ' όλα αυτά συνεχίζεις να γράφεις, νομίζεις οτι όλοι είναι ηλίθιοι και κανείς δεν θα σε καταλάβει

την άλλη φορά σε ρωτούσα για κάτι που εσύ έχεις πει και έλεγες οτι το είπε άλλο μέλος, και όταν σου έστειλα το Post που το έγραφες, άλλαζες τα λόγια σου

http://forum.psychology.gr/threads/46147-Το-πιο-απρόσμενο-πράγμα-που-σας-έχει-φτιάξει-την-διάθεση"]http://forum.psychology.gr/threads/46147-Το-πιο-απρόσμενο-πράγμα-που-σας-έχει-φτιάξει-την-διάθεση[/URL]
    Είμαι μια 50χρονη μιλφάρα που ψάχνει απεγνωσμένα για άντρα. Αγόρια, όποιος θέλει ας μου στείλει DM!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Είμαι μια 50χρονη μιλφάρα που ψάχνει απεγνωσμένα για άντρα. Αγόρια, όποιος θέλει ας μου στείλει DM!

γιατί μήπως δεν στέλνεις μνμάτα και δν συνομιλείς με άντρες μέλη από εδώ ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα ! γνωρίζω άτομα που έχεις συνομιλήσει ! βέβαια είσαι τόσο αφελής που νομίζεις οτι οτιδήποτε γράφεις εδώ δημόσια διαγράφεται, και το οτιδήποτε λες σε μηνύματα μένει μέχρι εκεί

βέβαια μόνο συνομιλείς, κανείς δεν ξέρεις ποια ή ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, το μόνο σίγουρο είναι οτι λές ψέματα για πολλά, φαίνεται και στο λινκ που έχω αναρτήσει. Είχες γράψει σε παλιότερο post οτι έχεις αλλάξει 3 σχολές .. Σε ρώτησα πριν κανένα δίμηνο οτι μου κάνει εντύπωση ΠΩΣ γίνεται να έχεις αλλάξει 3 σχολές εφόσον λες οτι είσαι μολίς 23 χρονών και μου απάντησες οτι σε μπερδεύω με το άλλο μέλος rainbow ... !!
    Όταν σου έκανα copy paste το post που είχες γράψει, μετά τα άλλαζες και έλεγες οτι λάθος κατάλαβες και μπούρδες !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Μετα απο αυτα που ειπες οτι εκανες στο αγορι σου;

Senior Member
    γιατί μήπως δεν στέλνεις μνμάτα και δν συνομιλείς με άντρες μέλη από εδώ ? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ όταν εσύ πήγαινες εγώ γύριζα ! γνωρίζω άτομα που έχεις συνομιλήσει ! βέβαια είσαι τόσο αφελής που νομίζεις οτι οτιδήποτε γράφεις εδώ δημόσια διαγράφεται, και το οτιδήποτε λες σε μηνύματα μένει μέχρι εκεί

βέβαια μόνο συνομιλείς, κανείς δεν ξέρεις ποια ή ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, το μόνο σίγουρο είναι οτι λές ψέματα για πολλά, φαίνεται και στο λινκ που έχω αναρτήσει. Είχες γράψει σε παλιότερο post οτι έχεις αλλάξει 3 σχολές .. Σε ρώτησα πριν κανένα δίμηνο οτι μου κάνει εντύπωση ΠΩΣ γίνεται να έχεις αλλάξει 3 σχολές εφόσον λες οτι είσαι μολίς 23 χρονών και μου απάντησες οτι σε μπερδεύω με το άλλο μέλος rainbow ... !!
    Όταν σου έκανα copy paste το post που είχες γράψει, μετά τα άλλαζες και έλεγες οτι λάθος κατάλαβες και μπούρδες !!
    Ισχύει ναι.. βέβαια και εγώ γνωρίζω ότι πρόσφατα την έπεσες σε έναν 60αρη αλλά δεν το έκανα θέμα. Ωστόσο μιας και άνοιξες κουβέντα θα σε ρωτήσω: Ρε κοπέλα μου τι του βρήκες; Άσε τους παππούδες στην ησυχία τους και ψάξε για κανέναν κοντά στην ηλικία σου. Εκτός και αν ψάχνεις για sugar daddy. Τότε πάω πάσο.

Και ναι, ψέματα σου είπα η αλήθεια είναι ότι έχω αλλάξει 5 σχολές αλλά επειδή δεν έχω καλή μνήμη είπα 3! Με συγχωρείς για την σύγχυση!

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ τελικά έχεις πολλή πλάκα !! Τι ψεύτρα/ ψεύτης είσαι μωρέ ... στριμώχτηκες και είπες ας πετάξεις και καμιά παπαριά μπας και πιάσεις κανένα ψάρι. Δεν την έχω πέσει ούτε μιλάω με κάποιον 60άρη σε αντίθεση με εσένα που ψάχνεσαι είτε δημόσια είτε ιδιωτικά στα μηνύματα ........

Έχεις αλλάξει 5 σχολές ε ? Και είπαμε εργάζεσαι κάνοντας τη πρακτική και είσαι 23 χρονών.. μμμ μάλιστα
    Δεν χρειάζεται να πεις και άλλα ψέματα για να μαζέψεις τα προηγούμενα, απ' το τρόπο που κινείσαι και απαντάς φαίνεται οτι δεν έχεις τελειώσει καν το λύκειο απαντώντας και με τη βοήθεια του chat gpt ....

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ τελικά έχεις πολλή πλάκα !! Τι ψεύτρα/ ψεύτης είσαι μωρέ ... στριμώχτηκες και είπες ας πετάξεις και καμιά παπαριά μπας και πιάσεις κανένα ψάρι. Δεν την έχω πέσει ούτε μιλάω με κάποιον 60άρη σε αντίθεση με εσένα που ψάχνεσαι είτε δημόσια είτε ιδιωτικά στα μηνύματα ........

Έχεις αλλάξει 5 σχολές ε ? Και είπαμε εργάζεσαι κάνοντας τη πρακτική και είσαι 23 χρονών.. μμμ μάλιστα
    Δεν χρειάζεται να πεις και άλλα ψέματα για να μαζέψεις τα προηγούμενα, απ' το τρόπο που κινείσαι και απαντάς φαίνεται οτι δεν έχεις τελειώσει καν το λύκειο απαντώντας και με τη βοήθεια του chat gpt ....
    Α ναι έγραψα λάθος το νούμερο. 80αρη για την ακρίβεια!
    Σου είπα δεν είμαι 23, 50 είμαι και ψάχνω για άντρα.
    Οκ; Τα ξεκαθαρίσαμε;

Senior Member
    μήπως είσαι εσύ ο 60άρης ... ? ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

είτε το δηλώνεις είτε όχι, φαίνεται τι ψάχνεις και τι είσαι πάνω κάτω

Senior Member
    Καλα, απο'κει που θα πηγαινατε μαζι για μπανιο φτασατε να μαλωνετε για τους παπουδες χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Καλα, απο'κει που θα πηγαινατε μαζι για μπανιο φτασατε να μαλωνετε για τους παπουδες χαχαχαχα

Αχ βρε axl !! Ξέρεις εσύ κανέναν που να θέλει να συναντηθεί με μέλη από εδώ και να γράφει.... Παιδιά είμαι στον Πειραιά τώρα όποιος θέλει να έρθει .. ή παιδιά είμαι στο χαλάνδρι τώρα ... Αυτά τα λέει κάποιος για ξεκάρφωμα όχι κάποιος που έχει σκοπό να βρεθεί.. !! ξέρεις πιο είναι το αστείο οτι άτομα σαν και αυτήν/ αυτόν περνάνε τον εαυτό τους για εξυπνότερο .. αμ δε

Senior Member
    Еχω γνωρισει ατομα απο το φορουμ, με βαλανε σε καλες παρεες οταν δεν γνωριζα κανεναν στην Αθηνα.

Senior Member
    και εγώ, αλλά δεν εννοώ τον Vassili χαχαχχα

κάνω παρέα σχεδόν καθημερινά με άτομο από εδώ

Senior Member
    Ποσο φτωχοι και ποσο ευτυχισμενοι ειναι...